kodorevi8ulis Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Βασικά το πρόβλημα που αναφέρεται στο gsmarena είναι στο YouTube app. Έχεις προσέξει κάνα πρόβλημα στο συγχρονισμό ήχου/εικόνας στο YouTube app; ΥΓ: Όσον αφορά το Flash for Android, μακριά και αγαπημένοι. Για 2-3 μικρά site που το χρησιμοποιούν για βίντεο να έχω full motion διαφημίσεις; Mε 4.2.2 και Chrome browser, δεν θα έχω Flash, σωστά; ΥΓ2: Είσαι ακόμα σε 4.2.2; Σου πετάει pop-ups για upgrade; με chrome δεν έχεις flash , είτε είσαι σε 4.2 είτε σε 4.4 άντε και να έχει πρόβλημα το "όχι και τόσο καλό" youtube app , βάλε άλλο (viral) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Τι ελεύθερο χώρο έχει για εφαρμογές? Είναι μοιραστείς όπως στα περισσότερα κινέζικα? Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Τι ελεύθερο χώρο έχει για εφαρμογές? Είναι μοιραστείς όπως στα περισσότερα κινέζικα? καμια 5 γιγα νομιζω μενουν ελευθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 καμια 5 γιγα νομιζω μενουν ελευθερα. Μην μου βάζεις ψύλλους στα αυτία με 6 λέξεις :worry: Απο τα 16GB μνήμης, μόνο τα 5 είναι ελεύθερα; Και μιλάμε για apps ή για storage; Εμένα το storage ("internal SD") με ενδιαφέρει, εκεί πάνε και κάθονται τα δεδομένα των παιχνιδιών. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RTouris Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Μην μου βάζεις ψύλλους στα αυτία με 6 λέξεις :worry: Απο τα 16GB μνήμης, μόνο τα 5 είναι ελεύθερα; Και μιλάμε για apps ή για storage; Εμένα το storage ("internal SD") με ενδιαφέρει, εκεί πάνε και κάθονται τα δεδομένα των παιχνιδιών. ΠΡΟΦΑΝΩΣ εννοεί σε 8άρα συσκευή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stilodriver Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Μην μου βάζεις ψύλλους στα αυτία με 6 λέξεις :worry: Απο τα 16GB μνήμης, μόνο τα 5 είναι ελεύθερα; Και μιλάμε για apps ή για storage; Εμένα το storage ("internal SD") με ενδιαφέρει, εκεί πάνε και κάθονται τα δεδομένα των παιχνιδιών. Λίγο πανω απο τα 12 GB εχεις στην διάθεση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 (edited) Το πήρα και εγώ. 63 ευρώ :!::!::!: Έχει πολύ καθαρή οθόνη, είναι αρκετά γρήγορο, ήρθε με 4.4.2 και έκανε μια μικρή αναβάθμιση. Για το αυτοκίνητο που το θέλω με gps και here maps κορυφαιο Παίζει και real racing 3 κανονικά για τα παιδιά!! Έχει πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες, αλλά δεν έχει σκουπίδια Γενικά άψογο Ερώτηση στο αυτοκίνητο με φορτιστη 1Α όχι μόνο δεν φορτίζει αλλά νομίζω ότι αποφορτίζεται με πολύ αργό ρυθμό Υπάρχει θέμα αν χρησιμοποποιήσω φορτιστή 2Α? Edited March 5, 2015 by christosi Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Το πήρα και εγώ. 63 ευρώ :!::!::!: Έχει πολύ καθαρή οθόνη, είναι αρκετά γρήγορο, ήρθε με 4.4.2 και έκανε μια μικρή αναβάθμιση. Για το αυτοκίνητο που το θέλω με gps και here maps κορυφαιο Παίζει και real racing 3 κανονικά για τα παιδιά!! Έχει πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες, αλλά δεν έχει σκουπίδια Γενικά άψογο Ερώτηση στο αυτοκίνητο με φορτιστη 1Α όχι μόνο δεν φορτίζει αλλά νομίζω ότι αποφορτίζεται με πολύ αργό ρυθμό Υπάρχει θέμα αν χρησιμοποποιήσω φορτιστή 2Α? Μια και το έχεις δουλέψει το μηχανάκι, να σε ρωτήσω αν έχει ένα Notron app μέσα, και αν "τρέχει" στο background; Αν ναι απενεργοποιείται; Κάτι τέτοιο είδα σε ένα παρόμοιο (όχι ίδιο) μοντέλο Lenovo στα public. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Το πήρα και εγώ. 63 ευρώ :!::!::!: Έχει πολύ καθαρή οθόνη, είναι αρκετά γρήγορο, ήρθε με 4.4.2 και έκανε μια μικρή αναβάθμιση. Εννοείς ήρθε με 4.4.2 out-of-the-box; :confused: Αν η απάντηση είναι "ναι", ώπατης η λενόβο, αλλάζει και το software ανάμεσα στα batches (θετικό είναι να μην παρεξηγηθώ, απλά πολύ σπάνιο ειδικά σε value συσκευές). ΥΓ: Βέβαια επειδή το δικό μου είναι η λιγότερο "περιζήτητη" έκδοση με τα 16GB και το 3G (επειδή κάνει 129 ευρά), μάλλον θα είναι απο τα πρώτα batches και θα έρθει με 4.2. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ερώτηση στο αυτοκίνητο με φορτιστη 1Α όχι μόνο δεν φορτίζει αλλά νομίζω ότι αποφορτίζεται με πολύ αργό ρυθμό Υπάρχει θέμα αν χρησιμοποποιήσω φορτιστή 2Α? Πως γινεται να μη φορτιζει; Αφου και ο φορτιστης που εχει μεσα η συσκευασια του tablet ειναι 1A... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) Εννοείς ήρθε με 4.4.2 out-of-the-box; :confused: Αν η απάντηση είναι "ναι", ώπατης η λενόβο, αλλάζει και το software ανάμεσα στα batches (θετικό είναι να μην παρεξηγηθώ, απλά πολύ σπάνιο ειδικά σε value συσκευές). ΥΓ: Βέβαια επειδή το δικό μου είναι η λιγότερο "περιζήτητη" έκδοση με τα 16GB και το 3G (επειδή κάνει 129 ευρά), μάλλον θα είναι απο τα πρώτα batches και θα έρθει με 4.2. Ναι 442 out of the box. Πως γινεται να μη φορτιζει; Αφου και ο φορτιστης που εχει μεσα η συσκευασια του tablet ειναι 1A... Απλά όταν το έχεις στο αυτοκίνητο ανοιχτό με GPS συνεχώς ο φορτιστης δεν αρκεί ούτε για συντήρηση. Με 2.4Α φορτιστή ίσα ίσα που μένει σταθερό το επίπεδο της μπαταρίας Edited March 8, 2015 by christosi Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 τι μου προτεινετε? LENOVO IDEATAB A5500 8'' QUAD CORE 16GB WIFI BT GPS ANDROID 4.2 WHITE η LENOVO IDEATAB A3500 7'' IPS QUAD CORE 16GB 3G WIFI BT GPS ANDROID 4.2 BLUE Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 παιδια να ενημερωσω οτι το ρουταρα με kingo root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 τι μου προτεινετε? LENOVO IDEATAB A5500 8'' QUAD CORE 16GB WIFI BT GPS ANDROID 4.2 WHITE η LENOVO IDEATAB A3500 7'' IPS QUAD CORE 16GB 3G WIFI BT GPS ANDROID 4.2 BLUE δεν βοηθάς :) αυτά είναι διαφορετικά θες να έχει 3G (να μπορείς δηλαδή να βάλεις sim για data) ή θες μεγαλύτερη οθόνη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 δεν βοηθάς :) αυτά είναι διαφορετικά θες να έχει 3G (να μπορείς δηλαδή να βάλεις sim για data) ή θες μεγαλύτερη οθόνη ; δεν μπορω να πω οτι με ενδιαφερει το 3G. μεγαλη οθονη καλυτερα. κατα τα αλλα ειναι ιδια ,σωστα? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 δεν μπορω να πω οτι με ενδιαφερει το 3G. μεγαλη οθονη καλυτερα. κατα τα αλλα ειναι ιδια ,σωστα? αν δεν κάνω λάθος ναι (πρέπει να έχει απλά μεγαλύτερη μπαταρία το 8αρι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 αν δεν κάνω λάθος ναι (πρέπει να έχει απλά μεγαλύτερη μπαταρία το 8αρι) ναι οντως εχει λιγο μεγαλυτερη μπαταρια. αξιζει πιστευω. το θελω κυριως για χρηση skype. ειχα παρει ενα αλλο με vga καμερα και ηταν χαλια μαυρα..και η γωνια θεασης επισης χαλια... ελπιζω να μην εχω τετοια θεμτα με το 8αρι. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παιδιά τι γίνετε με το update το έφτιαξαν η ακόμα εχει πρόβλημα με wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παιδιά τι γίνετε με το update το έφτιαξαν η ακόμα εχει πρόβλημα με wifi? Ειχα γραψει και γω 1-2 σελιδες πισω οτι ειχα θεμα με το wifi αλλα τελικα ηταν θεμα του modem μου. Το tablet, με τη τελευταια αναβαθμιση δεν εχει κανενα θεμα... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RTouris Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 παιδια να ενημερωσω οτι το ρουταρα με kingo root Να ρωτήσω αν με το root εμφανίζεται η επιλογή για multiuser setup σε 4.4.2...; Επίσης να προσθέσω ότι σε Α5500 (το ίδιο, αλλά 8") με 4.4.2 δεν έχω παρατηρήσει θέμα με το WiFi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Να ρωτήσω αν με το root εμφανίζεται η επιλογή για multiuser setup σε 4.4.2...; Επίσης να προσθέσω ότι σε Α5500 (το ίδιο, αλλά 8") με 4.4.2 δεν έχω παρατηρήσει θέμα με το WiFi.. από μόνο του όχι , απλά αν το κάνεις ρουτ μπορείς να εμφανίσεις την επιλογή μέσω app ή μέσω xposed module απλά όταν το έκανα είχα θέμα με τον νέο χρήστη , μου εμφάνιζε το μενού της αρχικής εγκατάστασης (της lenovo) αλλά έβγαζε πάντα σφάλμα (δεν μπορούσα ποτέ να το ολοκληρώσω και άρα δε μπόρεσα ποτέ να μπω με τον 2ο χρήστη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RTouris Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Οπότε με τα μοντέλα αυτά γενικά υπάρχει θέμα με το multiuser; Ρωτάω καθώς από όσο βλέπω το xposed έχει αναβαθμιστεί τελευταία φορά πριν από περίπου ένα χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Οπότε με τα μοντέλα αυτά γενικά υπάρχει θέμα με το multiuser; Ρωτάω καθώς από όσο βλέπω το xposed έχει αναβαθμιστεί τελευταία φορά πριν από περίπου ένα χρόνο... δεν νομίζω να υπήρχε θέμα με το Multiuser , καθαρά θέμα του app ενεργοποίησης της lenovo πρέπει να είναι (ή απλά έτυχε σε μένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RTouris Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 ...οπότε για να επανέλθω στο θέμα και καθότι μερικώς άσχετος, αλλά ταυτόχρονα επειδή είναι καθοριστικής σημασίας η δυνατότητα multiusers στην ταμπλέτα για την χρήση που την προορίζω με ποια βήματα θα μπορούσα να επιτύχω μια λειτουργική multiuser κατάσταση σε rooted 4.4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 ...οπότε για να επανέλθω στο θέμα και καθότι μερικώς άσχετος, αλλά ταυτόχρονα επειδή είναι καθοριστικής σημασίας η δυνατότητα multiusers στην ταμπλέτα για την χρήση που την προορίζω με ποια βήματα θα μπορούσα να επιτύχω μια λειτουργική multiuser κατάσταση σε rooted 4.4.2; εγώ έβαλα αυτό αλλά μέσω του xposed (που είναι free) multiuser https://play.google.com/store/apps/details?id=droidmate.multiuser.xposed το xposed το βρίσκεις από εδώ http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer γενικά καλό θα είναι να ψάξεις τι είναι ακριβώς το xposed framework για να ξες τι κάνει (μη σου λέω ξερά βάλε αυτό κι εκείνο) αφού κάνεις Install το xposed και το ενεργοποιήσεις (θέλει ρεσταρτ) πας στα modules , βρίσκεις το multiuser το ενεργοποιείς (restart πάλι) και θα έχεις την επιλογή πλέον στις ρυθμίσεις υ.γ. μπορεί να υπάρχει και άλλο app στο play , εγώ σου λέω τι δοκίμασα για το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts