drg1974 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Σας ευχαριστω ολους, μου προσφερθηκε ηδη μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elper Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι άμεσα για την αγορά ενός oneplusone 64GB γιατί το παλιό μου τα έπαιξε. Αν υπάρχει κάποια πρόσκληση ευπρόσδεκτη γιατί αν περιμένω να μου στείλουν, μάλλον θα καταλήξω με κάποιο άλλο κινητό που πιθανά να μην είναι αυτό που μου αρέσει :) Ευχαριστώ πολύ Μόλις το αγόρασα. Ευχαριστώ Sterthess και audioweb για τις άμεσες "προσκλήσεις" σας. Edited January 26, 2015 by elper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Έχω να σου στείλω; εγγύηση 2 έτη. Πρεπει να το στείλεις Αγγλία αν δεν κάνω λάθος. Χωρίς επιβάρυνση ... Όσον αφορά το θέμα του service δεν υπάρχει σαφή λύση.Τι εννοώ,σύμφωνα με αυτά που αναφέρει η Oneplus,πρώτα απευθύνεσαι στο support τμήμα της και ανάλογα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις,ακολουθείς τις οδηγίες που θα σου δώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Επαναλαμβάνω ότι έχω και εγώ 3 προσκλήσεις και είναι κρίμα να πάνε χαμένες όποιος ενδιαφέρεται να στείλει πμ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Επαναλαμβάνω ότι έχω και εγώ 3 προσκλήσεις και είναι κρίμα να πάνε χαμένες όποιος ενδιαφέρεται να στείλει πμ. Έχεις ΡΜ... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 al3x1k0 πρεπει να αδειασεις τα πμ σου... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδια εχω παρατηρησει ενα software bug στην 44s! Μου το εχει κάνει δυο φορες εως τωρα! Ξαφνικα εκει περα που θα πατησω το on screen κουμπι βελακι για πισω ενω δείχνει οτι πατιέται δεν εκτελει την εντολη! Δεν μου το εχει κάνει βγαίνοντας απο κάποια εφαρμογη.........μου το εχει κάνει μια φορα οταν να βγω απο εναν φάκελο στην αρχικη οθόνη και την φορα οταν πηγα να βγω απο το μενου πισω για την αρχικη οθόνη! ΜΕ το κεντρικο κουμπι εβγαινε κανονικα! Το πρόβλημα λύθηκε κλειδώνοντας απλα την οθονη! Να πω οτι δεν εχω πειράξει καθόλου το κινητο! Είναι φυσιολογικο???? Μήπως εχει πρόβλημα το κινητο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 al3x1k0 πρεπει να αδειασεις τα πμ σου... :) Ξαναστείλε μου τώρα κάτι έσβησα. Δεν έχω άλλες για την ώρα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekospap Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Aν παρω κινεζικο παιζει να εχω θεμα με τα bands και γενικα οτιδηποτε αλλο εκτος του οτι δεν θα εχει cyanogen? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν καταλαβαίνω γτ ψαχνετε για προσκλήσεις και δεν το παίρνετε απο κινέζο. Το παίρνεις φτηνότερα κ καμία φορά κ πιο γρήγορα. Τι φοβάστε που παίρνετε ενα χρονο λιγοτερο εγγύηση;σιγά λες κ κρατάει κανείς πάνω από χρόνο συσκευή. Μη σας χαλάσει;άντε να το στειλεις πίσω στη χώρα που δηλωσες κ απο κει να παει στο σέρβις.. Ίδιο χρόνο θα κάνει απο οπου κ αν το πάρεις. Αυτά ;) παιζει να εχω καποιο θεμα εκτος απο το οτι δεν θα εχω cyanogen ? με τα bands 4g και λοιπα ολα δουλευουν ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospetr Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Aν παρω κινεζικο παιζει να εχω θεμα με τα bands και γενικα οτιδηποτε αλλο εκτος του οτι δεν θα εχει cyanogen? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιζει να εχω καποιο θεμα εκτος απο το οτι δεν θα εχω cyanogen ? με τα bands 4g και λοιπα ολα δουλευουν ετσι ? Και cyanogen θα έχεις, και κανένα πρόβλημα με τα bands. Όλα κουκλί. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8828 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLZM-CPSH-HI9Z-V3VU https://account.oneplus.net/invite/claim/GLMQ-MDCE-MWUX-TWUR λιγοτερο απο 3 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
audioweb Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLIB-NUHK-SH1G-OHYX 64αρι - λιγότερο από 3 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Έχετε κάποιο νέο για το powerbank? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelee13 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 παιδια μηπως γνωριζετε ποτε θα παρουμε cm 12 οfficial? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quirkiee Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά, εάν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο invite για αγορά μέχρι αύριο.. θα ήμουν ευγνώμων! (σε PM παρακαλώ) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 παιδια μηπως γνωριζετε ποτε θα παρουμε cm 12 οfficial? Για τελος του αλλου μηνα ακουγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Έχω να σου στείλω; εγγύηση 2 έτη. Πρεπει να το στείλεις Αγγλία αν δεν κάνω λάθος. Χωρίς επιβάρυνση ... Έχω να σου στείλω; εγγύηση 2 έτη. Πρεπει να το στείλεις Αγγλία αν δεν κάνω λάθος. Χωρίς επιβάρυνση ... Είμαστε λίγο off topic αλλά θα το πω: υπόψη ότι στο φόρουμ της εταιρίας γίνεται χαμός. Σε άλλον χαλάει η οθόνη, σε άλλον η υποδοχή usb και σε όλους η ίδια απάντηση. Δεν το καλύπτει η εγγύηση γιατί αφορά μόνο προβλήματα που υπήρχαν όταν παρελήφθη το κινητό. Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν, δυστυχώς. Μόνο προσεύχομαι να μη μου συμβεί κάτι. Εν τω μεταξύ, φίλος μου, πήρε πριν κανά τετράμηνο το 1+1 σε μπαμπού έκδοση από Κινέζο-μάγαζο. Πρόσφατα πήγε Μπάνσκο και με το που βγήκε από το αμάξι, πήρε το κινητό να βγάλει φωτογραφία. Σχεδόν αμέσως ράγισε η οθόνη στα 2! Και από τη μέση και κάτω γιοκ. Δεν δούλευε. Τι να πω, μάλλον από τη διαφορά θερμοκρασίας. Επικοινώνησε με τον Κινέζο και θα γίνει δωρεάν επισκευή!!! Απλά θα κάνει 2μισι (και βάλε) μήνες υπομονή μπρος πίσω. Δεν ξέρω αν θα είχε την ίδια τύχη αν είχε αγοράσει από την εταιρία. :confused: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theop10 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπερα παιδια.Ψαχνομαι να παρω το oneplusone,εχω ακρη και σε αγγλια και σε γερμανια,πως ακριβως το παραγγελνω?απο το site και μετα σε γερμανια ή αγγλια?και ποσο θα μου βγει πανω κατω αν παρω τα 64GB?αν ξερετε καμια πιο ευκολη λυση ειναι ευπροσδεκτη.ευχαριστω εκ των προτερων :D Παράθεση 1+1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris1968 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 3 ΠΡΟΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ 64GB ΛΗΓΟΥΝ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ https://account.oneplus.net/invite/claim/GLE2-HIPS-PMGV-AAJ4 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLBZ-NW1L-MYEW-VWNP https://account.oneplus.net/invite/claim/GL2I-XQEW-TD48-8WWC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Μου αρεσει, που ειπαμε παραπανω, να μην ποσταρωνται οι προσκλησεις, αλλα να στελνωνται με pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 αντιμετωπιζει κανεις προβλημα υπερθερμανσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 για invites pm οποις θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Μολις μου ηρθε!!! Απιστευτο. Παρασκευη εκανα την παραγγελεια, σημερα ηρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παιδια καλησπερα και παλι πως μπορουμε να ξεχωρισουμε ενα one plus one σφραγισμενο απο το κουτι του αν ειναι ευρωπαικο η οχι; ξερω οτι στην πλατη γραφει cyanogenmod αλλα στην παρουσα ειναι σφραγισμενο κ δεν μπορω να το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παιδια καλησπερα και παλι πως μπορουμε να ξεχωρισουμε ενα one plus one σφραγισμενο απο το κουτι του αν ειναι ευρωπαικο η οχι; ξερω οτι στην πλατη γραφει cyanogenmod αλλα στην παρουσα ειναι σφραγισμενο κ δεν μπορω να το δω Εμενα που ειναι ευρωπαικο και με φορτιστη ευρωπης ετοιμο κ χωρις ανταπτορα, δεν γραφει πισω cyanogen. Αυτο το γραφει στα αμερικανικα κτλ αν καταλαβα καλα και στα ευρωπαικα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts