Stef08 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Πιο γρήγορα και από νεξους Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Πως παει Stef ; Πριν καμια βδομαδα δεν μου άρεσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Σίγουρα καλύτερα από πριν μια εβδομάδα είναι σημερινό build και ακόμα το ψάχνω δεν βρήκα κάτι εκτός από τα γνωστά (gps icon) κλπ θά δω και τι παίζει από μπαταρία καί βλέπουμε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Μπορεσε κανείς να βάλει google play store 5.1.1 ; Εγώ τρέχω lolipop αλλά τίποτα Ούτε εγώ έχω μπορέσει να το περάσω!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Πιο γρήγορα και από νεξους Λάθος. Τα nexus είναι ακόμα πρώτα μαζί με τα Moto. Δεν είναι επίσημη η rom, ενώ στα nexus και στα Moto είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Φυσικά φιλέ μού αστειευόμενος τό είπα καί αναφέρομαι στην έκδοση 5.0.1 πού δεν τήν εχουν official τά νεξους Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 παιδια καλησπερα συγνωμη αν δεν ειναι στο σωστο θεμα μια βοηθεια σας παρακαλω.. εδω και 15 μερες μου ερχεται ανα 2 ημερες ενα μνμ απο την wind που μου λεει οτι εκανα χρηση ιντερνετ χθες και χρεωθηκα ενα ευρω. το παραξενο ειναι οτι α. εχω απενεργοποιησει τη χρηση δεδομενων β. εχω γυρισει τον τυπο δικτυου στο 2G γ. στο ρυθμισεις - χρησει δεδομενων δεν μου δειχνει καμια κινηση δεδομενων.. δ, στο traffic monitor plus που εγκατεστησα δεν δειχνει καμια κινηση δεδομενων πηγα στην wind και μου λεει οτι δεν μπορει να κανει τιποτε.. δεν ξερω τι να κανω.. εχω χρονια τετοια κινητα και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να απενεργοποιω την κινηση δεδομενων, τετοιες χρεωσεις ειχα οταν εκανα εγκατασταση μιας αλλης rom και στο σεταρισμα της για πρωτη φορα εμπαινε στο ιντερνετ. μετα οταν ανοιγε και απενεργοποιουσα τα δεδομενα δεν εμπαινε ξανα ποτε.. μια συμβουλη παρακαλω.. σας ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ποσταρε το στο section της wind καρτοκινητό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ποσταρε το στο section της wind καρτοκινητό εχει σημασια που ειναι συνδεση και οχι καρτοκινητο?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 εχει σημασια που ειναι συνδεση και οχι καρτοκινητο?? υπάρχει section και για τα συμβόλαια. Απορία......είναι δυνατόν να μην έχεις κάποια mb στο συμβολαιό σου και να χρεώνεσαι ημερήσιο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 υπάρχει section και για τα συμβόλαια. Απορία......είναι δυνατόν να μην έχεις κάποια mb στο συμβολαιό σου και να χρεώνεσαι ημερήσιο ? ναι δεν εχω φιλε μου. δεν μου χρειαζεται γιατι παντου που παω εχει wifi τωρα πηγα ρωτησα (αφου αγανακτησα) και μου ειπαν το 1gb 7 ευρω λεω να το βαλω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386316 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 ναι δεν εχω φιλε μου. δεν μου χρειαζεται γιατι παντου που παω εχει wifi τωρα πηγα ρωτησα (αφου αγανακτησα) και μου ειπαν το 1gb 7 ευρω λεω να το βαλω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386316 σωστός !!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Κατι μου θυμιζει αυτο ρε συ Gthom,ειχε αναφερθεί τον Αυγουστο κοντα,ηταν bug της cyanogen και εχω την εντυπωση οτι ειχε διορθωθει..Αν εχεις κουραγιο να ψαξεις θα το βρεις.Καποιο παιδι απο'δω το χε ψαξει και μαλιστα θυμαμαι να αναφερεται στα φορουμ της oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Κατι μου θυμιζει αυτο ρε συ Gthom,ειχε αναφερθεί τον Αυγουστο κοντα,ηταν bug της cyanogen και εχω την εντυπωση οτι ειχε διορθωθει..Αν εχεις κουραγιο να ψαξεις θα το βρεις.Καποιο παιδι απο'δω το χε ψαξει και μαλιστα θυμαμαι να αναφερεται στα φορουμ της oneplus. ευχαριστω, δωσε μια ιδεα πως να το ψαξω Edited December 6, 2014 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 ευχαριστω, δωσε μια ιδεα πως να το ψαξω Κάτι που είδα και σε θυμήθηκα. Δε ξέρω αν είναι αυτό αλλά για κάνε μια δοκιμή. Ρυθμίσεις Χρήση δεδομένων ... Τρεις τελιτσες πάνω δεξιά. Απενεργοποιηση αυτόματου συγχρονισμού δεδομένων. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 ευχαριστω, δωσε μια ιδεα πως να το ψαξω https://forums.oneplus.net/threads/cyanogenmod-11s-mobile-data-leak-bug.102697/ Ψαχνω και'δω λιγακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Κάτι που είδα και σε θυμήθηκα. Δε ξέρω αν είναι αυτό αλλά για κάνε μια δοκιμή. Ρυθμίσεις Χρήση δεδομένων ... Τρεις τελιτσες πάνω δεξιά. Απενεργοποιηση αυτόματου συγχρονισμού δεδομένων. ολα ειναι απενεργοποιημενα :( Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Άλλαξε τα APN με το χέρι σε ότι σου κατέβει και δεν θα μπορεί να συνδεθεί πουθενά lol Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Επειδή κάποιοι συμφορουμιτες δεν μπορούσαν να εγκαταστησουν το playstore 5.1 κατεβάστε τα τελευταία slim gapps 5.0 και είστε οκ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Επειδή κάποιοι συμφορουμιτες δεν μπορούσαν να εγκαταστησουν το playstore 5.1 κατεβάστε τα τελευταία slim gapps 5.0 και είστε οκ Την mini έκδοση κατέβασες; Πώς ακριβώς την πέρασες; Με clean install μετά από εγκατάσταση rom ή με dirty flash; Ρωτάω γιατί έχω διαβάσει ότι τα Gapps του bpear που έχω τώρα, έχουν τελείως διαφορετικό στήσιμο από άλλων dev/ομάδων (έχει βάλει κάποιες εφαρμογές για παράδειγμα μέσα στο /system, ενώ τα άλλα πακέτα δεν τις έχουν) και έτσι δεν γίνονται εγκατάσταση με dirty flash. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ναι φίλε μου το ξέρω το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο αφού πέρασα τα gapps πάνω από του pbear και δεν δουλεύε τίποτα οπότε με clean install τα full βάζω πάντα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Απλά σούπερ η μπαταρία. Slimrom με τον δικό της κερνελ και με λειτουργία πτήσης το βράδυ. Με την ιδία χρήση στο νεξους 4 είχα 4 μέρες αυτονομία. :D Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Απλά σούπερ η μπαταρία. Slimrom με τον δικό της κερνελ και με λειτουργία πτήσης το βράδυ. Με την ιδία χρήση στο νεξους 4 είχα 4 μέρες αυτονομία. :D Αν το αφήσεις κι άλλο, χτυπάς 10ήμερο χαχα Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Οποίος θέλει ας δοκιμάσει τις custom ρυθμίσεις που εδώ στην οθόνη μου. Είναι ρυθμισμένες με βάση το iPhone. Έβγαλα τις ίδιες φωτογραφίες και στις στο συσκευές και ρύθμισα την οθόνη του ΟPO να έχει την ίδια απόδοση. Έδωσα ένα κλίκ παραπάνω στα χρώματα για να είναι ακόμα πιο πιστά. Βεβαίως δεν είναι όλες οι οθόνες ίδιες. Δοκιμάσετε δεν χάνετε τίποτα. -5, +0,26, +0,2, +42 https://flic.kr/p/oBgrGb Καποιος να εξηγήσει πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καποιος να εξηγήσει πως; Σε πιο παλιο firmware τα πειραζαμε,πλεον δεν γινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts