SergioChr Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Κοίτα ρε τι πάθαμε...πάνω που αποφάσισα να αγοράσω το one+1,μπαίνω στο σαιτ και λέει out of stock!Άντε τώρα να βρώ απο πού να το αγοράσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Κοίτα ρε τι πάθαμε...πάνω που αποφάσισα να αγοράσω το one+1,μπαίνω στο σαιτ και λέει out of stock!Άντε τώρα να βρώ απο πού να το αγοράσω... In stock :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 In stock :) Ναι,το είδα...θα περιμένω μέχρι την Τρίτη για τα νέξους και αν δεν με ικανοποιούν,θα το χτυπήσω.Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ναι,το είδα...θα περιμένω μέχρι την Τρίτη για τα νέξους και αν δεν με ικανοποιούν,θα το χτυπήσω.Ευχαριστώ πάντως Δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα οι τιμές δε θα είναι στα επίπεδα του Nexus 5. Μακάρι να διαψευστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Επειδή φαντάζομαι αρκετοί από τους κατόχους (εμου included) κλείσαμε πάνω από έτος "κατοχής" του OpO, είναι καιρός να κοιτάξουμε για μπαταρία προς αντικατάσταση... (στους επόμενους μήνες) Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, περιγράφεται εδώ Μπαταρία ως ανταλλακτικό, έχει στο ebay πολλές, με τιμές γύρω στα 15-20€. Εχει αγοράσει κάποιος, κάποια, να μας ενημερώσει? Αυτή πχ έχει πουλήσει 50 κομμάτια, χωρίς κανένα αρνητικό σχόλιο, ενώ αυτή πούλησε 16 και ένας την χαρακτήρισε fake... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Κανονικά έχεις εγγύηση για την μπαταρία. Γιατί να το κάνεις μόνος; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Κανονικά έχεις εγγύηση για την μπαταρία. Γιατί να το κάνεις μόνος; Συνήθως οι μπαταριες έχουν λιγότερη εγγύηση. Παραδοξως, στην σελίδα https://oneplus.net/privacy-and-legal λεει 2 χρόνια για Συσκευή ΚΑΙ μπαταρία! Εκανα και μια ερώτηση στο support (ticket) για να βεβαιωθώ (scripta manent) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Αλλα πραγματα. περα απο κινητα, ποσες μερες κανουν να ερθουν? Πηρα 2 καλωδια, usb to otg και power bank προχθες και η παραγγελια ειναι ακομα processing. 29 ταξιδευω στο εξωτερικο. Θα τα εχω λετε μεχρι τοτε? Πληρωμη μεσω paypal η οποια δεν εμφανισε καποιο προβλημα και τα χρηματα αφαιρεθηκαν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 δινεται μια προσκληση για οποιον επιθυμει pm me Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 δινεται μια προσκληση για οποιον επιθυμει pm me Εδώ φίλε πρέπει να ποστάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 τελικα ειναι σε στοκ ή οχι? ποτε μπαινω ειναι ποτε μπαινω δεν ειναι? τι παιζει ρε παιδια μπορουμε πλεον να το αγορασουμε στην ευρβπη? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Έχω μια ακόμα για χάρισμα.... Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Αυτο με την μπαταρια δεν το καταλαβα...υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης?και αν ναι πως?αλλα να υπαρχει εγγυημενο αποτελεσμα ετσι?:worry: Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Αυτο με την μπαταρια δεν το καταλαβα...υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης?και αν ναι πως?αλλα να υπαρχει εγγυημενο αποτελεσμα ετσι?:worry: Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο youtube που σε πάνε βήμα βήμα όπως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Αυτο με την μπαταρια δεν το καταλαβα...υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης?και αν ναι πως?αλλα να υπαρχει εγγυημενο αποτελεσμα ετσι?:worry: Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο youtube που σε πάνε βήμα βήμα όπως . Εγω το "ανακίνησα" το θέμα μπαταρια. Καταρχήν, έχει 2ετή εγγύηση, όπως και η συσκευή. Με τις πρώτες συσκευές λοιπόν να πουλήθηκαν (περίπου) το καλοκαίρι του 2014, η εγγύηση καλύπτει το λιγότερο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Κατα 2ον, δεν εχω εντοπίσει ακόμα "σωστή/original" μπαταρία, ωστε να αγοράσω (ως ανταλλακτικό) και να κάνω (όταν χρειαστεί, στο μέλλον) την αλλαγή μόνος μου...! ΑΚόμα και από το vickmall, μου είπαν οτι βρίσκουν μπαταρία να μου πουλήσουν αλλα δεν είναι σίγουροι οτι είναι αυθεντική. Η δε "μάστορες" της OnePlus, με τους οποίος μίλησα αρκετές φορές, δεν μου πουλάνε ανταλλακτικό, επιμένουν οτι πρέπει να στείλω και να μου κάνουν αυτοί την αλλαγή. Το μόνο σωστό που μου πρότειναν ως τώρα, είναι η διαδικασία "calibrate" ωστε να επανέλθει στα σωστά η ένδειξη (αν έχει ξεφύγει...) - τους έγραψα οτι το τηλέφωνο δεν φορτίζει μέχρι το 100%, ακόμα και ύστερα από αρκετές ώρες στον φορτιστή. Η ακόλουθη διαδικασία, πράγματι "εστρωσε" την ένδειξη (και την λειτουργία).- Thanks for reaching out. This is a common issue with all LiPo batteries. I would suggest power-cycling your phone three times. Just follow these steps: Let your OnePlus One completely run out of power, until it shuts down. Plug in your OnePlus One to charge continuously, uninterrupted, for at least 6 hours. Repeat Step 1 and Step 2 for three consecutive charge cycles and your OnePlus One should reach 100% when fully charged. One final suggestion, it might be best to do Step 2 overnight to conveniently allow your phone to charge completely uninterrupted. Edited November 15, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Στις 5 εκανα παραγγελια κατι αξεσουαρ απο το site, στις 11 ειχα τελευταια ενημερωση απο το site των ΕΛΤΑ οτι βρισκεται ακομα στο αεροδρομιο στην Ολλανδια, ενω απο τον ιδιο κωδικο μεσω nl post το εβλεπα οτι εφτασε στο αεροδρομιο στην Ελλαδα στις 12. Σημερα που μπηκα να δω, δεν βγαζει τιποτα ο κωδικος σε κανενα απο τα 2 site. Τι παιζει? 27 πρεπει να φυγω σε ταξιδι. Θα τα εχω τα πραγματα? Μενω Συρο. Ακυρο. Μολις ξαναμπηκα και βλεπω οτι μπηκε σε πλοιο. ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 18-11-2015 06:30 ΕΜΠ-ΔΙΑΜ/ΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Edited November 18, 2015 by overpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakis83 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Γεια σας παιδια! Ημουν περιφανος κατοχος oneplusone κ εσπασε το digitizer.. Καμια ιδεα απο που μπορω να παρω κ κυριως ξερετε καποιον που να μπορει να το βαλει χωρις να γινει κανα μοιραιο λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Γεια σας παιδια! Ημουν περιφανος κατοχος oneplusone κ εσπασε το digitizer.. Καμια ιδεα απο που μπορω να παρω κ κυριως ξερετε καποιον που να μπορει να το βαλει χωρις να γινει κανα μοιραιο λαθος? Δες εδώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakis83 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 160e? πωπω.. μαλλον θα το βαλω αγγελια να το παρει καποιος να ασχοληθει... 160 δεν αξιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Υπάρχουν και πιο οικονομικές λύσεις. Επίσης στο internet θα βρεις και αναλυτικούς οδηγούς για να κάνεις την εγχείρηση ακόμα και μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Free shipping @ OnePlus από σήμερα (για παραγγελίες > 100€) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 160e? πωπω.. μαλλον θα το βαλω αγγελια να το παρει καποιος να ασχοληθει... 160 δεν αξιζει.. Υπάρχει και η λύση που αναφέρθηκε πιο πάνω για να το κάνεις μόνο σου. Νομίζω με λίγη προσοχή μπορείς να τα καταφέρεις. Δυστυχώς αν πας στη λύση να το φτιάξει κάποιος τεχνικός δεν το γλιτώνεις το 150αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Ξανα διαθεσιμο το 64GB. https://oneplus.net/gr/oneplus-one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Ξανα διαθεσιμο το 64GB. https://oneplus.net/gr/oneplus-one θα μπορούσαν να ρίξουν λίγο την τιμή (γνώμη μου) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά, προσφάτως πήρα και εγώ το op2 μεταχειρισμένο από ένα φίλο και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συσκευή. Έχετε να μου προτείνετε κάποια θήκη, γιατί αυτή που είχε πάρει ο φίλος μου από το site μαζί με το κινητό γλιστράει πολύ στα χέρια μου. Κατά προτίμηση να μην είναι διαφανές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts