scorpio3 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 καλησπέρα έχει κανείς αυτήν την θήκη? http://orzly.com/manufacturers/oneplus/one/flexislim-case-for-oneplus-one-smoke-blue.html Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 καλησπέρα έχει κανείς αυτήν την θήκη? http://orzly.com/manufacturers/oneplus/one/flexislim-case-for-oneplus-one-smoke-blue.html και εγω θα ηθελα να μαθω, ενδιαφερομαι και εγω να τη παρω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 καλησπέρα έχει κανείς αυτήν την θήκη? http://orzly.com/manufacturers/oneplus/one/flexislim-case-for-oneplus-one-smoke-blue.html και εγω θα ηθελα να μαθω, ενδιαφερομαι και εγω να τη παρω Την ειχα εγω και οπως μου ηρθε, την εστειλα στον καδο. Ειναι πολυ χαλια θηκη. Δεν πιανουν καλα τα κουμπια γιατι ειναι πιο μεσα το κουμπι απ' οτι η θηκη με αποτελεσμα να πρεπει να τα πατας με το νυχι απο την μικρη τρυπα που εχει στα σημεια της εντασης και on/off. Επισης, δεν καθοταν καθολου καλα στο κινητο, δεν ειχε σωστα μετρα. Για εμενα καλυτερες θηκες ειναι, η diztronic και nilkin. Εχω και τις δυο και ειναι απιστευτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Την ειχα εγω και οπως μου ηρθε, την εστειλα στον καδο. Ειναι πολυ χαλια θηκη. Δεν πιανουν καλα τα κουμπια γιατι ειναι πιο μεσα το κουμπι απ' οτι η θηκη με αποτελεσμα να πρεπει να τα πατας με το νυχι απο την μικρη τρυπα που εχει στα σημεια της εντασης και on/off. Επισης, δεν καθοταν καθολου καλα στο κινητο, δεν ειχε σωστα μετρα. Για εμενα καλυτερες θηκες ειναι, η diztronic και nilkin. Εχω και τις δυο και ειναι απιστευτες. οκ σ'ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 εχω την μπλε flip θηκη της ΟΡΟ, αυθεντικη. Την ανταλλασω με μια σιλικονης τυπου diztronic ή και την ιδια ακομη, πμ me Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) καλησπέρα έχει κανείς αυτήν την θήκη? http://orzly.com/manufacturers/oneplus/one/flexislim-case-for-oneplus-one-smoke-blue.html Και εγώ την έχω, σε γκρι χρώμα. Αρνητικές εντυπώσεις και από εμένα, αν και όχι με την ίδια ένταση που εκφράστηκε ο προλαλήσας. Αισθάνομαι τη συσκευή να "παίζει"(ελάχιστα μεν, αλλά ενοχλητικά) πάνω-κάτω μέσα στη θήκη και η εφαρμογή είναι χαλαρή. Το πρόβλημα με το πάτημα των κουμπιών ισχύει, όπως περιγράφηκε. Ξαναγύρισα προσωρινά σε μια TPU των 2 ευρώ και περιμένω εντός των ημερών μια Diztronic. Edited May 24, 2015 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα. Από ότι διάβασα στην αρχή: Από μέσα Μαρτίου 2015, η OnePlus δέχεται απευθείας παραγγελίες από Ελλάδα και ταχυδρομεί επίσης απευθείας! Το Localized link: https://oneplus.net/gr/one Θέλω να ξέρω αν από την συγκεκριμένη ημερομηνία και μετά αν αγόρασε κανείς την έκδοση 64 GB, την συνολική τιμή αγορά και ταχυδρομικά, τον χρόνο,τον τρόπο αποστολής, και το αν έχει άλλες επιβαρύνσεις πχ...δασμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Γύρω στα 370 είναι με μεταφορικά την τελευταία φορά που κοίταξα. Εφόσον η αποστολή γίνεται από ευρωπαϊκή χώρα δεν τίθεται θέμα τελωνείου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Πόσο είναι μια λογική τιμή να δώσω το δικό μου; Το πήρα το Νοέμβριο και δεν το χρησιμοποιώ όπως του αρμόζει. Είναι μαύρο, 64gb, χωρίς θέματα - εμφανισιακά ή λειτουργικά. Το έχω ακόμα στην 4.4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εχει κάποιος καμια Diztronic που νά μην τη θέλει; Οτι χρωμα να ναι ,δεν με πειράζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Πόσο είναι μια λογική τιμή να δώσω το δικό μου; Το πήρα το Νοέμβριο και δεν το χρησιμοποιώ όπως του αρμόζει. Είναι μαύρο, 64gb, χωρίς θέματα - εμφανισιακά ή λειτουργικά. Το έχω ακόμα στην 4.4.4. Τι καλύτερο θα πάρεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Τι καλύτερο θα πάρεις???? Δεν φαινεται να ειναι και το καλυτερο με αυτα που βγαζει...οπως δειχνει ο χρονος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Με τις τόσες προσφορές που τρέχουν τελευταία σε νεώτερες συσκευές και με καλύτερα specs/after sale το opo είναι λάθος αγορά την συγκεκριμένη περίοδο.. Μπαίνοντας στα forums του opo βλέπεις μόνο αρνητικά σχόλια λόγω των τελευταίων προβλημάτων και της άθλιας(όπως ισχυρίζονται) αντιμετώπισης απο την oneplus.. Δεν ξέρω πως μπορούν να γυρίσουν το <κλίμα> μέσω του op 2,οι εποχές της αρπαχτής εχουν περάσει δια παντός.. Edited May 28, 2015 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Με τις τόσες προσφορές που τρέχουν τελευταία σε νεώτερες συσκευές και με καλύτερα specs/after sale το opo είναι λάθος αγορά την συγκεκριμένη περίοδο.. Μπαίνοντας στα forums του opo βλέπεις μόνο αρνητικά σχόλια λόγω των τελευταίων προβλημάτων και της άθλιας(όπως ισχυρίζονται) αντιμετώπισης απο την oneplus.. Δεν ξέρω πως μπορούν να γυρίσουν το <κλίμα> μέσω του op 2,οι εποχές της αρπαχτής εχουν περάσει δια παντός.. Τα specs άστα στην άκρη για τους σπεκολαγνους. Τα ειδαμε τα χαιρια ολων αυτών των συσκευών , πηχτρα στο λαγκ. Εδωσα το Note 4 γιατί είχε λοξιγκα και τίποτα δεν δούλευε σωστα. Με την ψυχική μου υγεια δεν θα παιζει κανεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Τα specs άστα στην άκρη για τους σπεκολαγνους. Τα ειδαμε τα χαιρια ολων αυτών των συσκευών , πηχτρα στο λαγκ. Εδωσα το Note 4 γιατί είχε λοξιγκα και τίποτα δεν δούλευε σωστα. Με την ψυχική μου υγεια δεν θα παιζει κανεις. Εννοείς οτι κάποιος θα δώσει ,σήμερα,370 ευρώ για opo και δεν θα προτιμήσει Nexus 6 σφραγισμένο με εγγύηση 2 χρόνια στην Ελλάδα? Για την sammy είμαι μαζί σου:) Edited May 28, 2015 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εννοείς οτι κάποιος θα δώσει ,σήμερα,370 ευρώ για opo και δεν θα προτιμήσει Nexus 6 σφραγισμένο με εγγύηση 2 χρόνια στην Ελλάδα? Για την sammy είμαι μαζί σου:) Μα παραειναι τούβλο ,δεν μπορεί να γίνει σωστή σύγκριση. Είναι η μονη φορά που δεν πήρα το nexus φέτος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μα παραειναι τούβλο ,δεν μπορεί να γίνει σωστή σύγκριση. Είναι η μονη φορά που δεν πήρα το nexus φέτος. To πήρα μετά απο πολύ σκέψη,σαν μεγεθος σαν το note ,λίγο πιο φαρδύ..Αλλά με την υποστήριξη που έχει απο τους devs ξεχνάς το μέγεθος:D Στην τιμή της προσφοράς λίρα εκατό.. Μεσοβέζικη λύση μέχρι να δώ το op2;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Τι αξίζει αυτή την στιγμή περισσότερο από το 1+?? Εχω εναν φίλο που θέλει να μου το αγοράσει..... τι να αγοράσω μετά? Και με τιμή ταβάνι 400€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 To πήρα μετά απο πολύ σκέψη,σαν μεγεθος σαν το note ,λίγο πιο φαρδύ..Αλλά με την υποστήριξη που έχει απο τους devs ξεχνάς το μέγεθος:D Στην τιμή της προσφοράς λίρα εκατό.. Μεσοβέζικη λύση μέχρι να δώ το op2;) Το Oneplus one έχει μεγαλύτερη υποστήριξη στο XDA. Αυτή τη στιγμή το nexus 6 έχει 460. Δεν είναι και φθηνό. Όταν αποφάσισα να πάω στο oneplus one από nexus 5 το 6άρι στοίχιζε 570€ και για το one έδωσα 319€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Τι αξίζει αυτή την στιγμή περισσότερο από το 1+?? Εχω εναν φίλο που θέλει να μου το αγοράσει..... τι να αγοράσω μετά? Και με τιμή ταβάνι 400€? Σονυ Z3 μονο φίλε μου ,με οτιδήποτε άλλο θα ξενερωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Σονυ Z3 μονο φίλε μου ,με οτιδήποτε άλλο θα ξενερωσεις. Κάνεις πλάκα ή απλά τρολάρεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Κάνεις πλάκα ή απλά τρολάρεις ? Καθόλου πλάκα δεν κάνω. Δοκιμασα ο,τι υπάρχει εκεί εξω και το Ζ3 είναι το πιο καλοζυγισμενο ολων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Το Oneplus one έχει μεγαλύτερη υποστήριξη στο XDA. Αυτή τη στιγμή το nexus 6 έχει 460. Δεν είναι και φθηνό. Όταν αποφάσισα να πάω στο oneplus one από nexus 5 το 6άρι στοίχιζε 570€ και για το one έδωσα 319€. Το πήρα με την προσφορά της wind.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καθόλου πλάκα δεν κάνω. Δοκιμασα ο,τι υπάρχει εκεί εξω και το Ζ3 είναι το πιο καλοζυγισμενο ολων. Αλλά κλειδωμένο bootloader οπότε σε root ξεχνάς εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το πήρα με την προσφορά της wind.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλά κλειδωμένο bootloader οπότε σε root ξεχνάς εγγύηση. Οπως και σε samsung λόγω knox και δυστυχώς και Htc επίσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Τι αξίζει αυτή την στιγμή περισσότερο από το 1+?? Εχω εναν φίλο που θέλει να μου το αγοράσει..... τι να αγοράσω μετά? Και με τιμή ταβάνι 400€? μην ξεχναμε και το M8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts