KeepWalkingR Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εντελλει με την αλλαγη της sim δειχνουν ολα οκ προς το παρον. Ψαχνω στο net για αλλαγη απο cyanogenmod σε color os αλλα δεν βρισκω κατι... Εχω ακουσει οτι η καμερα στην color os ειναι καλυτερη και θα ηθελα να την δοκιμασω. Εχει τυχει καποιος απο εδω απο cyanogen να παει σε color os? αν το κανω θα εχω θεμα με το σημα? μπορω να ξαναγυρισω ευκολα σε cm11? Υπαρχει modded καμερα στο xda, δεν χρειάζεται να γυρισεις σε color os. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Υπαρχει modded καμερα στο xda, δεν χρειάζεται να γυρισεις σε color os. για ποστάρετε βρε παιδια το Link Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 για ποστάρετε βρε παιδια το Link http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/app-cameranext-modded-t2999275 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/app-cameranext-modded-t2999275 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο mod δεν ειναι το ιδιο με την color os τουλαχιστον φαινεται οτι δεν βελτιωνει την ποιοτητα της εικονας. Παρολα αυτα θα ηθελα να το δοκιμασω απλα δεν ξερω ποιο να περασω...Ειμαι stock unrooted Cyanogenmod 11.0-xpnh44s. Συγγνωμη που τα γραφω ετσι αλλα ειμαι ασχετος απο cyanogen... Την color os να υποθεσω κανεις δεν εχει τυχει να την βαλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο mod δεν ειναι το ιδιο με την color os τουλαχιστον φαινεται οτι δεν βελτιωνει την ποιοτητα της εικονας. Παρολα αυτα θα ηθελα να το δοκιμασω απλα δεν ξερω ποιο να περασω...Ειμαι stock unrooted Cyanogenmod 11.0-xpnh44s. Συγγνωμη που τα γραφω ετσι αλλα ειμαι ασχετος απο cyanogen... Την color os να υποθεσω κανεις δεν εχει τυχει να την βαλει.. Το cameranext ειναι του coloros απο οσο ξερω.. οποτε αυτο ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εχετε παρατηρήσει στις L καποια στιγμή ο browser τρώει κόλλημα και scrollaρι μονο την απόσταση που κάνεις με το δάκτυλο(δεν κυλάει αέρα) το έχω δει σε όλες μεχρι τώρα και επανερχεται μόνο με κλείσιμο και άνοιγμα του browser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Και για validus φλασαρουμε το zip χωρίς το 11 στην κατάληξη του αρχείου, σωστά ; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εχετε παρατηρήσει στις L καποια στιγμή ο browser τρώει κόλλημα και scrollaρι μονο την απόσταση που κάνεις με το δάκτυλο(δεν κυλάει αέρα) το έχω δει σε όλες μεχρι τώρα και επανερχεται μόνο με κλείσιμο και άνοιγμα του browser Αν και χρησιμοποιώ την Beta έκδοση, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, μόνο σε σάιτ που έχουν αυτό το σκάλωμα.Δεν ξέρω Εάν παίζει ρόλο, καθαρίζω τον browser μια στις τόσες, εκτός εάν είναι πρόβλημα της/των ρομ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Xposed framework η επιστροφή: Το υπέρτατο hack στο Android επανέρχεται με υποστήριξη για το ART και το Android 5.0! - See more at: http://www.doctorandroid.gr/2015/02/xposed-framework-hack-android-art.html#sthash.iw0AO3bc.dpuf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 μόλις ήρθε και σε μένα η 05Q ΟΤΑ αναβάθμιση, πάμε για την CM 12s! :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 μόλις ήρθε και σε μένα η 05Q ΟΤΑ αναβάθμιση, πάμε για την CM 12s! :) Ζηλευω! Εμενα με ξεχασαν???? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Και εμένα μου ήρθε... Φώτης σειρά σου!!!! :) ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μόλις ήρθε και σε μένα η 05Q ΟΤΑ αναβάθμιση, πάμε για την CM 12s! :) CM12 τελικά η Oxygen θα πάρουμε? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Και εμένα μου ήρθε... Φώτης σειρά σου!!!! :) ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- CM12 τελικά η Oxygen θα πάρουμε? Και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εμενα με ξεχασαν???? :( Ναι! 10 chars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 ΈΒαλα sabermod και δειχνει πως εχει βρει 3 update, να τα εγκαταστησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μηπως πρεπει να ενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις-απορρητο την αποστολη στατιστικων στοιχειων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Και τα δύο. Και τα δύο??? Πως? Multi rom και έτσι? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το cameranext ειναι του coloros απο οσο ξερω.. οποτε αυτο ειναι.. Ok να σαι καλα. Ποιο απο ολα πρεπει ομως να εγκαταστησω? Επισης η cm12 ειναι lollipop based απο οτι καταλαβα, εχει ομως το camera api v2 η οχι επειδη ειναι aosp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 μαγκες η αναβαθμισει ηρθε σε κανεναν εγω ακομα τιποτα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 μαγκες η αναβαθμισει ηρθε σε κανεναν εγω ακομα τιποτα !!! Μολις την εβαλα, δεν ειναι και κατι το τρομερο παντως σε θεμα αλλαγων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μολις την εβαλα, δεν ειναι και κατι το τρομερο παντως σε θεμα αλλαγων... εγω που παω στιςρυθμισεις δεν με βγαζει τπτ λεει οτι ειναι ενημερωμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 εγω που παω στιςρυθμισεις δεν με βγαζει τπτ λεει οτι ειναι ενημερωμενο! Εμεις θα παρουμε μια και καλη την lollipop! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritrima Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το τηλέφωνο το πήρα τη μέρα που το έδιναν χωρίς προσκλήσεις. Πριν καμιά ώρα μου ήρθε το OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Παιδια καλημερα. Θελω να δοκιμασω να περασω αυτην https://forums.oneplus.net/threads/rom-latest-coloros-mod.261689/ Μονο αν ειναι ευκολο βοηθηστε με αν λεω κατι λαθος μην κανω καμια ζημια. Ρουταρω, περναω custom recovery (βρηκα wug's toolkit που τα κανει αυτοματοποιημενα), κατεβαζω την ρομ και την φλασαρω μεσω recovery? Επειτα για να γυρισω σε cm11s οπως ειμαι τωρα κανω ακριβως το ιδιο? με το baseband δεν θα εχω θεμα? edit: μετα την αναβαθμιση οσοι την πηρατε παρατηρησατε μηπως πιο δυνατο ηχο η ειναι η ιδεα μου? Edited February 12, 2015 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλημερα και απο μένα! Θα ήθελα τις γνώμες όσων έχουν ηδη περάσει το νεο update, αν είναι ευκολο. Διαβάζω πληθος bugs στο reddit, με κυριότερο ολων ενα απο τα αγαπημένα μου features του opo, το double tap to wake. Λένε οτι δεν είναι ανταποκρισιμο πια και έχει γίνει πολύ buggy. Με αυτά που διαβάζω απογοητεύτηκα και σκέφτομαι σοβαρά για πρωτη φορά να κάνω skip το εν λόγω update και να το περάσω μονο όταν μας ερθει ΟΤΑ η 12s. Τόσο καιρό το δούλευαν, δεν μπορω να καταλάβω γιατί τοσα προβλήματα. Τι εμπειρία έχετε εσείς που το πηρατε ηδη, παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts