Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άνοιξαν οι αγορές. Οι κάρτες της Πειραιώς φαίνεται να μην εμφανίζουν θέμα, ενώ από τις άλλες τράπεζες από κάποια καταστήματα δεν γίνεται. Έχουν ανοίξει οι αγορές μέρες τώρα.

Γίνονται αγορές και paypal κανονικά;

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άνοιξαν οι αγορές. Οι κάρτες της Πειραιώς φαίνεται να μην εμφανίζουν θέμα, ενώ από τις άλλες τράπεζες από κάποια καταστήματα δεν γίνεται. Έχουν ανοίξει οι αγορές μέρες τώρα.

Γίνονται αγορές και paypal κανονικά;

Με paypal δεν μπορεις να αγορασεις τιποτα αν εχεις Ελληνικη καρτα περασμενη και θελεις να παρεις κατι απο το εξωτερικο.

Μονο για εντος Ελλαδος μπορεις.

Υπαρχει σχετικο thread για την paypal.

Εγω δοκιμασα και χρεωστικη και πιστωτικη καρτα αγορα απο εξω (amazon για την ακριβεια) δεν περναει αγορα ) εκανα δοκιμες σε μικρο ποσα κατω τον 5 ευρω αλλα και μεγαλυτερες πουθενα δεν ειχα επυτηχεια

, αν ειχα ανοιξει οι αγορες οπως λες θα ανοιγαν για ολες της τραπεζες δεν γινεται μια τραπεζα να κανει του κεφαλιου της , αν δεν γινει κεφαλαιοποιηση στης τραπεζες αγορες απο εξωτερικο της ξεχνα με

Δεν κάνουν λάθος - οι κατηγορίες "αγορών" είναι μετρημένες (και πάντως, δεν περιλαμβάνουν πχ συσκευές κινητής και παρόμοια...)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

ΝΑΙ, χωρίς περιορισμούς, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα

Για τις περιπτώσεις στις οποίες ένα έμβασμα ή μια μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό επιτρέπεται, αρμόδια να αποφασίζει είναι η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών.

Ωστόσο, με απόφαση της Επιτροπής Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών (ΦΕΚ Β΄ 1563/24.7.2015), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (ΦΕΚ Β΄ 1625/3.8.2015) δόθηκε στις τράπεζες η δυνατότητα εξέτασης και αξιολόγησης αιτημάτων πελατών νομικών προσώπων ή επιτηδευματιών, οι οποίοι αιτούνται εκτέλεση πληρωμών έναντι παραστατικών (π.χ. τιμολόγια, προτιμολόγια, φορτωτικές, κ.λπ.), άνοιγμα νέων ενέγγυων πιστώσεων και πιστώσεων σε αναμονή, και έκδοση νέων εγγυητικών επιστολών, προς το εξωτερικό στο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.

Το ημερήσιο εγκριτικό όριο των τραπεζών ανά εργάσιμη ημέρα ορίζεται:

• από 0 έως 150.000 ευρώ ανά πελάτη (με μια ή περισσότερες ημερήσιες συναλλαγές), και

Αγορες μεσω ιντερνετ για ιδιωτες ΜΟΝΟ αν η ετερια που κανεις συνναλαγη εχει λογαριασμο στην ελλαδα

το δευτερο κομματι που παραθετω αφορα επιχειρησεις που κανουν εισαγωγη προιοντων απο εξωτερικο , και αυτοι παλι καταθετουν αιτηση για να μπορεσουν να στειλουν το εμβασμα , την επομενη φορα κανε το κοπο να διαβαζεις καλυτερα τα κειμενα που εσυ ο ιδιος παραθετεις

Ιδιωτης για να βγαλει λεφτα εκτος ελλαδος υπαρχουν καποιες εξεραισεις απο οτι μου ειπαν στη eurobank

1) φοιτητες που σπουδαζουν εξωτερικο - χρειαζεται προσφατο αποδεικτικο σπουδων (ημερομηνια λιγοτερο απο 10 εργασιμες ημερες) για τα διδακτρα

2) ιατρικους λογους παλι χρειαζεται χαρτι απο νοσοκομειο (του εξωτερικου) για να αποδεικτει οτι το ατομο νοσηλευεται

εκτος απο τα 2 παραπανω δεν γινοντε μεταφορες χρηματων στο εξωτερικο απο ιδιωτες

Edited by evoluti0n

Παίδες... Το κινητό μου έπεσε κ δν έχει πλέον σήμα... Υπάρχει κάποιος Ελλάδα που αναλαμβάνει επισκευές?? Γτ είναι αμαρτία να αλλάξω αυτό το κινητό...

Παιδιά αν θέλετε πραγματικά υπάρχει λύση. Bitcoin + https://www.e-coin.io/ Έχεις πιστωτική εξωτερικού και καθάρισες.

Τι ακριβως ειναι?

Υπάρχουν εκτενείς αναφορές σε θέματα πληρωμών εν μέσω Capital Controls, στην γενική συζήτηση - εδώ είναι off topic...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Σε πρόσφατες παρτίδες , (τελευταίου 4μηνου) , ειχαν παρατηρηθεί θέματα με το touch και τις κιτρινίλες στην οθόνη ?

Θέμα με το touch δεν υπάρχει πλέον σε κανένα κινητό εφ'όσον υπάρχει fix στην τελευταία αναβάθμιση..Για κιτρινίλες δεν ξέρω..αλλά και να υπάρχουν, ούτε καν θα τις προσέχεις..μετά από κάποιο διάστημα μάλιστα σχεδόν εξαφανίζονται..το δικό μου είχε λίγο στην αρχή αλλά τώρα τίποτε..άσε που το χρησιμοποιώ με τα πλήκτρα πάνω στην οθόνη και αν είχε κιτρινιλες θα τις κάλυπτε τελείως..

• 2 weeks later...
Θα ήθελα να ρωτησω αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα εκτός των σκρουτζομαγαζων που να εχει θήκες για το τηλέφωνο μας γιατί λόγω capital controls απο εξω δεν είναι εφικτό. Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη.

Καλησπερα,θα ηθελα καποιος να μου απαντησει αν ξερει στο εξης.

Το 3μερο 18-20/9 θα βρισκομαι στο Αμβουργο....υπαρχει αραγε η δυνατοτητα αγορας του 1+2?αν ναι με ποιον τροπο?

Oneplus One to rule them all!

Πρέπει να μπεις στο site της oneplus να δώσεις το mail σου και να μπεις στην αναμονή

Και όταν και αν σου στείλουν έχεις 24ωρες να κάνεις την αγορά

Ξέρω πως να πάρω πρόσκληση... Την αγορά όσο θα βρίσκομαι Γερμανία θέλω να ξέρω πως θα την πραγματοποιησω...

Παίδες αν είχατε την διάθεση, να μου δώσετε οδηγίες, θα σας ήμουν ευγνώμων... Το λέω αυτό, γιατί η κατάσταση με τα cc, το ότι θα βρίσκομαι έξω, λίγο με δυσκολεύει... Όποιος μπορει να βοηθήσει...

Παίδες αν είχατε την διάθεση, να μου δώσετε οδηγίες, θα σας ήμουν ευγνώμων... Το λέω αυτό, γιατί η κατάσταση με τα cc, το ότι θα βρίσκομαι έξω, λίγο με δυσκολεύει... Όποιος μπορει να βοηθήσει...

Καλύτερα να το ρωτήσεις εδώ που το θέμα συζήτησης είναι το oneplus 2.

• 3 weeks later...

γεια χαρά σε όλους!

έχω μια ευρωπαϊκή συσκευή της οποίας κάηκε ο φορτιστής. Που να απευθυνθώ για να μου τον αλλάξουν?

η συσκευή διαθέτει εγγύηση ακόμα. (απλά κάνω την ερώτηση γιατί το πήρα δεύτερο χέρι και δεν ξέρω που να επικοινωνήσω).

Edited by p_under

γεια χαρά σε όλους!

έχω μια ευρωπαϊκή συσκευή της οποίας κάηκε ο φορτιστής. Που να απευθυνθώ για να μου τον αλλάξουν?

η συσκευή διαθέτει εγγύηση ακόμα. (απλά κάνω την ερώτηση γιατί το πήρα δεύτερο χέρι και δεν ξέρω που να επικοινωνήσω).

https://oneplus.net/gr/support

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ