nikchris Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 New euphoria 5.1 build. Έχω δοκιμάσει αρκετές ρομ, πάντα γυρνάω σε euphoria όμως, τα παιδιά τα σπάνε. Χτες έβαλα την resurrection remix και μου φάνηκε και αυτή καλή αλλά σήμερα την ξύλωσα για να περάσω την 5.1 Προς το παρόν δείχνει υπέροχη, μόνο βελτιώσεις έχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Εγώ δεν ξέρω τι παίζει με μπαταρία γιατί είμαι ακόμα στις πρώτες φορτίσεις με cm12.Σαν ρομ υπάρχει κάτι που προτείνετε σαν καλύτερη επιλογή από την cm12 ? Διαβασα για την validus αλλά δεν ξέρω πρέπει να δοκιμάσω? Παράθεση 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 New euphoria 5.1 build. Έχω δοκιμάσει αρκετές ρομ, πάντα γυρνάω σε euphoria όμως, τα παιδιά τα σπάνε. Χτες έβαλα την resurrection remix και μου φάνηκε και αυτή καλή αλλά σήμερα την ξύλωσα για να περάσω την 5.1 Προς το παρόν δείχνει υπέροχη, μόνο βελτιώσεις έχω βρει. η euphoria 5.1 είναι beta σωστα? η 5.02 που βρηκα στο xda θεωρείται nightly ή stable?? http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-euphoria-os-beta-0-4-t2960226 Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Εχει διαβασει κανεις τιποτα για την cm lollipop αν θα ξεκινησει να την δινει απο σημερα οπως ελεγε ή κι αυτη ανακοινωσαν αναβολη? Έχουμε ακόμα 1 μέρα για το τέλος του μήνα. Μην ελπίζεις και πολλά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Οκ Μάνο αλλά γιατί όχι με αυτή την έκδοση είναι παλιά; Αλλάζω kernel πάντα μετά από flashάρισμα νέας rom, και επειδή η τρέχουσα έκδοση του AK έχει τα ίδια commits με του franco που ήδη τρέχω, θα περιμένω την καινούρια έκδοση. Θα flashάρω όταν βγει δηλαδή νέα CM12 Nighty που θα έχει καινούρια kernel commits και από πάνω της την καινούρια έκδοση του AK. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Έχουμε ακόμα 1 μέρα για το τέλος του μήνα. Μην ελπίζεις και πολλά..... Σχεδον ειμαι βεβαιος πως δεν θα την παρουμε και αυτον τον μηνα...απλα τραγικοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Euphoria-OS 1.1 antutu Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Euphoria-OS 1.1 antutu Τόσο βγάζει και το δικό μου με CM 11 official... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Τόσο βγάζει και το δικό μου με CM 11 official... :) το αυτό.. :p Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 το αυτό.. :p Η αληθεια ειναι, πως δεν καταλαβα τι εννοεις... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 μια ερωτηση, οταν βαζω αλλη rom πρεπει να αλλαζω και kernel, δεν ξερω τι κανει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 μια ερωτηση, οταν βαζω αλλη rom πρεπει να αλλαζω και kernel, δεν ξερω τι κανει αυτο ? Όχι, δεν είναι απαραίτητο, εκτός και αν θέλεις να το κάνεις. Η rom έχει δικό της kernel ο οποίος περνάει και αυτός στο κινητό με το flashάρισμά της. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Μπορείς να τη χαρακτηρίσεις και πληροφορία για την CM12s https://mobile.twitter.com/cyanogenone/status/582449928015720448 xoxo.. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Σαν κανονικό δούλεμα το βλέπω εγώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Έβαλα Ακόμα κερνελ και παρατήρησα στο synapse ότι το fast charge ηταν disabled..πειράζει να το βάλω enabled? Και πόσα mAh πρέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Όσα θες. Είναι disabled by default κι στην στοκ rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Eιμαι στην Cyanogen εκδοση XNPH44S με root. Εαν κανω update στην 50 πρεπει να ξανακανω root; Εαν ναι, ποια ειναι η διαδικασια; Υπαρχει καποιο link να διαβασω; :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Η ίδια διαδικασία είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Η ίδια διαδικασία είναι. Δηλαδη εννοεις οτι εαν εγκαταστησω την εκδοση 50, χανεται το root και πρεπει να το ξανακανω απο την αρχη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ναι, εκτός αν φλασαρεις έτοιμη pre rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Η Helen ξαναμίλησε. Κάθε μέρα κάνει edit στο αρχικό άρθρο της, έτσι και σήμερα.. An Update on OxygenOS (and CM12) Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ναι, εκτός αν φλασαρεις έτοιμη pre rooted Ευχαριστω για την απαντηση. Μια τελευταια ερωτηση...που μπορω να βρω ετοιμη pre-rooted; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Όσα θες. Είναι disabled by default κι στην στοκ rom. να το βάλω τέρμα δλδ (2000κάτι?)? γιατί λέει κάτι για 900 max το fast charge αφορά την φόρτιση από usb στο pc ή και την κανονική φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Η Helen ξαναμίλησε. Κάθε μέρα κάνει edit στο αρχικό άρθρο της, έτσι και σήμερα.. An Update on OxygenOS (and CM12) Σιγα τι εγραψε...ουτε οι ιδιοι ξερουν ποτε θα βγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 καλησπερα.. εχω ενα θεμα .. εχω την τελευταια εκδοση που πηρα με OTA update και προσπαθησα να κανω root με τον οδηγο που βρηκα στο oneplus one forum . εκει ενω προχωρω κανονικα οταν παω στο σταδιο για fastboot εκει μετα δεν δεχεται εντολες που λογικα σημαινει οτι υπαρχει θεμα με τους drivers . προσπαθησα να βαλω τους samsung drivers αλλα εχω τα windows xp και ακρη δεν εβγαλα. μετα κατεβασα την pre rooted εκδοση αλλα με stock recovery δεν μπορεσα να περασω το zip αρχειο . χρειαζομαι αλλη recovery ... αυτο πως θα το κανω ? ειχα ενα zp 980 και το εκανα root σε 2 λεπτα και τωρα εχω καμια 2 ημερες και ακρη δεν βγαζω... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts