Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα μου έπεσε το 64ari και χάλασε το μικρόφωνο καί δεν ακουγομαι καλά υπάρχει κάποιο καταστημα στην Ελλάδα να μου το επισκευάσουν?

Ευχαριστώ για την απάντηση ουτεε handsfree μιλάω είναι σοβαρή ζημιά?

Με ανοιχτή ακρόαση μιλάω κανονικά.

Με έχεις κατα-μπερδέψει

Αν είχε χαλάσει το μικρόφωνο, δεν θα μπορούσες να μιλήσεις ουτε με ανοικτή ακρόαση...!

Φοράς το πιο προσφατο firmware? Δεν κάνεις ένα Restore to Default με την 1η ευκαιρία...?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 16ρι και επειδή στο επίσημο σαιτ δεν είναι διαθέσιμο,έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο αξιόπιστο σαιτ?Ευχαριστώ

Απ 'οτι φαίνεται δεν γλιτωνουμε :lol: :

Νεο σύστημα προσκλησεων

Here’s what we’re doing:

More confidence = more invites

With the OnePlus One, we did a bit better than we thought we would. This has made us more confident, and therefore we will have far more launch inventory than last time. We’re talking about 30-50x last year. This means that it will be significantly easier to get an invite from the very beginning.

Reservation list

For those who don’t have time to hang out on forums or social media, we’ll have a quick and painless reservation list. Simply enter your email and we’ll send you an invite as soon as they’re available. We’ll be prioritizing our early forum supporters here.

Faster sharables

After you purchase your OnePlus 2, you will receive invites to share with your friends, like last time. The difference here is that this time, the sharable invites will arrive much faster

Αν για το One υπήρχε βάση, για τον διάδοχό του δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πλήρης ξεγυμνωμα της εταιρείας.

Νεο σύστημα προσκλησεων

Αν για το One υπήρχε βάση, για τον διάδοχό του δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πλήρης ξεγυμνωμα της εταιρείας.

Με λιγα λογια, τι γινεται?

Invites και παλι, αυτό γίνεται. Και καλά κανει, κατα τη γνώμη μου. Θέμα marketing είναι.

Εννοειται. Ξερεις τι παραγεις και τι μπορεις να δωσεις για να μην υπαρχει θεμα sold out.

Νεο σύστημα προσκλησεων

Δεν υπάρχει κανένα ξεγύμνωμα. Μια μικρή εταιρία είναι που δεν μπορεί με τη μία να καλύψει την αναμενόμενη ζήτηση γιατί δεν έχει κεφάλαια και δυνατότητα να κλείσει συμβόλαια για μεγάλη παραγωγή.

Πέρα απο τις προσκλήσεις (που υπάρχουν για λόγους marketing για να δημιουργούν hype) έχει και λίστα αναμονής. Τι άλλο να κάνει;

Και εγώ το βρίσκω λογικό.Συν τοις άλλοις, αυτήν τη φορά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Έχουμε ανεβασμένη τιμή, τον αμφιλεγόμενο Snapdragon 810, όχι μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με το OPO και πολύ υψηλές προσδοκίες από το κοινό. Να μου το θυμηθείτε, αυτήν τη φορά δεν θα γίνει ο χαμός που έγινε την προηγούμενη και προσκλήσεις θα βρίσκονται αρκετά πιο άνετα.

Την βλεπω πολυ δυσκολη την αγορα του κινητου, ειδικα αν γινει οπως λενε πως δεν θα ειναι ηλεκτρονικη η προσκληση, αλλα σε καρτα που θα πρεπει να εχεις και να εχει φτασει και στα χερια σου! :worry:

Αφού έχει capital control δεν θα μπορούμε να παρουμε το 1+2! :( Πότε θα μπορούμε να το πάρουμε δεν ξέρω........

Αφού έχει capital control δεν θα μπορούμε να παρουμε το 1+2! :( Πότε θα μπορούμε να το πάρουμε δεν ξέρω........

Ισως μεχρι τα Χριστουγεννα να υπαρχει το capital, απ' οτι εχει ακουστει απο δω κι απο κει. Οσο για την συσκευη, να' ναι καλα η φιλη μου στην Ισπανια που θα μπορει να το αγορασει και μετα απλα να μου το στειλει.

Ισως μεχρι τα Χριστουγεννα να υπαρχει το capital, απ' οτι εχει ακουστει απο δω κι απο κει. Οσο για την συσκευη, να' ναι καλα η φιλη μου στην Ισπανια που θα μπορει να το αγορασει και μετα απλα να μου το στειλει.

Aυτο με το capital control ειναι μεγαλη ιστορια , σε χωρες που μπηκαν και αυτες σε capital control ειχαν κανα χρονο στη καλυτερη αλλα και μετα το χρονο ειχαν μεγαλο περιορισμο στις αγορες απο εξωτερικο

Τα capital controls δεν μπορούν να αρθούν μέχρι να επανέλθει η εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα. Στην Κύπρο κράτησαν σχεδόν 2 χρόνια και εμείς είμαστε σε χειρότερη κατάσταση. Όπως καταλαβαίνετε όποιος έχει φίλους στο εξωτερικό καιρός να τους χρησιμοποιήσει.

Συμπάσχει μαζί μας και ο κ. Γεώργιος Α. Παπανδρέου, σε δήλωση του κανει παράπονα οτι με τα capital controls δε μπορεί να κανει αγορες απο το Amazon. Και 'γω μαζί του!
Sent it From outer Space.

Μετά την επίσημη παρουσίαση του ο+2 είμαι έτοιμος να το πάρω αφού είναι Dual sim. Ας ανοίξουν ένα νέο θέμα οι modators το forum να μιλάμε εκεί..

Μετά την επίσημη παρουσίαση του ο+2 είμαι έτοιμος να το πάρω αφού είναι Dual sim. Ας ανοίξουν ένα νέο θέμα οι modators το forum να μιλάμε εκεί..

\Το ανοίξαμε

OnePlus 2 (Two)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• 3 weeks later...
εχει δοκιμασει κανεις να το παραγγειλει με πιστωτικη τις τελευταιες μερες?
All it takes is a swipe...

Δεν περναει καμια συναλλαγη εξωτερικη (η μονη λυση ειναι να υπαρχει διαθεσιμο υπολοιπο στο λογαριασμο του paypal

Απο πιο site, εννοεις?

της ΟΡΟ.... ?

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν περναει καμια συναλλαγη εξωτερικη (η μονη λυση ειναι να υπαρχει διαθεσιμο υπολοιπο στο λογαριασμο του paypal

δεν εννοουσα το paypal αλλα με πιστωτικη απευθειας

της ΟΡΟ.... ?

Μια δοκιμη που εκανα εγω απο το oppomart αλλα με paypal, εφαγα πορτα.

Απευθειας, δεν ειδα την δυνατοτητα αυτην μεσα στο site.

της ΟΡΟ.... ?

Συναλλαγη με εξωτερικο δεν γινετε λογο capital control , δεν μπορεις να κανεις ουτε ενα ευρω αγορα απο εξωτερικο το θεμα ειναι οτι αυτη η βαλιτσα θα τραβιξει παρα πολυ απο οτι φαινεται

Μια δοκιμη που εκανα εγω απο το oppomart αλλα με paypal, εφαγα πορτα.

Απευθειας, δεν ειδα την δυνατοτητα αυτην μεσα στο site.

φουστια...

Άνοιξαν οι αγορές. Οι κάρτες της Πειραιώς φαίνεται να μην εμφανίζουν θέμα, ενώ από τις άλλες τράπεζες από κάποια καταστήματα δεν γίνεται. Έχουν ανοίξει οι αγορές μέρες τώρα.

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ