vassilis018 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δεν έχει.... δουλεύει κανονικά σε εσένα? γιατί σε εμένα βγάζει μήνυμα κάτι σαν ότι ήδη χρησιμοποιείται η κάμερα και μετά crash, κάπως έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 δουλεύει κανονικά σε εσένα? γιατί σε εμένα βγάζει μήνυμα κάτι σαν ότι ήδη χρησιμοποιείται η κάμερα και μετά crash, κάπως έτσι. και στο xda πολλοί μιλάνε για προβληματα, ακόμα και σε μένα ενώ το Σάββατο το βίντεο δουλευε κανονικά, από χτες το βράδυ μου ξαναβγάζει μαύρη οθόνη κατά την εγγραφή...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 και στο xda πολλοί μιλάνε για προβληματα, ακόμα και σε μένα ενώ το Σάββατο το βίντεο δουλευε κανονικά, από χτες το βράδυ μου ξαναβγάζει μαύρη οθόνη κατά την εγγραφή...... θα φλασάρω την προτελευταία έκδοση. από ότι διάβασα δεν έχει θέματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 θα φλασάρω την προτελευταία έκδοση. από ότι διάβασα δεν έχει θέματα. :) μιλάς για την v16 ? Προσπάθησες με απλή εγκατάσταση του apk και δεν δούλεψε ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Τραγικοι, απλα! :mad: http://www.androidworld.it/2015/03/09/cm-12s-lollipop-per-oneplus-one-slitta-ad-aprile-279978/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Τραγικοι, απλα! :mad: http://www.androidworld.it/2015/03/09/cm-12s-lollipop-per-oneplus-one-slitta-ad-aprile-279978/ Πάμε για Απρίλιο δηλαδή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 άσχετο......έχει πιάσει κανείς 4G και αν ναι με ποιον πάροχο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 LTE με cosmote. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 άσχετο......έχει πιάσει κανείς 4G και αν ναι με ποιον πάροχο ? Εγώ με cu φοιτητικό! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 μπράβο τα καλά παιδιά :) μήπως ξέρετε και σε ποια μπάντα παίζει το 4G στις δύο αυτές εταιρίες ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Πάμε για Απρίλιο δηλαδή :) Μολις μπει ο Απρίλιος, θα παει για Μαϊο, καθε μηνα το ιδιο κανουν. Αρχιζω να ξενερώνω και με την CM, αλλο χαρακτηρα ειχε δειξει και αλλον δειχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Και εγώ με wind. Επί της ευκαιρίας, όσοι έχετε τη τελευταία cm12, μπορείτε να κάνετε επιλογή σε 2G, 3G,4G η ότι και να επιλέξετε σας το γυρνάει σε 4G? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 μπράβο τα καλά παιδιά :) μήπως ξέρετε και σε ποια μπάντα παίζει το 4G στις δύο αυτές εταιρίες ? Υπόψην ότι σαν υπηρεσία θέλει ενεργοποίηση, τουλάχιστον στην cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Και εγώ με wind. Επί της ευκαιρίας, όσοι έχετε τη τελευταία cm12, μπορείτε να κάνετε επιλογή σε 2G, 3G,4G η ότι και να επιλέξετε σας το γυρνάει σε 4G? που έπιασες με wind, σε ποια περιοχή - περιοχές ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Και εγώ με wind. Επί της ευκαιρίας, όσοι έχετε τη τελευταία cm12, μπορείτε να κάνετε επιλογή σε 2G, 3G,4G η ότι και να επιλέξετε σας το γυρνάει σε 4G? Στις γρήγορες ρυθμίσεις έχει μονο επιλογές 2G-3G-2G+3G για να το γυρίσεις σε lte γίνεται μονο απο τις ρυθμίσεις δίκτου. Μπορείς να ρο εχεις μόνιμα στο 2G και να το γυρνάς σε 3G απο τις γρήγορες ρυθμίσεις, αλλιως για το lte ή μόνιμα ανοιχτό. Edited March 9, 2015 by georger_volos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Πειραιά το πρωί, Γλυφάδα το υπόλοιπο της μέρας. Αλλά μη φανταστείς καλές ταχύτητες. Έχει δρόμο ακόμα! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις γρήγορες ρυθμίσεις έχει μονο επιλογές 2G-3G-2G+3G για να το γυρίσεις σε lte γίνεται μονο απο τις ρυθμίσεις δίκτου. Από τις ρυθμίσεις δικτύου λέω. Το γυρνάω σε 3G και μόλις βγω από μόνο του το γυρίζει πάλι σε LTE. *σε cm12 8/3/15 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Πειραιά το πρωί, Γλυφάδα το υπόλοιπο της μέρας. Αλλά μη φανταστείς καλές ταχύτητες. Έχει δρόμο ακόμα! off topic και πάλι...sorry..... δεν με απασχολεί τόσο η ταχύτητα , απλά αναρωτιόμουν γιατί σε μία ευρεία περιοχή από καλογρέζα, μαρουσι, αγια παρασκευή, χαλάνδρι, παλλήνη, πικέρμι εγώ δεν έχω δει ούτε για 1'' κ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Και εγώ με wind. Επί της ευκαιρίας, όσοι έχετε τη τελευταία cm12, μπορείτε να κάνετε επιλογή σε 2G, 3G,4G η ότι και να επιλέξετε σας το γυρνάει σε 4G? Εγω νομιζα οτι δεν παιζει 4g με Wind. Ξερεις σε ποια μπαντα παιζει η Wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Εγω νομιζα οτι δεν παιζει 4g με Wind. Ξερεις σε ποια μπαντα παιζει η Wind? Υπάρχει άλλο θέμα για το 4G της wind. Δε ξέρω να σου πω για μπάντα :) Και ένα screen shot από το opo σε LTE. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Υπάρχει άλλο θέμα για το 4G της wind. Δε ξέρω να σου πω για μπάντα :) Και ένα screen shot από το opo σε LTE. Mπορεις να κατεβασεις το netmonitor απο το Playstore και να μου δωσεις ενα screenshot το σου λεει μολις ανοιξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Έλα.;) Αν και δε καταλαβαίνω τίποτα... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Έλα.;) Αν και δε καταλαβαίνω τίποτα... Σε ευχαριστω πολυ. εκει που λεει type δειχνει τι σημα μπορει να δωσει η κεραια. Η δικια σου, μπορει να δωσει LTE, ενω εδω στο σπιτι μου, παει μεχρι HSPA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ξέρει κανείς ρε παιδιά γιατί εκεί που είναι το κινητό κλειδωμένο ξαφνικά μου δείχνει φωτεινή την ώρα; στα καλά καθουμενα. Είμαι με cm12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ξέρει κανείς ρε παιδιά γιατί εκεί που είναι το κινητό κλειδωμένο ξαφνικά μου δείχνει φωτεινή την ώρα; στα καλά καθουμενα. Είμαι με cm12 Ψαξε για Ambient display στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε το, λογικα αυτο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Υπάρχει άλλο θέμα για το 4G της wind. Δε ξέρω να σου πω για μπάντα :) Και ένα screen shot από το opo σε LTE. φίλε έχεις αλλάξει sim για το 4g η με την παλιά πιάνει κανονικά? και γω με wind είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts