zonimov Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Παιδια,ακουσα οτι η εκδοση 38R εχει μερικα προβληματα πχ συνεχεια reboots...σκεφτομαι να το αναβαθμισω η οχι αλλα δεν θελω να εχει προβληματα το κινητο μου...εσεις τι λετε?Αξιζει η αναβαθμιση 38R η να περιμενω να βγει νεα εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Τούς έχουν ήδη όλοι οι κερνελ, βάλε έναν ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όλα stock βάλε slim Εάν θες κάτι διαφορετικό από cm Φίλε λες να μην το ξέρω; βγήκαν πιο νέοι drivers γιαυτό ρώτησα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Με τον ak απο χθες (οχι τον τελευταιο) εχω 2/4 reboot ,με το στοκ δεν ειχα θεμα (?) χαλασα το uptime πριν απο λιγο για να βαλω το νεο :confused: γενικα με το τηλ δεν ειχα ποτε soft reboot που ακουω και εχω παντα ak Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Παιδια,ακουσα οτι η εκδοση 38R εχει μερικα προβληματα πχ συνεχεια reboots...σκεφτομαι να το αναβαθμισω η οχι αλλα δεν θελω να εχει προβληματα το κινητο μου...εσεις τι λετε?Αξιζει η αναβαθμιση 38R η να περιμενω να βγει νεα εκδοση? Δε νομίζω ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα με reboots. Εγώ δεν είδα τρομερές διαφορές από την 33 στην 38, πλην μιας βελτίωσης της κατανάλωσης μπαταρίας σε idle. Πολλοί λένε ότι βελτιώθηκε το touch, εγώ με την 33 δεν είχα σοβαρό πρόβλημα, παρόλα αυτά κάνω όλες τις ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Φίλε λες να μην το ξέρω; βγήκαν πιο νέοι drivers γιαυτό ρώτησα ok, sorry που απάντησα :) Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Και εγώ γενικά κανένα θέμα με την 38. Στα πολύ + είναι η βελτίωση της μπαταρίας σε idle. Το μόνο αρνητικό είναι ότι βγάλαν από το Display τις επιλογές για τα χρώματα της οθονη(vivid etc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εγώ έχω θεμα με reboots... Ελπίζω να γίνουν διορθωσεις πανω σε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Στη θέση σου θα την ξαναπέρναγα από την αρχή clean... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλημέρα παλικάρια! Έχει βάλει κανείς μοντακι ώστε η status bar να παίρνει το χρώμα της εκάστοτε εφαρμογής; το είχα στο g2 μέσω xposed. Το ξέρω έχουμε μεγάλη οθόνη αλλά θέλω κιαλλο :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλημέρα παλικάρια! Έχει βάλει κανείς μοντακι ώστε η status bar να παίρνει το χρώμα της εκάστοτε εφαρμογής; το είχα στο g2 μέσω xposed. Το ξέρω έχουμε μεγάλη οθόνη αλλά θέλω κιαλλο :p Για δοκιμασε το immerse me απο xposed ή force immerse mode on certain apps. Αλλιως μπορεις να πας σε καποια ρομ με immersive mode ενεργοποιημενο (vanir πχ) Επισης μπορεις απο per app dpi να δωσεις εντολη σε μια εφαρμογή να τρεχει fullscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλημέρα παλικάρια! Έχει βάλει κανείς μοντακι ώστε η status bar να παίρνει το χρώμα της εκάστοτε εφαρμογής; το είχα στο g2 μέσω xposed. Το ξέρω έχουμε μεγάλη οθόνη αλλά θέλω κιαλλο :p Tinted translucent από xposed! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Tinted translucent από xposed! Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω! Για δοκιμασε το immerse me απο xposed ή force immerse mode on certain apps. Αλλιως μπορεις να πας σε καποια ρομ με immersive mode ενεργοποιημενο (vanir πχ) Επισης μπορεις απο per app dpi να δωσεις εντολη σε μια εφαρμογή να τρεχει fullscreen. To αλλο που δοκιμασα δεν μου αρεσε γιατι επεφταν τα γραμματα μεσα στα αλλα.Θα δοκιμασω και αυτο Edited October 27, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Έβαλε κανείς τελευταία Cm nightly που έχει τους νέους touch drivers;να μας πει διαφορά; Δεν την πέρασα ακόμη. Λογικά θα υπάρξει new release και από τον Franco, οπότε θα κάνω τα flash μαζί. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Δεν την πέρασα ακόμη. Λογικά θα υπάρξει new release και από τον Franco, οπότε θα κάνω τα flash μαζί. Εχει μερες να γραψει ο φρανκο και με ανησυχει :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 έβγαλε χτες ο ΑΚ νέο κέρνελ, δοκίμασε κανείς ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εχει μερες να γραψει ο φρανκο και με ανησυχει :lol: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Απ' ότι είδα έβγαλε kernel για την Lollipop rom στο Nexus 5, οπότε μάλλον έριξε λίγο την προσοχή προς τα εκεί. Άλλωστε κατά κοινή ομολογία ο r28 είναι ίσως το καλύτερό του release έως τώρα, οπότε αν δεν υπήρχε κάτι νέο δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει κάτι. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 έβγαλε χτες ο ΑΚ νέο κέρνελ, δοκίμασε κανείς ? το έβαλα χθές βράδυ μία χαρά φαίνεται δεν εχω καποιο πρόβλημα so far Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 το έβαλα χθές βράδυ μία χαρά φαίνεται δεν εχω καποιο πρόβλημα so far διαφορές (αισθητές ) από την προηγούμενη έκδοση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 διαφορές (αισθητές ) από την προηγούμενη έκδοση ? Η ένδειξη μπαταρίας έχει χαλάσει, δεν κατεβαίνει με τπτ Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Η ένδειξη μπαταρίας έχει χαλάσει, δεν κατεβαίνει με τπτ το διάβασα και στο xda και νόμιζα ότι έκανε πλάκα με την διάρκεια.....τώρα μιλάς σοβαρά ή η διαχείριση της μπαταρίας είναι σούπερ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εγώ ήμουν, εχτές το βράδυ που το πέρασα είχα 72 τώρα έχω 50 lol Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Εγω εβαλα το πρωι τη τελευταια nightly.. Μια χαρα δειχνει το touch μια απο τα ιδια νομιζω με τους τελευταιους κερνελ. Η nightly πιανει για cm11 ή 11s ;; Edited October 27, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εγω εβαλα το πρωι τη τελευταια nightly.. Μια χαρα δειχνει το touch μια απο τα ιδια νομιζω με τους τελευταιους κερνελ. Η nightly πιανει για cm11 ή 11s ;; CM11 είναι η Nightly. CM11S είναι μόνο η μαμά rom του OPO. Δεν υπάρχει για κανένα άλλο κινητό. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris7 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλημέρα παλικάρια! Έχει βάλει κανείς μοντακι ώστε η status bar να παίρνει το χρώμα της εκάστοτε εφαρμογής; το είχα στο g2 μέσω xposed. Το ξέρω έχουμε μεγάλη οθόνη αλλά θέλω κιαλλο :p Νομιζω πως η paranoid σου δινει αυτη τη δυνατοτητα,αν καταλαβα ακριβως τι λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Έχουμε στην οικογένεια 2 Ευρωπαϊκά OnePlus. Και τα δύο στοκ στη 38R, και μετά την αναβάθμιση τους έκανα hard reset και στήσιμο όλα από την αρχή. Στη μία συσκευή μια φορά κάθε δύο μέρες τρελαίνεται το multitouch στο zoom-in και zoom-out των φωτογραφιών. Στρώνει μόνο μετά από reboot. Στην άλλη συσκευή δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ το θέμα αυτό. Τις πταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts