dimikoza Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Μια ακόμα απορία.. εκανα εγκατασταση το nexus tool kit αλλα δεν δημιουργησε τον φακελο data. Να τον δημιουργήσω εγω με το χερι; Καμια ιδεα; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Πρόβλημα......χτες πέρασα τον τελευταίο ΑΚ και σήμερα διαπιστώνω ότι ο holo launcher είναι πρώτος σε κατανάλωση, τι μπορώ να κάνω για αυτό; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 http://i57.tinypic.com/28v3v9v.png αφού αλλαξα 2-3 Ρομ και έμεινα απ όλες απογοητευμένος εβαλα την cm 11 44s παλι και τα ίδια..τι παιζει; :/ Επειδη δεν το παρακολουθησα,με ολες αυτες τις ρομ εισαι ετσι;; Για βαλε wakelock detector και ενεργοποιησε και το advance. Εγω πανω απο 9% πολυ σπανια παω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 E ναι ρε συ, συμβαίνουν αυτά. Κάνε ένα Reset ή ξαναπέρνα τη ρομ, να βεβαιωθείς αν είναι software η hardware :X Εγώ που είχα 4 χρονών κινητό, έπρεπε να αναβαθμιστώ :lol: Εσύ, γιατί άφησες το g2 σου, ούτε γω ξέρω. Κάτι δε θα σε κάλυπτε... :) Λοιπον το απογευμα εκανα ενα hard reset.Ολα λειτουργουν πλεον οπως πρεπει. Ειναι ομως το 2ο reset,μεσα σε 3 7αδες που χω την συσκευη.Στο 1ο,αναγκαστηκα να το κανω κυριολεκτικα Out of the box,αφου ειχα αρκετο λαγκαρισμα...τι μπορει να φταιει; Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Λοιπον το απογευμα εκανα ενα hard reset.Ολα λειτουργουν πλεον οπως πρεπει. Ειναι ομως το 2ο reset,μεσα σε 3 7αδες που χω την συσκευη.Στο 1ο,αναγκαστηκα να το κανω κυριολεκτικα Out of the box,αφου ειχα αρκετο λαγκαρισμα...τι μπορει να φταιει; Τι να πω... 3 μήνες που το έχω, τις έχει φάει τις επανεκκινήσεις του (με την 44 δεν έχει χρειαστεί ακόμα), αλλά reset κανένα. Φτου φτου. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ειναι θεμα software η hardware;γιατι αν ειναι 2ο,βλεπω να πηγαινουν ακλαφτα τα 360€.. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για όποιον τρέχει slim βγήκε νέα 8.16 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Βλέπω κάποιες rom lolipop που είναι f2fs τι ακριβώς είναι; Google it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ειναι θεμα software η hardware;γιατι αν ειναι 2ο,βλεπω να πηγαινουν ακλαφτα τα 360€.. Δεν καταλαβαίνω περνάς άλλες rom και έχεις προβλήματα; Μη λες για άκλαφτα 360 ευρώ αν πειραματίζεσαι. Κάνε ένα clean install στη 44 κι αν ακόμα έχεις προβλήματα το συζητάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλή χρυσή η Mahdi ,με ένα σωρό ρυθμίσεις αλλά τρώει μπαταρία. Με το ζόρι να βγάλω 6 ώρες που με την slim έβγαζα πολύ άνετα τις ίδιες. Οπότε σήμερα γυρίζω στην νέα Slim χωρίς themes Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Επειδη δεν το παρακολουθησα,με ολες αυτες τις ρομ εισαι ετσι;; Για βαλε wakelock detector και ενεργοποιησε και το advance. Εγω πανω απο 9% πολυ σπανια παω. Το εβγαλα απ τη φόρτιση 100% και 3 ώρες μετα είναι 85% χωρίς να το ακουμπησω με το androidb στο 66%..όλα αυτά με 44s ενω παλιά ζήτημα να πήγαινε 1% κάτω...δεν είναι περίεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Το εβγαλα απ τη φόρτιση 100% και 3 ώρες μετα είναι 85% χωρίς να το ακουμπησω με το androidb στο 66%..όλα αυτά με 44s ενω παλιά ζήτημα να πήγαινε 1% κάτω...δεν είναι περίεργο; Δώσε μας screenshots ότι εφαρμογές έχεις. Κατέβασε wakelock detector.άστο να τρέξει μια φόρτιση και βγάλε πάλι φώτο να δούμε τι τρέχει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Το εβγαλα απ τη φόρτιση 100% και 3 ώρες μετα είναι 85% χωρίς να το ακουμπησω με το androidb στο 66%..όλα αυτά με 44s ενω παλιά ζήτημα να πήγαινε 1% κάτω...δεν είναι περίεργο; Όπως σου είπαν βάλε wakelocks detector γιατί κάτι δεν αφήνει το τηλ να πέσει σε deepsleep Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 99% awake λέει..deep sleep περιπου 3 λεπτα..απο εφαρμογες δεν έχω βαλει και ποα..fb, next bus,messenger και το wakelock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Όχι τώρα, δες το μετά από πλήρη φόρτιση μέχρι να φτάσει μπαταρία στο 10% που θα έχει μαζέψει αρκετά λογ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και για να το έχεις με όλες τις ρομ κοιτά ξανά τα βήματα που ακολουθεις στην εγκατάσταση και setup Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 πρέπει να μαι και root για να τα δω αναλυτικά λέει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Γυρω στο 5% awake παιζω συνηθως,εκει ειναι το φυσιολογικο. Βαλε wakelock detector και θα βρουμε τι φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Στη σελιδα του Play Store λέει αυτο << KitKat needs ROOT Access due to permission changes made by Google>> <<Technical workaround for non-rooted KitKat http://goo.gl/Yqdh2F >> Χτύπα μια το url... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 παιδια καλησπερα με πρωτη φορτιση ακομη το κινητο και η επιδοσεις του ειναι τρομερες (3η 22ω 18λ) τι να πω... ΤΕΡΑΣ το κινητο... ειχα το note πριν και με ιδια χρηση με το ζορι με πηγαινε 1 με 1 1/2 μερες. μακαρι να συνεχισει ετσι (που μαλλον θα συνεχιστει οταν μετα απο 3-4 φορτισεις στρωση) Λοιπον εκτος των αλλων που ειμαι ξετρελαμενος με την μπαταρια ειμαι κατενθουσιασμενος το κινητο ειναι root με την 44s Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Mahdi με saber δοκίμασε κανεις;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2901735 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Mahdi με saber δοκίμασε κανεις;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2901735 Μην τα λες αυτά έτσι "αέρα" Γιατί ο prioχχ θα φλασαρει όλοι το βράδυ :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) http://i57.tinypic.com/28v3v9v.png αφού αλλαξα 2-3 Ρομ και έμεινα απ όλες απογοητευμένος εβαλα την cm 11 44s παλι και τα ίδια..τι παιζει; :/ Επιτέλους ένας να καταλάβει τον πόνο μου. Εγώ άλλαξα 5 ρομ και με όλες είχα το ίδιο θέμα. Μέχρι που έκανα φορματ και την εσωτερική μνήμη και φλασαρα από το usb. Έχω κουραστεί, έχω την εντύπωση ότι όλες οι ρομ είναι ίδιες πλην ελαχιστον διαφόρων εκτός της σλιμ που είναι ποιο ελαφριά και καταναλωσε λίγο λιγότερη μπαταρία. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δες σε παρακαλώ με το better battery stats η τό wakelock detector τι είναι αυτό που τρώει περισσότερο. Είμαι σίγουρος θα είναι το eventx-xxx..... Σε 2 ρομ δοκιμασα και χωρίς τα gaps τα είναι καθαρή ρομ χωρίς καμία απολύτως εφαρμογή πλιν better battery stats. Edited November 29, 2014 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Mahdi με saber δοκίμασε κανεις;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2901735 Την είχα κάνα δυο μέρες τίποτα το ιδιαίτερα διαφορετικό από την original mahdi που χρησιμοποιώ από αρχές του μήνα και δεν την αλλάζω με τίποτα μάλιστα κάποια στιγμή με ίδιο σετ απ μου έβγαλε ένα 30% λειτουργικό σύστημα αντροιντ στην κατανάλωση μπαταρίας και την έστειλα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Να δοκιμασω mahdi απλη λες; Την ειχα βαλει Αύγουστο θυμαμαι,δεν πρεπει να υπηρχε και αλλη τοτε βεβαια και ειχα τυχαια reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts