Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να το αλλάξεις απο το drawer settings και να το κανεις όπως παλιά, δε χρειαζεται nova.

Δεν βρηκα κατι, δυστυχως...

*ακυρο, το βρηκα! Thanks

Edited by FoT1s

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μολις ηρθε και σε μενα ειδοποιηση για το update (που ηδη εχει φτασει στο 25%).

Ωρα για σκαλισμα:p

Μολις ηρθε και σε μενα ειδοποιηση για το update (που ηδη εχει φτασει στο 25%).

Ωρα για σκαλισμα:p

Αυτη την φορα σε νικησα. Μου ηρθε στο 10% :p

Ε με τοσο κραξιμο που τους εριξες στην προηγουμενη ΟΤΑ, φροντισαν να την παρεις απο τους πρωτους:p

Μπηκε το update, ολα μια χαρα προς το παρον. Το ΣΚ θα του κανω και ενα clean install, να περασω και τον Google dialer και ετοιμος.

Πρώτες εντυπώσεις μετά από μικρή χρήση ελαφρώς καλύτερη απόδοση μπαταρίας και απόκριση οθόνης.

Ε με τοσο κραξιμο που τους εριξες στην προηγουμενη ΟΤΑ, φροντισαν να την παρεις απο τους πρωτους:p

Μπηκε το update, ολα μια χαρα προς το παρον. Το ΣΚ θα του κανω και ενα clean install, να περασω και τον Google dialer και ετοιμος.

Εγω ενα factory reset θα κανω το σκ μονο. Αν και πιστευω θα δωσουν κι αλλο update μικρο της επομενες μερες. Γιατι οσο ανεβαινει το rollout ισως βρισκουν bug.

Το incremental update να υποθέσω πως μπορώ να το κατεβάσω και να κάνω apply update από την CM recovery?

Edit: Το πέρασα χωρίς πρόβλημα. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. Η διαφορά στην σπιρτάδα είναι εμφανής και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα στην λίγη ώρα που το δουλεύω.

Edited by Giannakis

Του φόρεσα την pre-rooted του Crazy Boy από XDA και πετάει άνευ προηγούμενου. 49Κ στο Antutu. Να δουμε πώς θα πάει και από μπαταρία...

Είσαι ευχαριστημένος.. ?? Παει καλυτερα απο την official?? Τι λέει απο μπαταρία? Δουλεύει το xposed framework?? Ευχαριστώ πολυ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Έχω μια ερώτηση για αρχάριους αλλά έχει περάσει καιρός απο τοτε που "έπαιζα" με το desire HD μου. Κάνοντας "wipe data /factory reset",οχι "wipe media", στη cm recovery χάνω και αρχεία απο την SD (π.χ. φωτο, μουσική)? Και αν διαγράφονται και απο 'κει θα χρειαστω καλώδιο OTG για να περασω τη ROM.

Edit: Έστυψα το μυαλό μου και θυμήθηκα.:rolleyes:

Edited by johnnie_
Sent it From outer Space.

Σαν πρωτη φορτιση και χρηση, δεν ειδα και πολυ διαφορα στην μπαταρια με την 5.1.1

Δεν ηταν τουλαχιστον εμφανεστατη η διαφορα της. Σαν σταθεροτητα, ταχυτητα κτλ, απλα τα σπαει.

Έχω μια ερώτηση για αρχάριους αλλά έχει περάσει καιρός απο τοτε που "έπαιζα" με το desire HD μου. Κάνοντας "wipe data /factory reset",οχι "wipe media", στη cm recovery χάνω και αρχεία απο την SD (π.χ. φωτο, μουσική)? Και αν διαγράφονται και απο 'κει θα χρειαστω καλώδιο OTG για να περασω τη ROM.

Edit: Έστυψα το μυαλό μου και θυμήθηκα.:rolleyes:

Μόνο αν επιλέξεις wipe internal storage από custom recovery όπως είναι η TWRP. Οπότε σ' αυτή την περίπτωση θα χρειαστείς και καλώδιο OTG.

Δεν ξερω γιατι, ενω μου ηρθε update μεσω οτα κτλ και η τελευταια εκδοση ειναι η 310, εδω μου γραφει την πρωτη που βγηκε (450) που την σταματησαν. Συμβαινει και σε σας αυτο? (Στο cpu-z μου γραφει κανονικα οτι τρεχει η 310 ομως).

Δεν ξερω γιατι, ενω μου ηρθε update μεσω οτα κτλ και η τελευταια εκδοση ειναι η 310, εδω μου γραφει την πρωτη που βγηκε (450) που την σταματησαν. Συμβαινει και σε σας αυτο? (Στο cpu-z μου γραφει κανονικα οτι τρεχει η 310 ομως).

Και εμένα το ίδιο γράφει και νομίζω σε όλους. Ένας αριθμός είναι τίποτα άλλο. :)

Και εμένα το ίδιο γράφει και νομίζω σε όλους. Ένας αριθμός είναι τίποτα άλλο. :)

Το ειδα παραξενο απο την αποψη οτι η 450 ηταν η πρωτη και η τελευταια ειναι η 310, υπεθεσα πως θα επρεπε να λεει 310, δεν ξερω.

Με έχει τρελάνει μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 5.1 να μου πετάει συνέχεια το μύνημα οι Υπηρεσίες Google Play έχουν σταματήσει!!! Όπως μου το έκανε και όταν αναβάθμισα σε lolipop!

Πως το σταματάμε?

Ξέρει κανεις γιατί μου το βγάζει αυτό; πιό παλιά την είχα[ATTACH]63754[/ATTACH]

Ισως να μην ειναι συμβατη με την 5.1.1, ακομα....

Με έχει τρελάνει μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 5.1 να μου πετάει συνέχεια το μύνημα οι Υπηρεσίες Google Play έχουν σταματήσει!!! Όπως μου το έκανε και όταν αναβάθμισα σε lolipop!

Πως το σταματάμε?

Για δες εδω, μηπως και σε βοηθησει.

http://theostormrider.blogspot.gr/2014/05/play-store-unfortunately-play-store-has.html

Από τις Ρυθμίσεις(Settings) του tablet σας πάμε Eφαρμογές(Apps) και κάνουμε κύλιση(slide) από το δεξιό μέρος της οθόνης προς τα αριστερά να μεταβούμε από το τμήμα

(Η ΛΗΨΗ ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ) στο τμήμα ΟΛΑ (ALL).

Επάνω γωνία δεξιά της οθόνης θα δείτε τρείς κάθετες κουκίδες, κάντε ένα άγγιγμα (tap),μετά το ίδιο

στην επιλογή Επαναφ. προτιμ. εφαρμ. (Restore app preferences) που θα σας εμφανίσει, θα σας βγάλει ένα πινακάκι διαβάστε το ενημερωτικά και μετά στο Επαναφορά εφαρμογών (Restore apps)

To πρόβλημά σας λύθηκε κατά 99%-100%.

Είσαι ευχαριστημένος.. ?? Παει καλυτερα απο την official?? Τι λέει απο μπαταρία? Δουλεύει το xposed framework?? Ευχαριστώ πολυ

Υποτίθεται ότι ΕΙΝΑΙ η official σε μορφή zip που μπορείς να τη φλασάρεις από την TWRP Recovery και είναι έτοιμη ρουταρισμένη.

Εφ' όσον οι επεμβάσεις του "μάγειρα" είναι επουσιώδεις, δεν πρέπει να έχει αντιληπτή διαφορά στην απόδοση από την "μαμά".

Είμαι στη δεύτερη φόρτιση. Η πρώτη δεν έδωσε "χορταστική" απόδοση, αλλά είναι αναμενόμενο. Θέλει 2-3 φορτίσεις ακόμη για να δείξει σίγουρα.

Δεν χρησιμοποιώ Xposed, άρα δεν μπορώ να σου απαντήσω αν είναι συμβατό.

Edited by cirith

Την πέρασα από τη πρώτη μέρα, στης 2 πρώτες φορτισεις ήμουν καλά περίπου 4:30 -5 ώρες sot τώρα ξαφνικά βλέπω ότι το mediaserver τρώει αβερτα μπαταρία, δεν έκανα κάποια νέα εγκατάσταση μετά της πρώτες φορτισεις ξέρει κανείς το παίζει.?

Και Ναι το xposed παίζει στο xda είναι ένας τύπος που το έκανε port για 5,1,1

Για δες εδω, μηπως και σε βοηθησει.

http://theostormrider.blogspot.gr/2014/05/play-store-unfortunately-play-store-has.html

Το δοκιμασα ελπίζω να πετύχει!!!

Μου ήρθε και μένα ota αλλά θα είμαι στη δουλειά μέχρι τις 6:00 γκρρρ..Δεν χάνω δεδομένα εάν κάνω την αναβάθμιση..σωστά?

Ps:100% το rollout

Edited by magiktigra

Στην οθονη κλειδωματος, πανω αριστερα που γραφει την εταιρια κινητης, γνωριζουμε τι ειναι το "καμια υπηρεσια" που αναφερει σαν τρειλερ να περναει μαζι με το ονομα της εταιριας μας?

Ενημερωτικα, το κανει και με data αλλα και wifi ανοιχτο (συνδεδεμενο).

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks