geornirv Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 [/color]Σήμερα το πέτυχα στο skroutz http://central-shop.eu/index.php?route=product/product&product_id=3735 Το 16gb ΜΟΝΟ 420 ευρώ... Είναι νόμιμο αυτό; με ένα χρόνο εγγύηση εντός ΕΕ απο Ελληνικό κατάστημα;;; Συγνώμη ρε φίλε αλλά όχι και μόνο 420 το 16αρι όταν το 64αρι κάνει 320 με τα μεταφορικά το πολύ. Για κανέναν λόγο. Το συγκεκριμένο 16άρι το βρίσκεις και σε άλλα ίντερνετ καταστήματα με 250 ευρώ ;) Πανάκριβο, διάβασε λίγο το παρόν θέμα να δεις ο κόσμος εδώ από που αγοράζει και πόσο πληρώνει. Ρε παιδιά κοροιδευτικα το λέει ο ανθρωπος.... Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 μηπως παιδες να αφαιρεθει απο τον οδηγο του asot το κομματι για το tunnelbear που δεν χρειαζεται?Μαλλον στο χερι του asot ειναι αυτο :) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Μου εχει ερθει η ειδοποιηση εδω και κατι μερες, απλα ειχα ενα θεμα με το λογαριασμο μου...Εχω συμπληρωσει στοιχεια στο site, εχω επιλεξει και τη UPS και μου λεει οτι συνολο ειναι 19.78. Αλλα απ'οτι εχουν αναφερει και αλλοι, ειναι λιγο παραπανω. Και δεν θα τα βαλλω σε 2 δοσεις, να μου κρατησεις 2 φορες προμηθεια...Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα τα τραβηξει μονο του απο το paypal, πρεπει εγω να τα βαλλω(νομιζω) Εσύ πληρώνεις! Αν δεν κάνεις login εσύ στο paypal δεν πρόκειται να πληρωθεί τίποτε από μόνο του! Αν έχεις χρήματα μέσα στο paypal ή αν έχεις κάνει verify πιστωτική κάρτα στο paypal τότε μόλις πας να συμπληρώσεις την παραγγελία και σου βγάζει τι να επιλέξεις, επιλέγεις UPS standard και σου λέει ακριβώς πόσο είναι το σύνολο. Μετά σου ανοίγει ένα άλλο παράθυρο στο οποίο ανοίγει το paypal, κάνεις login στο paypal και πληρώνεις. Γενικά ακολούθησε αυτά που λέει το site και θα τα καταφέρεις. Δεν είναι δύσκολο. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 μηπως παιδες να αφαιρεθει απο τον οδηγο του asot το κομματι για το tunnelbear που δεν χρειαζεται?Μαλλον στο χερι του asot ειναι αυτο :) Μπα, δεν μπορώ να κάνω τροποποίση μηνύματος πλεον... Ειχα δώσει και αλλαγές περι επιλογής DHL / UPS αλλα δεν περάστηκαν... Ισως ξαναστειλω μηνυμα σε Moderator Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Μπα, δεν μπορώ να κάνω τροποποίση μηνύματος πλεον... Ειχα δώσει και αλλαγές περι επιλογής DHL / UPS αλλα δεν περάστηκαν... Ισως ξαναστειλω μηνυμα σε Moderator Στείλε μου ένα pm με ότι αλλαγές θέλεις να γίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ηρθε το κινητο μου στα χερια μου! :yahoo: Ημερομηνια παραγωγης: 4/10/2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Στείλε μου ένα pm με ότι αλλαγές θέλεις να γίνουν. Done!........... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ενημερώθηκε το πρώτο post και οι οδηγοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Επειδη στο pre-order ΔΕΝ αφηνει το ονομα+επωνυμο να ειναι πανω απο 35 χαρακτηρες συνολικα, δε μπορω να βαλω αυτα που προτεινετε, δηλαδη : Mailboxde.com e.K. Konstantinos Mourikis ID XXXXX Το εχω μετατρεψει για να χωρεσει σε : Mailboxde.com eK Mourikis Κ IDXXXXX Καλα ειναι? Εχετε καμια καλυτερη προταση αν ειναι πιο σημαντικο κατι να φανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εδω και τρεις μερες προσπαθω να κανω πληρωμη μιας και η παραγγελια μου ειναι pending και δεν μπορω παιρνω το μυνημα "Oops! Unfortunately our accessories store is currently under maintenance. Please check back soon" Τρεις μερες ειναι δυνατον ??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εδω και τρεις μερες προσπαθω να κανω πληρωμη μιας και η παραγγελια μου ειναι pending και δεν μπορω παιρνω το μυνημα "Oops! Unfortunately our accessories store is currently under maintenance. Please check back soon" Τρεις μερες ειναι δυνατον ??:( ενεργοποιησε το προγραμα σου που κανει spoofing να δειχνει οτι εισαι στη χωρα του store... Και εγω για το pre-order παρατηρησα οτι για 2 μερες μου εγραφε maintenance και ξαφνικα οταν εβαλα το προγραμμα να δειχνει οτι ειμαι απο Γερμανια ολα εγιναν ΟΚ... Οποτε μαλλον αυτο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ποιο προγραμμα ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ποιο προγραμμα ειναι αυτο? διαβασε τον οδηγο στην 1η σελιδα... το tunnelbear ειναι ενα απο αυτα που το κανουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) διαβασε τον οδηγο στην 1η σελιδα... το tunnelbear ειναι ενα απο αυτα που το κανουν... To βγάλαμε, αφού για τις παραγγελίες με invite, δεν χρειάστηκε το τελευταίο διάστημα Εν ολίγοις λοιπόν: Σε PC (Windows), κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το λογισμικό TunnelBear, το οποίο μας επιτρέπει να "ξεγελάσουμε" τους Servers της OnePlus και να φανεί οτι "ψωνίζουμε" από Γερμανία Eνεργοποιούμε το TunnelBear, το βάζουμε σαν GERMANY και ξεκινάμε την σύνδεση με την σελίδα που επιθυμούμε - θα φαίνεται σαν να συνδεόμαστε από IP στην Γερμανία. Edited October 24, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Επειδη στο pre-order ΔΕΝ αφηνει το ονομα+επωνυμο να ειναι πανω απο 35 χαρακτηρες συνολικα, δε μπορω να βαλω αυτα που προτεινετε, δηλαδη : Mailboxde.com e.K. Konstantinos Mourikis ID XXXXX Το εχω μετατρεψει για να χωρεσει σε : Mailboxde.com eK Mourikis Κ IDXXXXX Καλα ειναι? Εχετε καμια καλυτερη προταση αν ειναι πιο σημαντικο κατι να φανει? Eφοσον υπαρχει το mailbox.de com. στις δυο πρωτες γραμμες εισαι οκ Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 To βγάλαμε, αφού για τις παραγγελίες με invite, δεν χρειάστηκε το τελευταίο διάστημα Εν ολίγοις λοιπόν: Σε PC (Windows), κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το λογισμικό TunnelBear, το οποίο μας επιτρέπει να "ξεγελάσουμε" τους Servers της OnePlus και να φανεί οτι "ψωνίζουμε" από Γερμανία Eνεργοποιούμε το TunnelBear, το βάζουμε σαν GERMANY και ξεκινάμε την σύνδεση με την σελίδα που επιθυμούμε - θα φαίνεται σαν να συνδεόμαστε από IP στην Γερμανία. Να προσθεσω οτι επειδη το tunnelbear ειναι free για 500mb και μετα επι πληρωμη, υπαρχουν και αλλοι τροποι οπως το Hola plugin πχ... Παντως τωρα που δοκιμασα να δω το pre-order μου παλι δεν εμπαινε, εγγραφε maintenance οποτε αυτο που λεω πριν μπορει να μην ισχυει και κατα τυχη να τα καταφερα χτες βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 To βγάλαμε, αφού για τις παραγγελίες με invite, δεν χρειάστηκε το τελευταίο διάστημα Εν ολίγοις λοιπόν: Σε PC (Windows), κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το λογισμικό TunnelBear, το οποίο μας επιτρέπει να "ξεγελάσουμε" τους Servers της OnePlus και να φανεί οτι "ψωνίζουμε" από Γερμανία Eνεργοποιούμε το TunnelBear, το βάζουμε σαν GERMANY και ξεκινάμε την σύνδεση με την σελίδα που επιθυμούμε - θα φαίνεται σαν να συνδεόμαστε από IP στην Γερμανία. βρηκα την μερα να αναφερω οτι το tunnelbear δεν χρειαζεται πλεον:lol: Λες να αλλαξανε κατι στο preorder? Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiwtis14 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ζητω και εγω μια προσκληση για να αλλαξω το νεξους μου.αν μπορει καποιος να μου στειλει θα ημουν υποχρεος.ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ζητω και εγω μια προσκληση για να αλλαξω το νεξους μου.αν μπορει καποιος να μου στειλει θα ημουν υποχρεος.ευχαριστω εκ των προτερων Μπες και κανε preorder.στις 27 το επιβεβαιωνεις.και θα παρεις και accessories που χρειαζεσαι σε εκπτωση. Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ξέρει κανείς τι σημαίνουν αυτές οι διαφοροποιήσεις - επιλογές στη φωτογραφική του 1+1?έξυπνη σκηνή, clear image, λειτουργία ομορφιάς, ενέργεια και πότε χρησιμοποιούνται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 στα accessories παντως ρε παιδια δε βλεπω κατι ενδιαφερον... Καλες τιμες αλλα... Δηλαδη μονο τα ακουστικα αν ψηνεται καποιος, αλλιως usb cable εχει μεσα η συσκευασια, screen protectors δεν αξιζουν οταν ειανι τοσο φτηνα τα tempered glass, και οι θηκες ειναι σε πολυ αταιριαστα χρωματα με το sandstone black πιστευω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 στα accessories παντως ρε παιδια δε βλεπω κατι ενδιαφερον... Καλες τιμες αλλα... Δηλαδη μονο τα ακουστικα αν ψηνεται καποιος, αλλιως usb cable εχει μεσα η συσκευασια, screen protectors δεν αξιζουν οταν ειανι τοσο φτηνα τα tempered glass, και οι θηκες ειναι σε πολυ αταιριαστα χρωματα με το sandstone black πιστευω... τα ακουστικα ειναι οτι πρεπει.αν το επερνα τωρα θα επερνα και ενα επιπλεον usb cable να βρισκεται Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 τα ακουστικα ειναι οτι πρεπει.αν το επερνα τωρα θα επερνα και ενα επιπλεον usb cable να βρισκεται τα ακουστικα ναι, αν δεν ειχα παρει το καλοκαιρι 3 ζευγαρια απο διαφορα αλλα σε τετοιο επιπεδο τιμης (οπως και τα xiaomi pistons) μπορει να αξιζανε τα JBL. Τωρα, USB cable πεταμενα λεφτα ρε συ....να παρεις δευτερο ολοϊδιο με αυτο που εχει η συσκευασια του κινητου μεσα, μονο και μονο για backup τη στιγμη που θα κανει και οποιοδηποτε generic usb cable που μπορει να εχεις ηδη 4-5 σπιτι σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 τα ακουστικα ναι, αν δεν ειχα παρει το καλοκαιρι 3 ζευγαρια απο διαφορα αλλα σε τετοιο επιπεδο τιμης (οπως και τα xiaomi pistons) μπορει να αξιζανε τα JBL. Τωρα, USB cable πεταμενα λεφτα ρε συ....να παρεις δευτερο ολοϊδιο με αυτο που εχει η συσκευασια του κινητου μεσα, μονο και μονο για backup τη στιγμη που θα κανει και οποιοδηποτε generic usb cable που μπορει να εχεις ηδη 4-5 σπιτι σου? ελπιζω να μην χρειαστω αλλο καλωδιο.απλα το κοκκινο ειναι πανεμορφο:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Τωρα, USB cable πεταμενα λεφτα ρε συ....να παρεις δευτερο ολοϊδιο με αυτο που εχει η συσκευασια του κινητου μεσα, μονο και μονο για backup τη στιγμη που θα κανει και οποιοδηποτε generic usb cable που μπορει να εχεις ηδη 4-5 σπιτι σου? Αν ρίξεις μια ματια σε ποστ κανα μήνα πριν, θα δεις οτι κάποιοι "μετρήσανε" το ρευμα που περνάει από τα generic καλώδια αλλα και αυτό της OnePlus - διαπίστωσαν λοιπόν οτι το original δεχεται ρευμα 2Αmp ενώ τα generic λιγότερο από 1Amp. ΑΥτό σημαίνει (πρακτικά) οτι μπορεί μέχρι και να διπλασιαστεί ο χρόνος φόρτισης (με τα generic usb cables) Δες και #2229 + Edited October 24, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts