johnnie_ Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) "unfortunately google play services has stopped", μου το πετάει συνέχεια σήμερα. Ειμαι completely stock. Edit: clear data και λύθηκε το θέματακι, το clear cache δε βοήθησε. Edited May 28, 2015 by johnnie_ Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ρε παιδιά είμαι στοκ 12s και σήμερα εκεί που απαντησα μια κλήση και έκλεισα την οθόνη για να μην τρώει μπαταρία(το είχα στο μεγάφωνο) ξαφνικά η οθόνη δεν άναβε με τίποτα παρόλο που μιλουσα κανονικά και μόλις τελείωσα το τηλ.εσβησε εντελώς και δεν άνοιγε με τίποτα!!!! :( Τελικά αφού πατησα συνεχόμενα το πλήκτρο ενεργοποίησης άνοιξε :) Αλλά πρώτη φορά μου παρουσιάζει κάτι τέτοιο!!! Είναι λογικό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ρε παιδιά είμαι στοκ 12s και σήμερα εκεί που απαντησα μια κλήση και έκλεισα την οθόνη για να μην τρώει μπαταρία(το είχα στο μεγάφωνο) ξαφνικά η οθόνη δεν άναβε με τίποτα παρόλο που μιλουσα κανονικά και μόλις τελείωσα το τηλ.εσβησε εντελώς και δεν άνοιγε με τίποτα!!!! :( Τελικά αφού πατησα συνεχόμενα το πλήκτρο ενεργοποίησης άνοιξε :) Αλλά πρώτη φορά μου παρουσιάζει κάτι τέτοιο!!! Είναι λογικό??? Είναι γιατι η cm12s, μπάζει από παντού. Φουλ κακογραμμένη και με άπειρα bugs που βγαίνουν στην πορεία χρήσης της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αληθεια, αφου λενε οτι ειναι προβλημα τελικα απο software αυτο με το touch, αλλες εκδοσεις, το εχουν αυτο? Πχ xenonhd, oxygen, exodus κτλ? ευλογη η απορια σου!! για πειτε ρε παιδια εσεις που αλλαζετε ρομς σαν τα υποκάμισα !!:p Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εμένα με cm και oxygen το touch ηταν εξίσου προβληματικό. Εκεί που κατεληξα όσο ασχολιομουν με αυτό το θέμα ηταν πως όλες οι συσκευές ηταν εν δυνάμει προβληματικές λόγω της κόλλας που χρησιμοποιειται για να ενωσει την οθόνη με το σασί και η οποία αλλάζει τα ηλεκτρικα της χαρακτηριστικά με τον καιρό, την θερμοκρασία κλπ. Οποτε συσκευες που ηταν οκ εμφανιζαν προβλημα στην πορεια ανεξαρτητως rom, μιας και ολες εχουν τον ιδιο driver. Λογικά το fix δίνει περισσότερο ρεύμα στην οθόνη και ξεπερνιέται αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εμένα με cm και oxygen το touch ηταν εξίσου προβληματικό. Εκεί που κατεληξα όσο ασχολιομουν με αυτό το θέμα ηταν πως όλες οι συσκευές ηταν εν δυνάμει προβληματικές λόγω της κόλλας που χρησιμοποιειται για να ενωσει την οθόνη με το σασί και η οποία αλλάζει τα ηλεκτρικα της χαρακτηριστικά με τον καιρό, την θερμοκρασία κλπ. Οποτε συσκευες που ηταν οκ εμφανιζαν προβλημα στην πορεια ανεξαρτητως rom, μιας και ολες εχουν τον ιδιο driver. Λογικά το fix δίνει περισσότερο ρεύμα στην οθόνη και ξεπερνιέται αυτό το πρόβλημα. Αν ειναι θεμα κόλλας, δεν νομίζω ότι ενα update, θα διορθωσει κατι τετοιο, καθως ειναι κομματι υλικου απο hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Αν ειναι θεμα κόλλας, δεν νομίζω ότι ενα update, θα διορθωσει κατι τετοιο, καθως ειναι κομματι υλικου απο hardware. Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι είναι θέμα hardware. Έχει δοθεί και λύση στο General στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι είναι θέμα hardware. Έχει δοθεί και λύση στο General στο xda. Δεν εχω διαβασει/δει κατι τετοιο. Αν εχεις καποιο λινκ, μπορεις να το ποαταρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Χωρίς λίγο μου βγάζει διαρκώς το μύνημα οι υπηρεσίες Google Play έχουν σταματήσει!!! Πως σταματάει να μου τι βγάζει και για ποιο λίγο γίνεται αυτό???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Χωρίς λίγο μου βγάζει διαρκώς το μύνημα οι υπηρεσίες Google Play έχουν σταματήσει!!! Πως σταματάει να μου τι βγάζει και για ποιο λίγο γίνεται αυτό???? Ποια εκδοση services εχεις αυτη την στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lexran86 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Χωρίς λίγο μου βγάζει διαρκώς το μύνημα οι υπηρεσίες Google Play έχουν σταματήσει!!! Πως σταματάει να μου τι βγάζει και για ποιο λίγο γίνεται αυτό???? Και εμένα το ίδιο. Stock Cyanogen 12. Google Play Services 7.5.71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Κι εγώ την ίδια έκδοση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Clear data στο Google play services. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Clear data στο Google play services. Εννοείς δηλαδή στις υπηρεσίες Google play-διαχείριση χώρου-διαγραφή όλων των δεδομένων; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Σωστά. Κάνε διαγραφή και δε θα εχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Δεν εχω διαβασει/δει κατι τετοιο. Αν εχεις καποιο λινκ, μπορεις να το ποαταρεις? Και ξαναλέω, είναι στο General section στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Και ξαναλέω, είναι στο General section στο xda. Ωραίο λινκ! :lol: 5.1.1 έχουμε κάνα νέο; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Και ξαναλέω, είναι στο General section στο xda. Αν ειναι αυτο που βρηκα, δεν ειναι καθαρα hw γιατι διορθωνεται με το fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Σωστά. Κάνε διαγραφή και δε θα εχεις κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Αν ειναι αυτο που βρηκα, δεν ειναι καθαρα hw γιατι διορθωνεται με το fix. Αυτό είναι Φώτη. Αλλά δε σε βλέπω να το δοκιμάζεις.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Αυτό είναι Φώτη. Αλλά δε σε βλέπω να το δοκιμάζεις.:lol: Δεν καιγομαι κιολας καθως δεν εχω καποιο προβλημα. Αλλα αν με το φιξ εχει ακομα καλυτερο touch, γιατι να μην το περασω? Επισης, αφου μεσω φιξ update διορθωνει το προβλημα, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Παιδιά έχει πεσει σιγην ιχθύος για update της cm12s σε 5.1, έτσι? Κατάλαβα... Ποιος ξέρει ποσο καιρό θα κανουν παλι. Ηταν που καποτε υπόσχονταν γρήγορα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Παιδιά έχει πεσει σιγην ιχθύος για update της cm12s σε 5.1, έτσι? Κατάλαβα... Ποιος ξέρει ποσο καιρό θα κανουν παλι. Ηταν που καποτε υπόσχονταν γρήγορα updates. Εδω καλα καλα βρε Μαρια δεν εχουν βγαλει σοβαρα updates για την 5.0.2 (και δεν μιλαω για το touch) που εχει τα θεματακια της πχ dailer, θελεις και 5.1 εσυ? :p Πανε οι εποχες οι καλες της cyanogen οπως καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 παντως μια φορα πιο γρηγορα απο αλλους κατασκευαστες Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 παντως μια φορα πιο γρηγορα απο αλλους κατασκευαστες Ποσο γρηγορα? Γιατι οταν πηραμε 5.0.2 ολες οι αλλες εταιριες ετρεχαν μηνες πριν την εκδοση αυτην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts