scorpio3 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Εμένα μου φαίνεται ή μετά το τελευταίο update για το touch έχει μειωθεί η απόδοση της μπαταρίας κι άλλο;;; εμένα το ίδιο μου φαίνεται... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Η πρώτη μου αποφόρτιση με 2I3(5.0.2), ερχόμενος από 44s(4.4.4)..Σύμφωνα με τη χρήση που του κάνω εγώ (το χρησιμοποιώ περισσότερο σαν τάμπλετ και όχι σαν τηλέφωνο), έπιασε ένα 6ωρο με ανοιχτή οθόνη με υπόλοιπο 13% της μπαταρίας..Πάντα με wifi ή δεδομένα..αναλόγως που βρισκόμουν..Με την 4.4.4 θα είχα γύρω στις 7 ώρες ανοιχτή οθόνη με παρόμοια χρήση..Μικρό τελικά το κακό, μιας και τώρα έχω ένα σφαιράτο κινητό σε σχέση με αυτό που ήταν στην 4.4.4 με το πρόβλημα του touch..Ήμουν έτοιμος να κάνω dispute στο paypal..Καμία σχέση το κινητό πλέον..Απλά πετάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Έτσι, έτσι! Πάρα πολύ καλή εμπειρία χρήσης με το Γλυφιιτζούρι, και η λίγο χειρότερη μπαταρία.. κλάιν. Το θέμα είναι να σε γυρίζει σπίτι στο τέλος της μέρας οπου μπορείς να το φορτίσεις με την ησυχία σου. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Κατι δεν παει καλα με το τελευταιο update με το συστημα android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Κατι δεν παει καλα με το τελευταιο update με το συστημα android... ωχ αρχίσαμε πάλι...κ εγώ πολύ αύξηση βλέπω....πότε θα το φτιάξουν!!!:mad: Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 ωχ αρχίσαμε πάλι...κ εγώ πολύ αύξηση βλέπω....πότε θα το φτιάξουν!!!:mad: Και μολις πηγε 10%.... Ανεβαινει επικινδυνα συνεχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Εχει αρχίσει να μου τη δίνει που πέφτει η μπαταρία 4%,5% και 6% κατα τη διάρκεια της νύχτας, ενω είναι σε flight mode. Παλιότερα υπήρξαν νύχτες που δεν έπεφτε καθόλου. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Λογικα, το double tap κανει την δουλεια και οι χειρονομιες, οταν ειναι ενεργοποιημενα και συμβαινει αυτο το αποτελεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Τι γινεται ρε παιδια? Γιατι ετσι ξαφνικα ξεκινησε αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Τι γινεται ρε παιδια? Γιατι ετσι ξαφνικα ξεκινησε αυτο το προβλημα? Wakelock detector, better battery stats να δείτε αναλυτικά τι συμβαίνει.Από μια φωτογραφία δεν μπορούμε να βγάλουμε γνωμάτευση Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Wakelock detector, better battery stats να δείτε αναλυτικά τι συμβαίνει.Από μια φωτογραφία δεν μπορούμε να βγάλουμε γνωμάτευση Το ενα θελει root που δεν ειμαι και το αλλο πληρωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Κι εγώ παρατηρώ μετα το τελευταίο upadate μεγάλο battery drain και κυρίως τη νύχτα με 5%-6% σίγουρα!!! Εχει κούραση όλη αυτή η κατάσταση και αρχίζω να μετανιώνω μου φαίνεται για την αγορά του one που κατά τα άλλα είναι διαμάντι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Εγώ πάντως απενεργοποίησα την προσαρμοσμένη και την προσαρμοστική φωτεινότητα και βλέπω να μην τρώει πολύ μπαταρία το σύστημα..προς το παρόν..δοκιμάστε το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Εγώ έχω κάνει και αυτό έχω κλείσει 2 πράγματα [ATTACH]62553[/ATTACH][ATTACH]62554[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ναι οκ με τις υπηρεσίες Google..είναι γνωστό εδώ και καιρό..το θέμα είναι με το system που τρώει αρκετή μπαταρία..πάντως το δικό μου έστρωσε μετά από αυτό που έκανα..θα δούμε και στην επόμενη αποφόρτιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Αυτο το κάνω σε κάθε ρομ που βάζω δεν ξέρω αν τελικά είναι καλό... Την φωτεινότητα πάντα στο χειροκίνητο το έβαζα από την αρχή Μου βγάζει πάντα 3,5 ώρες οθόνη με τπτ παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εγω δεν μπορω να καταλαβω, πως τοσο καιρο που φοραω την 2I3, τωρα ξαφνικα εχω τετοια καταναλωση απο το συστημα android. Δεν αλλαξα καμια ρυθμιση και δεν εβαλα ακομα και παραπανω εφαρμογες. Ετσι στα ξαφνικα χωρις καμια αλλαγη, πως μπορει να εχει γινει αυτο? Παιζει να κρυβονται απο πισω οι υπηρεσιες google? Αναφερω τις υπηρεσιες, γιατι σαν καταναλωση οι υπηρεσιες 1% μου τρωνε μονο. Δηλαδη δεν εχω drain απο αυτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εγω δεν μπορω να καταλαβω, πως τοσο καιρο που φοραω την 2I3, τωρα ξαφνικα εχω τετοια καταναλωση απο το συστημα android. Δεν αλλαξα καμια ρυθμιση και δεν εβαλα ακομα και παραπανω εφαρμογες. Ετσι στα ξαφνικα χωρις καμια αλλαγη, πως μπορει να εχει γινει αυτο? Παιζει να κρυβονται απο πισω οι υπηρεσιες google? Αναφερω τις υπηρεσιες, γιατι σαν καταναλωση οι υπηρεσιες 1% μου τρωνε μονο. Δηλαδη δεν εχω drain απο αυτες. Και εμένα μου υ τρώει το σύστημα android αρκετή μπαταρία! Αυτή την στιγμή είναι στο 6% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) Και εμένα μου υ τρώει το σύστημα android αρκετή μπαταρία! Αυτή την στιγμή είναι στο 6% Εγω πιστευω, πως το update που εδωσαν ναι μεν εχει ωραιο touch τωρα, αλλα σιγουρα ειναι το fix ιδιο με αυτο που ειχε βγει στις nightlies κ ειχε battery drain. Το λεω αυτο, γιατι με την 17L, ολα ηταν σουπερ. Edited June 28, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Εγω πιστευω, πως το update που εδωσαν ναι μεν εχει ωραιο touch τωρα, αλλα σιγουρα ειναι το fix ιδιο με αυτο που ειχε βγει στις nightlies κ ειχε battery drain. Το λεω αυτο, γιατι με την 17L, ολα ηταν σουπερ. Κι εγώ αυτό πιστεύω και το υποψιαζομουν και πριν το update! :( Να δουμε τώρα πότε θα έρθει η 5.1? Τέλη Αυγούστου????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Για όσους είναι απογοητευμένοι με την απόδοση της μπαταρίας σε lollipop, να πω ότι εδώ και 5 μέρες που έχω βάλει την exodus rom με ak kernel έχει αυξηθεί ο χρόνος της screen on time από τις περίπου 3:30 ώρες στις 5:00+. Θα πρότεινα να δοκιμάσετε αυτόν τον συνδυασμό. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Εγω παντως, εκανα factory με ολα τα wipe κτλ και εστρωσε το συστημα android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 τι λέτε για mahdi και euphoria?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexniko4 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά!έχω θέμα με τον φορτιστη..απο τη μια μερα στην αλλη σταμάτησε να λειτουργεί ο φορτιστής μου με το original cable 1+1.βασικά έχω προσπαθήσει με αρκετούς αλλους φορτιστες φορτίζει μια χαρα ενω αν αλλάξω το καλώδιο πάνω στον φορτιστη (τον original 1+1)το κινητό δεν φορτίζει!και μάλιστα έχω αλλάξει πολλές φορες κ διαφορετικά καλώδια!το γράφω εδώ αυτό το post γιατί στη μια μέρα αυτή που είπα πριν αλλαξα το λειτουργικο απο oxygenOS στην τελευταια nightly cm12.1..καμια ιδέα? Α αλλαξα και τον kernel απο stock στον ak αλλά το πρόβλημα επιμένει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Είναι καθαρά το καλώδιο, αγόρασε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts