maria_1 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δυστυχώς θα ερθει τέλη Μάρτη. Ανακοινώθηκε επίσημα η καθυστέρηση. Ειλικρινά απορω τι κάνουνε τόσο καιρό στην CM. Ακόμη και η samsung τους πέρασε φέτος. Και ναι, ξέρω οτι οι άλλοι OEMs πήραν πιο νωρίς τα build του lollipop, όμως αλλάζουν τόσο πολύ το android που χρειάζονται πιο πολύ χρονο προφανώς. Τεσπα, εν αναμονή λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Θα συμφωνήσω για τη CyanideL δείχνει ωραιοτατη.. Με χαλασε λιγο που έχει nova launcher απο μονη της και δεν μπορω να κάνω εγκατάσταση τον prime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Βαριεμαι την ολη διαδικασια να σου πω την αληθεια. Οταν ειχα το σ2, ασχολιομουν κτλ με αλλαγες ρομς, κερνελ στα 3 χρονια που το κρατησα, μεχρι που κουραστηκα/βαρεθηκα και γυρισα και στο σ2 σε στοκ. :p Νομίζω πάνω από μισή ώρα δε θα σου πάρει. Άσε που μόλις τη περάσεις, αν θέλεις το playstote σου κατεβάζει όσες εφαρμογές είχες από αυτό. Όταν ξεκινάς τη νέα ρομ έχει επιλογή να τικαρεις όσες εφαρμογές θέλεις να γίνουν αυτόματα εγκατάσταση. :) Υγ. Έχει και κάθε μέρα ενημέρωση για να μη περιμένεις.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Θα συμφωνήσω για τη CyanideL δείχνει ωραιοτατη.. Με χαλασε λιγο που έχει nova launcher απο μονη της και δεν μπορω να κάνω εγκατάσταση τον prime. Γιατί δεν τον βγάζεις αυτόν που έχει και να τι ξαναβάλεις από το play store όπως πάντα; Εύκολο και χωρίς πρόβλημα. Εδώ ένα καλό πρόγραμμα που κάνει και για το κινητό μας για ασφαλή απαλοιφή εφαρμογών από το σύστημα:http://forum.xda-developers.com/htc-sensation/development/mod-cleanser-cm12-v1-0-t2991924 Edited February 24, 2015 by sikuonas edit URL link. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Τι ειναι ρε παιδια η απαλοιφη εφαρμογων; Θα τρελαθουμε με τα Ελληνικα που διαβαζουμε εδω μεσα. ΥΓ Απεγκατασταση λεγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Γιατί δεν τον βγάζεις αυτόν που έχει και να τι ξαναβάλεις από το play store όπως πάντα; Εύκολο και χωρίς πρόβλημα. Εδώ ένα καλό πρόγραμμα που κάνει και για το κινητό μας για ασφαλή απαλοιφή εφαρμογών από το σύστημα:http://forum.xda-developers.com/htc-sensation/development/mod-cleanser-cm12-v1-0-t2991924 Για κάποιο περίεργο λόγω (αφου τον σβησω) βγάζει η εγκατάσταση απέτυχε, το είχα και σε μια αλλη ρομ παλαιότερα. Τελικά βολευτηκα με ενα back up του slim launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) http://www.techtimes.com/articles/35053/20150224/oneplus-one-oxygenos-and-cyanogenmod-12s-stable-builds-coming-in-march.htm Ενδιαφερον αυτο "It is presumed that the stable version of CyanogenMod 12s will be Android 5.1 Lollipop based while the Oxygen OS will be Android 5.0 Lollipop based." :) Edited February 25, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Τι ειναι ρε παιδια η απαλοιφη εφαρμογων; Θα τρελαθουμε με τα Ελληνικα που διαβαζουμε εδω μεσα. ΥΓ Απεγκατασταση λεγεται Γεια σου φιλε μου,με το προγραμμα που του εστειλα λεγεται απεγκατασταση,με τον es file explorer λεγεται απαλοιφη,διεγραψε,σβησε.https://officesmart.wordpress.com/2014/03/14/%CE%AE-%CE%AE-excel/ Συγνωμη κυριε καθηγητα,αλλα και λαθος να ειχα κανει,με την επιθεση δεν αποδικνυεις αυτο που πιστευεις,λαθοι φιλε μου ολοι κανουν,οπως μολις τωρα εκανες εσυ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Για κάποιο περίεργο λόγω (αφου τον σβησω) βγάζει η εγκατάσταση απέτυχε, το είχα και σε μια αλλη ρομ παλαιότερα. Τελικά βολευτηκα με ενα back up του slim launcher.μετα το uninstall κανε restart και μετα βαλε τον prime Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 μετα το uninstall κανε restart και μετα βαλε τον prime Σου πέτυχε έτσι; γιατί το ίδιο θέμα είχα αντιμετωπίσει παλιότερα. Δεν ασχολήθηκα και πολύ γιατί έχω και γω slim launcher backup Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Το ειχα κανει παλιότερα σε άλλη ρομ σε kitkat και είχε δουλέψει,απλα δεν θυμάμαι αν ειχα κανει απλο uninstall, η ειχα σβήσει και το apk απο το system app,η απο titanium Edited February 25, 2015 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 http://www.techtimes.com/articles/35053/20150224/oneplus-one-oxygenos-and-cyanogenmod-12s-stable-builds-coming-in-march.htm Ενδιαφερον αυτο "It is presumed that the stable version of CyanogenMod 12s will be Android 5.1 Lollipop based while the Oxygen OS will be Android 5.0 Lollipop based." :) Η 12s με 5.1 θα ερθει λογικά με κάποιο update , αλλιώς ουτε τον Μαρτη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Η 12s με 5.1 θα ερθει λογικά με κάποιο update , αλλιώς ουτε τον Μαρτη :p Εγω καταλαβαινω παντως, πως η CM θα δωσει την lollipop σε 5.1 και η oxygenon σε 5.0 Αν παντως ερθει η cm σε 5.1 απευθειας, χαλάλι η τόση αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Έχω βάλει την cm12... Τώρα όταν θα κάνω τα ΟΤA updates θα διαγράφονται τα δεδομένα ή κάνω άφοβα update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Εμένα δε διαγράφει τίποτα. Βέβαια με βάζει σε recovery για να φλασαρω τη νέα... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 μετα το uninstall κανε restart και μετα βαλε τον prime Σου πέτυχε έτσι; γιατί το ίδιο θέμα είχα αντιμετωπίσει παλιότερα. Δεν ασχολήθηκα και πολύ γιατί έχω και γω slim launcher backup Όλα Οκ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 για να φλασάρεις νέα έκδοση της cm πρέπει να κάνεις wipe και χάνονται τα δεδομένα έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannyder Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Όταν ψάχνω στις επαφές (people)(οι οποίες είναι στα αγγλικά) ξεκινώντας με κεφαλαίο και συνέχεια με μικρά π.χ "Ar" μου γυρίζει όλες τις σωστές επαφές ενώ όταν ψάχνω με π.χ "ar" μου επιστρέφει μόνο μερικές απ' αυτές. Θα ήθελα να το δοκιμάσει κάποιος και να με ενημερώσει αν δουλεύει σωστά στις επαφές του. Είμαι rooted με 05Q. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Πως μπορω να μεινω στην 44s χωρις να μου βγαινει το ενοχλητικο μηνυμα της αναβαθμισης στην 05q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Πως μπορω να μεινω στην 44s χωρις να μου βγαινει το ενοχλητικο μηνυμα της αναβαθμισης στην 05q? Στις ενημερώσεις συστήματος δεν έχει να βάλεις να μη γίνεται αυτόματη ενημέρωση? (δεν έχω τη 44 για να το έβλεπα, αλλά λογικά θα έχει). __________ Ερώτηση για cm12. Κάθε μέρα κατεβάζουμε ενημέρωση. Φλασαρουμε κανονικά. Αφού φλασαρουμε μπορούμε να σβησουμε τα zip? Τζάμπα χώρο πιάνουν.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manpil Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ερώτηση για cm12. Κάθε μέρα κατεβάζουμε ενημέρωση. Φλασαρουμε κανονικά. Αφού φλασαρουμε μπορούμε να σβησουμε τα zip? Τζάμπα χώρο πιάνουν.... Εγώ τα σβήνω πάντα και δεν έχω κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Κράτα αυτη που εχεις γιατί μπορει να πειράξεις τίποτα και να πρέπει να ξαναριξεις την Ρομ απο πανω ωστε να γλυτωσεις factory reset ;) Οι αλλες δεν χρειάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 για να φλασάρεις νέα έκδοση της cm πρέπει να κάνεις wipe και χάνονται τα δεδομένα έτσι? Αν εννοείς να κάνεις απλά update νέα έκδοση από τις ρυθμίσεις τότε δεν διαγράφεται τίποτα όπως αναφέρει και πιο πάνω ο mike_k! Απλά θα σε πάει στο recovery και από εκεί θα την βρεις στον φάκελο cmupdater και θα την φλασαρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Στις ενημερώσεις συστήματος δεν έχει να βάλεις να μη γίνεται αυτόματη ενημέρωση? (δεν έχω τη 44 για να το έβλεπα, αλλά λογικά θα έχει). __________ Ερώτηση για cm12. Κάθε μέρα κατεβάζουμε ενημέρωση. Φλασαρουμε κανονικά. Αφού φλασαρουμε μπορούμε να σβησουμε τα zip? Τζάμπα χώρο πιάνουν.... Και εγώ περίμενα να έχει αλλά δεν πήρε το μάτι μου κάποια σχετική επιλογή. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannyder Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Όταν ψάχνω στις επαφές (people)(οι οποίες είναι στα αγγλικά) ξεκινώντας με κεφαλαίο και συνέχεια με μικρά π.χ "Ar" μου γυρίζει όλες τις σωστές επαφές ενώ όταν ψάχνω με π.χ "ar" μου επιστρέφει μόνο μερικές απ' αυτές. Θα ήθελα να το δοκιμάσει κάποιος και να με ενημερώσει αν δουλεύει σωστά στις επαφές του. Είμαι rooted με 05Q. Ευχαριστώ Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε παρακαλώ να το δοκιμάσει να κάνει αναζήτηση στις επαφές του ως άνω για να ξέρω αν είναι bug της cyanogen ή απλώς δικό μου λάθος. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts