Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μετα την αναβαθμιση σε 5.0.2 cyanogen δεν εχω ροοτ για καποιο λογο ! μπορω ομως να μπω σε recovery και να φλασαρω ρομ κανονικα ! τι να κανω ? δηλαδη δεν εχω δικαιωματα ροοτ !

Να κατεβασεις το νεο su και να το φλασαρεις απο recovery

Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μια ερώτηση, έχω περάσει το flatty icon pack στο theme engline του stock

το θέμα είναι ότι έψαχνα να βρω πως θα κάνω τα εικονίδια να μην είναι στοιχισμένα, ή μάλλον να είναι στοιχισμένα σαν κυψέλη μελισσών..

if you know what i mean...

επίσης τα εικονιδιάκια που είναι κάτω κάτω πχ: (Phone / SMS [Apps] Chrome / Store)

είναι τα εικονιδιάκια που αλλάζοντας σελίδα θα παραμείνουν τα ίδια.

Σε αυτά πως μπορώ να προσθέσω ένα τρίτο από κάθε πλευρά ?

Να κατεβασεις το νεο su και να το φλασαρεις απο recovery

Το εκανα και παλι δεν δουλεύει ! Κάποιο λινκ μήπως κάνω λάθος ? Επίσης xposed framework για lollipop έχει βγει ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εκανα και παλι δεν δουλεύει ! Κάποιο λινκ μήπως κάνω λάθος ? Επίσης xposed framework για lollipop έχει βγει ?

Όχι δεν έχει βγει και δεν ξέρουμε σίγουρα εάν βγει ποτέ

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ενεργοποίησε το από τις ρυθμίσεις, προγραμματιστές.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Δοκιμάζω blisspop και validus,δεν βλέπω διαφορές σε απόδοση η κατανάλωση ,θα δούμε ποιά θα μείνει

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα πήρα κι εγώ μέσω φίλου το one plus one. Το κινητό ήταν μίας εβδομάδας. Όταν μου το έφερε ο φίλος μου, ήταν ρουταρισμένο, και με περασμένο twrp. Μπήκαμε μέσω twrp να κάνουμε factory reset για να διαγραψουμε τα δεδομένα του φίλου μου, και στο bootάρισμα το κινητό κόλλησε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε επανεκκίνηση, αλλά πλεόν δεν ανάβει καν η οθόνη. Δοκιμάσαμε όλους τους συνδυασμούς με τα hardware buttons, αλλά τζίφος. Το έβαλα για μία ώρα σε φορτιστή, τίποτα. Προσπαθώ μέσω wugfresh toolkit, αλλά δεν το βλέπει καν. Τώρα κατέβασα από xda το oneplusone recovery tool, και το έβαλα να φλασάρει ξανά τη cm11s. Μου φάνηκε ότι το αναγνώρισε ο υπολογιστής, και ξεκίνησε η διαδικασία, αλλά επειδή είμαι λίγο απαισιόδοξος για την κατάληξή της, έχετε να μου προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ πολύ...

επειδή δεν τον είδα τι ακριβώς έκανε, νομίζω πήγε wipe,advanced wipe, και τα τσέκαρε όλα. Μετά πίσω, format data εγραψε yes και continue. Υπάρχει περίπτωση να έσβησε όλο το λειτουργικό?

Θα μπορούσες να με κατευθύνεις? Πως μέσω recovery? H οθόνη δεν ανοίγει καν.

Επειδή το έπαθα κι εγώ. Αν έχεις καλώδιο otg, βάλε σε ένα φλασακι 1 ρομ, ξεκινά το τηλέφωνο, αφού έχεις κουμπωσει το otg, σε recovery και από εκεί φλσσαρε την ρομ.

Κανόνας πρώτος ποτέ δεν κάνουμε wipe την internal store :)

Κατέβασε μια Ρομ στον υπολογιστή πέρασε τη στη συσκευή σου μπες recovery και φλασαρε τη

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ρίξε μια ματιά στην εργαλειοθήκη που σου παραθέτω τον σύνδεσμο.

Εάν είσαι συνδεδεμένος με τον υπολογιστή, το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να πατήσεις στο: Install CM 11s Build XNPH22R

Είναι πιο παλιά, αλλά αυτό δεν σε ενδιαφέρει, θα έχεις λειτουργικό κινητό έτσι.

Σύνδεσμος:http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/toolkit-oneplus-one-easy-toolkit-unlock-t2804322

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Να κανω μια χαζη/ασχετη ισως ερωτηση...τι τυπο δικτυου εχετε στο κινητο? Lte η 3g?

Εγώ λόγω wind το έχω στο 3g, αν και Δεν πρέπει να έχει σημασία για τα "προς τα κάτω" δίκτυα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ λόγω wind το έχω στο 3g, αν και Δεν πρέπει να έχει σημασία για τα "προς τα κάτω" δίκτυα

Κι εγω 3g το εχω...και σαν γραμμες πχ τωρα ειναι φουλ...αν το γυρισω σε lte δειχνει σαν να μην εχω καθολου σημα. Vodafone εχω.

Φαντάζομαι γνωρίζεις οτι για να "δεις" 4G/LTE στο κινητό σου, χρειάζεται:

α. Να έχεις δικαίωμα από τον πάροχό σου (πχ με Συμβόλαιο με πάγιο >45€/μηνα)

β. Να έχεις κάνει ενεργοποίηση της υπηρεσίας

γ. Να έχει κάλυψη 4G στην περιοχή σου

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Φαντάζομαι γνωρίζεις οτι για να "δεις" 4G/LTE στο κινητό σου, χρειάζεται:

β. Να έχεις κάνει ενεργοποίηση της υπηρεσίας

γ. Να έχει κάλυψη 4G στην περιοχή σου

Τα εχω ολα τα παραπανω.

Δεν ανεφερα πως δεν πιανω 4g, αλλα αν ειναι καλυτερα να το εχουμε 4g η 3g γιατι στο 4g εμενα, σε σημειο που πιανω φουλ σημα με 3g, με 4g φαινεται σαν να μην εχω σημα...δλδ, μπορει να με παιρνει καποιος τηλ και να λεει οτι ειναι κλειστο? Δηλαδη μονο οταν θα πιανει εστω μια γραμμη σε 4g θα μπορεις να μιλησεις κτλ? ακυρωνει της συχνοτητες 3g τελειως η δουλευεις σε ολες τις συχνοτητες απλα κυριως ψαχνει για 4g?

Τα εχω ολα τα παραπανω.

Δεν ανεφερα πως δεν πιανω 4g, αλλα αν ειναι καλυτερα να το εχουμε 4g η 3g γιατι στο 4g εμενα, σε σημειο που πιανω φουλ σημα με 3g, με 4g φαινεται σαν να μην εχω σημα...δλδ, μπορει να με παιρνει καποιος τηλ και να λεει οτι ειναι κλειστο? Δηλαδη μονο οταν θα πιανει εστω μια γραμμη σε 4g θα μπορεις να μιλησεις κτλ? ακυρωνει της συχνοτητες 3g τελειως η δουλευεις σε ολες τις συχνοτητες απλα κυριως ψαχνει για 4g?

Με αυτά που περιέγραψες νωρίτερα, εκτιμώ οτι δεν έχεις (καλή?) κάλυψη 4G στην περιοχή σου. Αν υπάρχει κάλυψη και έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή στο τηλέφωνο, θα δοκιμάσει να συνδεθεί - αν δεν τα καταφέρνει, γυρνάει αυτόματα σε 3G (οπως ακριβώς και το 3G γυρνάει σε 2G στις περιοχές με "κακή" κάλυψη). To "οριακό" σήμα (4G) προφανώς δυσχεραίνει την κατάσταση, διότι αναγκάζει το τηλ. να κάνει εναλλαγές συνέχεια...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Με αυτά που περιέγραψες νωρίτερα, εκτιμώ οτι δεν έχεις (καλή?) κάλυψη 4G στην περιοχή σου. Αν υπάρχει κάλυψη και έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή στο τηλέφωνο, θα δοκιμάσει να συνδεθεί - αν δεν τα καταφέρνει, γυρνάει αυτόματα σε 3G (οπως ακριβώς και το 3G γυρνάει σε 2G στις περιοχές με "κακή" κάλυψη). To "οριακό" σήμα (4G) προφανώς δυσχεραίνει την κατάσταση, διότι αναγκάζει το τηλ. να κάνει εναλλαγές συνέχεια...

Οπότε το αφήνω όπως είναι στο 3G και όλα οκ. :)

Αυτό πάντως για cosmote δεν ισχύει, και ούτε πιστεύω και για τους άλλους παρόχους.

Ένα μήνυμα αρκεί για ενεργοποίηση.

Αυτό πάντως για cosmote δεν ισχύει, και ούτε πιστεύω και για τους άλλους παρόχους.

Ένα μήνυμα αρκεί για ενεργοποίηση.

Στην Vodafone απο 35 ευρω και ανω συμβολαιο θελει για να ενεργοποιηθει.

Πριν καποιο καιρο, ετρεχε προσφορα πως μπορουν ακομα και τα καρτοκινητα που πλεον σταματησε και ισχυει το παραπανω.

Στην Vodafone απο 35 ευρω και ανω συμβολαιο θελει για να ενεργοποιηθει.

Πριν καποιο καιρο, ετρεχε προσφορα πως μπορουν ακομα και τα καρτοκινητα που πλεον σταματησε και ισχυει το παραπανω.

Με καρτοκινητό vodafone (cu) εγώ έχω κανονικά 4g (LTE)

Με καρτοκινητό vodafone (cu) εγώ έχω κανονικά 4g (LTE)

Αναφερω παραπανω πως για καποιο διαστημα ετρεχε προσφορα πως θα μπορουν και τα καρτοκινητα να εχουν την υπηρεσια 4G.

Τωρα, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι σε αυτο προς την ενεργοποιηση.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks