vtag Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδιά σε 20 ημέρες από τώρα θα έχουμε LOLIPOP 5.1?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δοκιμάσατε τιποτα καλό πρόσφατα? Η bliss τα εχει κάνει λίγο σαλάτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδιά σε 20 ημέρες από τώρα θα έχουμε LOLIPOP 5.1?????? Βγηκε δημοσιευση πως τελικα θα παει για τον αλλον μηνα... Ψαξε στις ειδησεις στο google "oneplus lollipop" και θα σου βγαλει ειδησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Βγηκε δημοσιευση πως τελικα θα παει για τον αλλον μηνα... Ψαξε στις ειδησεις στο google "oneplus lollipop" και θα σου βγαλει ειδησεις. Η μόνη επίσημη ανακοίνωση ήταν στις 24/2 για Lollipop (σε ΔΥΟ versions), μεσα με τέλη Μαρτίου. http://www.androidcentral.com/oneplus-one-lollipop-update-delayed-march Εχεις να δώσεις link που να μιλάει για 5.1 στο OnePlus, τον Απρίλιο??? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Η μόνη επίσημη ανακοίνωση ήταν στις 24/2 για Lollipop (σε ΔΥΟ versions), μεσα με τέλη Μαρτίου. http://www.androidcentral.com/oneplus-one-lollipop-update-delayed-march Εχεις να δώσεις link που να μιλάει για 5.1 στο OnePlus, τον Απρίλιο??? Εγω, αυτο βρηκα και διαβασα ποιο προσφατη ενημερωση 9/3 http://www.androidworld.it/2015/03/09/cm-12s-lollipop-per-oneplus-one-slitta-ad-aprile-279978/ Απλα, θελει μεταφραση στα αγγλικα ή ελληνικα γιατι ειναι ιταλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 για προτείνετε καμιά ρομ παίδες. για αλλαγή. είμαι με blissrom τώρα. διάβασα για mahdi rom? αν δεν κάνω λάθος. είναι καλή? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 για προτείνετε καμιά ρομ παίδες. για αλλαγή. είμαι με blissrom τώρα. διάβασα για mahdi rom? αν δεν κάνω λάθος. είναι καλή? :) Εuphoria, μολις εβγαλε και φρεσκο πραγμα. Την εχω απο Δεκεμβρη, ολο εκει γυρναω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εuphoria, μολις εβγαλε και φρεσκο πραγμα. Την εχω απο Δεκεμβρη, ολο εκει γυρναω. την έβαλα να κατεβένει και θα την φλασάρω για δοκιμή. στην blissrom ένα καλούδι που μ άρεσε ήταν ότι μπορούσες να έχεις στο status bar την εταιρεία κινητής σαν τα μηλόφωνα(οκ γούστα είναι αυτά):p κάτι καλό σε Android 4.4 υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 την έβαλα να κατεβένει και θα την φλασάρω για δοκιμή. στην blissrom ένα καλούδι που μ άρεσε ήταν ότι μπορούσες να έχεις στο status bar την εταιρεία κινητής σαν τα μηλόφωνα(οκ γούστα είναι αυτά):p κάτι καλό σε Android 4.4 υπάρχει? Mην πας πισω, δεν υπαρχει λογος. Λιγο καλυτερη μπαταρια μονο. Η Eyphoria εχει carrier στην status bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Mην πας πισω, δεν υπαρχει λογος. Λιγο καλυτερη μπαταρια μονο. Η Eyphoria εχει carrier στην status bar. ωραία. δουλεύουν όλα χωρίς πρόβλημα? ή έχει κάποιο bug? αν φλασάρω δικό μου πακέτο gapps θα έχω θέμα? έχω pa-gapps modular micro 5.0.1. απλά τα προτιμώ γιατί δεν έχουν όλη την σαβούρα της Google:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ωραία. δουλεύουν όλα χωρίς πρόβλημα? ή έχει κάποιο bug? αν φλασάρω δικό μου πακέτο gapps θα έχω θέμα? έχω pa-gapps modular micro 5.0.1. απλά τα προτιμώ γιατί δεν έχουν όλη την σαβούρα της Google:) Κανενα προβλημα, το ιδιο εχω και εγω αν δεν κανω λαθος παντως σιγουρ απο PA. Bug δεν εχω δει, ισως υπαρχει ακομα εκεινο το bug που δεν παιζει καλα ο ηχος σε Bluetooth ηχειο, δεν ξερω αν σε εδνιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Κανενα προβλημα, το ιδιο εχω και εγω αν δεν κανω λαθος παντως σιγουρ απο PA. Bug δεν εχω δει, ισως υπαρχει ακομα εκεινο το bug που δεν παιζει καλα ο ηχος σε Bluetooth ηχειο, δεν ξερω αν σε εδνιαφερει. μικρό το κακό με το Bluetooth. γνωρίζεις αν είναι συμβατή η ρομ με τον ΑΚ κέρνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ωραία η euphoria καλή και η Bliss αλλά βαλτε validus :p Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ωραία η euphoria καλή και η Bliss αλλά βαλτε validus :p αύριο η validus. μία μία με την σειρά :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 καλή η Euphoria, αλλά αυτή η μπάρα της google πως απενεργοποιήτε? δεν έχει να την κάνεις ανενεργή όπως την στοκ ρομ ή κάποιες άλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για το Carrier μπορείς να δεις το flat style bar indicators στο xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δοκίμασε και την xenonHD, την βρίσκω την πιο σταθερή και ταυτόχρονα πολλές παραμετροποιήσεις, δυστυχώς για σένα, χωρίς τον πάροχο στην μπάρα ειδοποιήσεων. Εγώ που έχω κόλλημα με την ημερομηνία, ευτυχώς για μένα την έχει :-) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ωραία η euphoria καλή και η Bliss αλλά βαλτε validus :p Έτσι! Τελευταία εκεί γυρνούσα. Πιστεύω από τις πιο όμορφες ρομ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 SlimLP κανένας? Έχει βγάλει πολλά hotfixes και για bluetooth. Την έχει κανένας να μας πει μπαταρία και εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) http://www.tuttoandroid.net/oneplus/oneplus-conferma-android-5-0-lollipop-per-oneplus-one-entro-fine-marzo-260868/ http://www.knowyourmobile.com/mobile-phones/oneplus-one/22978/oneplus-one-android-lollipop-update-confirmed-march :) Edited March 11, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 καλή η Euphoria, αλλά αυτή η μπάρα της google πως απενεργοποιήτε? δεν έχει να την κάνεις ανενεργή όπως την στοκ ρομ ή κάποιες άλλες? Την μπαρα την δίνουν τα gaps που περνάς. Βαλε αλλα gaps με πιο λιγες εφαρμογες της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλημερα!!!Αντε να δουμε επιτελους ποτε θα βγει αυτη η ρημαδο Oxygen :lol::lol::lol: Σημερα το πρωι εκανα ενα clean install την τελευταια CM12 και παρατηρησα οτι η αυτοματη φωτεινοτητα ακομα κι οταν ειναι απενεργοποιημενη δουλευει κανονικα...Εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο το φαινομενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σιγα μη βαλουμε oxygen.CM12s περιμενουμε ολοι, εκτος αν η oxygen ειναι κατι εξαιρετικο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Σιγα μη βαλουμε oxygen.CM12s περιμενουμε ολοι, εκτος αν η oxygen ειναι κατι εξαιρετικο ... Εχθρος του καλου, το καλυτερο! *http://www.bgr.in/news/cyanogen-os-12-lollipop-update-release-timeline-for-oneplus-one-yu-yureka-and-alcatel-hero-2/ Edited March 12, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 υπάρχει πουθενά η Oxygen σε beta αν θέλει κάποιος να την περάσει? ή περιμένουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts