asot Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλησπέρα μου έπεσε το 64ari και χάλασε το μικρόφωνο καί δεν ακουγομαι καλά υπάρχει κάποιο καταστημα στην Ελλάδα να μου το επισκευάσουν? Ευχαριστώ για την απάντηση ουτεε handsfree μιλάω είναι σοβαρή ζημιά? Με ανοιχτή ακρόαση μιλάω κανονικά. Με έχεις κατα-μπερδέψει Αν είχε χαλάσει το μικρόφωνο, δεν θα μπορούσες να μιλήσεις ουτε με ανοικτή ακρόαση...! Φοράς το πιο προσφατο firmware? Δεν κάνεις ένα Restore to Default με την 1η ευκαιρία...? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 16ρι και επειδή στο επίσημο σαιτ δεν είναι διαθέσιμο,έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο αξιόπιστο σαιτ?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g8777 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Απ 'οτι φαίνεται δεν γλιτωνουμε :lol: : Νεο σύστημα προσκλησεων Here’s what we’re doing: More confidence = more invites With the OnePlus One, we did a bit better than we thought we would. This has made us more confident, and therefore we will have far more launch inventory than last time. We’re talking about 30-50x last year. This means that it will be significantly easier to get an invite from the very beginning. Reservation list For those who don’t have time to hang out on forums or social media, we’ll have a quick and painless reservation list. Simply enter your email and we’ll send you an invite as soon as they’re available. We’ll be prioritizing our early forum supporters here. Faster sharables After you purchase your OnePlus 2, you will receive invites to share with your friends, like last time. The difference here is that this time, the sharable invites will arrive much faster Αν για το One υπήρχε βάση, για τον διάδοχό του δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πλήρης ξεγυμνωμα της εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Απ 'οτι φαίνεται δεν γλιτωνουμε :lol: : Νεο σύστημα προσκλησεων Αν για το One υπήρχε βάση, για τον διάδοχό του δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πλήρης ξεγυμνωμα της εταιρείας. Με λιγα λογια, τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Invites και παλι, αυτό γίνεται. Και καλά κανει, κατα τη γνώμη μου. Θέμα marketing είναι. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Invites και παλι, αυτό γίνεται. Και καλά κανει, κατα τη γνώμη μου. Θέμα marketing είναι. Εννοειται. Ξερεις τι παραγεις και τι μπορεις να δωσεις για να μην υπαρχει θεμα sold out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Απ 'οτι φαίνεται δεν γλιτωνουμε :lol: : Νεο σύστημα προσκλησεων Αν για το One υπήρχε βάση, για τον διάδοχό του δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πλήρης ξεγυμνωμα της εταιρείας. Δεν υπάρχει κανένα ξεγύμνωμα. Μια μικρή εταιρία είναι που δεν μπορεί με τη μία να καλύψει την αναμενόμενη ζήτηση γιατί δεν έχει κεφάλαια και δυνατότητα να κλείσει συμβόλαια για μεγάλη παραγωγή. Πέρα απο τις προσκλήσεις (που υπάρχουν για λόγους marketing για να δημιουργούν hype) έχει και λίστα αναμονής. Τι άλλο να κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Και εγώ το βρίσκω λογικό.Συν τοις άλλοις, αυτήν τη φορά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Έχουμε ανεβασμένη τιμή, τον αμφιλεγόμενο Snapdragon 810, όχι μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με το OPO και πολύ υψηλές προσδοκίες από το κοινό. Να μου το θυμηθείτε, αυτήν τη φορά δεν θα γίνει ο χαμός που έγινε την προηγούμενη και προσκλήσεις θα βρίσκονται αρκετά πιο άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Την βλεπω πολυ δυσκολη την αγορα του κινητου, ειδικα αν γινει οπως λενε πως δεν θα ειναι ηλεκτρονικη η προσκληση, αλλα σε καρτα που θα πρεπει να εχεις και να εχει φτασει και στα χερια σου! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Αφού έχει capital control δεν θα μπορούμε να παρουμε το 1+2! :( Πότε θα μπορούμε να το πάρουμε δεν ξέρω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Αφού έχει capital control δεν θα μπορούμε να παρουμε το 1+2! :( Πότε θα μπορούμε να το πάρουμε δεν ξέρω........ Ισως μεχρι τα Χριστουγεννα να υπαρχει το capital, απ' οτι εχει ακουστει απο δω κι απο κει. Οσο για την συσκευη, να' ναι καλα η φιλη μου στην Ισπανια που θα μπορει να το αγορασει και μετα απλα να μου το στειλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ισως μεχρι τα Χριστουγεννα να υπαρχει το capital, απ' οτι εχει ακουστει απο δω κι απο κει. Οσο για την συσκευη, να' ναι καλα η φιλη μου στην Ισπανια που θα μπορει να το αγορασει και μετα απλα να μου το στειλει. Aυτο με το capital control ειναι μεγαλη ιστορια , σε χωρες που μπηκαν και αυτες σε capital control ειχαν κανα χρονο στη καλυτερη αλλα και μετα το χρονο ειχαν μεγαλο περιορισμο στις αγορες απο εξωτερικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 http://www.amazon.com/gp/product/B00MC1U47Y/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00MC1U47Y&linkCode=as2&tag=digitren08-20&linkId=E2DC7Z3F6NBI63N5 navy blue..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Τα capital controls δεν μπορούν να αρθούν μέχρι να επανέλθει η εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα. Στην Κύπρο κράτησαν σχεδόν 2 χρόνια και εμείς είμαστε σε χειρότερη κατάσταση. Όπως καταλαβαίνετε όποιος έχει φίλους στο εξωτερικό καιρός να τους χρησιμοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Συμπάσχει μαζί μας και ο κ. Γεώργιος Α. Παπανδρέου, σε δήλωση του κανει παράπονα οτι με τα capital controls δε μπορεί να κανει αγορες απο το Amazon. Και 'γω μαζί του! Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μετά την επίσημη παρουσίαση του ο+2 είμαι έτοιμος να το πάρω αφού είναι Dual sim. Ας ανοίξουν ένα νέο θέμα οι modators το forum να μιλάμε εκεί.. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μετά την επίσημη παρουσίαση του ο+2 είμαι έτοιμος να το πάρω αφού είναι Dual sim. Ας ανοίξουν ένα νέο θέμα οι modators το forum να μιλάμε εκεί.. \Το ανοίξαμε OnePlus 2 (Two) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 εχει δοκιμασει κανεις να το παραγγειλει με πιστωτικη τις τελευταιες μερες? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 εχει δοκιμασει κανεις να το παραγγειλει με πιστωτικη τις τελευταιες μερες? Απο πιο site, εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Δεν περναει καμια συναλλαγη εξωτερικη (η μονη λυση ειναι να υπαρχει διαθεσιμο υπολοιπο στο λογαριασμο του paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Απο πιο site, εννοεις? της ΟΡΟ.... ? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν περναει καμια συναλλαγη εξωτερικη (η μονη λυση ειναι να υπαρχει διαθεσιμο υπολοιπο στο λογαριασμο του paypal δεν εννοουσα το paypal αλλα με πιστωτικη απευθειας Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 της ΟΡΟ.... ? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν εννοουσα το paypal αλλα με πιστωτικη απευθειας Μια δοκιμη που εκανα εγω απο το oppomart αλλα με paypal, εφαγα πορτα. Απευθειας, δεν ειδα την δυνατοτητα αυτην μεσα στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 της ΟΡΟ.... ? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν εννοουσα το paypal αλλα με πιστωτικη απευθειας Συναλλαγη με εξωτερικο δεν γινετε λογο capital control , δεν μπορεις να κανεις ουτε ενα ευρω αγορα απο εξωτερικο το θεμα ειναι οτι αυτη η βαλιτσα θα τραβιξει παρα πολυ απο οτι φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Μια δοκιμη που εκανα εγω απο το oppomart αλλα με paypal, εφαγα πορτα. Απευθειας, δεν ειδα την δυνατοτητα αυτην μεσα στο site. φουστια... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Άνοιξαν οι αγορές. Οι κάρτες της Πειραιώς φαίνεται να μην εμφανίζουν θέμα, ενώ από τις άλλες τράπεζες από κάποια καταστήματα δεν γίνεται. Έχουν ανοίξει οι αγορές μέρες τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts