Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

New euphoria 5.1 build.

Έχω δοκιμάσει αρκετές ρομ, πάντα γυρνάω σε euphoria όμως, τα παιδιά τα σπάνε.

Χτες έβαλα την resurrection remix και μου φάνηκε και αυτή καλή αλλά σήμερα την ξύλωσα για να περάσω την 5.1

Προς το παρόν δείχνει υπέροχη, μόνο βελτιώσεις έχω βρει.

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν ξέρω τι παίζει με μπαταρία γιατί είμαι ακόμα στις πρώτες φορτίσεις με cm12.Σαν ρομ υπάρχει κάτι που προτείνετε σαν καλύτερη επιλογή από την cm12 ? Διαβασα για την validus αλλά δεν ξέρω πρέπει να δοκιμάσω?
3ipnas mesa mou to zwo!!!

New euphoria 5.1 build.

Έχω δοκιμάσει αρκετές ρομ, πάντα γυρνάω σε euphoria όμως, τα παιδιά τα σπάνε.

Χτες έβαλα την resurrection remix και μου φάνηκε και αυτή καλή αλλά σήμερα την ξύλωσα για να περάσω την 5.1

Προς το παρόν δείχνει υπέροχη, μόνο βελτιώσεις έχω βρει.

η euphoria 5.1 είναι beta σωστα? η 5.02 που βρηκα στο xda θεωρείται nightly ή stable??

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-euphoria-os-beta-0-4-t2960226

OPO Sandstone 64GB

ROM: CM12S

Εχει διαβασει κανεις τιποτα για την cm lollipop αν θα ξεκινησει να την δινει απο σημερα οπως ελεγε ή κι αυτη ανακοινωσαν αναβολη?

Έχουμε ακόμα 1 μέρα για το τέλος του μήνα.

Μην ελπίζεις και πολλά.....

Οκ Μάνο αλλά γιατί όχι με αυτή την έκδοση είναι παλιά;

Αλλάζω kernel πάντα μετά από flashάρισμα νέας rom, και επειδή η τρέχουσα έκδοση του AK έχει τα ίδια commits με του franco που ήδη τρέχω, θα περιμένω την καινούρια έκδοση.

Θα flashάρω όταν βγει δηλαδή νέα CM12 Nighty που θα έχει καινούρια kernel commits και από πάνω της την καινούρια έκδοση του AK. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχουμε ακόμα 1 μέρα για το τέλος του μήνα.

Μην ελπίζεις και πολλά.....

Σχεδον ειμαι βεβαιος πως δεν θα την παρουμε και αυτον τον μηνα...απλα τραγικοι.

μια ερωτηση, οταν βαζω αλλη rom πρεπει να αλλαζω και kernel, δεν ξερω τι κανει αυτο ?

Όχι, δεν είναι απαραίτητο, εκτός και αν θέλεις να το κάνεις.

Η rom έχει δικό της kernel ο οποίος περνάει και αυτός στο κινητό με το flashάρισμά της.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μπορείς να τη χαρακτηρίσεις και πληροφορία για την CM12s https://mobile.twitter.com/cyanogenone/status/582449928015720448 xoxo..
Sent it From outer Space.

Έβαλα Ακόμα κερνελ και παρατήρησα στο synapse ότι το fast charge ηταν disabled..πειράζει να το βάλω enabled? Και πόσα mAh πρέπει;

Eιμαι στην Cyanogen εκδοση XNPH44S με root. Εαν κανω update στην 50 πρεπει να ξανακανω root; Εαν ναι, ποια ειναι η διαδικασια; Υπαρχει καποιο link να διαβασω; :O
[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Η ίδια διαδικασία είναι.

Δηλαδη εννοεις οτι εαν εγκαταστησω την εκδοση 50, χανεται το root και πρεπει να το ξανακανω απο την αρχη;

Η Helen ξαναμίλησε. Κάθε μέρα κάνει edit στο αρχικό άρθρο της, έτσι και σήμερα.. An Update on OxygenOS (and CM12)
Sent it From outer Space.

Ναι, εκτός αν φλασαρεις έτοιμη pre rooted

Ευχαριστω για την απαντηση. Μια τελευταια ερωτηση...που μπορω να βρω ετοιμη pre-rooted; :)

Όσα θες. Είναι disabled by default κι στην στοκ rom.

να το βάλω τέρμα δλδ (2000κάτι?)? γιατί λέει κάτι για 900 max

το fast charge αφορά την φόρτιση από usb στο pc ή και την κανονική φόρτιση?

Η Helen ξαναμίλησε. Κάθε μέρα κάνει edit στο αρχικό άρθρο της, έτσι και σήμερα.. An Update on OxygenOS (and CM12)

Σιγα τι εγραψε...ουτε οι ιδιοι ξερουν ποτε θα βγει...

καλησπερα.. εχω ενα θεμα .. εχω την τελευταια εκδοση που πηρα με OTA update και προσπαθησα να κανω root με τον οδηγο που βρηκα στο oneplus one forum . εκει ενω προχωρω κανονικα οταν παω στο σταδιο για fastboot εκει μετα δεν δεχεται εντολες που λογικα σημαινει οτι υπαρχει θεμα με τους drivers . προσπαθησα να βαλω τους samsung drivers αλλα εχω τα windows xp και ακρη δεν εβγαλα. μετα κατεβασα την pre rooted εκδοση αλλα με stock recovery δεν μπορεσα να περασω το zip αρχειο . χρειαζομαι αλλη recovery ... αυτο πως θα το κανω ? ειχα ενα zp 980 και το εκανα root σε 2 λεπτα και τωρα εχω καμια 2 ημερες και ακρη δεν βγαζω... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks