sikuonas Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εχει βρεί κανεις twcr 2.8.4 σε zip; Εδώ είσαι. http://techerrata.com/browse/twrp2/bacon Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπερα σας ειμαι σε lg g2 και σκεφτομαι την μεταβαση σε 1+1. Σαν συσκευη και specs το γνωριζω οτι ειναι καλυτερο, ηθελα μονο αν καποιος εχει καλη αποψη για την καμερα του μιας και ειναι το νο1 στο κινητο για μενα. Με προβληματιζει οτι δεν εχει ois και ο θορυβος σε χαμηλο φωτισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εδώ είσαι. http://techerrata.com/browse/twrp2/bacon Sikuonas αυτό είναι img αρχείο δεν είναι zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Sikuonas αυτό είναι img αρχείο δεν είναι zip Σωστά φίλε kaeser, λάθος μου, βάλε το flashify από το play store και αφού έχεις κατεβάσει το αρχείο, μπορείς να το φλασάρεις από εκεί χωρίς πρόβλημα εύκολα και γρήγορα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Σωστά φίλε kaeser, λάθος μου, βάλε το flashify από το play store και αφού έχεις κατεβάσει το αρχείο, μπορείς να το φλασάρεις από εκεί χωρίς πρόβλημα εύκολα και γρήγορα. Η αλλιώς μπορεί να εγκαταστήσει και την εφαρμογή TWRP από το Google Play και να κάνει από εκεί μέσα το flash αυτόματα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Δεν χρειάζεται να κατεβάσει κάποιο αρχείο το flashify θα το κατεβάσει μόνο του και θα το εγκαταστήσει Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ο 87 ΑΚ είναι εξαιρετικός ακόμα και με τις default ρυθμίσεις, αξίζει μια δοκιμή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλημέρα. Ποιος ξέρει να μου πει,χρειαζεται οποιοδηποτε antivirus η cleaner η συσκευή;αν ναι,ποιο; Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλημέρα. Ποιος ξέρει να μου πει,χρειαζεται οποιοδηποτε antivirus η cleaner η συσκευή;αν ναι,ποιο; Τίποτα από αυτά.. Είναι άχρηστα. Κατέβαζε εφαρμογές μόνο από αξιόπιστες πηγές και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Όλες οι εφαρμογές που χω,είναι απο google play. Εντελώς τπτ δηλαδή....; Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Το ρισκάρουμε ή όχι; http://www.ibtimes.co.uk/oneplus-one-gets-updated-android-5-0-2-lollipop-via-cyanogenmod-12-nightly-rom-1483293 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Το ρισκάρουμε ή όχι; http://www.ibtimes.co.uk/oneplus-one-gets-updated-android-5-0-2-lollipop-via-cyanogenmod-12-nightly-rom-1483293 την τρεχω εδω και καμια εβδομαδα χωρις κανενα σοβαρο προβλημα, πολυ μικρα ψιλοbugs που δεν με απασχολουν. Edited January 15, 2015 by giorgiosimeoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδια γίνεται να περάσω lollipop χωρίς να κάνω ροοτ και να φλασαρω η μπα! Έχω καιρό να ασχοληθώ με Android! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ο 87 ΑΚ είναι εξαιρετικός ακόμα και με τις default ρυθμίσεις, αξίζει μια δοκιμή Τον έβαλα και εγώ σήμερα για δοκιμή θα τον αφήσω μια δυο φορτίσεις για να έχω άποψη Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Δεν χρειάζεται να κατεβάσει κάποιο αρχείο το flashify θα το κατεβάσει μόνο του και θα το εγκαταστήσει Sikuona tsiftsis stef σας ευχαριστώ Με ξεστραβοσατε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 έχω την αίσθηση οτι ο ak 0.80 είναι ποιο smooth και 1 κλίκ γρηγορότερος σε σχέση με το v 0.87 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 έχω την αίσθηση οτι ο ak 0.80 είναι ποιο smooth και 1 κλίκ γρηγορότερος σε σχέση με το v 0.87 εγώ λέω το αντίθετο :) πάντα σε σχέση με την slim που έχω ως ρομ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 εγώ λέω το αντίθετο :) πάντα σε σχέση με την slim που έχω ως ρομ Ποια ρομ έχεις; εγώ πλέον πέρασα σε slim stable και βρήκα την υγειά μου. Είχα ξεχάσει τι μπαταρία τέρας έχουμε. Μέχρι να βγει official.. Ούτε προβλήματα ούτε τπτ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ποια ρομ έχεις; εγώ πλέον πέρασα σε slim stable και βρήκα την υγειά μου. Είχα ξεχάσει τι μπαταρία τέρας έχουμε. Μέχρι να βγει official.. Ούτε προβλήματα ούτε τπτ εεεε ε όταν τα λέω εγώ !!!!! και εγώ με την 9 την stable είμαι και αν δεν φύγει η slim από alpha δεν την αλλάζω με τίποτα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 εεεε ε όταν τα λέω εγώ !!!!! και εγώ με την 9 την stable είμαι και αν δεν φύγει η slim από alpha δεν την αλλάζω με τίποτα Γύρισα από όλες τις ρομ σχεδόν και κατέληξα εδώ. Xposed amplify κλπ και πιάνω 4 ώρες οθόνη στα μισά της μπαταρίας σχεδόν. Και πάει και σφερα και χωρίς προβλήματα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μιλάτε για την stable 4.4.4? Βλεπω πολύ ενθουσιασμό και με μπριζώνετε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μιλάτε για την stable 4.4.4? Βλεπω πολύ ενθουσιασμό και με μπριζώνετε! ακριβώς, κυκλοφορεί εδώ και 3 εβδομάδες περίπου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδια γίνεται να περάσω lollipop χωρίς να κάνω ροοτ και να φλασαρω η μπα! Έχω καιρό να ασχοληθώ με Android! Όχι ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Γύρισα από όλες τις ρομ σχεδόν και κατέληξα εδώ. Xposed amplify κλπ και πιάνω 4 ώρες οθόνη στα μισά της μπαταρίας σχεδόν. Και πάει και σφερα και χωρίς προβλήματα! καλησπερα τωρα αν ζητησω ενα λινκ για κατεβασμα μη βρισετε :) :) θελω να γυρισω στα καλα της μπαταριας μας και του xposed ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μιλάτε για την stable 4.4.4? Βλεπω πολύ ενθουσιασμό και με μπριζώνετε! Καλά σοβαρά μιλάς; Δεν υπήρξε ποτε καλύτερη ρομ για το τηλέφωνο μας. TOP! http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1281-bacon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts