Jump to content

kostakis7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostakis7

  1. Mate 9 οπως ειπες δεν αξιζει αυτη την στιγμη καλυτερα να περιμενεις το 10 αλλα απο οτι λενε θα ειναι στα ~+1000 xωρις πληρης χαρακτηριστικα ακομη αλλα σιγουρα θα ειναι δυνατη συσκευη. Mi mix οντως φαινεται καλο μεγαλη οθονη(5.99) τωρα η καμερα ειναι ερωτηματικο μεχρι να βγει στην αγορα και να δουμε σοβαρα reviews στα ~700 η full εκδοση Ιphone x εν αναμονη καλο φαινεται κλασσικα πραγματα με τα μειον τους και τα συν τους εδω αλλαζουν τα πραγματα παμε και σε αλλο λειτουργικο οποτε ειναι το τι σε βολεβει και θες επισης στα ~1300 Galaxy note 8 πολυ καλη συσκευη μεγαλη οθονη(6.3) για την μπαταρια-ηχειο δεν ακουγονται τα καλυτερα μεχρι τωρα στα ~1000 Oneplus 5 απο προσωπικη χρηση κιολας δεν του λειπει τιποτα(αυτονομια εως και 2 ημερες με αρκτετη χρηση: τηλεφωνα ολη μερα δεδομενα wifi gps φορτιση πολυ γρηγορη οπως λενε,δεν κολλαει πουθενα,καμερα για μενα παρα πολυ ικανοποιητικη) κυριως στα 560 που ειναι απο την εταιρια η τιμη του αν και παιζουν και προσφορες στα ~100 πιο κατω απο κινεζομαγαζα που δεν γνωριζω τι παιζει με την εγγυηση Γνωμη μου στα λευτα του το oneplus απο καποια χανει λιγο ή κερδιζει λιγο με μικρες διαφορες σε καμερα ταχυτητα κτλπ και δεν του λειπει κατι απο αυτα που ζητας τωρα αν μπορεις να διαθεσεις και χιλιαρικο και γουσταρεις πιο πολυ καποια απο τα υπολοιπα για δικους σου λογους ολες ειναι πολυ καλες συσκευες εννοειτε σαν ναυαρχιδες που ειναι(αυτο ελειπε με τοσα που κοστιζουν:p).
  2. Oneplus 5 κορυφη στα λεφτά του και νομίζω σε καλύπτει σε όλα αυτά που θες ρίξε μια ματια.
  3. kostakis7

    OnePlus X

    2 invites gia to x http://onepl.us/GL51-E83B-20E9-1CDA http://onepl.us/GL38-5E66-46AA-7218
  4. Στην αναμονη και εγω για την παραλαβη του oneplus one αφου ειναι ηδη Γερμανια και τωρα περιμενω απο mailboxde για Ελλαδα. Εχει κανεις να προτεινει απο καπου καμια καλη θηκη/ζελατινα που να εχει δοκιμασει?
  5. Δεν μενει αλλα φευγει μετα απο τις 24h που σου δινει και ας το εχεις στο καλαθι, τωρα περιμενω να τα εχω ολα ετοιμα επειδη προχτες που βρηκα μια προσκληση αυτο επαθα.Οποτε δεν εχει νοημα μεχρι να τα ετοιμασω ολα..
  6. Ευχαριστω,οταν ειμαι ετοιμος θα ρωτησω μηπως παιζει καμια προσκληση.
  7. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Αν εχω τα λεφτα απο Δευτερα θα ετοιμασω τις διαδικασιες και θα επιστρεψω εδω για inv.Απο οτι βλεπω παιζουν αρκετα αυτες τις μερες,ελπιζω να μην εξαφανιστουν ολα μεχρι να ειμαι ετοιμος για την αγορα του..:p
  8. Καλησπερα και Χρονια Πολλα και απο εμενα... Θα ηθελα να παραγγειλω το περιβοητο oneplusone μετα απο αρκετο ψαξιμο τρωγοντας κολλημα με το κινητακι.Εχω βρει τις διαδικασιες στο περιπου αλλα επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης θελω λιγη βοηθεια.Αρχικα εχω αποφασισει να εχω τα παντα ετοιμα διευθυνσεις (mailboxde) και ετοιμα τα λεφτα στο paypal γιατι την πατησα παίρνοντας ενα invite προχτες απο ενα φορουμ που ειχε διαρκεια 24h γιατι δεν ειχα τιποτα ετοιμο και οι τραπεζες κλειστες λογω ημερων,οποτε θα κοιταξω για προσκληση αφου σιγουρευτω και ειναι ολα ετοιμα για παραγγελια. Τωρα ηθελα να ρωτησω Ποσο αξιοπιστα ειναι ολα αυτα με την αποστολη μεσω Γερμανικου ταχυδρομειου? Υπαρχει περιπτωσει να περασει τελωνιο οπως εχω διαβασει για αποστολες απο Κινα? Επειδη ειναι λιγο περιεργη η διευθυνση μου(δυσκολη συνηθως να την βρουν) ή σε περιπτωση που λειπω απο το σπιτι την στιγμη που το φερουν μετα τι γινεται που μπορω να το παραλαβω? Ευχαριστω εκ τον προτερων...!
  9. Ψαχνοντας περισσοτερο σημερα ,ειδα συγκρισεις,videos,benchmarks και νομιζω πως καταληγω στο one plus one τελικα δεν ξερω αλλα εχω φαει κολλημα με το συγκεκριμενο και δεν μπορω να του βρω κατι ασχημο.:p Θα ηθελα την βοηθεια ομως να με καθοδηγησει καποιος για την παραγγελια του μιας και δεν το στελνουν Ελλαδα.Εχω διαβασει διαφορα αλλα δεν ξερω σκαλωνω στην ολη διαδικασια λιγο και μην κανω κανα λαθος και εχω κανα προβλημα.
  10. Χρονια Πολλα σε ολους...! Μετα απο κατι χρονια ηρθε η ωρα να αντικαταστησω το Samsung Galaxy S Advance μου :p μπορω να πω πως εμεινα αρκετα ευχαριστημενος απο την συγκεκριμενη συσκευη. Μιας και θελω να παρω κατι καλο που να μου κρατησει και να με καλυπτει πληρως σε οτι χρειαστω το ποσο λεω να διαθεσω ειναι ~300ευρω. Εχω κοιταξει λιγο κατα Κινα μερια και νομιζω πως ειναι μονοδρομος αν και με φοβιζουν εγγυησεις,service,αποστολες,τελωνια κτλπ που στο ψαξιμο πανω εχω διαβασει διαφορα. Οι 2 συσκευες που μου αρεσαν περισσοτερο και μου εχουν μεινει ειναι αρχικα το oneplus one και μετα μου φανηκε αρκετα συμπαθιτικο και το το huawie honor 6. Προσανατολιζομαι καλα?Ποια η γνωμη σας για τα παραπανω?Και εννοειτε καθε συμβουλη δεκτη και για καποια αλλη συσκευη μεχρι κ απο Ελλαδα που νομιζω πως δεν αξιζει..
×
×
  • Create New...