ChrisFit Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δεν ξέρω τι γίνεται... εγώ έκανα την παραγγελία 20/11 μαζί με τα silver bullets earphones με standard shipping και έχει απο την Παρασκευή (28/11) που απλά έχει γίνει από pending shipment σε processing... Δεν μου έχουν στείλει καν το 2ο mail για το tracking από την oneplus... Αύριο θα τους στείλω mail! Έκανα ακριβώς την ίδια παραγγελία την Παρασκευή 28/11 (Black Friday) και περιμένω mail για το tracking number. Για σίγουρα θα στείλω ή σήμερα ή αύριο και εγώ ένα mail! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Έκανα ακριβώς την ίδια παραγγελία την Παρασκευή 28/11 (Black Friday) και περιμένω mail για το tracking number. Για σίγουρα θα στείλω ή σήμερα ή αύριο και εγώ ένα mail! Φίλε τα είχε διαθέσιμα τα silver bullets όταν έκανες την παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisFit Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αυτό δεν το πρόσεξα.. Και κακώς!! Γιατί είχα διαβάσει πολλούς που έλεγαν να βλέπουμε αν είναι διαθέσιμα τα προϊόντα που βάζουμε στο καλάθι, γιατί μπορούν να καθυστερήσουν ολη την παραγγελία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αυτό δεν το πρόσεξα.. Και κακώς!! Γιατί είχα διαβάσει πολλούς που έλεγαν να βλέπουμε αν είναι διαθέσιμα τα προϊόντα που βάζουμε στο καλάθι, γιατί μπορούν να καθυστερήσουν ολη την παραγγελία!! Σε ρωτάω γιατί εγώ όταν έκανα την παραγγελία είχα προσέξει να είναι διαθέσιμο και ήταν όντως διαφορετικά δεν θα τα έπαιρνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εγώ έκανα την παραγγελία στις 28/11 και όλα ήταν διαθέσιμα, ακόμα processing. Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Invites on fire!! Άλλη μια λήγει σε λίγες ώρες!! http://mandrillapp.com/track/click/30146609/account.oneplus.net?p=eyJzIjoiU2M4Q3B0c1hZLUJjci1CY19BVHkwSlJJd0dBIiwidiI6MSwicCI6IntcInVcIjozMDE0NjYwOSxcInZcIjoxLFwidXJsXCI6XCJodHRwczpcXFwvXFxcL2FjY291bnQub25lcGx1cy5uZXRcXFwvaW52aXRlXFxcL2NsYWltXFxcL0dMOE8tNERBTC1KSVoyLVdTNkhcIixcImlkXCI6XCIxNGZlYTMzZmU0ZGY0MDFkOWZiYzYyYTk3NGU5YjA2N1wiLFwidXJsX2lkc1wiOltcImI4YTk0NjQ3ZjM3NTNiMzU0MGE5NGYxNmQwOWUzOTRjZTZkMTBjY2ZcIl19In0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Το γραφαν και στο site τους για το black friday. Up to 5 business days για το 64αρι. Αν εχει καποιος και κανενα accessory που εχει ή απεκτησε προβλημα διαθεσιμοτητας, κλαφτα χαραλαμπε. Υπομονη. Το δικο μου εφυγε για αποστολη χτες (ακριβως 5 εργασιμες) Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εγώ έκανα την παραγγελία στις 28/11 και όλα ήταν διαθέσιμα, ακόμα processing. μια από τα ίδια.μονο το τηλ παρήγγειλα.μαλον θα καθυστερησουν λόγο των πολλών παραγγελιών απο την black friday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Το γραφαν και στο site τους για το black friday. Up to 5 business days για το 64αρι. Αν εχει καποιος και κανενα accessory που εχει ή απεκτησε προβλημα διαθεσιμοτητας, κλαφτα χαραλαμπε. Υπομονη. Το δικο μου εφυγε για αποστολη χτες (ακριβως 5 εργασιμες) Πότε έκανες την παραγγελία? Μόνο το κινητό είχες? Με πρόσκληση η από black friday? Εγώ έκανα παραγγελία αξεσουάρ την Παρασκευή πρωί πρωί από τους πρώτους καθώς προσπαθούσα να κάνω την παραγγελία από τις 7 το πρωί που ξεκίνησαν αλλά ακόμα είμαι στο processing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisFit Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Σε ρωτάω γιατί εγώ όταν έκανα την παραγγελία είχα προσέξει να είναι διαθέσιμο και ήταν όντως διαφορετικά δεν θα τα έπαιρνα... Δεν το πρόσεξα! Αλλά θα έπεφτε το μάτι μου αν ήταν "out of stock" ... Νομίζω μερικα mails με την Oneplus θα μας βοηθήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Πότε έκανες την παραγγελία? Μόνο το κινητό είχες? Με πρόσκληση η από black friday? Εγώ έκανα παραγγελία αξεσουάρ την Παρασκευή πρωί πρωί από τους πρώτους καθώς προσπαθούσα να κάνω την παραγγελία από τις 7 το πρωί που ξεκίνησαν αλλά ακόμα είμαι στο processing. 26 το απογευμα Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Χαμός άλλη μια http://mandrillapp.com/track/click/30146609/account.oneplus.net?p=eyJzIjoiYWlFenNHbXZPTFk2ZlRMdnFjSGpWNkU1dXBRIiwidiI6MSwicCI6IntcInVcIjozMDE0NjYwOSxcInZcIjoxLFwidXJsXCI6XCJodHRwczpcXFwvXFxcL2FjY291bnQub25lcGx1cy5uZXRcXFwvaW52aXRlXFxcL2NsYWltXFxcL0dMUVAtNERBMy1NTEpKLU80T1NcIixcImlkXCI6XCJmZjQ0YTkzZDcxZWU0ZTk2YmJmYTYwMTFmZDAwY2NiMVwiLFwidXJsX2lkc1wiOltcImI4YTk0NjQ3ZjM3NTNiMzU0MGE5NGYxNmQwOWUzOTRjZTZkMTBjY2ZcIl19In0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δεν το πρόσεξα! Αλλά θα έπεφτε το μάτι μου αν ήταν "out of stock" ... Νομίζω μερικα mails με την Oneplus θα μας βοηθήσουν Τους έστειλα εγώ, άντε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εγω θα ρωτησω αν και δυσκολα θα βγει ακρη...Κανεις απο Αθηνα να θελει να πουλησει Μπλε Flip Cover? Και για tempered screen protector ψαχνω μιας και στο official ειναι out of stock! Λεω μπας και...μηπως γλυτωσω την παραγγελια απο Γερμανια ή Κινα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Για tempered glass πήρα ένα της nilkin από Κίνα και είναι πολύ καλό και ποιοτικό. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Στο mailbox.de ζηταμε και repackaging ή δεν υπαρχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Στο mailbox.de ζηταμε και repackaging ή δεν υπαρχει προβλημα? Υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά δεν είναι απαραίτητο, επίσης μπορούν να σου κάνουν ομαδοποίηση πολλά δέματα και να τα στείλουν ως ένα. Εγώ αυτό θα κάνω με τα αξεσουάρ που περιμένω, έχω μαζέψει και άλλες παραγγελίες από amazon.de κυρίως το οποίο έχει δωρεάν μεταφορικά προς Γερμανία. Αν απλά έχεις ένα δέμα για αποστολή όμως δε χρειάζεται, απλά πάνω στην υπάρχουσα συσκευασία θα μπουν τα νέα αυτοκόλλητα με την Ελληνική διεύθυνση και θα σταλεί όπως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Στο mailbox.de ζηταμε και repackaging ή δεν υπαρχει προβλημα? Βασικά το τηλέφωνο από UK φεύγει συσκευασμενο σε φάκελο της DHL. Όταν φτάσει στο mailbox εκεί όπως είναι βάζουν από πάνω ένα αυτοκόλλητο της ups με τα στοιχεία σου. Νομίζω είναι περιττό να κάνεις κάτι τέτοιο. Άσε που από μόνη της η συσκευασία του ΟΡΟ είναι πολύ καλή. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Στο mailbox.de ζηταμε και repackaging ή δεν υπαρχει προβλημα? πιστευω οτι αξιζει για 1 μιση ευρω,το φτιαχνουν σε χαρτινη συμπαγες συσκευασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αν είναι για μόνο 1,5 ευρώ φυσικά αξίζει. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αν είναι για μόνο 1,5 ευρώ φυσικά αξίζει. το εκανα εγω,και κανουν πολυ καλη συσκευσια,αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ψαχνω για ασπρο καπακι πισω, ξερει κανεις που θα το βρω σε καλη τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ψαχνω για ασπρο καπακι πισω, ξερει κανεις που θα το βρω σε καλη τιμη; Κάνε ένα search στα κινεζομάγαζα και όλο και κάτι θα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδιά ξέρετε εάν υπάρχει ρύθμιση ώστε να ανοίγει-κλείνει η οθόνη με το flip cover????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδιά ξέρετε εάν υπάρχει ρύθμιση ώστε να ανοίγει-κλείνει η οθόνη με το flip cover????? Αν η θήκη σου έχει τον απαραίτητο μαγνήτη τότε θα λειτουργεί από μόνο του, δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts