Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το 5+ ωρες με ποσο % μπαταρια να εχει μεινει το βγαζεις? :rolleyes:

Κοντά στο 10% εντός 24ωρου προφανώς.

Τονίζω ότι η χρήση με WiFi είναι ελάχιστη. Προσθέστε και 1+ κλήσεων.

Εφαρμογή εγγραφής κλήσεων για το lollipop; από την στιγμή που έγινε η αναβάθμιση δεν λειτουργεί αυτή που είχα...
Oneplus One to rule them all!

Εφαρμογή εγγραφής κλήσεων για το lollipop; από την στιγμή που έγινε η αναβάθμιση δεν λειτουργεί αυτή που είχα...

Εκκαθαριση δεδομενων δοκιμασες?

Παιδιά εμένα η τελευταια official cm μου έχει βγάλει κοντά 7 ώρες οθόνη στις τελευταίες 3 φορτίσεις. Χωρίς greenify, χωρις καμια ρυθμιση στο privacy guard, με WiFi παντα ανοικτό και αρκετό 3g. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο την ΚΚ.

Μαυρα χαλια η μπαταρια του κινητου μετα την lolipop. Εκει που ακουμπουσα το φορτιστη μια φορα την ημερα και μου δινε περιπου 30 ωρες ηρεμιας με μπολικη χρηση τωρα πεφτει 2 φορες την ημερα φορτισμα. Ενα απο τα σημαντικοτερα πλεονεκτηματα του κινητου καταντησε μειονεκτημα. Δεν βγαζω ακρη απο το νεο interface της μπαταριας. Εχω κανονικα κλειστα τα 3 google play services και το wifi κλειστο απο τις ρυθμισεις (keep wifi on during sleep).

Δεν ξερω τι να κανω :(

Όταν λες κλειστά τα Goole Play Services? Απ το privacy, τα keep awake και wake up?

Το Wifi πρέπει να είναι πάντα ανοιχτό αλλιώς το κινητό χρησιμοποιεί mobile data connection και λόγω του γνωστού bug της lollipop έχεις περισσότερη κατανάλωση.

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά εμένα η τελευταια official cm μου έχει βγάλει κοντά 7 ώρες οθόνη στις τελευταίες 3 φορτίσεις. Χωρίς greenify, χωρις καμια ρυθμιση στο privacy guard, με WiFi παντα ανοικτό και αρκετό 3g. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο την ΚΚ.

Δεν μας λες αν έχεις messaging apps όπως viber, whatsapp και hangouts που ρουφάνε σε 3G κάργα. Αν εγκαταστήσεις τα παραπάνω και μειώσεις το wifi, τότε ξαναπόσταρε το standby και το screentime. Πάνω από 2-3 ώρες screentime και 2 μέρες stanby δεν θα έχεις.

Εκκαθαριση δεδομενων δοκιμασες?

Φίλε μου μπορείς να γίνεις πιο σαφής;; τι πρέπει να κάνω δλδ;

Oneplus One to rule them all!

Δεν μας λες αν έχεις messaging apps όπως viber, whatsapp και hangouts που ρουφάνε σε 3G κάργα. Αν εγκαταστήσεις τα παραπάνω και μειώσεις το wifi, τότε ξαναπόσταρε το standby και το screentime. Πάνω από 2-3 ώρες screentime και 2 μέρες stanby δεν θα έχεις.

Από messanging apps έχω viber, facebook messenger και hangouts. Για την ίδια χρήση που έκανα και με την 05Q, δεν βλέπω σημαντική διαφορά προς το χειρότερο με την 17L. Με τις 0YL και oxygen ναι, υπήρχε μεγάλο θέμα.

Από messanging apps έχω viber, facebook messenger και hangouts. Για την ίδια χρήση που έκανα και με την 05Q, δεν βλέπω σημαντική διαφορά προς το χειρότερο με την 17L. Με τις 0YL και oxygen ναι, υπήρχε μεγάλο θέμα.

Μου φαίνεται τότε ότι είσαι λίγο σε mobile data και πολύ σε wifi. Μπορείς να ποστάρεις screenshot μπαταρίας και history details μπαταρίας?

Παρεπιπτόντως η 0YL και η 17L δεν έχουν καμμία διαφορά στο θέμα μπαταρίας, απλά έχουν άλλα Google Services. Ίσως εκεί να βλέπεις διαφορά

Μου φαίνεται τότε ότι είσαι λίγο σε mobile data και πολύ σε wifi. Μπορείς να ποστάρεις screenshot μπαταρίας και history details μπαταρίας?

Παρεπιπτόντως η 0YL και η 17L δεν έχουν καμμία διαφορά στο θέμα μπαταρίας, απλά έχουν άλλα Google Services. Ίσως εκεί να βλέπεις διαφορά

Για το τελευταίο δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι, τι fixes συμπεριέλαβαν στο τελευταίο build.

Με την 0YL θυμάμαι την μπαταρία να κατεβαίνει αρκετά πιο γρήγορα όταν δούλευα το κινητό. Δεν είχα βγάλει ποτέ πάνω από 5.30 ώρες οθόνη στους λίγους κύκλους φόρτισης που την είχα . Μετά γύρισα σε oxygen και με προσπάθεια (tweaks κτλ) έφτανα πάλι τις 5 ώρες στην καλύτερη. Εκεί τα πράγματα ήταν τραγικά, όποτε ήθελε ρούφαγε στο άσχετο.

To point μου είναι πως για την χρήση που κάνω εγώ τουλάχιστον δεν θα δικαιολογούσα με τίποτα να γυρίσω σε ΚΚ για να βελτιωθεί η μπαταρία. Το αναφέρω για τους φίλους που έχουν πρόβλημα, από το να γυρίσουν σε KK μπορούν να κάνουν πρώτα μια δοκιμή καθαρής εγκατάστασης σε 17L να δουν τι γίνεται.

Για το τελευταίο δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι, τι fixes συμπεριέλαβαν στο τελευταίο build.

Με την 0YL θυμάμαι την μπαταρία να κατεβαίνει αρκετά πιο γρήγορα όταν δούλευα το κινητό. Δεν είχα βγάλει ποτέ πάνω από 5.30 ώρες οθόνη στους λίγους κύκλους φόρτισης που την είχα . Μετά γύρισα σε oxygen και με προσπάθεια (tweaks κτλ) έφτανα πάλι τις 5 ώρες στην καλύτερη. Εκεί τα πράγματα ήταν τραγικά, όποτε ήθελε ρούφαγε στο άσχετο.

To point μου είναι πως για την χρήση που κάνω εγώ τουλάχιστον δεν θα δικαιολογούσα με τίποτα να γυρίσω σε ΚΚ για να βελτιωθεί η μπαταρία. Το αναφέρω για τους φίλους που έχουν πρόβλημα, από το να γυρίσουν σε KK μπορούν να κάνουν πρώτα μια δοκιμή καθαρής εγκατάστασης σε 17L να δουν τι γίνεται.

Αν θες να είσαι 100% σίγουρος τσέκαρε αυτό. Τα Google Play Services fix είναι το μόνο που επηρεάζει την μπαταρία.

Η εμπειρία μου με kitkat είναι τελείως διαφορετική από εσένα με τα ίδια messaging apps αλλά με τη διαφορά ότι ήμουν 7-8 ώρες την ημέρα σε wifi και τις υπόλοιπες με 3G. Σε kitkat έβγαζα 4 μέρες standby με 3 ώρες screentime (ή 3 μέρες standby me 4 ώρες screentime) με όλα τα sync και location κλειστά ενώ με lollipop 2 μέρες standby με 3 ώρες screentime. Δηλαδή μεγάλη διαφορά, κυρίως γιατί τα mobile data παραμένουν ανοιχτά για το Android OS/System και για όποια άλλη εφαρμογή υπάρχει. Στο kitkat είχα άντε 15-20 λεπτά mobile radio active για το Android OS ενω με lollipop έχω 15-20 ώρες mobile radio active. Αυτός είναι ο λόγος της μικρότερης διάρκειας μπαταρίας.

Είναι πλεόν γνωστό το bug το συγκεκριμένο για την lollipop. Αν εσύ τσεκάρεις και δεν έχεις με καμμιά δεκαριά ώρες mobile data radio active (οχι wifi ανοιχτό) και το Android OS όχι με τη μεγαλύτερη κατανάλωση τότε κάποιοι έχουν bug και κάποιοι όχι..! Για δοκίμασε να κλείσεις δεδομένα και να αφήσεις μόνο 3G ανοιχτό για μια μέρα και postare αν θες την κατανάλωσή σου.

Έχουμε αρκετά διαφορετικό προφίλ σαν χρήστες γι αυτό και έχουμε διαφορετική εμπειρία. Εγώ σε μια, μιάμιση μέρα το πολύ, ξαναφορτίζω μιας και πλέον το 95% του σερφαρίσματος στο σπίτι το κάνω με το κινητό και γράφω ώρες αβέρτα. Επιπλέον τα mobile data συνήθως τα κλείνω όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό έξω, οπότε το bug που αναφέρεις δεν έχει μεγάλο αντίκτυπο στην χρήση που του κάνω.

Εμενα παντως μετα απο αρκετες φορτιστεις κτλ, εχει στρωσει η μπαταρια και ειναι στα κανονικα επιπεδα με μια μικρη ελαφρος καταναλωση 1-2% πιο γρηγορα που ειναι λογικο λογω lollipop κτλ. Δεν αγχονομαι κιολας, καθως μου βγαζει μια ολοκληρη μερα στην δουλεια με wifi + data συνεχεια ανοιχτα, με τηλεφωνα, μηνυματα και μολις παω σπιτι το φορτιζω οσο κι αν εμεινε. Επισης στα επομενα updates θα βελτιωθει κι αλλο.

καλησπερα παιδια..εχω το one plus one 64gb με lolipop 5.0.2 μου κανει συνεχως συνδεση με τα δεδομενα κινιτης χωρις να ειναι ενεργοποιημενα και καταναλωνει ιντερνετ. ξερετε κατι για αυτο? και κατι αλλο.. στο εικονιδιο που δειχνει την δυνατοτητα του σηματος μου βγαζει ενα θαυμαστικο και στο wifi το ιδιο αν γνωριζεται κατι γιατι εχθες μπηκε και εχω θεματακια..ευχαριστω

Εμενα παντως μετα απο αρκετες φορτιστεις κτλ, εχει στρωσει η μπαταρια και ειναι στα κανονικα επιπεδα με μια μικρη ελαφρος καταναλωση 1-2% πιο γρηγορα που ειναι λογικο λογω lollipop κτλ. Δεν αγχονομαι κιολας, καθως μου βγαζει μια ολοκληρη μερα στην δουλεια με wifi + data συνεχεια ανοιχτα, με τηλεφωνα, μηνυματα και μολις παω σπιτι το φορτιζω οσο κι αν εμεινε. Επισης στα επομενα updates θα βελτιωθει κι αλλο.

Πόσες ώρες βγαζεις οθόνη????

Πόσες ώρες ηταν ο κύκλος φόρτισης σου?

Γιατί εμένα αν το φορτίσω βράδυ παρα βράδυ δέιχνει 2ωρες κοντα screen on time. (ειμαι με cm12s 17L)

Πόσες ώρες βγαζεις οθόνη????

Με 15-20% υπολοιπο μπαταριας, καπου στις 5-6 ωρες αν δεν κανω λαθος. Σκεψου, οτι στο 50%, εχω 3 ωρες κ κατι λεπτα οθονη. Λιγο η πολυ δεν ξερω αν ειναι. Την δουλεια μου να κανει κ να μην με "αφηνει" μεσα στην ημερα κοιταω πλεον, που ειναι κ το πιο σημαντικο.

Με 15-20% υπολοιπο μπαταριας, καπου στις 5-6 ωρες αν δεν κανω λαθος. Σκεψου, οτι στο 50%, εχω 3 ωρες κ κατι λεπτα οθονη. Λιγο η πολυ δεν ξερω αν ειναι. Την δουλεια μου να κανει κ να μην με "αφηνει" μεσα στην ημερα κοιταω πλεον, που ειναι κ το πιο σημαντικο.

Στο πόσο η φωτεινότητα????

καλησπερα παιδια..εχω το one plus one 64gb με lolipop 5.0.2 μου κανει συνεχως συνδεση με τα δεδομενα κινιτης χωρις να ειναι ενεργοποιημενα και καταναλωνει ιντερνετ. ξερετε κατι για αυτο? και κατι αλλο.. στο εικονιδιο που δειχνει την δυνατοτητα του σηματος μου βγαζει ενα θαυμαστικο και στο wifi το ιδιο αν γνωριζεται κατι γιατι εχθες μπηκε και εχω θεματακια..ευχαριστω

Το θαυμαστικό είτε στο wifi είτε στο σήμα δηλώνει αδυναμία σύνδεσης στο internet. Συνήθως όταν ανάβεις wifi/data για λίγα δευτερόλπεπτα ανάβει το θαυμαστικό δηλώνοντας ότι δεν έχει συνδεθεί ακόμη στο internet και μετά φεύγει μόνο του. Αν μένει ώρα σημαίνει ότι κάποιο θέμα υπάρχει στη σύνδεση και πρέπει να το ψάξεις (router, χαμηλό σήμα wifi, χαμηλό σήμα mobile και δυσκολία σύνδεσης δεδομένων).

Τώρα όσο για τα δεδομένα που παραμένουν ανοιχτά το έχω ξανακούσει αλλά δεν το έχω παρατηρήσει εγώ (μπορεί και να συμβαίνει μπορεί και όχι). Δοκίμασε να πάς Data Usage->Restrict Background Data και αν και πάλι έχεις κατανάλωση τότε ξαναμιλάμε.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks