Stef08 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Πολύ αμφιβαλω φιλέ μου αν εχεις unlocked bootloader τοτε... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Επιβεβαιωνω και εγω.Μια απο τα ίδια. Και εγώ όταν ξεκλειδωσα τον bootloader μου τα έσβησε όλα. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Σε όλους φαντάζομαι απο παλιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ναι ρε παιδιά όλα τα σβήνει. Αν είχε βγει κάτι καινούριο νομίζω θα το είχαμε διαβάσει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 να πω πως και εγω οταν εκανα unlock bootloader δεν μου εσβησε τιποτα... φυσικα ειχα κανει backup γιατι μεχρι στιγμης γνωριζα πως ολα διαγραφονται.. παντα ομως για να ειμαστε σιγουροι κανουμε ενα backup!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδιά το επαναλαμβάνω εσείς που λέτε οτι δεν σας έσβησε τίποτα είστε σίγουροι οτι ξεκλειδωσατε τον bootloader; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Έχετε βάλει ρομ custom όσοι λέτε ότι δεν τα σβήνει; η μείνατε στοκ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Επι τη ευκαιρία slimsaber και ΑΚ 97 φοβερός συνδυασμός μπαταρία βράχος Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Επι τη ευκαιρία slimsaber και ΑΚ 97 φοβερός συνδυασμός μπαταρία βράχος Εγώ έχω γυρίσει ήδη στο τελευταίο build slimsaber. Οπότε θα δοκιμάσω και ακ αν δουμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδιά το επαναλαμβάνω εσείς που λέτε οτι δεν σας έσβησε τίποτα είστε σίγουροι οτι ξεκλειδωσατε τον bootloader; ναι φιλε μου!! και εχω custom rom!! ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει δοκιμασει κανεις αυτο το mod?? http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/mod-oneplus-one-stereo-mod-t2967925 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Επι τη ευκαιρία slimsaber και ΑΚ 97 φοβερός συνδυασμός μπαταρία βράχος Στεφανε αυτή έβαλες? https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934517279 Για Dark theme έχει αλλη ? Η πέρασες κάποιο εσύ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 ναι φιλε μου!! και εχω custom rom!! ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει δοκιμασει κανεις αυτο το mod?? http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/mod-oneplus-one-stereo-mod-t2967925 Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εμείς έχουμε να χρησιμοποιήσουμε toolkit πολύ καιρό. Εγώ συγκεκριμένα από τον Αύγουστο. Καλό είναι πάντως αν υπάρχει η δυνατότητα να μην σβήνονται ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στεφανε αυτή έβαλες? https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934517279 Για Dark theme έχει αλλη ? Η πέρασες κάποιο εσύ Για dark δες στο πρώτο ποστ. Λέει πιο κάτω άλλο Λίνκ για dark.σαν ημερομηνία καλά κοιτάς Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Η καλυτερη lolipop μεχρι στιγμης ποια ειναι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εμείς έχουμε να χρησιμοποιήσουμε toolkit πολύ καιρό. Εγώ συγκεκριμένα από τον Αύγουστο. Καλό είναι πάντως αν υπάρχει η δυνατότητα να μην σβήνονται ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για dark δες στο πρώτο ποστ. Λέει πιο κάτω άλλο Λίνκ για dark.σαν ημερομηνία καλά κοιτάς [/img] τι να πω μια πρόχειρη ματια που εριξα στο thread του συγκεκριμένου toolkit δεν είδα κάπου να αναφέρεται οτι το ξεκλειδωμα του bootloader δεν κανει wipe μακάρι να είναι όπως λένε τα παιδιά... Η καλυτερη lolipop μεχρι στιγμης ποια ειναι;;; Είναι σχετικό φιλέ μου βάλε για αρχή cm nightly Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μια ερωτηση... Εχει βγει η CM 12...??? εκανα ελεγχο μεσω του τηλεφωνου μου ΑΝ εχει βγει δεν βρηκε κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μια ερωτηση... Εχει βγει η CM 12...??? εκανα ελεγχο μεσω του τηλεφωνου μου ΑΝ εχει βγει δεν βρηκε κατι... Όχι, μόνο CM12 nightly. Που δεν λαμβάνεται OTA. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Με sabermod cm 12 ενσωματωμένο ΑΚ97, καλή μπαταρία χωρίς προβλήματα και λαμβάνει τις cm nightly ota τις οποίος βέβαια δεν περνάω αλλά παραμένω στην sabermod.Σταθερή και γρήγορη χωρίς προβλήματα έως τώρα.Εδώ ο Σύνδεσμος: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-kernel-sabermod-cm-11-0-t2880407 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Κατάλαβα οτι ο "evgenios12" είναι με stock ROM. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolakoi Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Γειά σας,είμαι ένας καινούργιος κάτοχος one plus one,σήμερα με την παραλαβή έκανα και την πρώτη μου αναβάθμιση(Tue Nov 4 11-57-57 PST 2014)έχοντας σαν αποτέλεσμα να χάσω τις ρυθμίσεις για την οθόνη(Χρώμα οθόνης). Υ.Γ. Μπορώ να βάλω την προηγούμενη έκδοση;(με αυτήν δούλευε το χρώμα οθόνης) Υ.Γ.2 Έχω την ANDROID 4.4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μπορείς να βαλεις τη παλια εκδοση αλλα τσάμπα κοπος. Η 44s είναι η καλύτερη μέχρι τώρα σε πολλά θέματα. Επισης σε 1 μήνα το πολυ θα ερθει η lollipop με σπουδαίες αλλαγές οποτε θα πρότεινα να μην ασχοληθείς με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδιά το επαναλαμβάνω εσείς που λέτε οτι δεν σας έσβησε τίποτα είστε σίγουροι οτι ξεκλειδωσατε τον bootloader; Μπα σιγα μην τον ξεκλειδωσαμε....και μετα καναμε root-βαλαμε twrp recovery και μετα αλλαξαμε και κανα δυο custom rom, πρωτα την stable slim και τωρα την validus!:O Έχετε βάλει ρομ custom όσοι λέτε ότι δεν τα σβήνει; η μείνατε στοκ; Oι ειστε αφηρημενοι οι απιστοι Θωμαδες ή τι να πω? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μπα σιγα μην τον ξεκλειδωσαμε....και μετα καναμε root-βαλαμε twrp recovery και μετα αλλαξαμε και κανα δυο custom rom, πρωτα την stable slim και τωρα την validus!:O Oι ειστε αφηρημενοι οι απιστοι Θωμαδες ή τι να πω? Σε όλα δεν μπορείς να είσαι ενήμερος. Όλοι μια φορά χρησιμοποιήσαμε toolkit. Εγώ το έβαλα τον Αύγουστο, έκτοτε δεν ξαναασχοληθηκα. Πείτε ποιο είναι να περαστεί στους οδηγούς Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Σε όλα δεν μπορείς να είσαι ενήμερος. Όλοι μια φορά χρησιμοποιήσαμε toolkit. Εγώ το έβαλα τον Αύγουστο, έκτοτε δεν ξαναασχοληθηκα. Πείτε ποιο είναι να περαστεί στους οδηγούς Aυτο εδω ειναι http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/toolkit-wugs-bacon-root-toolkit-v1-0-0-t2947627 και download εδω http://www.wugfresh.com/brt/ Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδια εχω παρατηρησει ενα software bug στην 44s! Μου το εχει κάνει δυο φορες εως τωρα! Ξαφνικα εκει περα που θα πατησω το on screen κουμπι βελακι για πισω ενω δείχνει οτι πατιέται δεν εκτελει την εντολη! Δεν μου το εχει κάνει βγαίνοντας απο κάποια εφαρμογη.........μου το εχει κάνει μια φορα οταν να βγω απο εναν φάκελο στην αρχικη οθόνη και την φορα οταν πηγα να βγω απο το μενου πισω για την αρχικη οθόνη! ΜΕ το κεντρικο κουμπι εβγαινε κανονικα! Το πρόβλημα λύθηκε κλειδώνοντας απλα την οθονη! Να πω οτι δεν εχω πειράξει καθόλου το κινητο! Είναι φυσιολογικο???? Μήπως εχει πρόβλημα το κινητο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Μπα σιγα μην τον ξεκλειδωσαμε....και μετα καναμε root-βαλαμε twrp recovery και μετα αλλαξαμε και κανα δυο custom rom, πρωτα την stable slim και τωρα την validus!:O Oι ειστε αφηρημενοι οι απιστοι Θωμαδες ή τι να πω? Επειδή και εγώ χρησιμοποίησα toolkit τον Σεπτέμβριο αλλά μου αρέσει να ενημερωνομαι κιόλας δεν έτυχε να διαβάσω ως ώρας για κάτι τέτοιο ,διάβασα και όλο το νήμα του wugfresh και δεν το αναφέρει κάπου ,επίσης μιλησα και με φιλο που ρουταρε nexus 6 με wugfresh πριν δέκα μέρες και μου επιβεβαίωσε οτι όταν ξεκλειδωσε τον bootloader του τα έσβησε όλα απο εκεί και πέρα αν όντως είναι έτσι είναι μεγάλη ευκολία για εμας και ευχαριστουμε για την ενημέρωση Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts