androgr Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Κατεβάστε το zip από δω (200ΜΒ) http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/xnph38r-ota-update-t2897933 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εγώ περιμένω ζιπακι με την Ρομ rooted. Τώρα πρέπει να φλασαρω την παλιά κ μετά αυτό. Οπότε αναμένω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Οσοι χρησιμοποιούμε custom kernel (π.χ. franco) φαντάζομαι πρέπει να φλασάρουμε τον stock kernel Της 33R πρώτα και μετά να φλασάρουμε την 38R ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Και εγω περιμένω τον calkulin να ξεμπερδέυουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλημέρα σε όλους, Έχω μια χαζή ερώτηση.... Έκανα clean install με τον οδηγό του Davout και Root κανονικα.... αυτο σημαίνει ότι έχω ξεκλείδωτο Bootloader???? Επίσης τώρα με το νέο update θα κάνω πάλι clean install και θα το φτιάξω από την αρχή αλλά σκέφτομαι να βάλω και TWRP. Επιρρεάζει κάπου η custom recovery???? Επίσης, μπορείτε να μου δώσετε ένα link με οδηγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Και'γω αυτον τον calkulin..Αυτη τη φορα θα στησω χωρις titanium,ολο απο την αρχη. Andro θα σου πρότεινα να περιμενεις τον ιδιο και πνα φλασαρεις σαν οποιαδηποτε custom,με ολα τα wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εννοείτε ότι περιμένετε να βγει ολόκληρη η 38R για clean install ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ναι..Σε zipακι για φλασαρισμα,ρουταρισμενη ετοιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 38R: Installed Ειμαι root, αλλα με στοκ κερνελ Κατέβασα αυτό (εχει modified install script για "πειραγμένα" κινητά) και το πέρασα στο κινητό Εκανα εκκίνηση σε TWRP Εκανα install το cm-bacon-XNPH38R.zip και στο τέλος Wipe Dalvic/cache Με ρώτησε αν θέλω να επαν-εγκαταστήσω το SuperSU, απάντησα ναι και όλα ΟΚ! Δουλευει χωρίς προβλημα μετά την εκκίνηση, δεν πείραξε τίποτε! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 38R: Installed Ειμαι root, αλλα με στοκ κερνελ Κατέβασα αυτό (εχει modified install script για "πειραγμένα" κινητά) και το πέρασα στο κινητό Εκανα εκκίνηση σε TWRP Εκανα install το cm-bacon-XNPH38R.zip και στο τέλος Wipe Dalvic/cache Με ρώτησε αν θέλω να επαν-εγκαταστήσω το SuperSU, απάντησα ναι και όλα ΟΚ! Δουλευει χωρίς προβλημα μετά την εκκίνηση, δεν πείραξε τίποτε! Για πες εντυπώσεις !!!! To touch καλύτερο ?? Τα bugs με φακό και προσανατολισμό διοθώθηκαν ?? Ποιες ήταν οι εκπλήξεις που λέγανε ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Για πες εντυπώσεις !!!! To touch καλύτερο ?? Τα bugs με φακό και προσανατολισμό διοθώθηκαν ?? Ποιες ήταν οι εκπλήξεις που λέγανε ? Προβλημα στο touch δεν είχα, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω και μονο το RAW στην κάμερα για μένα, είναι λόγος αναβάθμισης! Περισσότερα soon... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Προβλημα στο touch δεν είχα, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω και μονο το RAW στην κάμερα για μένα, είναι λόγος αναβάθμισης! Περισσότερα soon... Ούτε εγω είχα ...αλλα καποιες φορές χρειαζόταν ενα διπλοπάτημα.... Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Παιδες, απλα για ενημερωση, με φλασαρισμα του τελευταιου radio το OPO μου παιζει αψογα σε ολες τις μπαντες πλεον και το Η+ φιγουραρει οπως πρεπει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Παιδες, απλα για ενημερωση, με φλασαρισμα του τελευταιου radio το OPO μου παιζει αψογα σε ολες τις μπαντες πλεον και το Η+ φιγουραρει οπως πρεπει ;) Σε μένα επαιζε και πριν. Πως γινεται ιδια τηλ... ιδια λογισμικα , άλλο να εχει θεματα και αλλο οχι. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Σε μένα επαιζε και πριν. Πως γινεται ιδια τηλ... ιδια λογισμικα , άλλο να εχει θεματα και αλλο οχι. Το εχουμε δει πολλες φορες με τα κινεζικα. Ισως η συγκεκριμενη εκδοση ειχε κλειδωμενο radio. Δεν εχει σημασια, φτιαχτηκε ευκολα και γρηγορα και μαλιστα με αυτο το radio εχει εξαιρετικο σημα γενικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Με αυτο που σου εδωσα Βαγγελη; Δεν το'χα δοκιμασει γι'αυτο :p Αυτο ατο Ant++ που πρόσθεσαν τι κανει ακριβώς; Το ειχαν και οι προηγουμενες συσκευες μου.. Edited October 7, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Το 4Κ και το raw στις φωτο δουλευουν με το mod script? Βλεπω στο xda και αναφέρουν οτι υπαρχει θέμα Edit ετοιμη η prerooted! Edited October 7, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Το 4Κ και το raw στις φωτο δουλευουν με το mod script? Βλεπω στο xda και αναφέρουν οτι υπαρχει θέμα __Edit ετοιμη η prerooted! Σε μένα, ναι! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Με αυτο που σου εδωσα Βαγγελη; Δεν το'χα δοκιμασει γι'αυτο :p Αυτο ατο Ant++ που πρόσθεσαν τι κανει ακριβώς; Το ειχαν και οι προηγουμενες συσκευες μου.. Ναι αυτο, το ειχα εντοπισει κι εγω και μολις γυρισα στο σπιτι το εριξα κατευθειαν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Πάντως πρέπει να έχει σημαντικές αλλαγές το update καθώς ο Francisco έγραψε πως θέλουν μελέτη οι αλλαγές, και θα καθυστερήσει να βγάλει kernel συμβατό με τη νέα έκδοση. Όπως βέβαια φάνηκε, οι αλλαγές υπήρχαν ήδη στις CM11 Nightly, γιατί έγραψε αργότερα πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η έκδοση του kernel για τις AOSP rom. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Χμμμ η nightly πήγαινε παρα πολυ καλα,την είχα καιρο,οπότε θα ναι καλό σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπερα παιδες, θα ηθελα να ρωτησω κατι που ρωτησαν και αλλα παιδια πιο πριν αλλα δεν ειδα απαντηση.. Φλασαρα και εγω την 33R με την βοηθεια του οδηγου που υπαρχει στισ πρωτες σελιδες (clean install την 33R). Με δεδομενο πως στην 25R ειχα θεματα με την ΟΤΑ αναβαθμιση, θα εχω και τωρα (μετα το clean install της 33R, αυτος ηταν και ο λογος που το εκανα); Με ενδιαφερει να ξερω διοτι αν και θα περιμενω λιγο για να δω τι λυνει και τι θεματα εχει η 38R, θελω να ξερω πως μπορω οποτε θελω να την περασω. Πρεπει να περιμενω νεο οδηγο για clean install της 38R; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εγώ που είμαι rooted philz recovery θα Μου ερθει το ota r38 ή άδικα περιμένω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εδω το τελευταίο radio http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2855276 ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φλασαρεις απο recovery. ποιος ειναι ο αριθμος του τελευταιου radio? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εγώ που είμαι rooted philz recovery θα Μου ερθει το ota r38 ή άδικα περιμένω? Θα σου ερθει αλλά δεν θα μπορεί να γίνει install λόγω custom recovery Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts