Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόνο και μόνο επειδή λέει από πισω το Cyanogen και υποστιρίζει και τις εξτρα συχνοτητες

Αυτό για τις έξτρα συχνότητες δε νομίζω να ισχύει, ωστόσο σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ διάλεξα το Ευρωπαϊκό μοντέλο για τη λεπτομέρεια του Cyanogen στο πίσω καπάκι. :)

129026.png?1640591734

το κινέζικο έχει παραπάνω συχνότητες

.

.

.

η οχι ;;;

.

.

. το κινέζικο νομίζω

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το βρηκα

https://forums.oneplus.net/threads/different-versions-of-the-oneplus-one.83142

Internally, the only hardware differences are the frequencies supported: The Chinese version supports LTE Band 39 (not used in Aus), while the International version doesn't. Instead it supports 3G on 1900 and 1700 (AWS) MHz as well as LTE Bands 4 and 17 (1700 and 700Mhz**) – which are mainly used by certain providers in the US.

Please note that the Australian 700MHz band is Band 28, which is different from the USA 700MHz Band 17 and not compatible.

Neither versions of the OnePlus One support Band 28 – but they both support LTE 2600Mhz (Band 7), which is also going to be available on Telstra and Optus's networks in selected areas late 2014. See network specifications below:

Network Specifications

International specs:

http://oneplus.net/one#specifications

2G GSM: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G WCDMA Frequency bands: 2100 / 1900 / 1700 / 850 / 900 MHz

4G LTE Bands: 1 / 3 / 4 / 7 / 17 / 38 / 40

The above list has converted the WCDMA (3G) band numbers listed by OnePlus into frequencies more commonly listed by Aus telcos. For a table comparing all WCDMA (3G) frequencies to band numbers, see: http://en.wikipedia.org/wiki/UMTS_frequency_bands

For translation of LTE (4G) Operating band numbers to Band Frequencies and vice versa, see this link: http://en.wikipedia.org/wiki/E-UTRA#Frequency_bands_and_channel_bandwidths

Chinese specs:

http://www.oneplus.cn/yijiashouji/spec

2G GSM:850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G TD-SCDMA:1800-1920 / 2010-2025 (* TD-SCDMA is not used in Australia)

3G WCDMA:2100 / 1900 / 850 / 900 MHz

4G LTE: 1 / 3 / 7 / 38 / 39 / 40

To confuse things, the Chinese specifications lists the TD-LTE frequencies as Downlink Frequency ranges instead of Frequency Bands or band numbers. The list above has translated them into Band numbers for direct comparison with the International version.

Edited by martinoff
One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Πρακτικά επηρεάζει κάπου αυτό;

Απολύτως πουθενά.Είναι συχνότητες που δεν χρησιμοποιούν οι πάροχοι στην Ελλαδα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παίδες ενος φίλου ξαφνικα δεν ακούγεται όταν μιλάει παρα μονο όταν μιλάει με ανοιχτή ακρόαση.τι παιζει??

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα το οποίο έφτιαξε με restart γενικός είχα αρκετά τέτοια στο τηλέφωνο επειδή ήμουν τεμπέλης και βαριόμουν να κάνω clean install από τότε που το αποφάσισα όλα πάνε μια χαρά

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

η Vodafone ποιες χρησιμοποιει? το ειχα βρει μια φορά και νομίζω μου έλειπε η 1700mhz για το LTE που έχει όντως θέμα

Κανονικά δουλεύει το 4g της Vodafone δεν υπάρχει πρόβλημα.

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Έφτασε και το δικό μου. Η έκδοση που φοράει είναι η XNPH92Q . Λογικά είναι η πιο παλιά ε??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Μεγειά και να το χαρείς!!

Κάνε τα update που θα σου βγάλει και καλό θα ήταν μετά αφού είναι "καθαρό" το κινητό να περάσεις τη 33R

όπως περιγράφεται σε αυτό τον οδηγό...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5597209#post5597209

Έφτασε και το δικό μου. Η έκδοση που φοράει είναι η XNPH92Q . Λογικά είναι η πιο παλιά ε??

Τρελή υποστήριξη από xda τελευταίο μήνα. Άπειρες Ρομ. Σήμερα λέω να δοκιμάσω καμιά vanir ή liquid. Κ η carbon που φοράω τρομερή αλλά λείπουν κάποια πραγματάκια
Δημήτρης

Όπως ειπα και πριν πηρα και γω το κινητακι χθες από Κίνα. Παρα πολυ ωραίο το λέυκο και η αισθηση του και η πιοτητα του. Καλα η συσκευασια ειναι αλλου. Είναι παραγωγης μεσα Αυγουστου και κιτρινιλα δεν βλεπω ούτε ακομα καποιο θεμα με touch, ουτε και το ακουστικο του εχει θεμα και βρισκομαι και με παλια εκδοση λογισμικου.Πως γινεται αυτο και ειχανε καποιοι προβληματα με χαμηλη ενταση δεν ξερω. (και εχω το note 3 που ειναι απο τα καλυτερα στο θεμα ακουστικου.)

Η εκδοση του λογισμικου ειναι παλια και μου εμφανιζει ότι υπάρχει διαθέσιμo update το 22ρ νομιζω. παω να το κανω εγκατασταση αλλα στην μεση σταματαει και κανει ρεμπουτ και ανοιγει παλι με την παλια εκδοση και το βελακι ψηλα λεει πως υπαρχει ανβαθμιση. ειναι κινεζικο και νομιζω ειχε αναφερθει οτι χρειαζεται κατι για να παρει ΟΤΑ. Μπορει να βοηθησει κανείς ?

Επίσης ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω ?? Πρώτα πρεπει να κανω unlock bootloader ? Πριν τις ΟΤΑ ?μετά ρουτ?? γαν μπορει καποιος να μου πει την σειρα γιατι δεν το χω αλλα εχω διαθεση να μαθω :)

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Επίσης ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω ?? Πρώτα πρεπει να κανω unlock bootloader ? Πριν τις ΟΤΑ ?μετά ρουτ?? γαν μπορει καποιος να μου πει την σειρα γιατι δεν το χω αλλα εχω διαθεση να μαθω :)

Πρώτα θα κάνεις unlock bootloader και μετά clean install την 33R

Τέλος, αν θες/χρειάζεσαι, θα κάνεις root

Ολα τα λινκ στο 1ο ποστ

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Πρώτα θα κάνεις unlock bootloader και μετά clean install την 33R

Τέλος, αν θες/χρειάζεσαι, θα κάνεις root

Ολα τα λινκ στο 1ο ποστ

Δεν ειναι καλυτερο δηλ να τις παρω με ΟΤΑ μεχρι την 33 με αυτον τον τρόπο (http://forum.cyanogenmod.org/topic/96258-problems-with-update-via-ota/)?? η είναι το ίδιο ?

Edited by geornirv

Δεν ειναι καλυτερο δηλ να τις παρω με ΟΤΑ μεχρι την 33 με αυτον τον τρόπο (http://forum.cyanogenmod.org/topic/96258-problems-with-update-via-ota/)?? η είναι το ίδιο ?

Να πάρεις 4 οτα, για ποιο λόγο?

Το ίδιο θα κάνεις (για να μην σου πω καλύτερα) με αυτό: Clean install (format) στην έκδοση Cyanogen 33R (by Davout)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Όπως ειπα και πριν πηρα και γω το κινητακι χθες από Κίνα. Παρα πολυ ωραίο το λέυκο και η αισθηση του και η πιοτητα του. Καλα η συσκευασια ειναι αλλου. Είναι παραγωγης μεσα Αυγουστου και κιτρινιλα δεν βλεπω ούτε ακομα καποιο θεμα με touch, ουτε και το ακουστικο του εχει θεμα και βρισκομαι και με παλια εκδοση λογισμικου.Πως γινεται αυτο και ειχανε καποιοι προβληματα με χαμηλη ενταση δεν ξερω. (και εχω το note 3 που ειναι απο τα καλυτερα στο θεμα ακουστικου.)

Η εκδοση του λογισμικου ειναι παλια και μου εμφανιζει ότι υπάρχει διαθέσιμo update το 22ρ νομιζω. παω να το κανω εγκατασταση αλλα στην μεση σταματαει και κανει ρεμπουτ και ανοιγει παλι με την παλια εκδοση και το βελακι ψηλα λεει πως υπαρχει ανβαθμιση. ειναι κινεζικο και νομιζω ειχε αναφερθει οτι χρειαζεται κατι για να παρει ΟΤΑ. Μπορει να βοηθησει κανείς ?

2 ποστ πανω απο το δικο σου ειναι η απαντηση.

Clean install στη 33,ορμα..

Μεγιες.

Σας ευχαριστώ και θα επανελθω.

Το αρχειακι mixer paths που βρισκεται στο 1 ποστ και ανεβαζει την ενταση του ηχου και ακουστικου, χρειάζεται να το περασουμε ή τα τελυταιας παραγωγης 1+ δεν το χρειαζονται ?? Και αν το περασουμε μετα πως το βγαζουμε ??

Εκανα και unlock bootloader και καυαρη εγκατασταση την 33R. Τώρα OTA θα μπορώ να πάρω ?? Και δεν εχει μετα την 33 νεότερη γιατι στην ενημερωση λογισμικου δεν μου βγαζει τιποτε.

33 ειναι η τελευταία.

Mixer paths δεν πειραζεις το εχουν φτιαξει στη 33.

Αν δεν πειραξεις αρχεια συστηματος θα μπορεις να παρεις ota.

Ακομα ομως και dpi να αλλαξεις ή το mixer paths ή κατι παρομοιο δεν παιρνεις.

Καλυτερα παντως ειναι καθαρη εγκατασταση της τελευταιας ρομ και οχι ΟΤΑ.

33 ειναι η τελευταία.

Mixer paths δεν πειραζεις το εχουν φτιαξει στη 33.

Αν δεν πειραξεις αρχεια συστηματος θα μπορεις να παρεις ota.

Ακομα ομως και dpi να αλλαξεις ή το mixer paths ή κατι παρομοιο δεν παιρνεις.

Καλυτερα παντως ειναι καθαρη εγκατασταση της τελευταιας ρομ και οχι ΟΤΑ.

Σοβαρη διαφορά στο mixer_path έχει γίνει στις τελευταίες cm nightlies.Λογικά το επόμενο update της cm11s θα συμπεριλάβει τα fixes

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επειδή εχω περασει custom recovery δεν θα παίρνω ΟΤΑ ?

Επίσης αν περάσω το αρχειακι mixer paths, μετα πως το βγαζω για να περναω ΟΤΑ ?

Και κατι αλλο...οταν μου ερχονται μνμ και βρισκεται σε ανμονη το κινητο, δεν αναβει η οθονη για να μου δειξει ότι κατι ηρθε οπως πχ. σε άλλα κινητά??

Edited by geornirv

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks