Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν έβαλα τον franco18 έπεσε 2500 σε μένα. Και ειλικρινά μπορώ να σας πω ότι μια χαρά κοιμάμαι τα βράδια. :p

Αν θέλετε να γράψει νούμερα για εφφέ, κατεβάστε ένα app να πειράξετε τον kernel και να τα τουμπιανάσετε όλα. :D

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έκδοση Antutu 5.1 ?

Ναι με την τελευταία έκδοση

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Τί μανία είναι αυτή με τα benchmarks, ρε μαμώτο; Και δεν αναφέρομαι μόνο στους χρήστες αυτού του thread με τα OPO, αλλά και σε άλλους σε διπλανά threads.

Δηλαδή τώρα που το Antutu σάς έδειξε μικρότερο αριθμό από χτες ή μεγαλύτερο, το κινητό ξαφνικά έγινε άχρηστο μέσα σε μία μέρα ή καλύτερο;

Χαρείτε τα κινητά σας και αφήστε τα tests στην άκρη!!!!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Τί μανία είναι αυτή με τα benchmarks, ρε μαμώτο; Και δεν αναφέρομαι μόνο στους χρήστες αυτού του thread με τα OPO, αλλά και σε άλλους σε διπλανά threads.

Δηλαδή τώρα που το Antutu σάς έδειξε μικρότερο αριθμό από χτες ή μεγαλύτερο, το κινητό ξαφνικά έγινε άχρηστο μέσα σε μία μέρα ή καλύτερο;

Χαρείτε τα κινητά σας και αφήστε τα tests στην άκρη!!!!

Μιλάμε για πτώση 20000 γιαυτο ρωταω για να διασταυρωσω οτι η πτωση οφείλεται σε αλλαγές του Antutu και όχι οτι παει κατι στραβα με την συσκευή μου. Μπορεί κανας άλλος να κάνει με την 5.1 Antuntu benchmark να μου πει score ?

Μιλάμε για πτώση 20000 γιαυτο ρωταω για να διασταυρωσω οτι η πτωση οφείλεται σε αλλαγές του Antutu και όχι οτι παει κατι στραβα με την συσκευή μου. Μπορεί κανας άλλος να κάνει με την 5.1 Antuntu benchmark να μου πει score ?

Έκανα reboot την συσκευη και επανήλθε μονο του (47000 Antutu) ... τι να πω.

Έκανα reboot την συσκευη και επανήλθε μονο του (47000 Antutu) ... τι να πω.

Και εγώ τόσο είμαι.. Με το 5.1.οκ και για μένα δεν έχουν αξία τόσο τα bench αλλά όταν βλέπεις 20000 κάτω... Όντως κάτι συμβαίνει.

Εν κατακλείδι το κινητό απλά τρέχει με 1000!

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Σταματήστε να τρεχετε benchmarks.Τρώνε μπαταρία ;-)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Οταν έβαλα τον franco18 έπεσε 2500 σε μένα. Και ειλικρινά μπορώ να σας πω ότι μια χαρά κοιμάμαι τα βράδια. :p

Μα τίποτα ρε φίλε; Μια ταχυκαρδία, μια πίεση 20 (τη μεγάλη), μια το μάτι γαρίδα, κανα άγχος, ιδρώτας, κρίση πανικού, ρίγος, ζαλάδες, ΤΙΠΟΤΑ;;;;

Πολύ ψύχραιμα το πήρες. Φήμες αναφέρουν ότι οι δρόμοι γέμισαν με κατόχους ΟPO που ξεχειλίζουν απελπισία, σέρνονται με λυγμούς, οδυρμούς και κλαίνε με αναφιλητά....

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Ναι να πω την αλήθεια αισθάνθηκα κάποια τσιμπιματάκια και έκλεισα ένα ραντεβού αρχικά με καρδιολόγο και στην συνέχεια με τον ψυχολόγο μου... :lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για πάμε στα σοβαρά.

Εμείς που έχουμε φλασάρει τον franco kernel αν βγει νέο update πρέπει πρώτα να φλασάρουμε τον "μαμά" kernel της 33R και μετά να φλασάρουμε το update;

Χρειάζεται; έχει καμιά βελτίωση για το 1+ ;

Γιατί αν ισχύει το ποστ #3613 δεν βλέπω καμιά σημαντική αναβάμθιση.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/kernel-franco-kernel-r1-t2800871/page362

Δεν έχει κάτι καινούριο η r19. Οπότε δεν υπάρχει κ λόγος να την βάλουμε. Άντε να βγει το update και επίσημα να δούμε τι άλλο θα βάλουν
Δημήτρης

Εχει ενσωματώσει τα τελευταία bug fix της cm η 19..Δεν κοιταξα ποια ειναι ομως.

Ασήμαντα τελείως. Το λεει και ο ιδιος

Δημήτρης

Εχει ενσωματώσει τα τελευταία bug fix της cm η 19..Δεν κοιταξα ποια ειναι ομως.

Ασήμαντα τελείως. Το λεει και ο ιδιος

Ασήμαντα για όσους είναι με CM11S.

Για τους υπόλοιπους όμως που είναι με την τελευταία CM11 Nightly, είναι πολύ σημαντικό update. Ο r18 'έσπαγε' το WiFi και τα data, το κινητό δεν είχε πρόσβαση στο internet με κανένα τρόπο, οπότε στην r19 ο Πορτογάλος διόρθωσε το bug. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ασήμαντα για όσους είναι με CM11S.

Για τους υπόλοιπους όμως που είναι με την τελευταία CM11 Nightly, είναι πολύ σημαντικό update. Ο r18 'έσπαγε' το WiFi και τα data, το κινητό δεν είχε πρόσβαση στο internet με κανένα τρόπο, οπότε στην r19 ο Πορτογάλος διόρθωσε το bug. ;)

Ναι τωρα διάβασα, έχεις δίκιο

Δημήτρης

Έκανα ένα συγκριτικό με το htc m7 μου στο άνοιγμα εφαρμογών και το m7 μου ανοίγει σχεδόν όλες τις εφαρμογές ένα κλικ πιο γρήγορα από το oneplus, περίεργο... Είναι ακόμη πίσω η CM. Μακάρι να έπαιρνε Sense το Oneplus θα ήταν η καλύτερη συσκευή :P

Έκανα ένα συγκριτικό με το htc m7 μου στο άνοιγμα εφαρμογών και το m7 μου ανοίγει σχεδόν όλες τις εφαρμογές ένα κλικ πιο γρήγορα από το oneplus, περίεργο... Είναι ακόμη πίσω η CM. Μακάρι να έπαιρνε Sense το Oneplus θα ήταν η καλύτερη συσκευή :P

Με το OPO σε Performance mode? Γιατί νομίζω ότι και το "balanced" του Μ7 είναι πιό ... τσιμπημένο από ότι το balanced του OPO.

Με το OPO σε Performance mode? Γιατί νομίζω ότι και το "balanced" του Μ7 είναι πιό ... τσιμπημένο από ότι το balanced του OPO.

Και τα 2 με 'balanced' το m7 ένα κλικ πιο γρήγορο. Όταν άλλαξα σε performance με το oneplus τότε σε μερικές εφαρμογές ήταν ένα κλικ πιο γρήγορο το oneplus αλλά και πάλι όχι σε όλες. Όχι ότι παίζει ρόλο, το oneplus είναι συσκευαρα απλά το έκανα το τεστακι επειδή βαριομουν :D

Ο r19 του Πορτογάλου τι λέει; Τον έχει δοκιμάσει κάνεις;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάζοντας όλα αυτά που γράφονται στο νήμα αυτό, με τα τόσα μπρος-πίσω, προβλήματα (μικρότερα & μεγαλύτερα), εγκαταστάσεις και απεγκαταστάεις, κολλήματα κλπ...τελικά αναρωτιέμαι γιατι κάποιος να μπεί στην διαδικασία αυτή απο την στιγμή που το τηλέφωνό έτσι όπως έρχεται απο την cyanogen είναι πραγματικά απροβλημάτιστο ?

Μήπως μας "τρώει" η περιέργεια να δουμε άν όλα αυτά που γράφουν στα διάφορα νήματα έχουν όντως τα αποτελέσματα που υπόσχονται ? Πραγματικά αναρωτιέμαι άν όλα αυτά που τελικά διαφημίζουν οτι προσφέρουν τα εναλλακτικά kernels, οι αναβαθμίσεις, τα rootαρισματα και τα reset προσφέρουν όντως το κατι παραπάνω...:rolleyes: ?

Ο r19 του Πορτογάλου τι λέει; Τον έχει δοκιμάσει κάνεις;

Αν έχεις aosp πέρασε τον. Πριν τι είχες;

Διαβάζοντας όλα αυτά που γράφονται στο νήμα αυτό, με τα τόσα μπρος-πίσω, προβλήματα (μικρότερα & μεγαλύτερα), εγκαταστάσεις και απεγκαταστάεις, κολλήματα κλπ...τελικά αναρωτιέμαι γιατι κάποιος να μπεί στην διαδικασία αυτή απο την στιγμή που το τηλέφωνό έτσι όπως έρχεται απο την cyanogen είναι πραγματικά απροβλημάτιστο ?

Μήπως μας "τρώει" η περιέργεια να δουμε άν όλα αυτά που γράφουν στα διάφορα νήματα έχουν όντως τα αποτελέσματα που υπόσχονται ? Πραγματικά αναρωτιέμαι άν όλα αυτά που τελικά διαφημίζουν οτι προσφέρουν τα εναλλακτικά kernels, οι αναβαθμίσεις, τα rootαρισματα και τα reset προσφέρουν όντως το κατι παραπάνω...:rolleyes: ?

Το κινητό αυτό είναι ένα μεγάλο nexus και προσφέρεται για πειράγματα. Δεν είναι Samsung LG κλπ που το αγοράζεις και το αφήνεις όπως είναι. Το θέμα είναι ότι το πήραν και πολλοί οι οποίοι δεν είχαν ιδέα από πειράγματα και χωρίς διάβασμα έκαναν τα δικά τους, ως αποτέλεσμα να παθαίνουν διάφορα. Το κινητό αυτό δεν είναι για να μένει απείραχτο, είναι για να παίζεις! Και ναι με τα τελευταία που λες σαφώς και βλέπεις βελτίωση αν κ εφόσον ξέρεις να το κάνεις :D

Δημήτρης

Αδερφέ, συμφωνώ μαζί σου. Αλλά και το πείραγμα έχει και αυτό το μεράκι του :) Εγώ π.χ. μετά από το 2010 (από Android 1.6) με CM, AOSP, AOKP και ότι άλλο θες βάλε, μόλις ήρθε το ΟΡΟ απλά ένα ξεκλείδωμα του bootloader και αυτό γιατί κάνει reset μη χρειαστεί στο μέλλον να ξαναπερνάω και όπως είναι μαμά στοκ χωρίς καν root :) Όχι ότι το αποκλείω, απλά στην παρούσα φάση δεν θέλω κάτι παραπάνω.

Φυσικά και στο μέλλον εαν χρειαστεί θα του βγάλω τα μάτια :rolleyes: Απλά θέλω να επισημάνω και εγώ ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι υποχρεωτικό ούτε απαραίτητο. Το τηλεφωνάκι παίζει μια χαρά outo of the box. Μετά μπαίνει η περιέργεια και το μεράκι με τα όποια καλά τους :)

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks