Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά αναφέρεσαι στο "Κλείδωμα - Ξεκλείδωμα Bootloader χωρίς factory reset (by efrai)", οπότε θα ψάξω να βρω και αρχείο για την αλλαγή του recovery (απ' ότι είδα υπάρχει TWRP).

Σ' ευχαριστώ.

Όχι εννοεί μέσω flashtool . αυτό που έχει ο οδηγός χωρίς factory reset για μένα εδώ στα ελληνικά είναι ελλειπης ο οδηγος κ με αρκετό ρίσκο. Στο xda αναφέρεται περιληπτικά ειδικα σε κάποιους που δεν ξεκλειδωνει ο bootloader άσχετα αν πάτησαν ενα κλικ ή το εκαναν με εντολές. Εξακολουθεί σε κάποιους κ δεν ξεκλειδωνει κ πάνε σε αυτον τον οδηγό ο οποίος δεν συγχωρεί λάθη.

Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι εννοεί μέσω flashtool . αυτό που έχει ο οδηγός χωρίς factory reset για μένα εδώ στα ελληνικά είναι ελλειπης ο οδηγος κ με αρκετό ρίσκο. Στο xda αναφέρεται περιληπτικά ειδικα σε κάποιους που δεν ξεκλειδωνει ο bootloader άσχετα αν πάτησαν ενα κλικ ή το εκαναν με εντολές. Εξακολουθεί σε κάποιους κ δεν ξεκλειδωνει κ πάνε σε αυτον τον οδηγό ο οποίος δεν συγχωρεί λάθη.

Σ' ευχαριστώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καλημέρα, ο οδηγός του davout δούλεψε και στο δικό μου 1+1 16gb κινέζικο.

ευχαριστώ για τον οδηγό.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Ερώτηση:

Είμαι με την 33r fully stock.

Έχω το εξής θέμα. Το 4g σε σημεία που με το iphone 5 έπιανα 35mbps τώρα πιάνει 16 και ανεβαίνει μέχρι εκεί και μετά πέφτει στα 3. Επίσης, βγάινει από το 4g μόνο του όποτε γουστάρει. Πάλι σε σημεία που με το iphone δεν είχα κανένα θέμα. Τα ίδια με το wifi!!!!

Αν κάποιος είχε ή έχει το ίδιο θέμα σας παρακαλώ ας με προσθέσει στο Hangouts στο mail antonis.macaronas@gmail.com να μου πει τι έκανε γτ είναι θέμα σοβαρό αυτό!

PS: Τιμές οθόνης από Samsung S5 έχουμε?

Δεν είναι μεσα ήδη αφού πέρασα την 33?

Δοκίμασε και τα υπόλοιπα radios τότε μιας και δεν υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρεις.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/ref-oneplus-one-modem-collection-t2858734

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δοκίμασε και τα υπόλοιπα radios τότε μιας και δεν υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρεις.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/ref-oneplus-one-modem-collection-t2858734

@elthis στην 22r, 25r και 33r είχα πάντα το ίδιο θέμα! εσύ ποια έχεις?

@elthis στην 22r, 25r και 33r είχα πάντα το ίδιο θέμα! εσύ ποια έχεις?

Τη τελευταία διαθέσιμη (33r) με το τελευταίο radio...Κανένα πρόβλημα.

Follow me on XDA

Πέρασες ξεχωριστά το radio? εγώ έχω κάνει clean install την 33r

Έχω το τελευταλιο radio...δεν έχει σημασία αν το πέρασα ξεχωριστά...:)

Follow me on XDA

flashara τώρα το τελευταιο radio με fastboot εντολες.... για να δούμε

Με το Speedtest app το wifi είναι ακόμα χειρότερο τώρα!

Δες πρακτικά αν εχεις πρόβλημα,όχι με εφαρμογές. Στη χρήση εχεις;επίσης μην το εχεις στο αυτόματο το δίκτυο. Επέλεξε 2g κ όταν εισαι με δεδομένα άνοιγε 3,4g

Δημήτρης

Όταν έχω ανοιχτα τα δεδομένα χω και το LTE . έχω πολλά. Mb και δεν με νοιαζει η κατανάλωση. Αλλά εδώ που τα λέμε με το iphone δεν είχα τέτοια θέματα

Εγώ όταν ανοίγω το lte χάνω και το σήμα του τηλεφώνου, βέβαια εδώ που είμαι τώρα στο δεν έχει 4g (αν αυτό είναι το lte). Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνουν οι ρυθμίσεις 2g, 3g κλπ στα μενού και ειδικά στην μπάρα πάνω;

Παιδιά στο επίσημο forum κάτι λένε για τις συχνότητες στις οποιες "αναγκάζουν" να δουλεύει το wi-fi ωστε να πιάνει περισσότερο!

Ξέρει κανείς τι παίζει και τι μπορούμε να κάνουμε?

Παιδιά στο επίσημο forum κάτι λένε για τις συχνότητες στις οποιες "αναγκάζουν" να δουλεύει το wi-fi ωστε να πιάνει περισσότερο!

Bάλε ένα link εδω με αυτό που λες για να μπορέσουμε να καταλάβουμε και να απαντήσουμε...:)

Follow me on XDA

Bάλε ένα link εδω με αυτό που λες για να μπορέσουμε να καταλάβουμε και να απαντήσουμε...:)

https://forums.oneplus.net/threads/slow-2-4ghz-wifi-performance-xnph33r.96898/#post-4752823

Εδω ο τύπος λέει κάτι για συχνότητες. Σκέφτηκα οτι αν αλλάζαμε και μεις μπορει κατι να πετυχαίναμε

Μήπως εννοεις να παίζεις με τις συχνότητες; γτ τώρα το έχουμε στο αυτόματο

Δημήτρης

https://forums.oneplus.net/threads/slow-2-4ghz-wifi-performance-xnph33r.96898/#post-4752823

Εδω ο τύπος λέει κάτι για συχνότητες. Σκέφτηκα οτι αν αλλάζαμε και μεις μπορει κατι να πετυχαίναμε

Πολλά συγχρονα routers παίζουν στη συχνότητα των 5GHz...Αυτό συμαίνει μεγαλύτερο download/upload αλλά και μικρότερη εμβέλεια του wifi.

Όμως η default ρύθμιση του κινητού ειναι στο αυτόματο όπως αναφέρθηκε παραπάνω γιατί αν το βάλεις μόνιμα στα 5GHZ και το ασύρματο δίκτυο που θα συνδεθείς δε το υποστηρίζει, δε θα συνδεθείς ποτέ.

Follow me on XDA

Ευχαριστώ και τους 2 @prioxxx kai @elthis.

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος εκτός από τον Davout που το συζητησαμε ήδη κάποιο τέτοιο θέμα?

εχει καποιος ετοιμο flashable αρχειο που να το επαναφερει στην στοκ cm μορφη?

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph33r-t2855276

Follow me on XDA

Εγώ δε θεωρώ ότι έχω πρόβλημα 3g/wifi τουλάχιστον μέχρι να γυρίσω Αθήνα που θα το τεστάρω με vdsl. Με το lte έχω ένα θέμα αλλά πιθανώς να φταίει ότι δεν έχει δίκτυο.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks