maria_1 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Εχει προσεξει κανεις, πως αν εχεις εφαρμογες ανοιχτες και δεν τις εχεις κλεισει, οταν κανεις ρεσταρτ το κινητο χωρις να τις κλεισεις, αυτες μετα το ρεσταρτ παραμενουν ανοιχτες? Μιλαω για cm12s. *Επισης, ακομα και αν το κλεισω τελειως, οι εφαρμογες οταν το ανοιγω, παραμενουν ανοιχτες στο παρασκηνιο. Ας το δει καποιος και ας μου πει. Ναι, αυτό δεν ειναι bug, είναι χαρακτηριστικο της lollipop. Μετα το restart, παραμένουν στα recent αλλά δεν νομιζω οτι είναι ανοιχτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Ναι το έχω παρατηρήσει και εγώ, μετά από επανεκίνηση, ή ενεργοποίηση της συσκευής, οι εφαρμογές που είχαμε ανοίξει από πριν παραμένουν ανοιχτές στο παρασκήνιο. Βέβαια έχω την εντύπωση πως εάν μείνει κλειστό το one για αρκετή ώρα, θα κλείσουν και αυτές. Παλι καλα συμβαινει και σε αλλους γιατι νομιζα εκανα καμια πατατα η τα επαιξε η συσκευη μου. Οσο για το να μεινει αρκετη ωρα κλειστη, την αφησα πολυ λιγο, κανα 2-3 λεπτα και δεν εκλεισαν. Τωρα παραπανω αν εχω τον χρονο, ισως το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 κ γω που το άφησα κανένα 2ώρο-το φόρτιζα κλειστό- παρέμειναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 καμιά 12.1 θα παρουμε!!!! :devil: Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrc187 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ερώτηση. .. μου ήρθε μέσω οτα το δεύτερο update της 12s, έχω όμως twrp και δεν βρίσκω που είναιτο image που κατέβηκε για να το flashαρω. Καμιά ιδέα? Αλλιώς θα πρέπεινα το κκατεβάσωααπό xda ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Ερώτηση. .. μου ήρθε μέσω οτα το δεύτερο update της 12s, έχω όμως twrp και δεν βρίσκω που είναιτο image που κατέβηκε για να το flashαρω. Καμιά ιδέα? Αλλιώς θα πρέπεινα το κκατεβάσωααπό xda ... Να φανταστω, δεν εχεις την official αλλα custom rom? *το προβλημα με το touch, το update διορθωνει και το προβλημα με την ζεστη που δεν πιανει η οθονη οπως αναφερουν καποιοι? Edited May 18, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrc187 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Official κανονικά και με το νόμο έχω. Απλώς πέρασακαι twrp πριν ββγάλουν την 17l. .. μέσα μου όμως κάτι με ψήνει να ππάω προς xenonhd που είχα παλιότερα και ήταν σχεδόν απίστευτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ερώτηση. .. μου ήρθε μέσω οτα το δεύτερο update της 12s, έχω όμως twrp και δεν βρίσκω που είναιτο image που κατέβηκε για να το flashαρω. Καμιά ιδέα? Αλλιώς θα πρέπεινα το κκατεβάσωααπό xda ... κ γω θα ήθελα να μάθω που κατεβαίνουν τα update ,αν είναι εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 όσοι έχετε θέματα με το touch απενεργοποιήστε το διπλό ταπ για να κλείσει η οθόνη, και δείτε αν έχετε διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Official κανονικά και με το νόμο έχω. Απλώς πέρασακαι twrp πριν ββγάλουν την 17l. .. μέσα μου όμως κάτι με ψήνει να ππάω προς xenonhd που είχα παλιότερα και ήταν σχεδόν απίστευτη! Συγνωμη, αλλα πιο update ακριβως σου ηρθε? Ρωταω, γιατι δεν εχουν δωσει ακομα καποιο update επιπλεον μετα την 17L που ειναι η 12s 5.0.2. Το fix που κυκλοφορει, ειναι στις nightly εκδοσεις και θα το δωσουν και ΟΤΑ στην stable εκδοση, αργοτερα. Πες μου λιγο τι εννοεις η αν μπορεις, δωσε ενα screenshot απο τις πληροφοριες τηλεφωνου σου για να δουμε τι kernel, εκδοση κτλ εχεις οπως λες. Edited May 18, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrc187 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Συγνωμη, αλλα πιο update ακριβως σου ηρθε? Ρωταω, γιατι δεν εχουν δωσει ακομα καποιο update επιπλεον μετα την 17L που ειναι η 12s 5.0.2. Το fix που κυκλοφορει, ειναι στις nightly εκδοσεις και θα το δωσουν και ΟΤΑ στην stable εκδοση, αργοτερα. Πες μου λιγο τι εννοεις η αν μπορεις, δωσε ενα screenshot απο τις πληροφοριες τηλεφωνου σου για να δουμε τι kernel, εκδοση κτλ εχεις οπως λες. Stock kernel και έχω την ingitasoul και περασμένηtwrp.το εερώτημα μου είναι αν υπάρχει κάπου το file που κατεβαίνει όταν σου έρχεται ota η 17l. Τζάμπα ερώτηση δλδ γτ μπορώ να την κατεβάσω και να την flashαρω όπως έχωκκάνει με κκαμιά15αρια δδιάφορες release...Απλώς είναι το ****το της υπόθεσης! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 όσοι έχετε θέματα με το touch απενεργοποιήστε το διπλό ταπ για να κλείσει η οθόνη, και δείτε αν έχετε διάφορα. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Βασικά στην nightly της 16/05 είχαν συμπεριλάβει το fix για το touch. Ωστόσο αυτό έτρωγε αρκετή μπαταρία τελικά οπότε αναγκάστηκαν να αποσύρουν το fix στην nightly της 18/05. Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας οφειλόταν στην ενεργοποίηση του double tap to wake, οπότε όσοι θέλουν να έχουν έκδοση rom με το fix, καλό είναι να έχουν απενεργοποιημένο το double tap to wake για να μειώσουν την κατανάλωση μπαταρίας. Όλα αυτά με την ελπίδα να βρουν ένα καλύτερο fix... Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Βασικά στην nightly της 16/05 είχαν συμπεριλάβει το fix για το touch. Ωστόσο αυτό έτρωγε αρκετή μπαταρία τελικά οπότε αναγκάστηκαν να αποσύρουν το fix στην nightly της 18/05. Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας οφειλόταν στην ενεργοποίηση του double tap to wake, οπότε όσοι θέλουν να έχουν έκδοση rom με το fix, καλό είναι να έχουν απενεργοποιημένο το double tap to wake για να μειώσουν την κατανάλωση μπαταρίας. Όλα αυτά με την ελπίδα να βρουν ένα καλύτερο fix... ολο προβλήματα...... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) μια βοήθεια κ σε μένα, εγώ ξαναγύρισα στην 4.4 αλλά πριν ρουτάρω κ περάσω twrp ξανά έκανα την μα.... κ συνδέθηκα στο ινερνετ για συγχρονισμό ,έτσι μου κατέβηκε κάποια αναβάθμιση για την 17L,την οποία δεν θέλω να κάνω εγκατάσταση τώρα κάθε φορά που ανοίγω το τηλ. μου βγάζει εγκαταστήστε νέα εκδοση κ,τ.λ. σε ποιό φάκελο εγκαταστάθηκε για να την κάνω διαγραφή Edited May 19, 2015 by dk65gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 μια βοήθεια κ σε μένα, εγώ ξαναγύρισα στην 4.4 αλλά πριν ρουτάρω κ περάσω twrp ξανά έκανα την μα.... κ συνδέθηκα στο ινερνετ για συγχρονισμό ,έτσι μου κατέβηκε κάποια αναβάθμιση για την 17L,την οποία δεν θέλω να κάνω εγκατάσταση τώρα κάθε φορά που ανοίγω το τηλ. μου βγάζει εγκαταστήστε νέα εκδοση κ,τ.λ. σε ποιό φάκελο εγκαταστάθηκε για να την κάνω διαγραφή Και να τη διαγραψεις θα σου βγάζει μήνυμα να την κατεβάσεις, οποτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Αυτό λύνεται αν πας στα apps και κανείς Disable τo app με ονομασία system updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 μια βοήθεια κ σε μένα, εγώ ξαναγύρισα στην 4.4 αλλά πριν ρουτάρω κ περάσω twrp ξανά έκανα την μα.... κ συνδέθηκα στο ινερνετ για συγχρονισμό ,έτσι μου κατέβηκε κάποια αναβάθμιση για την 17L,την οποία δεν θέλω να κάνω εγκατάσταση τώρα κάθε φορά που ανοίγω το τηλ. μου βγάζει εγκαταστήστε νέα εκδοση κ,τ.λ. σε ποιό φάκελο εγκαταστάθηκε για να την κάνω διαγραφή Δοκιμασες android/data/com.cyngn.fota ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δοκιμασες android/data/com.cyngn.fota ? να σε καλά , έγινε διαγραφή κ λύθηκε το θέμα.tnks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) Παιδιά με την official cm12s την τελευταια είμαι και δεδομένου οτι θέλω να παραμείνω... Εχει κανέις καταφέρει κάτι με καμιά εφαρμογή- module ή κατι άλλο για να δυναμώσει το flashlight?? με την προηγούμενη build ειχα κατεβασει απο το play store μερικές αφαρμογές που ισχυρίζονταν οτι κάναν κατι τέτοιο αλλά στην πράξη ακριβως ίδια η ένταση... Με άλλη rom? *δεν μιλάω για οταν ανάβει σαν flash την στιγμή της φωτογραφίας. Edited May 20, 2015 by eveles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Παιδιά με την official cm12s την τελευταια είμαι και δεδομένου οτι θέλω να παραμείνω... Εχει κανέις καταφέρει κάτι με καμιά εφαρμογή- module ή κατι άλλο για να δυναμώσει το flashlight?? με την προηγούμενη build ειχα κατεβασει απο το play store μερικές αφαρμογές που ισχυρίζονταν οτι κάναν κατι τέτοιο αλλά στην πράξη ακριβως ίδια η ένταση... Με άλλη rom? *δεν μιλάω για οταν ανάβει σαν flash την στιγμή της φωτογραφίας. Αν καταφέρεις με App να αυξήσεις την ένταση του led ταυτόχρονα θα το κάψεις κιόλας και είναι κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_D_ Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλημέρα στην παρέα ! Μήπως είναι κανένας με exodus απο εδω? Εχω βάλει τη τελευταία stable και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν εχω καθολου συνδεση δεδομενων. ουτε 3G ουτε LTE τιποτα απολυτως. Την εχω κανει εγκατασταση 2 φορες και παλι τα ιδια. Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Αν καταφέρεις με App να αυξήσεις την ένταση του led ταυτόχρονα θα το κάψεις κιόλας και είναι κρίμα Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πχ με το galaxy s3 που έχω. μερικές roms που έχω δοκιμάσει στο s3 έχουν ενα setting στο torch app τους για high brightness, και πραγματικά κανει αυτό που λέει... Περίεργο με το oneplus:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλημέρα στην παρέα ! Μήπως είναι κανένας με exodus απο εδω? Εχω βάλει τη τελευταία stable και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν εχω καθολου συνδεση δεδομενων. ουτε 3G ουτε LTE τιποτα απολυτως. Την εχω κανει εγκατασταση 2 φορες και παλι τα ιδια. Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Εγώ είμαι με exodus και εχω κανονικά.. Απο ποια rom πηγες σε exodus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_D_ Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εγώ είμαι με exodus και εχω κανονικά.. Απο ποια rom πηγες σε exodus; Απο την cm12..Ολα δουλευουν ρολοι,και βλεπω διαφορα στην ταχυτητα αποκρισης γενικα σε σχεση με την cm12,εκτος απο το LTE.. :( Θα δοκιμασω ξάνα μια εγκατασταση και θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παιδιά, κάπου πήρε το μάτι μου οτι το τελευταιο cm nighty διόρθωσε το γνωστό mobile radio bug που είναι υπεύθυνο για τη χαλιά μπαταρία σε 3g/4g στη lollipop σε σχέση με kitkat. Οντως το διόρθωσαν? Μήπως το έχει βάλει κανεις να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts