nick21 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλημέρα αν υπάρχει καμία πρόσκληση θα ήμουν ευγνώμων nick21@otenet.gr καλά Χριστούγεννα σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waterpolistas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 αν υπηρχε καμια προσκληση θα ημουν ευγνωμων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Λόγω της "προσφοράς" που είχε η OnePlus (μπορούσες να παραγγείλεις χωρίς invitation), λογικά έχει τελειώσει το στοκ για αυτό δεν υπάρχουν και προσκλήσεις. Μάλλον για την επόμενη παραλαβή σας βλέπω όλους απ' το νέο έτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Δεν χρειαζεται να εχετε προσκληση για να το αγορασετε https://oneplus.net/anniversary/ Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Δεν χρειαζεται να εχετε προσκληση για να το αγορασετε https://oneplus.net/anniversary/ Τέλειο το powerbank και πολύ φτηνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Και γω για το powerbank ερχομουν να πω.. Σε sandstone black πρέπει να είναι σουβλεροοοοοο Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) παιδια καλησπερα πηγα να κανω αγορα και λεει οτι σημερα δεν στελνει mailboxde ξερει κανεις κατι?? ευχαριστω EDIT: Τελικα ειχα ξεχασει να αλλαξω την Σημαια απο κατω και να την κανω Γερμανια Edited December 17, 2014 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelee13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 παροτι αλλαξα την σημαια σε γερμανια δεν μ βγαζει διαθεσιμη την πολη που μου εχουν στειλει απο το mailbox.de αν βαλω καοι αλλη πολη της γερμανιας θα υπαρξει προβλημα???βοηθηστε εναν ταλαιπωρημενο να παρει το oneplus one :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 παροτι αλλαξα την σημαια σε γερμανια δεν μ βγαζει διαθεσιμη την πολη που μου εχουν στειλει απο το mailbox.de αν βαλω καοι αλλη πολη της γερμανιας θα υπαρξει προβλημα???βοηθηστε εναν ταλαιπωρημενο να παρει το oneplus one :D Εσύ τι λες να μην υπάρξει πρόβλημα αν βάλεις άλλη πόλη? Σαν να είναι η διεύθυνση σου Αθήνα και να βάλεις Καλαμάτα επειδή δεν το είχε.. Ψάξε καλύτερα εκεί θα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelee13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 λεσ να μην εψαξα και να γραφω εδω περα???το προβλημα μου το βγαζει στο state/provinience δεν εχει επιλογη ιδια με αυτη που μου εστειλαν στο mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 παροτι αλλαξα την σημαια σε γερμανια δεν μ βγαζει διαθεσιμη την πολη που μου εχουν στειλει απο το mailbox.de αν βαλω καοι αλλη πολη της γερμανιας θα υπαρξει προβλημα???βοηθηστε εναν ταλαιπωρημενο να παρει το oneplus one :D Μα εκει που λεει state θα βαλεις το ονομα του ομοσπονδιακού κρατιδίου που ανηκει η πολη και οχι το ονομα της πολης. λεσ να μην εψαξα και να γραφω εδω περα???το προβλημα μου το βγαζει στο state/provinience δεν εχει επιλογη ιδια με αυτη που μου εστειλαν στο mail Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelee13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 και πως το βρισκουμε αυτο?ειμαι ασχετος σορρυ κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Θα πάρει κανείς το power bank; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Θα πάρει κανείς το power bank; Από αρχές του έτους θα είναι διαθέσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Μήπως υπάρχει καμια περισσευούμενη πρόσκληση και για το Νομικό Σύμβουλο του forum? :) Χριστούγεννα έρχονται ...... μην με ξεχνατε ... και όποιος καλός και ευγενης νέος βρεθεί ... δίπλα του θα με έχει!!! ;) Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Μήπως υπάρχει καμια περισσευούμενη πρόσκληση και για το Νομικό Σύμβουλο του forum? :) Χριστούγεννα έρχονται ...... μην με ξεχνατε ... και όποιος καλός και ευγενης νέος βρεθεί ... δίπλα του θα με έχει!!! ;) Σήμερα μπορείς να παραγγείλεις το One χωρίς πρόσκληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ήρθαν τα ψιψιψόνια! Από Oneplus στο mailboxde σε 6 μέρες. Από mailboxde στη Βαρσοβία με απλό ταχυδρομείο, έφυγε Πέμπτη και σήμερα ήρθε ο ταχυδρόμος!! Δεν τα έχω ανοίξει ακόμα χεχεχεχεχε http://s26.postimg.org/95nkwotax/IMG_20141216_202730.jpg Καλως τα δεχτηκες!Ποσο βγηκε το mailbox? Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 θα είναι και αύριο διαθέσιμο για αγορά το opo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 θα είναι και αύριο διαθέσιμο για αγορά το opo? Και να είναι λογικά θα τελειώσει το απόθεμα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Εγω θα το παρω απλα δεν ξερω κατα ποσο θα ενεργοπηητε μονο του μεσα στο τσαντακι. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Εγω θα το παρω απλα δεν ξερω κατα ποσο θα ενεργοπηητε μονο του μεσα στο τσαντακι. Δεν ενεργοποιειται κάτι.. Με το κούνημα απλά ανάβουν τα λαμπάκια για να δεις πόση μπαταρία μένει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παω να κανω αγορα απο το Γερμανικο oneplus.net/de με billing Αθηνα και shipping address Mailboxde.com και μου βγαζει shipping Standard €19.99 και Express €23.99 ειναι λογικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παω να κανω αγορα απο το Γερμανικο oneplus.net/de με billing Αθηνα και shipping address Mailboxde.com και μου βγαζει shipping Standard €19.99 και Express €23.99 ειναι λογικο; και εμενα τα ιδια εβγαλε και στις 2 φορες που το αγορασα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μηπως μπορεις να μου πεις και τι αλλα εξοδα (μεταφορικα) ειχες απο Mailboxde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μηπως μπορεις να μου πεις και τι αλλα εξοδα (μεταφορικα) ειχες απο Mailboxde Άλλο ένα 20αρικο να υπολογίζεις από Γερμανία - Ελλάδα. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts