Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει ο καθένας όπως το βλέπει έγω πάντως από μέσα Νοεμβρίου χρησιμοποιώ lollipop ως daily χωρίς πρόβλημα... Επί τη ευκαιρία επειδή είχες ρωτήσει για playstore 5.1 ορίστε με slimlp gapps

ΝΑι, πλέον είμαι κι εγώ οκ, πέρασα κι εγώ τα Slim Gapps. Μπορώ και πάλι να περνάω καινούριες εκδόσεις Gapp εφαρμογών με .apk.

Απλά, στην αρχή με dirty flash πέρασα καινούριο το τελευταίο build του Daleski και για Gapps το mini pack, όμως δεν άνοιγε καμία από τις εφαρμογές της Google (ευτυχώς δεν είχα fc, απλά δεν άνοιγαν) επειδή απ' ότι παρατήρησα δεν υπήρχε στο κινητό το Google Play Services.

Δοκίμασα να περάσω το .apk του με την τελευταία έκδοση αλλά δεν γίνονταν εγκατάσταση!

Τελικά κατέβασα το full pack των Gapp και όταν το πέρασα από το recovery και το κινητό bootαρε, όλα επαιζαν μια χαρά και έτσι γλύτωσα και το clean flash.

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμενα τα bugs αυτα μου ηρθαν με την 5.0.1, πριν δεν τα ειχα.

Ασε που η μπαταρια δεν ειναι ακομα οσο καλη οσο στην cm11s.

Και μου λειπει και η καμερα και η lockscreen, οποτε θα περιμενω.

Η μπαταρία μια χαρά, το apk της κάμερα το βρίσκεις. Πιθανόν να αλλάξει και η lockscreen στο μέλλον. Εμένα προσωπικά είναι cm12 lockscreen > 44s > cm11

Όπως έγραψε και ο overpower, την Next Camera μπορούμε να περάσουμε σε οποιοδήποτε κινητό με το .apk της.

Eπειδή ήμουν από την 1η μέρα με CM11 Nightlies και όχι με την CM11S, την είχα πάντα και αυτή χρησιμοποιούσα. Απλά στο τελευταίο build της CM12, έκαναν update τα libraries της cameras και η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει lag, ενώ της Google τρέχει μια χαρά (λογικά τις επόμενες μέρες θα διορθωθεί αφού οι devs θα έχουν ασχοληθεί με τα καινούρια libraries).

Η μπαταρία είναι ίδια με αυτή που είχα όταν ήμουν με CM11 (μ.ο 5.5h SOT, έχω φτάσει και 7h), δεν μπορώ να συγκρίνω με την CM11S μιας και ποτέ δεν την χρησιμοποίησα.

Lockscreen είμαι fan αυτής που έχει το pure Αndroid (δηλαδή αυτής που έχουν οι CM11 Nightlies και η CM12) και όχι αυτής που έχει η CM11S. Άρα δεν είναι πρόβλημα για μένα.

Και γω απο χτες είμαι με λολλιποπ. Πανέμορφη και λειτουργει μια χαρά. Δεν με βλέπω να γυριζω παλι πίσω :p Αλλωστε και απο μπαταρία βλέπω τα πηγαινει εξίσου καλά.
Δημήτρης

Λοιπόν εδώ είναι το xml με όλες τις τροποποιήσεις,δηλαδή :

Αύξηση ήχου στο εσωτερικό ακουστικό.

Αύξηση ήχου στα εξωτερικά ηχεία αλλά και στα συνδεόμενα ακουστικά

και τέλος Αύξηση της ευαισθησίας του μικροφώνου για τις φωνητικές εντολές π.χ. Ok,Google κ.τλ.

Η διαδρομή του αρχείου είναι :/system/etc .

Προσωπικά χρησιμοποιήσα τον Root Εxplorer για την τροποποίηση/αντικατάσταση.

Και φυσικά ΠΑΝΤΑ πάρτε ένα backup για κάθε ενδεχόμενο.:)

Καποιος να με βοηθήσει για την βελτιωση του ηχου;;;προσπαθησα να το κανω αλλα ελεγε κατι για read-only. Επισης η καμερα του opo μου δεν βγαζει καλες φωτογραφιες...πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις;;

Και γω απο χτες είμαι με λολλιποπ. Πανέμορφη και λειτουργει μια χαρά. Δεν με βλέπω να γυριζω παλι πίσω :p Αλλωστε και απο μπαταρία βλέπω τα πηγαινει εξίσου καλά.

Έτσι ακριβώς.

Ποια rom χρησιμοποιείς; Του Daleski, του k900 ή κάποια άλλη;

Έτσι ακριβώς.

Ποια rom χρησιμοποιείς; Του Daleski, του k900 ή κάποια άλλη;

Daleski είναι ο Δημήτρης.Την έβαλα καιβγω το πρωι.Ολα καλά!

Ναι αυτή έχουμε και οι 2. Αλλα επειδή μιλήσαμε μεταξύ μας για τυχόν bugs βρήκαμε οτι κάτι γίνεται με τις κλήσεις. Οχι πάντα βέβαια. Απο χτες έχω κανει πολλές κλήσεις .αλλά σε 2 ατομα είχα το εξης πρόβλημα. Ενω ακουγα οτι χτυπάει στο ακουστικό ,όταν άνοιγε η κλήση δεν ακουγα τον άλλο. Ουτε εκείνος με άκουγε. Επίσης σε αυτούς επειδή προσπάθησα πολλές φορες σε μερικές μου έκλεινε μονο του την κλήση. Περίεργο πολύ. Και σπαστικο . έχει παρατηρήσει κανείς τέτοιο πράγμα;

Δημήτρης

Είναι γνωστό πρόβλημα αναφέρεται κάι στο νήμα της crdroind βάλτε σας λέω euphoria zero bugs :)
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Είναι γνωστό πρόβλημα αναφέρεται κάι στο νήμα της crdroind βάλτε σας λέω euphoria zero bugs :)

περιμένουμε slimpop:):):)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι αυτή έχουμε και οι 2. Αλλα επειδή μιλήσαμε μεταξύ μας για τυχόν bugs βρήκαμε οτι κάτι γίνεται με τις κλήσεις. Οχι πάντα βέβαια. Απο χτες έχω κανει πολλές κλήσεις .αλλά σε 2 ατομα είχα το εξης πρόβλημα. Ενω ακουγα οτι χτυπάει στο ακουστικό ,όταν άνοιγε η κλήση δεν ακουγα τον άλλο. Ουτε εκείνος με άκουγε. Επίσης σε αυτούς επειδή προσπάθησα πολλές φορες σε μερικές μου έκλεινε μονο του την κλήση. Περίεργο πολύ. Και σπαστικο . έχει παρατηρήσει κανείς τέτοιο πράγμα;

Δεν το έχω αυτό το πρόβλημα, και είμαι εδώ και καιρό κι εγώ με του dalesky (από τότε που σταματησε να δίνει updates ο bpear).

Αλλά έχω διαβάσει ότι το έχουν και άλλοι, δεν είστε οι μόνοι.

Επειδή είναι σπαστικο θα πάω σε euphoria . Διάβασα οτι θέλει clean install τα τελευταία builds του daleski. Αλλα δεν είναι και σίγουρο οτι θα φτιαξει. Οποτε clean install να δοκιμασουμε τπτ άλλο
Δημήτρης

Καινούργιο build για euphoria 10/12 με dirty flash τρέχει νεράκι

Καλημέρα,

Και εγώ έχω flashάρει από εχθές την τελευταία έκδοση της euphoria. Μέχρι εχθές χρησιμοποιούσα την stock του daleski. Συγκρίνοντας τις δυο rom, η euphoria είναι αρκετά καλύτερη. Μέχρι στιγμής δεν έχω ανακαλύψει κάποιο πρόβλημα. Οπότε αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει lollipop προτείνω ανεπιφύλακτα την euphoria.

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Οσο έχετε euphoria μπορείτε να αλλάξετε εικονίδιο στο στρογγυλό του προφίλ;

Ναι, μπορώ.

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Τελικά από όσα gapps έχω δοκιμάσει του bpear είναι τα καλύτερα

Τελικά από όσα gapps έχω δοκιμάσει του bpear είναι τα καλύτερα

Αυτά εβαλα αλλα τα ολόκληρα. Ξεκίνησα να καθαρίζω και κάπου έγινε το λάθος

Δημήτρης

Και μενα αλλαζει κανονικα..Εγω παρατηρησα κατι αλλο,ενω ειναι συνδεδεμενο σε wifi χρησιμοποιει και data ανα διαστηματα και για λιγο.

Οταν εγω βγαινω και λεω για bugs, εσεις λετε 'Οχι, εδω ολα καλα/παει τελεια/κλπ'

Δεν το κατάλαβα αυτό!

Γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί σου από τη στιγμή που δεν έχουμε όλοι τα προβλήματα που αναφέρθηκαν; Καλώς ή κακώς τα αντιμετωπίζουν κάποιοι (δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία ή η μειοψηφία).

Και μενα αλλαζει κανονικα..Εγω παρατηρησα κατι αλλο,ενω ειναι συνδεδεμενο σε wifi χρησιμοποιει και data ανα διαστηματα και για λιγο.

Έτσι γίνεται πλέον στην Lollipop γενικά, και όχι στις rom που κυκλοφορούν για το κινητό μας.

Και στο Nexus 4 που έχω stock image, το ίδιο συμβαίνει.

Έτσι γίνεται πλέον στην Lollipop γενικά, και όχι στις rom που κυκλοφορούν για το κινητό μας.

Και στο Nexus 4 που έχω stock image, το ίδιο συμβαίνει.

Τι εννοεις; Μα δεν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Ενας που έχει κάρτα τον πήδηξε..είσαι σίγουρος;πως δουλεύει;

Δημήτρης

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks