Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε νέος touch driver και ενσωματώθηκε στον Φράνκο r18. Όσοι έχετε στοκ ρομ δοκιμάζετε. Γενικά έφτιαξε τρομερά το touch και η απόκριση. Έτσι έπρεπε να ήταν! Θα μας έρθει καλό update κάποια στιγμή ..

Αξίζει κατά τη γνώμη σου ο franco; Βλέπω από μπαταρία σκίζει. Έχουν παρατηρηθεί ασυμβατότητες με εφαρμογές;

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αξίζει κατά τη γνώμη σου ο franco; Βλέπω από μπαταρία σκίζει. Έχουν παρατηρηθεί ασυμβατότητες με εφαρμογές;

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στο κινητό σου είναι για μένα. Φτιάχνεις τη συσκευή σου όπως θέλεις εσύ να δουλεύει ακόμα και ανά ξεχωριστή εφαρμογή. Ασυμβατοτητες όχι..

Δημήτρης

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στο κινητό σου είναι για μένα. Φτιάχνεις τη συσκευή σου όπως θέλεις εσύ να δουλεύει ακόμα και ανά ξεχωριστή εφαρμογή. Ασυμβατοτητες όχι..

άντε να τον δοκιμάσω και εγώ τον πορτογάλο μετά από τόσους μήνες :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

άντε να τον δοκιμάσω και εγώ τον πορτογάλο μετά από τόσους μήνες :)

Είναι τρομερά καλός! Αν δεν έχεις στοκ Ρομ μην τον βάλεις γιατί πρέπει να αναβαθμίσουν όλες οι ρομ στα τελευταία commits της cm. Θα έχεις πολλά glitches βασικά. Εκτός και αν έχεις Cm nightlies.

Δημήτρης

Είναι τρομερά καλός! Αν δεν έχεις στοκ Ρομ μην τον βάλεις γιατί πρέπει να αναβαθμίσουν όλες οι ρομ στα τελευταία commits της cm. Θα έχεις πολλά glitches βασικά. Εκτός και αν έχεις Cm nightlies.

με slim είμαι, βλέπουμε....αν δω σου-μου τον πετάω :)

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδία ο kernel πως μπαίνει; με φλασαρισμα απο το recovery ή θέλει pc με το toolkit?

μέσω custom recovery

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ευχαριστώ φίλε :up: το δοκιμάζω άμεσα!

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

με slim είμαι, βλέπουμε....αν δω σου-μου τον πετάω :)

Η SlimKat πότε έκανε τελευταία φορά update;

Μήπως έχεις προβλήματα. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Η SlimKat πότε έκανε τελευταία φορά update;

Μήπως έχεις προβλήματα. ;)

την Τρίτη,πρίν δηλαδή από την αλλαγή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα

την Τρίτη,πρίν δηλαδή από την αλλαγή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα

Ωραία.

Όσοι έχετε εγκατεστημένο τον franco kernel, χρησιμοποιείτε παράλληλα και τα Comer tweaks, που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι χρήστες που γράφουν μέσα στο xda;

Ωραία.

Όσοι έχετε εγκατεστημένο τον franco kernel, χρησιμοποιείτε παράλληλα και τα Comer tweaks, που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι χρήστες που γράφουν μέσα στο xda;

Vomer εννοείς;

Αν ναι εγώ είμαι με cm11 nightly (επίσης αύξησαν την ένταση του ακουστικού και επιτέλους ακούς καθαρά και δυνατά τον συνομιλητή σου) +franco 18 και δεν τα χρησιμοποιώ. Έχω δει touch όπως θα έπρεπε να ειναι και καλύτερη μπαταρια

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Vomer εννοείς;

Αν ναι εγώ είμαι με cm11 nightly (επίσης αύξησαν την ένταση του ακουστικού και επιτέλους ακούς καθαρά και δυνατά τον συνομιλητή σου) +franco 18 και δεν τα χρησιμοποιώ. Έχω δει touch κλασεις ανώτερο και καλύτερη μπαταρια

Ναι, Vomer.

Καταραμένο auto correction, δεν υπήρχε η λέξη στο λεξιλόγιο μου και την άλλαξε. :P

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Παιδιά εγώ που είμαι στοκ με TWRP μπορώ να τον βάλω;;

Ναι, φυσικά. Απλά θα διαλέξεις την έκδοση για CM11S και όχι αυτή που λέει για AOSP.

Ποια έκδοση TWRP έχεις; Την 2.7.0.1 ή την 2.8;

Κάποιοι με την 2.8 έχουν αναφέρει ότι έχουν bootloops αφού πέρασαν τον kernel, και προτείνεται η 2.7.0.1.

Δεν το έχουν βέβαια όλοι το πρόβλημα. ;)

Απ'οτι φαίνεται, με φρέσκο πέρασμα της 33 η κάμερα δεν τρώει φρίκες. Ίσως κάτι είχε στραβοκάτσει από την ΟΤΑ αναβάθμιση.. Είδωμεν!!!
Shit Happens!!!

2.8 έχω.

Να κάνω δύο γενικές ερωτήσεις:

1)Ποιο από τα δύο recovery είναι καλύτερο/απροβλημάτισο?

2)Αν θέλω να πάω από TWRP σε CWM πως γίνεται και αν είναι εύκολο κάποιο λινκ για CWM .

Ευχαριστώ πολύ

Ναι, φυσικά. Απλά θα διαλέξεις την έκδοση για CM11S και όχι αυτή που λέει για AOSP.

Ποια έκδοση TWRP έχεις; Την 2.7.0.1 ή την 2.8;

Κάποιοι με την 2.8 έχουν αναφέρει ότι έχουν bootloops αφού πέρασαν τον kernel, και προτείνεται η 2.7.0.1.

Δεν το έχουν βέβαια όλοι το πρόβλημα. ;)

Ωραία.

Όχι βέβαια. Πολλοί αναφέρουν λαγκς κλπ. Για μένα δεν πιστεύω οτι θα προσφέρει κάτι παραπάνω .αν ρυθμίσεις σωστά τν φρανκο θα δεις πολύ καλά αποτέλεσματα

Δημήτρης

2.8 έχω.

Να κάνω δύο γενικές ερωτήσεις:

1)Ποιο από τα δύο recovery είναι καλύτερο/απροβλημάτισο?

2)Αν θέλω να πάω από TWRP σε CWM πως γίνεται και αν είναι εύκολο κάποιο λινκ για CWM .

Ευχαριστώ πολύ

Εδώ εισαι

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2780894

Θα σου έλεγα με flashify αν το έχεις ξανακανει

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ευχαριστώ Αργύρη!

Θα το δοκιμάσω

Εδώ εισαι

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2780894

Θα σου έλεγα με flashify αν το έχεις ξανακανει

Ακολούθησε πιστά τον οδηγό του davout. Το λινκ υπάρχει στο πρώτο ποστ του νήματος.

Ευχαριστίες πολύ ,αν και φοβάμαι οτι θα του κάνω ζημιά.

Σερφαροντας έπεσα πάνω σ αυτό.

Όλα τακτοποιημένα και μαζεμένα σε ένα ποστ για να μην ψάχνουμε όλο το xda κάθε φορά:

https://forums.oneplus.net/threads/full-collection-roms-recoveries-kernels.82526/

Έτοιμος και εγώ.. Καθαρό φλασαρισμα, TWRP και root, flashify και Franco... Άσχετο, τις ρυθμίσεις που κάνετε και αφορούν στον κερνελ πως τις κάνετε;;

Έτοιμος και εγώ.. Καθαρό φλασαρισμα, TWRP και root, flashify και Franco... Άσχετο, τις ρυθμίσεις που κάνετε και αφορούν στον κερνελ πως τις κάνετε;;

Με την Paid εφαρμογή του Φράνκο

Δημήτρης

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks