il_tifosi Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Τελικά black Friday ηταν μόνο για το Αμέρικα; Σε μας δεν έχει έκπτωση :( Τουλάχιστον έχει το καλωδιάκι... Άκυρο, αν το πατήσω, αλλάζει τιμή :Ρ Edited November 28, 2014 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Μια απο τα ίδια, προσθέτει 16αρια κανονικά και στα 64αρια μου γράφει οτι δεν μπορώ να το αγοράσω. Δοκίμασα και με άλλο browser. Με έχει αφήσει να προσθέσω 18 απο τα 16αρια.... χμμμ... σκαλωμα σιγουρα. Θα ελεγα να περιμενεις μερικες ωρες μηπως και ξεσκαλωσει ή/και απο διαφορετικη IP. Δες και στο my account μηπως εχει κατι μεσα (στις παραγγελιες ή στην αναμονη πληρωμης) Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Κάποιο κόλημσ είχε φάει. Μπήκε τελικά στην σειρά και περιμένει shipment για mailbox.de. Άντε να δούμε, παρέα του μπήκαν screen protector, tempered glass, clear case και 2 καλώδια φόρτισης ακόμα. Pending Shipment , τώρα θα μας φάει η αναμονή... Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ε ρε απίστευτα πράματα...Χτες βράδυ παράγγειλα και τα ειχαν ολα coming soon... Τώρα πρέπει να κάνω extra παραγγελία για θήκες κτλ...:blink: Και να πληρώσω και 5,38 έξοδα προς Γερμανία και μετα προς εδώ πάλι...:mad::mad: Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση....:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Αν δεν την πάρει ο φίλος ενδιαφέρομαι εγώ ακόμα και για αγορά. Είμαι κι εγώ Μοσχάτο. :D Ναι, αν υπάρχει ακόμη το screen protector να το πάρεις. Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη, λίγο δύσκολο να κατέβω στο Μοσχάτο. :) Σ' ευχαριστώ πολύ Da_rudakos. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ε ρε απίστευτα πράματα...Χτες βράδυ παράγγειλα και τα ειχαν ολα coming soon... Τώρα πρέπει να κάνω extra παραγγελία για θήκες κτλ...:blink: Και να πληρώσω και 5,38 έξοδα προς Γερμανία και μετα προς εδώ πάλι...:mad::mad: Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση....:mad::mad: Από mailboxde προς Ελλάδα, μπορείς να του πεις να περιμένει και να "ενώσει" όσες παραλαβές θέλεις...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Επειδή μόλις το παραγγειλα με Standard αποστολή είναι Subtotal €299.00 Shipping & Handling €19.99 Grand Total €318.9 Βάλε maximum για να έρθει απο Γερμανία (γρήγορα) 20 ευρώ συνολικά είναι 338,99 ~ 340[C ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Αν δεν την πάρει ο φίλος ενδιαφέρομαι εγώ ακόμα και για αγορά. Είμαι κι εγώ Μοσχάτο. :D οκ ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisFit Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Είμαι εντελώς καινούργιος με την αναζήτηση κινητού τηλεφώνου και μετά από έρευνα (βδομάδας θα έλεγα) κατέληξα στο να πάρω το oneplus one! Διάβασα ότι η καλύτερη τιμή είναι από Γερμανία (διάβασα επίσης και τη διαδικασία παραγγελίας). Με βολεύει κιόλας γιατί έχω ένα φίλο στη Γερμανία, οπότε θα θα γλυτώσω και την προμήθεια του mailboxde! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: θα χρειαστώ κάποια πρόσκληση (αν ναι από που); Και δεύτερη, στο package του τηλεφώνου περιέχεται φωρτιστης και καλώδιο; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, ανυπομονώ για πληροφορίες έτσι ώστε να καταφέρω να φτάσει στα χέρια μου αυτό το εργαλείο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ναι, αν υπάρχει ακόμη το screen protector να το πάρεις. Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη, λίγο δύσκολο να κατέβω στο Μοσχάτο. :) Σ' ευχαριστώ πολύ Da_rudakos. Τίποτα λεβεντη.. Nemesis περιμενω πμ να το τσιμπησεις..Δεν θελω χρηματα :) Δεν πιστευα οτι υπαρχει αλλο one+ στο Μοσχατο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: θα χρειαστώ κάποια πρόσκληση (αν ναι από που); Και δεύτερη, στο package του τηλεφώνου περιέχεται φωρτιστης και καλώδιο; Σήμερα ΜΟΝΟ, μπορεί και να μην χρειαστείς! (δες μερικά ποστ παραπάνω) Φορτιστής και καλώδιο, περιέχονται! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Είμαι εντελώς καινούργιος με την αναζήτηση κινητού τηλεφώνου και μετά από έρευνα (βδομάδας θα έλεγα) κατέληξα στο να πάρω το oneplus one! Διάβασα ότι η καλύτερη τιμή είναι από Γερμανία (διάβασα επίσης και τη διαδικασία παραγγελίας). Με βολεύει κιόλας γιατί έχω ένα φίλο στη Γερμανία, οπότε θα θα γλυτώσω και την προμήθεια του mailboxde! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: θα χρειαστώ κάποια πρόσκληση (αν ναι από που); Και δεύτερη, στο package του τηλεφώνου περιέχεται φωρτιστης και καλώδιο; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, ανυπομονώ για πληροφορίες έτσι ώστε να καταφέρω να φτάσει στα χέρια μου αυτό το εργαλείο!! Κανονικα χρειαζεσαι προσκληση. Σημερα ομως μπορεις να παραγγειλεις χωρις προσκληση ακομα και το 16αρι... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisFit Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ευχαριστώ πολύ! Το 64gb θα βάλω και ελπίζω το βράδυ που θα μπορέσω να κάνω την παραγγελία να ισχύει ακόμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout77 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημέρα, αν κάποιος παραγγείλει σήμερα, ενδιαφέρομαι για Data Cable. Όποιος μπορεί να με εξυπηρετήσει ας στείλει PM. Είμαι από Αθήνα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 σημερα γιατι δεν χρειαζεται invite????? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 σημερα γιατι δεν χρειαζεται invite????? :O Γιατί είναι Black Friday Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperbill Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 η παραγγελία έγινε... το 64αρι έρχεται....:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 η παραγγελία έγινε... το 64αρι έρχεται....:yahoo: ωραια τελικα εχουν πουλησει 500.000 αλλα ολοι οι geeks αυτο πηραμε στο τελος... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 ποσες μερες θελει η Ups για ελλαδα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 η παραγγελία έγινε... το 64αρι έρχεται....:yahoo: ποσο σου φτανει φιλε σημερα που ειναι σε προσφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εκανα παραγγελια το βραδυ στης 26/11 και το status της παραγγελιας ειναι ακομα pending shipment .Ειχα βαλει standar shipment ποσες μερες κανει να φυγει απο εκει; Μηπως επεσα πανω στη black friaday και θα περιμενω πολυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εμενα εφτασε σημερα, πιστευω και στα αλλα παιδια που ηταν μαζι με το δικο μου Το κινητο ειναι φοβερο και αξιζει και με το παραπανω. Μονο την συσκευασια να δει καποιος, μονο απο εκει εντυπωσιαζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εκανα παραγγελια το βραδυ στης 26/11 και το status της παραγγελιας ειναι ακομα pending shipment .Ειχα βαλει standar shipment ποσες μερες κανει να φυγει απο εκει; Μηπως επεσα πανω στη black friaday και θα περιμενω πολυ; Συμφωνα με αυτα που δηλωνουν στο black friday up to 5 business days.... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ναι για σημερινες παραγγελιες. Εγω που το παρηγγειλα στης 26 γιατι μου αργει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Μην απορεις αν σιωπηρα εισαι στην ιδια κατηγορια... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout77 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλησπέρα, για όσους δεν προλάβουν το Black Friday, έχω ακόμα 2 προσκλήσεις που λήγουν την Κυριακή. PM το email σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts