Bazilepap Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εγώ το παρήγγειλα χτες το βράδυ με express και μου γράφει processing !! Εσείς που ξέρετε τι σημαίνει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εγώ το παρήγγειλα χτες το βράδυ με express και μου γράφει processing !! Εσείς που ξέρετε τι σημαίνει αυτό ? επεξεργαζονται την αγορα σου Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εμενα εφτασε σημερα, πιστευω και στα αλλα παιδια που ηταν μαζι με το δικο μου Το κινητο ειναι φοβερο και αξιζει και με το παραπανω. Μονο την συσκευασια να δει καποιος, μονο απο εκει εντυπωσιαζεται μαζί ήρθαν..... :) τις επαφές απο τη sim πως τις βλέπουμε ρε παιδιά???????? :O :O :O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 μαζί ήρθαν..... :) τις επαφές απο τη sim πως τις βλέπουμε ρε παιδιά???????? :O :O :O Καλώς τα δεχτήκατε και εύχομαι να τα χαρείτε. Το δικό μου μάλλον αύριο θα το έχω στα χέρια μου, πέρασε με το πλοίο από Ιταλία αλλά δεν έκανε στάση Κέρκυρα ήθελε να γνωρίσει και την Αθήνα και μετά να έρθει. ... Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 υπομονή φίλε μου.... αξίζει με τα 10000000000 :) :) :) :D :D :D Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 μαζί ήρθαν..... :) τις επαφές απο τη sim πως τις βλέπουμε ρε παιδιά???????? :O :O :O Πήγαινε στην εφαρμογή επαφές μετά ρυθμίσεις και θα έχει κάπου εισαγωγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ρε παιδιά, πάω να το παραγγείλω, βάζω διεύθυνση Γερμανίας μέσω του mailbox.de και μου λέει οτι δεν μπορεί να το στείλει σε αυτή τη διέθυνση...τί να κάνω για να προλάβω την προσφορά? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ρε παιδιά, πάω να το παραγγείλω, βάζω διεύθυνση Γερμανίας μέσω του mailbox.de και μου λέει οτι δεν μπορεί να το στείλει σε αυτή τη διέθυνση...τί να κάνω για να προλάβω την προσφορά? Κατ'αρχάς η προσφορά είναι μέχρι Κυριακή. Για τα αποθέματα δεν ξέρω. :p Πρέπει να επιλέξεις ως χώρα σου τη Γερμανία! Ή μπες άμεσα εδώ: https://oneplus.net/de/accessories Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εγώ το παρήγγειλα χτες το βράδυ με express και μου γράφει processing !! Εσείς που ξέρετε τι σημαίνει αυτό ? Δεν ειναι τιποτα.Σε μερικους πηρε και μια βδομαδα η διαδικασια σε εμενα μια μερα μονο.προφανως αναλογα με το στοκ τους.Χαλαρωσε και περιμενε με ηρεμια το θηριο:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 πρεπει να κανω λογαριασμο στο http://oneplus.net/de λογω γερμανιας η απλα στο http://oneplus.net? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εμενα εφτασε σημερα, πιστευω και στα αλλα παιδια που ηταν μαζι με το δικο μου Το κινητο ειναι φοβερο και αξιζει και με το παραπανω. Μονο την συσκευασια να δει καποιος, μονο απο εκει εντυπωσιαζεται Λοιπον πριν λιγο παρελαβα και γω.:D Για να ξενερωσω μερικους για να μην κανουν αναζητηση καθε μερα οπως εγω,το ειχα βαλει με εξπρες και dhl priority στις 11 του μηνα και μου ηρθε στις 28 το βραδυ.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 πρεπει να κανω λογαριασμο στο http://oneplus.net/de λογω γερμανιας η απλα στο http://oneplus.net? Ο λογαριασμός είναι ενιαίος για όλες τις χώρες, θα χρειαστεί να μπεις όμως στο γερμανικό για να βάλεις γερμανική διεύθυνση αποστολής. Οταν θα κάνεις την παραγγελία θα πρεπει επίσης να είσαι στο γερμανικό για να σε αφήσει να το στείλεις Γερμανία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisFit Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Είμαι στη διαδικασία για να παραγγείλω το oneplus one από oneplus.net/de και βλέπω ότι μπορώ να κάνω αποστολή κατευθείαν Ελλάδα και όχι Γερμανία και μετά να το στείλω Ελλάδα... Έχει κάποια διαφορά που πρέπει να ξέρω;; Παρακαλώ βοηθήστε να προλάβω το Black Friday :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaMa Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 γιατι ενω κανω την παραγγελια για αξεσουαρ μεσω tunnelbear μου απαντα Sorry, currently we cannot ship to this address ; Εχω βαλει shipping address το mailbox.de και Billing address τη διευθυνση στην Ελλαδα. Με αυτο τον τροπο ειχα παρει το 64αρι. Δε στελνει πλεον στο mailbox.de; Συμβαινει κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Να ενημερώσω και εγώ ότι παρέλαβα πριν από μερικές μέρες... Είχα μία καθυστέρηση μέχρι να γίνει η αποστολή από oneplus μάλλον λόγω κάποιας έλλειψης σε κάποιο από τα αξεσουάρ.. Οπότε να προσέξετε τη διαθεσιμότητα σε κάθε τι που προσθέτετε στο καλάθι! Από τη στιγμή που όλα ήταν έτοιμα έκανε κάτι λιγότερο από 10 μέρες να φτάσει mailbox.de και από εκεί Αθήνα (standrad shipping apo oneplus - 10 ευρω περιπου, νομίζω τώρα το πήγαν στα 20 - kai ups standard apo mailbox - περίπου 20 ευρώ). Όσον αφορά τα αξεσουάρ πήρα μία white hard case, την οποία δεν την δοκίμασα καν γιατί φαίνεται να γλιστράει πολύ! Όποτε δεν τη συστήνω ειδικά με αυτό το μέγεθος συσκευής... Αντίθετα το flip cover είναι πολύ ωραίο με αυτόματο on-off οθόνης,και προστατεύει αποτελεσματικότατα τη συσκευή, αν και όπως και να το κάνουμε χάνει λίγο σε ευχρηστία. Τέλος πήρα το πλαστικό screen protector της εταιρίας το οποίο είναι καλό μεν αλλα τα 4-5 ευρώ δεν τα αξίζει σε σχέση με τις επιλογές στο ebay! (δεν είχα μπει καν στη διαδικασία να το ψάξω το θέμα όταν έκανα την παραγγελία). Εν ολίγοις και μετά από λίγο ψάξιμο αν ξαναέκανα τώρα τις αγορές θα έπαιρνα μόνο το flip cover από oneplus, ένα tempered glass apo ebay (nillkin ή orzly) και μία θήκη που να προστατεύει όλο το κινητό όπως αυτή της diztronic. Πήρα και τα απλά ακουστικά, καλή αγορά για 10 ευρώ, καλό ήχο και μοναδική έλλειψη η έλλειψη flat καλωδίου. Σίγουρα όχι κάτι το φοβερό αν έχετε ήδη κάποια αξιοπρεπή ακουστικά. Και φυσικά να διευκρινίσω ότι η συσκευή αξίζει με τα χίλια, δουλεύει άψογα, μπαταρία 2 ημερών με ον το wifi μόνιμα, και ον-οφ το 4g και πολλές επιλογές για να το φέρεις στα μέτρα σου. Η άλλη συσκευή που σκεφτόμουν είναι το lg g3 16gb (με microsd όμως), με κάτι λιγότερα από 350 ευρώ στο σκρουτζ. η οποία μάλλον υπερέχει σε κάμερα, σίγουρα σε service, αλλά πρέπει να χάνει σε άλλα σημεία.. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος και νοιώθω ότι πήρα ένα εργαλείο με καλή υποστήριξη στο software (έκανε επι τόπου 2 updates) και πολύ δυνατό hardware που αντέχει στο χρόνο. Μεγαλύτερη ένσταση μου το μπλέξιμο αν χρειαστείς κάποια στιγμή κάποιο service. Αυτά τα λίγα για όσους το σκέφτονται! Edited November 28, 2014 by vag1989 Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 AN παρει κανεις τα ακουστικα JBL E1+ Earphones για τον εαυτο του να μου στειλει λογαριασμο να του βαλω τα λεφτα για να παρει ενα Piece και για μενα μου εσπασε τα νευρα το site ενω βαζω οδο γερμανιας δε μπορω να τα παραγγειλω Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ακουστικά JBL E1+ Earphones και Tempered Glass ΤΕΛΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Δυστυχώς τα παρήγγειλα ήδη αλλά κάτι μου λέει οτι θα βγουν φόλες τα JBL. Είδα κάτι unboxing κατόπιν εορτής και το πλαστικό τους είναι λες και τα πήρες από το γιουσουρούμ.. :down: Για να δούμε.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Ακουστικά JBL E1+ Earphones και Tempered Glass ΤΕΛΟΣ και πολύ κράτησαν, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιο απόθεμα η 1+, όσες φορές έβγαλε απόθεμα στα jbl εξαφανίστηκαν στο λεπτό. Εγώ που έκανα παραγγελία πρωί πρωί και πρέπει να ήμουν από τους πρώτους είχα αριθμό παραγγελίας 1200328884, κάποιος που έκανε παραγγελία τώρα το βράδυ να μας πει αριθμό να δούμε τι παραγγελίες έπεσαν σήμερα. Υπολογίζω πάνω από 20-25 χιλιάδες. Edited November 28, 2014 by morpheusgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Δυστυχώς τα παρήγγειλα ήδη αλλά κάτι μου λέει οτι θα βγουν φόλες τα JBL. Είδα κάτι unboxing κατόπιν εορτής και το πλαστικό τους είναι λες και τα πήρες από το γιουσουρούμ.. :down: Για να δούμε.. Ισχύει. Ευτυχώς είδα review πριν τα παραγγείλω. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Δυστυχώς τα παρήγγειλα ήδη αλλά κάτι μου λέει οτι θα βγουν φόλες τα JBL. Είδα κάτι unboxing κατόπιν εορτής και το πλαστικό τους είναι λες και τα πήρες από το γιουσουρούμ.. :down: Για να δούμε.. Μην βιάζεσαι να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα,πολλοί μιλάνε για εκπληκτικό ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Δεν ξέρω για την ποιότητα των υλικών του πάντως η JBL φημίζεται για τον άριστο ήχο, για μένα αυτό μετράει, να έχουν καλό ήχο, αν δεν έχουν τέλεια υλικά δεν με απασχολεί, απλά ίσως χρειάζονται λίγο περισσότερο προσοχή στη χρήση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Απο xiaomiworld.com εχει παραγγειλει κανεις; Λεω να παρω ενα power bank. Λετε να αργησει πολυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Απο xiaomiworld.com εχει παραγγειλει κανεις; Λεω να παρω ενα power bank. Λετε να αργησει πολυ; Για power bank δες και αυτά της anker, με έχουν βολέψει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 και πολύ κράτησαν, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιο απόθεμα η 1+, όσες φορές έβγαλε απόθεμα στα jbl εξαφανίστηκαν στο λεπτό. Εγώ που έκανα παραγγελία πρωί πρωί και πρέπει να ήμουν από τους πρώτους είχα αριθμό παραγγελίας 1200328884, κάποιος που έκανε παραγγελία τώρα το βράδυ να μας πει αριθμό να δούμε τι παραγγελίες έπεσαν σήμερα. Υπολογίζω πάνω από 20-25 χιλιάδες. Παραγγελία στις 18:00 περιπου εχω αριθμο 1200348509 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts