panosmaria2011 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με καποια προβληματα στην οθονη αφης και την καμερα αν εχουν λυθει απο οσα παιδια το εχουν παραλαβει δεν υπαρχει κανενα θεμα με κανενα απο τα δυο που ανεφερες.το εχω απο αρχες Σεπ. Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Να υπενθυμίσω ότι παίζουν προσκλήσεις από εμένα αρκετές. PM όποιος θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg34 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλησπέρα σας, πολλές προσκλήσεις μοιράζει σήμερα! PM παρακαλώ για όποιον επιθυμεί Παράθεση M65 rookie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Βρέχει invites παίδες! :cool: Έχω να μοιράσω 3 invites για το "OnePlus One - 64 GB Sandstone Black". 6 DAYS LEFT Στείλτε pm νιώθω πολύ Άη Βασίλης ! :p EDIT: ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ 1. punto_2003 2. theothem 3. Ο theothem τελικά δεν παράγγειλε. Υπάρχουν ακόμα 2 invites διαθέσιμα. 3 DAYS LEFT Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εμενα απο την πρωτη παραγγελια δεν μου εχουν στειλει προσκλησεις τοσο καιρο. Περιμενω να δω απο την δευτερη παραγγελια που εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εμενα απο την πρωτη παραγγελια δεν μου εχουν στειλει προσκλησεις τοσο καιρο. Περιμενω να δω απο την δευτερη παραγγελια που εκανα Μαζί τα πήραμε, αλλά και σε εμένα τίποτα ακόμα. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loucaspapa Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ο theothem τελικά δεν παράγγειλε. Υπάρχουν ακόμα 2 invites διαθέσιμα. 3 DAYS LEFT αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο invite, πολύ θα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ και καλές γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο invite, πολύ θα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ και καλές γιορτές περιμενε να σου στειλω πμ εγω edit: οκ στην εστειλα Edited December 28, 2014 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Για τα παιδιά που ψάχνουν να αγοράσουν το OnePlus... Έχετε υπόψη σας ότι αν ανατρέξετε στις προηγούμενες 10 ή και περισσότερες σελίδες, θα βρείτε πολλά invites τα οποία κυκλοφορούν χύμα και ΔΕΝ έχουν χρησιμοποιηθεί!!!! ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Για τα παιδιά που ψάχνουν να αγοράσουν το OnePlus... Έχετε υπόψη σας ότι αν ανατρέξετε στις προηγούμενες 10 ή και περισσότερες σελίδες, θα βρείτε πολλά invites τα οποία κυκλοφορούν χύμα και ΔΕΝ έχουν χρησιμοποιηθεί!!!! ;) Δεν θα έχουν λήξει αυτά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παιδιά έχω 3invites pm me!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOON1 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 στο mailbox ζηταει να γραφουμε in english ενοει λατινικα οπως οι καινουριες ταυτοτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Δεν θα έχουν λήξει αυτά? Αν είναι σαν αυτές που έχω, όχι. Διαρκούν 7 μέρες, από την ημέρα που τις έλαβε εκείνος που τις κάνει share. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να κάνω claim, μόνο share! Claim μπορώ μόνο από άλλον user. Και από τότε που θα κάνω claim έχω 24 ώρες για purchase και αν δεν πληρώσω επιστρέφεται το invite σε εκείνον που μου το έδωσε. Έχω πατήσει πάνω σε αρκετά invites που δόθηκαν χύμα και ακόμα ισχύουν! Βέβαια δεν έχω λόγο να ξαναγοράσω. :/ Βρέχει invites παίδες! :cool: Έχω να μοιράσω 3 invites για το "OnePlus One - 64 GB Sandstone Black". 6 DAYS LEFT Στείλτε pm νιώθω πολύ Άη Βασίλης ! :p EDIT: ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ 1. punto_2003 2. lemonis (εκκρεμεί να κάνει claim) 3. 3 DAYS LEFT Edited December 28, 2014 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 πω πω... εχω καταμπερδευτει με τα αυτα τα invites! Δηλαδη τι πρεπει να κανω για να παρω το κινητο αυτο και ποσο θα μου βγει? Στο σκρουτζ το 16αρι εχει 387 ευρω ενω εδω στο site λεει $299 :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 πω πω... εχω καταμπερδευτει με τα αυτα τα invites! Δηλαδη τι πρεπει να κανω για να παρω το κινητο αυτο και ποσο θα μου βγει? Στο σκρουτζ το 16αρι εχει 387 ευρω ενω εδω στο site λεει $299 :worry: Στο πρώτο post έχουμε ωραιότατους οδηγούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Στο πρώτο post έχουμε ωραιότατους οδηγούς. εχεις δικιο! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Υπάρχουν 3 προσκλήσεις. PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μπορώ να έχω μια? Ευχαριστώ Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παιδιά ξανα-ενημερώνω για αυτό που είχε πει ο giannis12a. Αν δεν βρίσκετε προσκλήσεις μέσω PM δοκιμάστε 3-4 σελίδες πίσω υπάρχουν προσκλήσεις που ισχύουν ακόμη και ΔΕΝ έχουν χρησιμοποιηθεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Με ένα γρήγορο ψάξιμο στις προηγούμενες δέκα σελίδες! ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisxristis Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλημερα, εχω 3 invite διαθεσιμα. Οποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφερετε να στειλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Επίσης έχω διαθέσιμα invites πάλι. PM όποιος θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotroop Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παίδες χρόνια πολλά και καλή χρονιά να χουμε, Έχω παραγγείλει το One plus απο 17/12 και απο τις 23/12 είναι πλέον στη θυρίδα του mailboxde. Έχει γίνει ήδη πληρωμή των 19 ευρώ για να σταλεί απο το mailboxde με express shipping μέσω ups standard σε μένα και μάλιστα είναι σε status '' ready to send''. Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα 29/12 είναι ακόμα εκεί και έχει κολλήσει (μεσολαβούσαν βέβαια οι αργίες 25,26 και το σ/κ 27,28). Πίστευα ότι η προώθηση θα γινόταν σήμερα αλλά μέχρι στιγμής τίποτα.Είναι λογικό αυτό ή να στείλω κανένα mail στο mailboxde να δώ τι παίζει?Ξέρει κανένας σε πόσες εργάσιμες το στέλνουν αυτοί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Περίμενε μέχρι τις 6 το απόγευμα που κλείνουν και μετά βλέπεις τι να κάνεις Συνήθως την ίδια η την άλλη το πολύ το στέλνουν. Έτσι έκαναν με εμενα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παίδες χρόνια πολλά και καλή χρονιά να χουμε, Έχω παραγγείλει το One plus απο 17/12 και απο τις 23/12 είναι πλέον στη θυρίδα του mailboxde. Έχει γίνει ήδη πληρωμή των 19 ευρώ για να σταλεί απο το mailboxde με express shipping μέσω ups standard σε μένα και μάλιστα είναι σε status '' ready to send''. Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα 29/12 είναι ακόμα εκεί και έχει κολλήσει (μεσολαβούσαν βέβαια οι αργίες 25,26 και το σ/κ 27,28). Πίστευα ότι η προώθηση θα γινόταν σήμερα αλλά μέχρι στιγμής τίποτα.Είναι λογικό αυτό ή να στείλω κανένα mail στο mailboxde να δώ τι παίζει?Ξέρει κανένας σε πόσες εργάσιμες το στέλνουν αυτοί? Αν μέχρι το απόγευμα δεν αλλάξει η κατάσταση σου στείλε τους ένα mail για να δεις τι παίζει.Συνήθως το δέμα παίρνει σειρά για να σταλεί μετά από 1-3 μέρες εργάσιμες.Βάλε μέσα τις γιορτές που έχουν και αυτοί και λογικά την αύξηση της δουλειάς από την μια είναι λογικό να αργήσει να αποσταλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts