johnnie_ Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Στο Forum της oneplus γίνεται χαμός με την OTA και ο Carl Pei trollαρει με τρέλα. xoxo Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Στο Forum της oneplus γίνεται χαμός με την OTA και ο Carl Pei trollαρει με τρέλα. xoxo Καλά τους κάνει, αφού είναι πρόβατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά έχω εδώ και λιγες μέρες το κινητό..φοβεροεχω πάθει πλάκα.. Έχω την cm 11..Τίμου προτεινετε να περάσω; να περιμένω την αναβάθμιση σε 12 ή να χωσω καμια αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά έχω εδώ και λιγες μέρες το κινητό..φοβεροεχω πάθει πλάκα.. Έχω την cm 11..Τίμου προτεινετε να περάσω; να περιμένω την αναβάθμιση σε 12 ή να χωσω καμια αλλη; Exodus για lillipop από μένα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά έχω εδώ και λιγες μέρες το κινητό..φοβεροεχω πάθει πλάκα.. Έχω την cm 11..Τίμου προτεινετε να περάσω; να περιμένω την αναβάθμιση σε 12 ή να χωσω καμια αλλη; Οτι και να περασεις πανω-κατω ιδιες ειναι ολες. 5.02 ειναι πιο σταθερες και 5.1 πιο buggy. Απο εκει και περα, εδω στο φορουμ αν ρωτας καποια παιδια, καθε δευτερη μερα θα σου λενε διαφορετικη ρομ οτι 'ειναι η καλυτερη'.... Μεχρι φυσικα να βγαλει τα bugs ή να βαρεθουν και να βαλουν την επομενη που θα τους γυαλισει στο ματι. κοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Για οποίον έχει θέμα με τα googleplayservice η λύση πλέον πανευκολη αρκεί να έχει custom recovery http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/mod-google-play-services-update-wake-t3078082/page4 ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οτι και να περασεις πανω-κατω ιδιες ειναι ολες. 5.02 ειναι πιο σταθερες και 5.1 πιο buggy. Απο εκει και περα, εδω στο φορουμ αν ρωτας καποια παιδια, καθε δευτερη μερα θα σου λενε διαφορετικη ρομ οτι 'ειναι η καλυτερη'.... Μεχρι φυσικα να βγαλει τα bugs ή να βαρεθουν και να βαλουν την επομενη που θα τους γυαλισει στο ματι. κοκ. Φίλε μου δοκίμασε την έστω για μια μέρα και πες μου αν έχεις δει καλύτερη lollipop σε θέμα μπαταρίας και παραμετροποίησης και την δοκιμαζω με το stock kernel της rom ενώ με όλες τις άλλες custom και full ρυθμισεις:) http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/official-vaniraosp-t2890749 Επίσης κάποιος που ασχολείται με την κάμερα ας δοκιμάσει και αυτήν μου δείχνει πολύ καλά στοιχεία αλλά δεν έχω και ιδιαίτερες γνώσεις απο φωτογραφία.http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/htc-m9-cam-gallery-t3062370 Edited April 11, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Μάγκες έχει κάνεις το Nova go? Παίζει κανονικά? Γιατί εμένα μου βγάζει service unavailable . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Μάγκες έχει κάνεις το Nova go? Παίζει κανονικά? Γιατί εμένα μου βγάζει service unavailable . είσαι root? αν ναι αυτό φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Δοκίμασε το rootcloack (xposed module) αν είσαι root. Σήμερα πρώτη φορά δοκιμάζω το live display και μπορώ να πω ότι με βολεύει με τα νυχτερινά χρώματα. Είναι και πιο ξεκούραστο.... Αν δεν το έχει η cm12s τότε θα μείνω με custom εγώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ναι ρουτ είμαι.. Δοκίμασα και μια εφαρμογή, το hide my root αλλά τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Που είναι η LOLIPOP οέο ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Που είναι η LOLIPOP οέο ;;;; Μετα τον νεο χρονο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 εδώ η 12s εκεί 12S που είναι η 12S!!!!!!!!:mad::mad::mad: Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Από Τρίτη, παίζει να σουβλιζουν και στην Κίνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperbill Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Είπα σήμερα να δοκιμάσω να πειραματιστώ με Xposed framework πάνω από cm12 nightlies αλλά μου έβγαζε μήνυμα σφάλματος λόγω λέει ασυμβατότητας. Η ασυμβατότητα είναι με τις lollipop roms γενικότερα ή με τις cm12 nightlies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Με cm12 είναι μια χαρά συμβατό. Το αρχείο το flashαρεις? Οι αριθμοί στην 1η σελίδα είναι 61 και 62? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperbill Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Κατέβασα ένα αρχείο de.robv.android.xposed.installer_v32_de4f0d και το έκανα εγκατάσταση. Μήπως έπρεπε να κατεβάσω κάποιο άλλο? ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα βρήκα την άκρη... Ακολούθησα λάθος διαδικασία... Κατεβάζω άλλα αρχεία και πιστεύω πως όλα θα είναι οκ αυτή τη φορά. Ευχαριστώ πάντως που απάντησες γιατί δεν θα το έψαχνα παραπέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Δε με πειράζει αν αργήσει λίγο ακόμα η CM12S. Υπάρχει η EXODUS.:superman: Edited April 13, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ο Carl Pei ξαναμίλησε. τώρα μας μιλάει με πιθανότητες. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ο Carl Pei ξαναμίλησε. τώρα μας μιλάει με πιθανότητες. Οκ, ο τύπος τρολαρει. Τον πάω με χίλια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ο Carl Pei ξαναμίλησε. τώρα μας μιλάει με πιθανότητες. Kαι ξανα μιλησε https://mobile.twitter.com/getpeid/status/587460435135205376 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ο Carl Pei ξαναμίλησε. τώρα μας μιλάει με πιθανότητες. 75% σήμερα; :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ποσο χαζο μπορει να ειναι το παλικαρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ποσο χαζο μπορει να ειναι το παλικαρι? Πλάκα κάνει στα πρόβατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Πλάκα κάνει στα πρόβατα... Κι αυτος προβατο ειναι, αλλα το μαυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts