Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω εδώ και λιγες μέρες το κινητό..φοβεροεχω πάθει πλάκα.. Έχω την cm 11..Τίμου προτεινετε να περάσω; να περιμένω την αναβάθμιση σε 12 ή να χωσω καμια αλλη;

Παιδιά έχω εδώ και λιγες μέρες το κινητό..φοβεροεχω πάθει πλάκα.. Έχω την cm 11..Τίμου προτεινετε να περάσω; να περιμένω την αναβάθμιση σε 12 ή να χωσω καμια αλλη;

Exodus για lillipop από μένα:rolleyes:

Οτι και να περασεις πανω-κατω ιδιες ειναι ολες.

5.02 ειναι πιο σταθερες και 5.1 πιο buggy.

Απο εκει και περα, εδω στο φορουμ αν ρωτας καποια παιδια, καθε δευτερη μερα θα σου λενε διαφορετικη ρομ οτι 'ειναι η καλυτερη'....

Μεχρι φυσικα να βγαλει τα bugs ή να βαρεθουν και να βαλουν την επομενη που θα τους γυαλισει στο ματι. κοκ.

Για οποίον έχει θέμα με τα googleplayservice η λύση πλέον πανευκολη αρκεί να έχει custom recovery http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/mod-google-play-services-update-wake-t3078082/page4

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οτι και να περασεις πανω-κατω ιδιες ειναι ολες.

5.02 ειναι πιο σταθερες και 5.1 πιο buggy.

Απο εκει και περα, εδω στο φορουμ αν ρωτας καποια παιδια, καθε δευτερη μερα θα σου λενε διαφορετικη ρομ οτι 'ειναι η καλυτερη'....

Μεχρι φυσικα να βγαλει τα bugs ή να βαρεθουν και να βαλουν την επομενη που θα τους γυαλισει στο ματι. κοκ.

Φίλε μου δοκίμασε την έστω για μια μέρα και πες μου αν έχεις δει καλύτερη lollipop σε θέμα μπαταρίας και παραμετροποίησης και την δοκιμαζω με το stock kernel της rom ενώ με όλες τις άλλες custom και full ρυθμισεις:)

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/official-vaniraosp-t2890749

Επίσης κάποιος που ασχολείται με την κάμερα ας δοκιμάσει και αυτήν μου δείχνει πολύ καλά στοιχεία αλλά δεν έχω και ιδιαίτερες γνώσεις απο φωτογραφία.http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/htc-m9-cam-gallery-t3062370

Edited by vag74

Δοκίμασε το rootcloack (xposed module) αν είσαι root.

Σήμερα πρώτη φορά δοκιμάζω το live display και μπορώ να πω ότι με βολεύει με τα νυχτερινά χρώματα. Είναι και πιο ξεκούραστο.... Αν δεν το έχει η cm12s τότε θα μείνω με custom εγώ....

Είπα σήμερα να δοκιμάσω να πειραματιστώ με Xposed framework πάνω από cm12 nightlies αλλά μου έβγαζε μήνυμα σφάλματος λόγω λέει ασυμβατότητας. Η ασυμβατότητα είναι με τις lollipop roms γενικότερα ή με τις cm12 nightlies?

Με cm12 είναι μια χαρά συμβατό. Το αρχείο το flashαρεις? Οι αριθμοί στην 1η σελίδα είναι 61 και 62?

Κατέβασα ένα αρχείο de.robv.android.xposed.installer_v32_de4f0d και το έκανα εγκατάσταση. Μήπως έπρεπε να κατεβάσω κάποιο άλλο?

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα βρήκα την άκρη... Ακολούθησα λάθος διαδικασία... Κατεβάζω άλλα αρχεία και πιστεύω πως όλα θα είναι οκ αυτή τη φορά. Ευχαριστώ πάντως που απάντησες γιατί δεν θα το έψαχνα παραπέρα

Δε με πειράζει αν αργήσει λίγο ακόμα η CM12S. Υπάρχει η EXODUS.:superman: Edited by kyrgeo1978

Ο Carl Pei ξαναμίλησε.
τώρα μας μιλάει με πιθανότητες.

Kαι ξανα μιλησε

https://mobile.twitter.com/getpeid/status/587460435135205376

Ο Carl Pei ξαναμίλησε.
τώρα μας μιλάει με πιθανότητες.

75% σήμερα; :lol::lol::lol:

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks