Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για δωστε κανα καλο setup για boeffla kernel για εξοικονομηση μπαταριας.

Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί αυτές τις ρυθμίσεις και λέει καλά λόγια και ο ίδιος ο Andy.

zzmoove, zzmoove - optimal, fiops, zzmoove native 2 cores min, msm-adreno-tz

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

μια ερωτηση ρε παιδια..αντιμετωπιζει κανεις προβλημα υπερθερμανσης?και αν ναι εχει κανει κατι γι αυτο??

Ανακάλυψα την xenonHD, καταπληκτική ρομ, αξίζει την προσοχή σας παιδιά.

Αυτό τον καιρό τις δοκιμάζω όλες σχεδόν αλλά αυτή είναι καλύτερη και από την androplus που είχα.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Παντως, διαβαζω πως θα βγει η oxygenos για το oneplus αλλα θα κυκλοφορησει και η 12s της cyanogen.

Τελικα, ποια απο τις δυο θα παρουμε, ενας Θεος ξερει.

μια ερωτηση ρε παιδια..αντιμετωπιζει κανεις προβλημα υπερθερμανσης?και αν ναι εχει κανει κατι γι αυτο??

Πάλι δεν είχες ρωτήσει??? Και σου απαντησαμε... Αααχχχχ!!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397537&page=347

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παντως, διαβαζω πως θα βγει η oxygenos για το oneplus αλλα θα κυκλοφορησει και η 12s της cyanogen.

Τελικα, ποια απο τις δυο θα παρουμε, ενας Θεος ξερει.

Με τέτοιο τηλέφωνο θα τρέχουν ταυτόχρονα ναουμ!!

Volume down για cyanogen

Volume up για oxygen

Ναουμ...

Πέρα από τη πλάκα είμαι και εγώ περίεργος τι θα γίνει :)

:)

Πέρα από τη πλάκα είμαι και εγώ περίεργος τι θα γίνει :)

Θα γίνει όπως τώρα, ούτως η άλλωη και οι δύο ρομ θέλουν ρούτ.Θα βάζεις όποια θέλεις, απλά το εργοστάσιο είναι υποχρεωμένο εφόσον έχει δεσμευτεί να δίνει αναβαθμίσεις για δύο χρόνια να τις δίνει,η δική τους η μέσω των συνεργατών τους, όπως ήταν η cyanogen.

Η cyanogen και αυτή υποστηρίζει πολλές συσκευές, και συμφωνία να μην είχε με την oneplus πιστεύω ότι θα βγάζανε.

Τώρα έχουν δεσμευτεί και οι δύο ότι θα μας δώσουν ρομ μέσα στον Φεβρουάριο, με την oneplus να έχει ανακοινώσει ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου.

Θα δούμε, υπάρχουν ήδη καλές ρομ στο xda

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Ερώτηση....κατά το φλασαρισμα ενός update της validus πρέπει να φλασαρουμε και τα gapps πάλι?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ερώτηση....κατά το φλασαρισμα ενός update της validus πρέπει να φλασαρουμε και τα gapps πάλι?

Παντα τα φλασαρω σε όλες τις Ρομ μαζί και το su ,ειδικα αν έχει βγει καινουριο. Βγήκε νεο update και δεν το είδα;

Δημήτρης

Ποια από τις δύο θα έρθει επίσημα μέσω ota είναι το

Φοβερή ερώτηση αλλά εφόσον είσαι με μαμά cyanogen, λογικό βρίσκω να σου έρθει αυτή αλλά μέχρι τότε θα ενημερώσουν πιστεύω.

Κάθε ρομ κάνει οτα ενημέρωση την δική της ρομ, από όσο ξέρω, τουλάχιστον μέχρι τώρα αυτό γινότανε.

Εάν αλλάξεις ρομ, τότε θα πρέπει να κάνεις και τα καθέκαστα.

Παντα τα φλασαρω σε όλες τις Ρομ μαζί και το su ,ειδικα αν έχει βγει καινουριο. Βγήκε νεο update και δεν το είδα;

Το τελευταιο ειναι της 1/2 Δημητρη

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εγώ ρωτήσα Γιατί χτες που φλασαρα update κόλλησε και έχασε τα gapps, ένω μέχρι την 4.4.4 έκανα wipe cashe k dalvik, μετά την ρομ και όλα οκ, χωρίς να φλασαρω gapps

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα στην παρέα, έχει δοκιμάσει κανένας το σκριπτακι fly on mods απο το xda(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2226373) να μας πει αν έχει διάφορα;

Όχι ρε φίλε...

Θα μείνω με cm.

Μυριζομαι πολλα bugs που θα κανουν το κινητο χαλια.

Επισης, εχω μεγαλη περιεργεια, να δω ενω φοραει cm, αν θα παρει official την lollipop η θα βγαλει ενημερωση για oxygenos.

Γενικα, εχω μια απορια για το πως θα το κανουν κ πως θα γινει.

Μυριζομαι πολλα bugs που θα κανουν το κινητο χαλια.

Επισης, εχω μεγαλη περιεργεια, να δω ενω φοραει cm, αν θα παρει official την lollipop η θα βγαλει ενημερωση για oxygenos.

Γενικα, εχω μια απορια για το πως θα το κανουν κ πως θα γινει.

Eχει γεμισει το ιντερνετ απο παρομοιες αποριες, και δεν καταλαβαινω το λογο.

Αυτοι που εχουν cm11s θα παρουν αναβαθμιση σε cm12s.

Αυτοι που δεν εχουν cm (πχ Ινδια) θα παρουν αναβαθμιση σε oxygen.

Μεσω recovery θα περναμε εμεις οτι θελουμε στο κινητο.

Δεν βλεπω που το δυσκολο.

Μάλλον φοβόμαστε μήπως αντικαταστησουν παντού την cm και μας δώσουν μόνο oxygen.

Eχουν δηλωσει ρητα απο την CM οτι θα υποστηριξουν το κινητο 2 χρονια.

Eχουν δηλωσει ρητα απο την CM οτι θα υποστηριξουν το κινητο 2 χρονια.

Θα συμφωνήσω και θα προσθέσω ότι σίγουρα η cyanogen rom του oneplus θα αναβαθμίζεται και μετά τη 2ετια. Εδώ εχθές περάσαμε cm11 4.4.4 σε galaxy S3 φίλου, όταν 4.4.4 δεν έχει δώσει ούτε η samsung.

Η cyanogen υποστηρίζει δεκάδες συσκευές, δεν χρειάζεται να έχει συμβόλαιο με την εταιρεία.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks