GTHOM Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Με την τελευταία αναβάθμιση της bliss πετάει.. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Παιδια, εχει κανεις το wakelock "ConnectivityService" (κατηγορια Android System)? Εχω παρατηρησει οτι συμβαινει οταν κλεινω το wifi (ειτε χειροκινητα ειτε με Tasker) και κραταει το τηλεφωνο ξυπνιο για 1 λεπτο καθε φορα. Ειμαι με official CM kitkat. Δοκιμασα και σε ενα Nexus 5 με kitkat και lollipop, εχοντας κανει freeze σχεδον ολες τις εφαρμογες και κανει το ιδιο πραγμα. Αν εχω ανοιχτα τα data ή ειμαι σε airplane mode τη στιγμη που κλεινω το wifi, δεν συμβαινει. Edited January 19, 2015 by Eladrin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλη η slim βρε παιδι μου αλλα πολυ γυμνη και αδεια λες και ξαναγυρισα στην εποχη του HD2 οταν του πρωτοβαλλαμε android και επειδη δεν ειχε τοσο πολυ δυναμη κλπ ολοι φτιαχναν λιτες και απεριτες Rom...... Τωρα που εχουμε τετοιο τερας υπαρχει καποιος λογος?:!: Τες πα για οποιον ψαχνει και τα 1-2 λεπτα παραπανω μπαταριας και τα miliseconds σε ανοιγματα εφαρμογων - multitasking κλπ ειναι δικαιωμα του και τιμη του! Δεν ανοιγω καμμια αντιπαραθεση ενταξει?:) Τωρα καποιος που εχει δοκιμασει αρκετες απο τις υπαρχουσες Lolipop μπορει να μου πει ποια η ποιες ειναι ψιλοσταθερες και ομορφες (υποκειμενικο βεβαια)? Στην Bliss δεν μου αρεσουν τα κοκκινα που ειδα σε κατι screenshots.....χωρια που διαβασα για κατι bootloops και οτι δεν μπορεις να βαλεις custom keybord. Για να φλασσαρω οποιαδηποτε Lolipop απο την stable slim 4.4.4 που ειμαι τωρα χρειαζεται κατι να προσεξω? (modem etc) η φλασσαρω με τον γνωστο τροπο αφοβααα? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Με την τελευταία αναβάθμιση της bliss πετάει.. Αλλά έχω παραμετροποίηση στα κουμπιά όπως βλέπεις που άλλες τον δεν έχουν.Εντάξει τώρα, ένα πάνω ένα κάτω δεν λέει τίποτα, το κινητό πετάει και δουλεύει απροβλημάτιστα εντελώς, και είναι ακόμα στην αρχή, σκέψου τι παπάδες θα κάνουν με 5000 api χαχα, να το χαίρεσαι φίλε. Vanir exodus έχω. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλη η slim βρε παιδι μου αλλα πολυ γυμνη και αδεια λες και ξαναγυρισα στην εποχη του HD2 οταν του πρωτοβαλλαμε android και επειδη δεν ειχε τοσο πολυ δυναμη κλπ ολοι φτιαχναν λιτες και απεριτες Rom...... Τωρα που εχουμε τετοιο τερας υπαρχει καποιος λογος?:!: Τες πα για οποιον ψαχνει και τα 1-2 λεπτα παραπανω μπαταριας και τα miliseconds σε ανοιγματα εφαρμογων - multitasking κλπ ειναι δικαιωμα του και τιμη του! Δεν ανοιγω καμμια αντιπαραθεση ενταξει?:) Τωρα καποιος που εχει δοκιμασει αρκετες απο τις υπαρχουσες Lolipop μπορει να μου πει ποια η ποιες ειναι ψιλοσταθερες και ομορφες (υποκειμενικο βεβαια)? Στην Bliss δεν μου αρεσουν τα κοκκινα που ειδα σε κατι screenshots.....χωρια που διαβασα για κατι bootloops και οτι δεν μπορεις να βαλεις custom keybord. Για να φλασσαρω οποιαδηποτε Lolipop απο την stable slim 4.4.4 που ειμαι τωρα χρειαζεται κατι να προσεξω? (modem etc) η φλασσαρω με τον γνωστο τροπο αφοβααα? Από οσο ξέρω του validus την αναφέρει ως σταθερή.Σου προτείνω, crdroid, vanir exodus, CyanHacker. Τι πρέπει να προσέξεις: Για να πας σε lollipop 5 θα πρέπει να φλασάρεις το firmware το οποίο θα το βρεις στον σύνδεσμο που σου παραθέτω παρακάτω, το γράφει με κόκκινα γράμματα. Αυτό γίνεται μόνο μια φορά, δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις πάλι, και είσαι έτοιμος να φλασάρεις ότι θέλεις από ρομς κανονικά. Εδώ ο σύνδεσμος:http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/official-vaniraosp-t2890749 Καλή επιτυχία! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Να επιβεβαιώσω ότι έχω καλύτερη μπαταρία με στοκ CM παρά με bliss. Είμαι σε 18/1. Και προτιμώ και το light material theme πολύ περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Οι περισσότερες lolipop είναι σταθερές και χωρίς σημαντικά προβλήματα ,η validus είναι σταθερή με Ακ μου δίνει 6 ώρες sot και έχει το black ui που μου αρέσει προσοχή όμως ο dev την έχει oc by default στα 2880 και την ξεζουμιζει λίγο την μπαταρία οποτε αν την βαλετε κατεβαστε την με έναν kernel manager ,ήμουν αρκετό καιρό στην Bliss από τις καλύτερες lollipop για την συσκευή μας απροβληματιστη ,αν διαβασες για bootloop καλό θα ηταν να διαβαζες και για τον λόγο που υπήρχαν ....επίσης εξαιρετική μπαταρία έχει και το build του darkobas ...παιδιά αφιερωστε λίγο χρόνο να διαβάζετε πρωτού να φλασαρεται θα σας σωσει απο κόπο χρόνο και κάμποσα εγκεφαλικά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Οι περισσότερες lolipop είναι σταθερές και χωρίς σημαντικά προβλήματα ,η validus είναι σταθερή με Ακ μου δίνει 6 ώρες sot και έχει το black ui που μου αρέσει προσοχή όμως ο dev την έχει oc by default στα 2880 και την ξεζουμιζει λίγο την μπαταρία οποτε αν την βαλετε κατεβαστε την με έναν kernel manager ,ήμουν αρκετό καιρό στην Bliss από τις καλύτερες lollipop για την συσκευή μας απροβληματιστη ,αν διαβασες για bootloop καλό θα ηταν να διαβαζες και για τον λόγο που υπήρχαν ....επίσης εξαιρετική μπαταρία έχει και το build του darkobas ...παιδιά αφιερωστε λίγο χρόνο να διαβάζετε πρωτού να φλασαρεται θα σας σωσει απο κόπο χρόνο και κάμποσα εγκεφαλικά Kαλα τα λες...:) Και αν δεις απο τα 1000δες ποστ που υπαρχουν στο trhread θα δεις οτι δεν πρεπει να εχω κανει πανω απο 4-5 εκ των οποιων το 1 μαλλον θα σωνει αρκετους απο την πολυπλοκη διαδικασια της 1ης σελιδας..... Φυσικα και δισαβαζουμε φιλε μου και μαλιστα αρκετα πριν ρωτησουμε κατι και αυτο οταν γινεται αφορα μονον την σιγουρια!:) Ειμαι 46ετων και δεν πολυ γουσταρω τα εγκεφαλικα αχχαχαχ :lol: και μαλιστα οταν εχω φλασσαρει πανω απο καμια 2-3 χιλιαδες φορες στην καριερα μου.... Τωρα μολις τελειωσα το στησιμο της Validus και ολα δουλευουν οκ και ειναι και πανεμορφη (συμφωνουμε) Εχω ηδη τον AK στην internal αλλα θα την αφησω ετσι για 2-3 φορτισεις. Αν θελεις ανεβασε τις δικες σου ρυθμισεις με το παραπανω set up και με ποια εφαρμογη τα εχεις κανει...... Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Συνεχιζει τελικα το προβλημα με τον ηχο στο κινητο παρα τις εργοστασιακες ρυθμισεις και τα clean install!!!!! Παρατηρησα οτι το εχουν κι αλλοι το ιδιο προβλημα με εμενα!!!!!! Αρα ειναι σιγουρα θεμα hardware!!!!! Που το στελνω τωρα?? Θα μου ακλυψουν τα μεταφορικα????? Θα μου δωσουν καινουργιο ή θα κανουν κι αυτοι ενα clean instal με αποτελεσμα οταν ερθει πισω να κανει τα ιδια κολπα?????? ΚΟΙΝΟΣ ΕΜΠΛΕΞΑ!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Συνεχιζει τελικα το προβλημα με τον ηχο στο κινητο παρα τις εργοστασιακες ρυθμισεις και τα clean install!!!!! Παρατηρησα οτι το εχουν κι αλλοι το ιδιο προβλημα με εμενα!!!!!! Αρα ειναι σιγουρα θεμα hardware!!!!! Που το στελνω τωρα?? Θα μου ακλυψουν τα μεταφορικα????? Θα μου δωσουν καινουργιο ή θα κανουν κι αυτοι ενα clean instal με αποτελεσμα οταν ερθει πισω να κανει τα ιδια κολπα?????? ΚΟΙΝΟΣ ΕΜΠΛΕΞΑ!!!!!!!!!!!!!!! Τα μεταφορικά στα καλύπτουν.. για το που το στέλνεις πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους.. σαν μια τελευταία προσπάθεια δεν δοκιμάζεις να περάσεις κάποια άλλη ρομ? είσαι με την στοκ τώρα σωστά? δοκίμασε να περάσεις την stable slimkat μήπως και φτιάξει και γλυτώσεις έτσι την ταλαιπωρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Όσο αφορά το πρόβλημα που ανέφερα σε προηγούμενό μου post σχετικά με το fc του Nova στην τελευταία (τότε) CM12 Nighty, το πρόβλημα τελικά το είχαν και άλλοι χρήστες αλλά όχι με τον Nova, αλλά με τον Trebuchet, τον launcher που είναι προ-εγκατεστημένος στις CM rom. Απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα ΟΛΩΝ μας είχε να κάνει με το ότι είχαμε στην homescreen μας widget του BetterBatteryStats!!!!!! Δεν ξέρω τί ακριβώς αλλαγές έγιναν στην rom και έδινε fc ο launcher με το εν λόγω widget. Δυστυχώς, δεν προλάβαίναμε να το αφαιρέσουμε, και έπρεπε να στήσουμε τις homescreen μας και τις ρυθμίσεις του launcher ξανά από την αρχή. :mad: Να επιβεβαιώσω ότι έχω καλύτερη μπαταρία με στοκ CM παρά με bliss. Είμαι σε 18/1. Και προτιμώ και το light material theme πολύ περισσότερο. Είσαι και με stock kernel, ή έχεις κάποιον custom; Θέλω να δω τί παίζει, γιατί είμαι τον boeffla ο οποίος είχε θετικά σχόλια μέσα στο xda, αλλά σε σχέση με τα νούμερα SOT που διαβάζω σε G+ και xda είμαι πολύ πιο κάτω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Συνεχιζει τελικα το προβλημα με τον ηχο στο κινητο παρα τις εργοστασιακες ρυθμισεις και τα clean install!!!!! Παρατηρησα οτι το εχουν κι αλλοι το ιδιο προβλημα με εμενα!!!!!! Αρα ειναι σιγουρα θεμα hardware!!!!! Που το στελνω τωρα?? Θα μου ακλυψουν τα μεταφορικα????? Θα μου δωσουν καινουργιο ή θα κανουν κι αυτοι ενα clean instal με αποτελεσμα οταν ερθει πισω να κανει τα ιδια κολπα?????? ΚΟΙΝΟΣ ΕΜΠΛΕΞΑ!!!!!!!!!!!!!!! Πριν το στείλεις δοκίμασε να του περάσεις με κάποιο tool το λογισμικο από την αρχή. Εμένα σε άλλο πρόβλημα που είχα με έσωσε (είχα την οθόνη πάντα κλειστή, ήταν αν ενεργή αλλά το τηλέφωνο δούλευε κανονικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 πρόβλημα με blisspop..πολλές φορές όταν είναι κλειδωμένο το κινητό ή μιλάω πατάω το unlock button ή double tap, και δεν κάνει τίποτα..σα να κολλάει και πρέπει να το αφήσω κάποια λεπτά για να ξεκλειδώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Επειδη ολα κυλαγαν τελεια με την slim stable KitKat ειπα να φυγω γιατι βαρεθηκα να μην φλασαρω. Εβαλα darkobas ετσι για δοκιμη ,αν και δεν θα την κρατησω πολυ . μου φαινεται πιο αργη και απο την καθυστερηση αυτη η ρομ χαχα Οποτε το βραδυ αν δεν εχει πατησει με βλεπω μια δοκιμη της bliss. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Βάλε τη validus θα σου αρέσει Δημήτρη Στο τελευταίο build η bliss είναι μανουρα να τη βάλεις.... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Βάλε τη validus θα σου αρέσει Δημήτρη Στο τελευταίο build η bliss είναι μανουρα να τη βάλεις.... Ειδα μπηκε και στο XDA. Δεν ξερω αυτη με χαλαει απο την ωρα που την εβαλα Στεφανε. Θα την αφησω μια φορτιση και δρομο. Μαλλον θα βαλω και την validus ετσι να την δω και αυτη. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 SlimLP κανείς? Λέγονται ωραία πράγματα στο thread του XDA λόγω συνεργασίας ΑΚ με RobbieL (δημιουργό της SlimROM). Αν την βάλει κάποιος ας πει αν αξίζει να πάμε απο Slim stable.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 SlimLP κανείς? Λέγονται ωραία πράγματα στο thread του XDA λόγω συνεργασίας ΑΚ με RobbieL (δημιουργό της SlimROM). Αν την βάλει κάποιος ας πει αν αξίζει να πάμε απο Slim stable.. το θέμα μου είναι και για αυτό δεν την εχω βάλει γιατί ακόμα είναι σε έκδοση alpha? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 το θέμα μου είναι και για αυτό δεν την εχω βάλει γιατί ακόμα είναι σε έκδοση alpha? Κιεγω το ίδιο. Μόλις πάει beta την φλασαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Οχι φιλέ η bliss έχει dark ui αν θέλεις το light material υπάρχουν 10 τόνοι Ρομ εκεί εξω ευχαριστω θα παραμεινω eyphoria,καποια αλλη προταση?συνηθως βαζω σλιμ,αλλα ειναι πολυ αδεια για να τη βαλω ακομα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ευχαριστω θα παραμεινω eyphoria,καποια αλλη προταση?συνηθως βαζω σλιμ,αλλα ειναι πολυ αδεια για να τη βαλω ακομα.. ρε blade θα μας τρελάνεις ? Δεν το πούλησες για νιοστή φορά το τηλ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ευχαριστω θα παραμεινω eyphoria,καποια αλλη προταση?συνηθως βαζω σλιμ,αλλα ειναι πολυ αδεια για να τη βαλω ακομα.. Βάλε darkobas., validus Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kirkchania Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να βγάλουμε φωτογραφία και με τις δύο κάμερες συγχρόνως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Βάλε darkobas., validus θα κοιταξω τις προτασεις σου,ευχαριστω :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Είσαι και με stock kernel, ή έχεις κάποιον custom; Θέλω να δω τί παίζει, γιατί είμαι τον boeffla ο οποίος είχε θετικά σχόλια μέσα στο xda, αλλά σε σχέση με τα νούμερα SOT που διαβάζω σε G+ και xda είμαι πολύ πιο κάτω. Aσε τι βλεπεις στο g+ και στο xda, και εσυ αν σεταρεις το κινητο και κατσεις ολη μερα σπιτι και παιζεις με τα settings, τετοιους χρονους θα δεις. ρε blade θα μας τρελάνεις ? Δεν το πούλησες για νιοστή φορά το τηλ ? Δεν μπορει χωρις 1+1, πως να το κανουμε :p ΥΓ Βλεπω και εγω κατι κουλα για την τελευταια bliss. Αυτα παθαινεις οταν βγαζεις build καθε 2 μερες. Το προτελευταιο Build παιζει μια χαρα παντως, clean flashed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts