FoT1s Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Λογικα μέσα σε μια εβδομάδα θα έρθει και αυτή. Απορω πως γινεται και οι δυο να περιμεναν το ιδιο πραγμα και να βγαινει πρωτη η oxygen...οσο θελω να την δω και να την βαλω, αλλο τοσο βαριεμαι την διαδικασια για να την περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Όποιος την βάλει ας γράψει εντυπώσεις, κυρίως μια σύγκριση σε σχέση με το customization της cyanogen, και δεν αναφερομαι στα themes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Όποιος την βάλει ας γράψει εντυπώσεις, κυρίως μια σύγκριση σε σχέση με το customization της cyanogen, και δεν αναφερομαι στα themes. Διάβασα ότι διατηρεί όλα τα tweaks της 11s, και προσθέτει και άλλα. Θα δούμε όμως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Όποιος την βάλει ας γράψει εντυπώσεις, κυρίως μια σύγκριση σε σχέση με το customization της cyanogen, και δεν αναφερομαι στα themes. Ιδιες δεν ειναι? Τι εννοεις customization? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ιδιες δεν ειναι? Τι εννοεις customization? Δεν είναι ίδιες ρομ. Η cyanogen θα έρθει αργότερα. Εννοώ πχ τα shortcuts για εφαρμογές στο s/w home button, τις επιλογές στα tiles όταν κάνεις scroll down και τετοια παρεμφερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν είναι ίδιες ρομ. Η cyanogen θα έρθει αργότερα. Εννοώ πχ τα shortcuts για εφαρμογές στο s/w home button, τις επιλογές στα tiles όταν κάνεις scroll down και τετοια παρεμφερη. Κριμα να ερθει αργοτερα. Την πιστοποιηση περιμεναν και οι δυο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα την βγαλουν αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Έρχεται και η Cm12s?? source Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 καλημέρα την έβαλε κανείς?? κραταει το ωραίο application της κάμερας με την πληθώρα επιλογών?? η μου εχει την google camera??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1807 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Είμαι ο μόνος που δεν βλέπει διαφορά μεταξύ oxygen και cm12; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Είμαι ο μόνος που δεν βλέπει διαφορά μεταξύ oxygen και cm12; Γιατι που τις ειδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1807 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Γιατι που τις ειδες? Βλέπεις διαφορά ανάμεσα σε oxygen και cm12; Ούτε μια λειτουργία παραπάνω δεν βλέπω στην oxygen. Αντιθέτως πιο πολλά bugs βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Βλέπεις διαφορά ανάμεσα σε oxygen και cm12; Ούτε μια λειτουργία παραπάνω δεν βλέπω στην oxygen. Αντιθέτως πιο πολλά bugs βλέπω. Ουτε την μια ουτε την αλλη εχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Είμαι ο μόνος που δεν βλέπει διαφορά μεταξύ oxygen και cm12; την έχεις περάσει φίλε μου? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1807 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 την έχεις περάσει φίλε μου? Ναι, αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά. Ούτε ένα feature παραπάνω. Ίδια με την cm12. Το μόνο παραπάνω είναι τα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ναι, αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά. Ούτε ένα feature παραπάνω. Ίδια με την cm12. Το μόνο παραπάνω είναι τα bugs. Bugs οπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1807 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Bugs οπως? When printing images, printer service may stop Cannot hang up a call using headphone controls (intermittent) OTG can only recognize FAT32 file system During system update, display of wifi/data notification may be incorrect During system update, display of version number may be incorrect Files sometimes crash when uploading files to the cloud Files may crash when renaming image files Files does not support multi-select deletes και γενικά έχει αρκετά crashes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 When printing images, printer service may stop Cannot hang up a call using headphone controls (intermittent) OTG can only recognize FAT32 file system During system update, display of wifi/data notification may be incorrect During system update, display of version number may be incorrect Files sometimes crash when uploading files to the cloud Files may crash when renaming image files Files does not support multi-select deletes και γενικά έχει αρκετά crashes cyanogen camera δουλεύει με oxygen os? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1807 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 cyanogen camera δουλεύει με oxygen os? Δεν έχω δοκιμάσει, πάντως προεγκατεστημενη έχει την google camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν έχω δοκιμάσει, πάντως προεγκατεστημενη έχει την google camera. αν μπορείς να δοκιμάσεις σε παρακαλώ γιατί είναι σημαντικό για μένα μην την βάλω τζάμπα....αλλιώς θα περιμένω την 12s Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1807 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 αν μπορείς να δοκιμάσεις σε παρακαλώ γιατί είναι σημαντικό για μένα μην την βάλω τζάμπα....αλλιώς θα περιμένω την 12s Τώρα γύρισα πίσω στην cm12. Δεν βρήκα λόγο να μείνω και μερικά bugs μου έσπαγαν τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Τώρα γύρισα πίσω στην cm12. Δεν βρήκα λόγο να μείνω και μερικά bugs μου έσπαγαν τα νεύρα. αν κατάλαβα είναι AOSP καθαρά.....οπότε δεν παίζει να δούλευε η cyanogen camera.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δηλαδη η oxygen ειναι ιδια σε ολα οπως αυτην που εχουν τα nexus και η cm με καποιες τροποποιησεις? Εννοω, αυτα που εχει ηδη προεγκατεστημενα η oxygen, εμφανιση κτλ, δεν θα ειναι τιποτα ιδιο με την cm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δηλαδη η oxygen ειναι ιδια σε ολα οπως αυτην που εχουν τα nexus και η cm με καποιες τροποποιησεις? Εννοω, αυτα που εχει ηδη προεγκατεστημενα η oxygen, εμφανιση κτλ, δεν θα ειναι τιποτα ιδιο με την cm? είναι AOSP με μικρες παραμετροποιησεις για oneplus... δεν εχει το customization της cm... εδω δεν εβαλε τουλάχιστον ενα καλο app για καμερα.... εχει το google camera που ειναι για τα χαλια..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Σαν AOSP ειναι με μερικες extra επιλογες απο την cm11s (gestures, soft or hard buttons, κλπ) Λειπουν πολλα features ομως που υπαρχουν ηδη σε custom και οτι υπαρχει δεν εχει τις ιδιες επιλογες. Για μενα καλα κανουν εκει στην oneplus, την δινουν aosp και σιγα σιγα θα προσθεσουν features (ελπιζω) Εγω θα την κρατησω παντως. Ισως δοκιμασω και xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) απ'οτι ειδα έχει επιλογη κ για OTA εκτός αν δεν το δουλεψουν ετσι κ ειναι μονο με twrp.... το καλύτερο ειναι να φτιαξουν κ ενα δικο τους app camera Edited April 4, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts