Braven Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Mε αρρωστησατε τωρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Παραγγελία 1η του μήνα και έφτασε στη mailboxde στις 5. Με το που ήρθε το mail, πλήρωσα κι έφυγε σε 2 ώρες.. κι από τότε περιμένω. Ελπίζω αύριο μια κι έτσι λέει! http://i.imgur.com/xJcHw8D.png οποτε αργει κ με τη ups.μπορει να μας πει καποιος που εχει παραλαβει απο ups,εαν το συσκευαζουν καλα στην αποστολη? Edited September 10, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Παραγγελία 1η του μήνα και έφτασε στη mailboxde στις 5. Με το που ήρθε το mail, πλήρωσα κι έφυγε σε 2 ώρες.. κι από τότε περιμένω. Ελπίζω αύριο μια κι έτσι λέει! http://i.imgur.com/xJcHw8D.png Μαζί ταξιδεύουν τα δικά μας. :) Για επαρχία (Καλαμάτα) παράδοση αργά την Παρασκευή μου έχει δώσει η UPS (και προφανώς θα είναι με άλλη μεταφορική μιας κι εδώ δεν έχει υποκατάστημα). http://i57.tinypic.com/2cprpmt.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 εχει κανει της nillkin την θηκουλα κ το τζαμι?εφαρμοζουν καλα στη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλησπερα σε ολους,μια ερωτησουλα,διαβαζω κ στο επισημο φορουμ οτι υπαρχει γενικα τεραστια αναμονη με το κινητο ξερετε τιποτα;εμενα ηταν 3 μερες στο pending και τωρα ειναι 2 μερες στο proccesing...τι γινεται ρε ****το,με εχει φαει η αγωνια! Εμένα ήταν 6 μέρες στο Pending. Χτες το πρωί ήταν processing. Σήμερα το πρωί έφτασε mailboxde.com. Σήμερα το απόγευμα έφυγε για Ελλάδα.... Τρίτη λένε θα είναι εδώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 εχει κανει της nillkin την θηκουλα κ το τζαμι?εφαρμοζουν καλα στη συσκευη? Εγω τα'χω ειναι αψογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 παιδια την τελευταια προσκληση την εδωσα στον giakoumel first come first served. να αναφερω οτι πηρα απο oppomart μεμβρανη Nilkin μαζι με 2 cases Και εστειλαν αλλη μεμβρανη η οποια δεν εχει σωστες διαστασειςναι μεν ειναι για το plus one αλλα δεν ειναι σωστα κομμενη προεξεχει ελαχιστα φυσικα την εβγαλα, μου εστειλαν και μια αλλη δωρο με τις θηκες και ειναι μικροτερη...οτι νανε....καμια καλη μεμβρανη και κανενα σωστο μαγαζι??? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγω τα'χω ειναι αψογα.. απο που τα πηρες φιλε μου?το τζαμι μπαινει ευκολα?σαν τις ζελατινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Πολυ ευκολα..Ιδιο ακριβως,εχει και ενα extra πανακι με καποιο υγρο για τη σκονη προφανώς. Υπαρχουν οδηγιες αναλυτικα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saman25 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) παιδια προσπαθω να κανω λογαριασμο στο oneplus και οταν παω να αλλαξω τις διευθηνσεις δεν γινεται... δεχετε μονο μια και για τα 2 (Billing & shiping)... μηπως αλλαξανε κατι? Ακυρο... το βρηκα... επρεπε να κανω Add ne address και check το αναλογο κουτακι που ηθελα να ειναι deafult... :) Αν περισευει καποιο invite θα το εκτιμουσα... γνωριζοντας φυσικα πως ειμαι νεος στο γραψιμο αλλα παλιος στην εγγραφη χεχεχε Ευχαριστω!!! Edited September 10, 2014 by Saman25 ενα invite ζηταω μονο!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Πολυ ευκολα..Ιδιο ακριβως,εχει και ενα extra πανακι με καποιο υγρο για τη σκονη προφανώς. Υπαρχουν οδηγιες αναλυτικα μεσα. Όταν λέτε τζάμι εννοείτε αυτό εδώ;;;;.... http://www.amazon.com/Nillkin-Hardness-Tempered-Protector-OnePlus/dp/B00L3EO82I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Όσοι μιλάνε για Nilkin, μιλάνε για κάτι τέτοιο: (έχει κ unboxing κ τον τρόπο που μπαίνει) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Όταν λέτε τζάμι εννοείτε αυτό εδώ;;;;.... http://www.amazon.com/Nillkin-Hardness-Tempered-Protector-OnePlus/dp/B00L3EO82I Ναι αυτό, το γνωστό πλέον tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braven Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλημερααααααααααααααααααααα!!!!! Επιτελους το status μου εγινε complete και μου εστειλαν και tracking number απο dhl,η απορία που εχω ειναι δεν εχω καταλαβει καλα το κινητο το στελνουν απο αγγλια? Στην dhl μεχρι στιγμης μου εχει μονο αυτα τα στοιχεια, Τετάρτη, Σεπτέμβριος 10, 2014 at 17:05 Περιοχή προέλευσης: LONDON - HEATHROW - Poyle - UK Προορισμός Αποστολής: DRESDEN - SACHSEN - GERMANY Τετάρτη, Σεπτέμβριος 10, 2014 Τοποθεσία Ώρα 1 Οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL LONDON-HEATHROW - UK 17:05 Για βοηθήστε βρε παλικάρια!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ναι, οι κεντρικές αποθήκες της OPO στην Ευρώπη, είναι στο Birmingham. Από εκεί φεύγουν οι παραγγελίες. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλημερααααααααααααααααααααα!!!!! Επιτελους το status μου εγινε complete και μου εστειλαν και tracking number απο dhl,η απορία που εχω ειναι δεν εχω καταλαβει καλα το κινητο το στελνουν απο αγγλια? Στην dhl μεχρι στιγμης μου εχει μονο αυτα τα στοιχεια, Τετάρτη, Σεπτέμβριος 10, 2014 at 17:05 Περιοχή προέλευσης: LONDON - HEATHROW - Poyle - UK Προορισμός Αποστολής: DRESDEN - SACHSEN - GERMANY Τετάρτη, Σεπτέμβριος 10, 2014 Τοποθεσία Ώρα 1 Οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL LONDON-HEATHROW - UK 17:05 Για βοηθήστε βρε παλικάρια!!!!! Ναι, δεν έγινε και τίποτα τρομερό. Από Αγγλία έρχεται. Χαλαρά. Tracking number έχεις, δεν χάνεται :rolleyes: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias83 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Με ενδιαφέρει το κινητό. Η αλήθεια είναι πως είμαι ανάμεσα στην αγορά του LG G2 ή αυτού. Δεν κοιτάω το μικρό καθώς δεν μου αρέσει το λευκό χρώμα, οπότε θα πληρώσω κάτι παραπάνω Αν έχω καταλάβει καλά η εταιρία δεν στέλνει απευθείας Ελλάδα και πρέπει να κάνεις την όλη ιστορία που περιγράφετε παραπάνω. Αυτό ισχύει ακόμα; Μπορεί κάποιος που το πήρε πρόσφατα να μου πει πόσο του στοίχισε συνολικά; Υ.Γ.: Δεν ζητάω ακόμα πρόσκληση, μην πάει χαμένη μέχρι να αποφασίσω. Παράθεση No one told you when to run, you missed the starting gun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saman25 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Και κατι που τωρα το έπιασα... Και που το περνουμε (εγω ακομα περιμένω για invite) το OPO η διετής εγγύηση δεν ισχύει για εμάς ... Ετσι δεν ειναι; Η μπορούμε να το στείλουμε με το τροπο όπως το πήραμε για να μην φανεί πως είμαστε Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magradoth Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εχει κανεις την pelosi black sandstone θηκη??εντυπωσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Με ενδιαφέρει το κινητό. Αν έχω καταλάβει καλά η εταιρία δεν στέλνει απευθείας Ελλάδα και πρέπει να κάνεις την όλη ιστορία που περιγράφετε παραπάνω. Αυτό ισχύει ακόμα; Μπορεί κάποιος που το πήρε πρόσφατα να μου πει πόσο του στοίχισε συνολικά; Υ.Γ.: Δεν ζητάω ακόμα πρόσκληση, μην πάει χαμένη μέχρι να αποφασίσω. Ναι, πρέπει να κάνεις την ιστορία που περιγράφουμε παραπάνω :) Μην τη φοβάσαι. Τελική κανα 340άρι. Και κατι που τωρα το έπιασα... Και που το περνουμε (εγω ακομα περιμένω για invite) το OPO η διετής εγγύηση δεν ισχύει για εμάς ... Ετσι δεν ειναι; Η μπορούμε να το στείλουμε με το τροπο όπως το πήραμε για να μην φανεί πως είμαστε Ελλάδα; Γιατί να μην ισχύει, Ευρώπη δεν είμαστε; Όπως και να διαλέξεις αποστολή, owner θα είσαι πάντα εσύ, στην Ελλάδα, το κινητό έρχεται από ευρωπαική χώρα, παρεμβάλλεται ευρωπαική χώρα, καταλήγει σε ευρωπαική χώρα, άρα καλύπτεσαι. Edited September 11, 2014 by Nikos Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εχει κανει της nillkin την θηκουλα κ το τζαμι?εφαρμοζουν καλα στη συσκευη? Την έχω εγώ και άλλο ένα παιδί από εδώ μέσα. Άψογη.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Εγώ θέλω τη Nilkin 9H και μια θήκη diztronic, αλλά αυτοί στο amazon.co.uk χρεώνουν πολλα πολλα. Η θήκη από το επίσημο site μαζί με έξοδα αποστολής έρχεται στα 12 και από ευρώπη έρχεται στα 12 από amazon. Τα ίδια και με το screep protector..... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση μεγάλη διαφορά στις τιμές. Αν τα πάρω από Ευρώπη ναι μεν θα έχω και τα δυο σε 4-5 μέρες, αλλά στη διπλή τιμή. Θα μου έρθει γύρω στα 30 ευρώ για τα δύο.... Πολλά λεφτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braven Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπερα,εγω το δικο μου Nillkin tempered το πηρα απο ebay πιστευω σε καλη τιμη και εχει πουλησει παραα πολλα!:p Επίσης πηρα και την θηκούλα πάλι της Nillkin! http://www.ebay.com/itm/151335649038?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/201130977896?var=500298003865&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Εγώ θέλω τη Nilkin 9H και μια θήκη diztronic, αλλά αυτοί στο amazon.co.uk χρεώνουν πολλα πολλα. Η θήκη από το επίσημο site μαζί με έξοδα αποστολής έρχεται στα 12 και από ευρώπη έρχεται στα 12 από amazon. Τα ίδια και με το screep protector..... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση μεγάλη διαφορά στις τιμές. Αν τα πάρω από Ευρώπη ναι μεν θα έχω και τα δυο σε 4-5 μέρες, αλλά στη διπλή τιμή. Θα μου έρθει γύρω στα 30 ευρώ για τα δύο.... Πολλά λεφτά.... εαν τα θελεις γρηγορα,αναγκαστηκα θα τα δωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εγώ σήμερα παρέλαβα αυτο το τζαμάκι -παραγγελία από 27/8 -,δεν ξέρω από προστασία πως πάει αλλά εφαρμόζει τέλεια,θήκες ακόμη περιμένω. http://www.ebay.com/itm/221498018671?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=520363719464&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts