Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κανείς με validus και AK , ώστε να ποστάρει εντυπώσεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

me validus Και ακ102 εχώ πολύ κακη αυτονομία πχ 3 ώρες μαχ ενω με cm 12 είχα 4-5

αρκετά ποιο smooth πάντως και λιγότερα Bugs

me validus Και ακ102 εχώ πολύ κακη αυτονομία πχ 3 ώρες μαχ ενω με cm 12 είχα 4-5

αρκετά ποιο smooth πάντως και λιγότερα Bugs

μάλιστα.......πολύ μεγάλη διαφορά.....μήπως έβαλες τον σημερινό ΑΚ ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για τους ανυπόμονους (σαν και μένα...), update from 44 -> 05Q (CM11S)

Κατεβάζετε το incremental update ZIP (150Mb περίπου)

- Download the above and save it to your internal memory

- Shut down the phone - or Reboot to Recovery

- Press power button and vol down simultaneously until you see the boot screen

- Wait till it boots to the recovery menu

- In the menu select "apply update"

- Then select "Choose from internal storage"

- Navigate to the location you kept the downloaded file and select it.

- Wait till it updates and then reboot

[ATTACH]56718[/ATTACH]

Πηγή: https://forums.oneplus.net/threads/update-cm-11s-05q-ota-released.265240/

Σελίδα 107

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

και ένας έλεγχος "επιδόσεων" μετά την αναβάθμιση...

[ATTACH]56720[/ATTACH] [ATTACH]56721[/ATTACH]

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Εγώ με validus και ΑΚ 97 είχα περίπου 4.5 ώρες καλά για λολιποπ μην συγκρίνετε τις επιδόσεις της μπαταρίας με κιτ κατ

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εγώ με validus και ΑΚ 97 είχα περίπου 4.5 ώρες καλά για λολιποπ μην συγκρίνετε τις επιδόσεις της μπαταρίας με κιτ κατ

Τελευταια δείγματα τουλαχιστον με bliss δείχνουν οτι θα πιάσουμε καλά νούμερα. Είχα σε 30 ώρες 4.5 ώρες οθόνη με μικτή χρηση . το οποίο το θεωρώ πολύ καλό νουμερο για λολιποπ. Με στοκ κερνελ,και weather now πάντα!Με λίγο πείραγμα θα πήγαινα και καλυτερα

Δημήτρης

Να ενημερωσω πως το αμερικανικο που γραφει πισω cyanogen μολις πηρε την αναβαθμιση. Τα ευροπαικα ακομα περιμενουμε....

το δικό μου είναι Global Version, Model A0001, Production Date 2015.01.06 και ακόμη τίποτα, υπάρχει και αμερικάνικη version?

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Περασα με το τελευταιο TWRP την 05Q του Calkulin και κρασαρει την lockscreen σε καθε reboot :wacko:

συμβαινει και σε κανεναν αλλο αυτο?

@asot , Τι είναι καλύτερο να γίνει? Αυτό που περιγράφεις χειροκίνητα η να περιμένουμε? :)

Το "περιμένουμε" μπορεί να είναι και 10 μέρες - το update έρχεται σε "παρτίδες" και δεν ξέρεις πότε θα 'ρθει η δική σου... αν δεν έχεις καμια καούρα, περιμένεις - εμένα, με "έτρωγε" η περιέργεια...!

Βρε ας περιμένουμε και λίγο δε πειράζει!

Το θέμα είναι μην έχουμε προβλήματα με OTA και είναι καλύτερα χειροκίνητα!

Υγ. Πως βλέπεις τις αλλαγές? Είναι αισθητες στη χρήση ή έχει να κάνει με διαχείριση "που δε φαίνεται δια γυμνου οφθαλμού"...

:)

το δικό μου είναι Global Version, Model A0001, Production Date 2015.01.06 και ακόμη τίποτα, υπάρχει και αμερικάνικη version?

Συνναδελφος που εχει το ιδιο κινητο αγορασμενο απο αμερικη και με το εικονιδιο πισω cyanogen, την ελαβε το πρωι...

Κι εμενα global ειναι a0001 14/01/15 και ακοκα τιποτα. Χωρις το cyanogen πισω.

Παιδια καλη σας μερα.

Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν το ποσταρω στο λαθος σημειο, αλλα ειλικρινα εχω πελαγωσει.

Στο 1+1 εκει που δειχνει οτι εχω τερμα σημα, σε ανυποπτες στιγμες και οποτε του ερθει, οποτε παω να κανω μια κληση μου γραφει οτι δεν μπορει να συνδεθει στο δικτυο. (αν παω στις ρυθμισεις βλεπει κανονικα την cosmote).

Η μπαρα με το σημα πανω λειτουργει κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω ουτε να λαβω κληση...Μεχρι στιγμης εχει συμβει σε 2 μερες 3 φορες. Mολις κανω restart το τηλεφωνο φτιαχνει αμεσως. Μεχρι να κανω restart ομως δεν λειτουργει με τιποτα.

Το ιδιο ακριβως σε ενα oppo find 7a που ειχα πριν 3 μερες. Σκεφτηκα οτι ειναι ισως να ειναι η sim αλλα σε ενα xperia z3 που ειχα πριν δεν το αντιμετωπισα ποτε...

Εχει συμβει σε κανεναν? Ανησυχω ιδιαιτερα... :(

Φίλε είναι θέμα χρήστη. Πρέπει να ξέρεις για να χρησιμοποιείς τέτοιες συσκευές.

Προσπάθησε να ηρεμήσεις, μην ανησυχείς, ξάπλωσε να σου φύγει το άγχος, διάβασε πρώτα το manual να δεις τις λειτουργίες του και ό,τι θέλεις ρώτα εδώ, θα σε βοηθήσουμε...

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Απορω τι προβλημα υπαρχει και δεν εχουμε λαβει καποιοι το update επισημα...

Ρε σεις, το λέμε ξανα: update για περισσότερες από 1,000,000 συσκευές, βγαίνει σε "δόσεις", χτες ξεκίνησε το update και θα παει ΜΑΚΡΙΑ (μπορεί και 2-3 εβδομάδες)

Ρε παιδιά που βρίσκω τη version καθώς και τη production date? Έχω ψάξει όλο το "About phone".

Edit: Άκυρο, σε λάθος σημείο εψαχνα.

Delete this post please.

Edited by johnnie_
Sent it From outer Space.

Φίλε είναι θέμα χρήστη. Πρέπει να ξέρεις για να χρησιμοποιείς τέτοιες συσκευές.

Προσπάθησε να ηρεμήσεις, μην ανησυχείς, ξάπλωσε να σου φύγει το άγχος, διάβασε πρώτα το manual να δεις τις λειτουργίες του και ό,τι θέλεις ρώτα εδώ, θα σε βοηθήσουμε...

Στην φυλαω στη γωνία εσένα....:lol:

Αλλαξα sim και περιμένω αποτελεσματα. Πάντως διάβασα οτι έχουν και αλλοι θεμα σε αλλά φόρουμ και κάτι παίζεται με το lte...δεν έχει τύχει σε κανέναν εδώ; έχετε ακούσει κάτι;

Δοκιμάζω ak και boeffa με bliss,slimsaber και validus,και εχω την αίσθηση οτι πηγαίνουν όλες καλύτερα και ομαλότερα με τα δικά τους,εχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Δοκιμάζω ak και boeffa με bliss,slimsaber και validus,και εχω την αίσθηση οτι πηγαίνουν όλες καλύτερα και ομαλότερα με τα δικά τους,εχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο?

Φυσικα! Πλεον σταμάτησα και γω να βάζω. Μέχρι να βγουν επίσημα οι ρομς θα είναι καλυτερα να μην βάζουμε κερνελ. Γνώμη μου παντα

Δημήτρης

Εντελλει με την αλλαγη της sim δειχνουν ολα οκ προς το παρον.

Ψαχνω στο net για αλλαγη απο cyanogenmod σε color os αλλα δεν βρισκω κατι...

Εχω ακουσει οτι η καμερα στην color os ειναι καλυτερη και θα ηθελα να την δοκιμασω.

Εχει τυχει καποιος απο εδω απο cyanogen να παει σε color os? αν το κανω θα εχω θεμα με το σημα? μπορω να ξαναγυρισω ευκολα σε cm11?

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks