costas80 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Βγήκε νέος touch driver και ενσωματώθηκε στον Φράνκο r18. Όσοι έχετε στοκ ρομ δοκιμάζετε. Γενικά έφτιαξε τρομερά το touch και η απόκριση. Έτσι έπρεπε να ήταν! Θα μας έρθει καλό update κάποια στιγμή .. Αξίζει κατά τη γνώμη σου ο franco; Βλέπω από μπαταρία σκίζει. Έχουν παρατηρηθεί ασυμβατότητες με εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Αξίζει κατά τη γνώμη σου ο franco; Βλέπω από μπαταρία σκίζει. Έχουν παρατηρηθεί ασυμβατότητες με εφαρμογές; Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στο κινητό σου είναι για μένα. Φτιάχνεις τη συσκευή σου όπως θέλεις εσύ να δουλεύει ακόμα και ανά ξεχωριστή εφαρμογή. Ασυμβατοτητες όχι.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στο κινητό σου είναι για μένα. Φτιάχνεις τη συσκευή σου όπως θέλεις εσύ να δουλεύει ακόμα και ανά ξεχωριστή εφαρμογή. Ασυμβατοτητες όχι.. άντε να τον δοκιμάσω και εγώ τον πορτογάλο μετά από τόσους μήνες :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 άντε να τον δοκιμάσω και εγώ τον πορτογάλο μετά από τόσους μήνες :) Είναι τρομερά καλός! Αν δεν έχεις στοκ Ρομ μην τον βάλεις γιατί πρέπει να αναβαθμίσουν όλες οι ρομ στα τελευταία commits της cm. Θα έχεις πολλά glitches βασικά. Εκτός και αν έχεις Cm nightlies. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδία ο kernel πως μπαίνει; με φλασαρισμα απο το recovery ή θέλει pc με το toolkit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Είναι τρομερά καλός! Αν δεν έχεις στοκ Ρομ μην τον βάλεις γιατί πρέπει να αναβαθμίσουν όλες οι ρομ στα τελευταία commits της cm. Θα έχεις πολλά glitches βασικά. Εκτός και αν έχεις Cm nightlies. με slim είμαι, βλέπουμε....αν δω σου-μου τον πετάω :) ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδία ο kernel πως μπαίνει; με φλασαρισμα απο το recovery ή θέλει pc με το toolkit? μέσω custom recovery Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ευχαριστώ. Το βρήκα. Εδώ είναι οποιος ενδιαφέρεται. http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/kernel-franco-kernel-r1-t2800871 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup ευχαριστώ φίλε :up: το δοκιμάζω άμεσα! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 με slim είμαι, βλέπουμε....αν δω σου-μου τον πετάω :) Η SlimKat πότε έκανε τελευταία φορά update; Μήπως έχεις προβλήματα. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Η SlimKat πότε έκανε τελευταία φορά update; Μήπως έχεις προβλήματα. ;) την Τρίτη,πρίν δηλαδή από την αλλαγή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 την Τρίτη,πρίν δηλαδή από την αλλαγή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα Ωραία. Όσοι έχετε εγκατεστημένο τον franco kernel, χρησιμοποιείτε παράλληλα και τα Comer tweaks, που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι χρήστες που γράφουν μέσα στο xda; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ωραία. Όσοι έχετε εγκατεστημένο τον franco kernel, χρησιμοποιείτε παράλληλα και τα Comer tweaks, που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι χρήστες που γράφουν μέσα στο xda; Vomer εννοείς; Αν ναι εγώ είμαι με cm11 nightly (επίσης αύξησαν την ένταση του ακουστικού και επιτέλους ακούς καθαρά και δυνατά τον συνομιλητή σου) +franco 18 και δεν τα χρησιμοποιώ. Έχω δει touch όπως θα έπρεπε να ειναι και καλύτερη μπαταρια Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Vomer εννοείς; Αν ναι εγώ είμαι με cm11 nightly (επίσης αύξησαν την ένταση του ακουστικού και επιτέλους ακούς καθαρά και δυνατά τον συνομιλητή σου) +franco 18 και δεν τα χρησιμοποιώ. Έχω δει touch κλασεις ανώτερο και καλύτερη μπαταρια Ναι, Vomer. Καταραμένο auto correction, δεν υπήρχε η λέξη στο λεξιλόγιο μου και την άλλαξε. :P Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδιά εγώ που είμαι στοκ με TWRP μπορώ να τον βάλω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδιά εγώ που είμαι στοκ με TWRP μπορώ να τον βάλω;; Ναι, φυσικά. Απλά θα διαλέξεις την έκδοση για CM11S και όχι αυτή που λέει για AOSP. Ποια έκδοση TWRP έχεις; Την 2.7.0.1 ή την 2.8; Κάποιοι με την 2.8 έχουν αναφέρει ότι έχουν bootloops αφού πέρασαν τον kernel, και προτείνεται η 2.7.0.1. Δεν το έχουν βέβαια όλοι το πρόβλημα. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Απ'οτι φαίνεται, με φρέσκο πέρασμα της 33 η κάμερα δεν τρώει φρίκες. Ίσως κάτι είχε στραβοκάτσει από την ΟΤΑ αναβάθμιση.. Είδωμεν!!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 2.8 έχω. Να κάνω δύο γενικές ερωτήσεις: 1)Ποιο από τα δύο recovery είναι καλύτερο/απροβλημάτισο? 2)Αν θέλω να πάω από TWRP σε CWM πως γίνεται και αν είναι εύκολο κάποιο λινκ για CWM . Ευχαριστώ πολύ Ναι, φυσικά. Απλά θα διαλέξεις την έκδοση για CM11S και όχι αυτή που λέει για AOSP. Ποια έκδοση TWRP έχεις; Την 2.7.0.1 ή την 2.8; Κάποιοι με την 2.8 έχουν αναφέρει ότι έχουν bootloops αφού πέρασαν τον kernel, και προτείνεται η 2.7.0.1. Δεν το έχουν βέβαια όλοι το πρόβλημα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ωραία. Όσοι έχετε εγκατεστημένο τον franco kernel, χρησιμοποιείτε παράλληλα και τα Comer tweaks, που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι χρήστες που γράφουν μέσα στο xda; Όχι βέβαια. Πολλοί αναφέρουν λαγκς κλπ. Για μένα δεν πιστεύω οτι θα προσφέρει κάτι παραπάνω .αν ρυθμίσεις σωστά τν φρανκο θα δεις πολύ καλά αποτέλεσματα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 2.8 έχω. Να κάνω δύο γενικές ερωτήσεις: 1)Ποιο από τα δύο recovery είναι καλύτερο/απροβλημάτισο? 2)Αν θέλω να πάω από TWRP σε CWM πως γίνεται και αν είναι εύκολο κάποιο λινκ για CWM . Ευχαριστώ πολύ Εδώ εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2780894 Θα σου έλεγα με flashify αν το έχεις ξανακανει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ευχαριστώ Αργύρη! Θα το δοκιμάσω Εδώ εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2780894 Θα σου έλεγα με flashify αν το έχεις ξανακανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BRAKATSELIS9 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ακολούθησε πιστά τον οδηγό του davout. Το λινκ υπάρχει στο πρώτο ποστ του νήματος. Ευχαριστίες πολύ ,αν και φοβάμαι οτι θα του κάνω ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Σερφαροντας έπεσα πάνω σ αυτό. Όλα τακτοποιημένα και μαζεμένα σε ένα ποστ για να μην ψάχνουμε όλο το xda κάθε φορά: https://forums.oneplus.net/threads/full-collection-roms-recoveries-kernels.82526/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έτοιμος και εγώ.. Καθαρό φλασαρισμα, TWRP και root, flashify και Franco... Άσχετο, τις ρυθμίσεις που κάνετε και αφορούν στον κερνελ πως τις κάνετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έτοιμος και εγώ.. Καθαρό φλασαρισμα, TWRP και root, flashify και Franco... Άσχετο, τις ρυθμίσεις που κάνετε και αφορούν στον κερνελ πως τις κάνετε;; Με την Paid εφαρμογή του Φράνκο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 ευχαριστώ πολύ!! Με την Paid εφαρμογή του Φράνκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts