vxar Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παραγγελία στις 19\11 μέχρι σήμερα το status-pending shipment και σήμερα άλλαξε σε processing τι σημαίνει;;; δυστυχώς δεν ηταν κολλημένο το status όπως πιστευα!! Άργησαν αρκετά τλκα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παραγγελία στις 19\11 μέχρι σήμερα το status-pending shipment και σήμερα άλλαξε σε processing τι σημαίνει;;; δυστυχώς δεν ηταν κολλημένο το status όπως πιστευα!! Άργησαν αρκετά τλκα!!! ειχες επιλεξει express shiping? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vxar Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 ειχες επιλεξει express shiping? Ναι φιλέ μου express shiping έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ναι φιλέ μου express shiping έβαλα. συνηθως μετα απο 1 ημερα το στελνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vxar Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 συνηθως μετα απο 1 ημερα το στελνουν. Ευχαριστώ φιλε μου για την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ευχαριστώ φιλε μου για την πληροφορία. υπομονη θελει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) Εχει πεσει καθολου η τιμη του; Αμα το αγορασω (32gb) απο Ευρωπη, ποσο θα μου βγει συνολο μαζι με τα μεταφορικα; Εξακολουθει το ποσο να βγαινει κοντα στα 330 ευρω; Δεν υπαρξε ποτε 32GB. Αυτη την στιγμη το μονο διαθεσιμο απο το επισημο site ειναι το 64αρι και με τα μεταφορικα (εκτος mailboxde) κανει ~319 ευρω. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- συνηθως μετα απο 1 ημερα το στελνουν. Αν υπαρχει αμεσα διαθεσιμο, που μαλλον μετα και το pre-order δεν ειναι και παρα πολυ.... Edited November 27, 2014 by fumantsu Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 H Ups στελνει οδικως ελλαδα;;:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πολυ πιθανο. Εχω ενα φιλο που δουλευει σε courier (multinational) και μου εχει οτι υπαρχει και το full οδικως (πιο φτηνο, πιο πολλες μερες) Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YANNIS Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 319€ κοστίζει να φύγει από OnePlus.net. Με τη mailbox.de πόσο θα βγει σύνολο; 350; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris1331 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Έχω 3 προσκλήσεις που λήγουν στις 01/12 και ώρα Ελλάδος 10.45 π.μ. . Οποιος επιθυμεί κάποια από αυτές ας μου στείλει πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) 319€ κοστίζει να φύγει από OnePlus.net. Με τη mailbox.de πόσο θα βγει σύνολο; 350; 21€ περίπου εάν επιλέξεις UPS standard που είναι και η πιο ακριβή επιλογή. Οι άλλες επιλογές ξεκινάνε από 12€ περίπου αν θύμαμαι καλά. Στο site του mailboxde έχει πίνακα με τις πιθανές επιλογές και τους τιμές τους. Edited November 27, 2014 by sb68s Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Για οσους ΙΣΩΣ ενδιαφερει... black friday σε 16ωρες στην Oneplus One...αρα εκπτωσεις... https://oneplus.net/blackfriday/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 καλησπερα παιδια μπορειτε να προτεινεται καποια καλη θηκη (σιλικονης η μονο απο πισω που μπαινει) και κανενα προστατευτικο οθονης?? και απο ποιο μαγαζι ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 καλησπερα παιδια μπορειτε να προτεινεται καποια καλη θηκη (σιλικονης η μονο απο πισω που μπαινει) και κανενα προστατευτικο οθονης?? και απο ποιο μαγαζι ευχαριστω πολυ παρα πολυ καλη εφαρμογη.http://www.mobilefun.co.uk/nillkin-super-frosted-shield-oneplus-one-case-black-p46698.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παρα πολυ καλη εφαρμογη.http://www.mobilefun.co.uk/nillkin-super-frosted-shield-oneplus-one-case-black-p46698.htm ευχαριστω πολυ εχει και προστατευτικα οθονης??' απο που ερχονται και ποσες ημερες?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παρα πολυ καλη εφαρμογη.http://www.mobilefun.co.uk/nillkin-super-frosted-shield-oneplus-one-case-black-p46698.htm Και πανάκριβη.. Στο ebay η ίδια έχει το 1/4 της τιμής αυτής.. @GTHOM Πάρε και το tempered glass επίσης της nillkin και δεν χρειάζεται κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperbill Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Είμαι κάτοχος ενός Galaxy S εδώ και κάποια χρόνια φορτωμένο με Cyanogenmod και μηνιαίο update της rom και μέχρι τώρα δεν έβλεπα κάποιο κινητό που να άξιζε τον κόπο να τα σκάσω... Το Oneplus φαίνεται εντυπωσιακό αλλά χθες ένας φίλος αγόρασε το οκταπύρηνο της MLS... Εσείς που έχετε αγοράσει το OnePlus πως το συγκρίνετε με το MLS S8 όσον αφορά ποιότητα κατασκευής κάμερα κτλ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Είμαι κάτοχος ενός Galaxy S εδώ και κάποια χρόνια φορτωμένο με Cyanogenmod και μηνιαίο update της rom και μέχρι τώρα δεν έβλεπα κάποιο κινητό που να άξιζε τον κόπο να τα σκάσω... Το Oneplus φαίνεται εντυπωσιακό αλλά χθες ένας φίλος αγόρασε το οκταπύρηνο της MLS... Εσείς που έχετε αγοράσει το OnePlus πως το συγκρίνετε με το MLS S8 όσον αφορά ποιότητα κατασκευής κάμερα κτλ...? ούτε καν μπορούμε να τα συγκρίνουμε αυτά τα δύο.. μην σε εντυπωσιάζει ο αριθμός τον πυρήνων στο mls.. ο τετραπύρηνος μας 801 τον έχει για πλάκα.. επίσης μικρότερη οθόνη (για κάποιους είναι υπέρ), μικρότερη ανάλυση οθόνης, μικρότερη μπαταρία, λιγότερη ραμ, δύσκολο έως αδύνατο να πάρει καμία αναβάθμιση και γενικά είναι ένα no name κινέζικο.. αυτά είναι τα βασικά.. το μόνο θετικό που βρίσκω στο mls είναι ότι έχει δώρο το gps navigation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) ούτε καν μπορούμε να τα συγκρίνουμε αυτά τα δύο.. μην σε εντυπωσιάζει ο αριθμός τον πυρήνων στο mls.. ο τετραπύρηνος μας 801 τον έχει για πλάκα.. επίσης μικρότερη οθόνη (για κάποιους είναι υπέρ), μικρότερη ανάλυση οθόνης, μικρότερη μπαταρία, λιγότερη ραμ, δύσκολο έως αδύνατο να πάρει καμία αναβάθμιση και γενικά είναι ένα no name κινέζικο.. αυτά είναι τα βασικά.. το μόνο θετικό που βρίσκω στο mls είναι ότι έχει δώρο το gps navigation. Αν και κάτοχος του oneplus one και παλιος κατοχος πολλων οχταπυρινων και δυνατων τετραπυρινων...τα καλα οχταπυρινα(ΜΤ6592 & 6595) σε επεξεργαστικη ισχυ ειναι πολυ ανότερα απο snapdragon 800 & 801..χανουν στο γεγονος οτι τα καλα τετραπυρινα(φεριπιν οneplus one) συνδιάζονται με πολυ καλές κάρτες γραφικών.. αν π.χ το 8πυρινο της μλς φορουσε μια adreno 330 και οχι mali 450,στα benchmarks θα ηταν ανώτερο απο το oneplus one(δες το meizu mx-4 που του βαλαν λιγο καλύτερη gpu απο την mali 450)...Επι της ουσιας ομως και επι του πρακτέος ειτε το μλσ παρεις ειτε το oneplus one θα μπορεις να παίζεις ολα τα παιχνίδια ανετα...και θα ανοιγεις ολες τις εφαρμογες ανετα...εγω θα σου ελεγα φιλε μου παρε οτι αγαπαει η καρδουλα σου και οτι σε αρεσει πιο πολυ... Edited November 27, 2014 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperbill Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 το εντυπωσιακό στο MLS είναι οι φωνητικές εντολές που πραγματικά φαίνεται να δουλεύουν καλά και η αίσθηση που μου είπε ο φιλαράκος μου ότι νιώθει ότι είναι "ελληνικό" δηλαδή οτι θα έχει καλή υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης. Εμένα πάντως η αίσθηση που μου έδωσε ήταν αυτό που καλώς ή κακώς ονομάζουμε κινέζικο, δηλαδή φθηνό... Δεν ξέρω την αίσθηση που αποπνέει το oneplus... φαίνεται να έχει την ποιότητα των LG G2 - G3, Galaxy S5, Sony Z$ κτλ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 το εντυπωσιακό στο MLS είναι οι φωνητικές εντολές που πραγματικά φαίνεται να δουλεύουν καλά και η αίσθηση που μου είπε ο φιλαράκος μου ότι νιώθει ότι είναι "ελληνικό" δηλαδή οτι θα έχει καλή υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης. Εμένα πάντως η αίσθηση που μου έδωσε ήταν αυτό που καλώς ή κακώς ονομάζουμε κινέζικο, δηλαδή φθηνό... Δεν ξέρω την αίσθηση που αποπνέει το oneplus... φαίνεται να έχει την ποιότητα των LG G2 - G3, Galaxy S5, Sony Z$ κτλ...? Ποιοτικα το oneplus one φιλε μου,ειδικα το sandstone black,ειναι πολυ ανοτερο απο καθε g2,g3,s5,z κτλπ...ειναι απο αλλο πλανητη....το μονο που μπορει να συγκριθει ποιοτικα μαζι του,κατ εμε,ειναι το iphone 6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperbill Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Αν και κάτοχος του oneplus one και παλιος κατοχος πολλων οχταπυρινων και δυνατων τετραπυρινων...τα καλα οχταπυρινα(ΜΤ6592 & 6595) σε επεξεργαστικη ισχυ ειναι πολυ ανότερα απο snapdragon 800 & 801..χανουν στο γεγονος οτι τα καλα τετραπυρινα(φεριπιν οneplus one) συνδιάζονται με πολυ καλές κάρτες γραφικών.. αν π.χ το 8πυρινο της μλς φορουσε μια adreno 330 και οχι mali 450,στα benchmarks θα ηταν ανώτερο απο το oneplus one...Επι της ουσιας ομως ειτε το μλσ παρεις ειτε το oneplus one θα μπορεις να παίζεις ολα τα παιχνίδια ανετα...και θα ανοιγεις ολες τις εφαρμογες ανετα...εγω θα σου ελεγα φιλε μου παρε οτι αγαπαει η καρδουλα σου και οτι σε αρεσει πιο πολυ... εγώ τον τελευταίο καιρό περισσότερο διασκεδάζω και γουσταρω από τα updates των rom παρά από παιχνίδια...:) και το oneplus με την cyanogen από πίσω σίγουρα θα προσφέρει συγκινήσεις και δεν θα βαρεθώ να βλέπω το ίδιο UI και την ίδια έκδοση android για χρόνια.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιοτικα το oneplus one φιλε μου,ειδικα το sandstone black,ειναι πολυ ανοτερο απο καθε g2,g3,s5,z κτλπ...ειναι απο αλλο πλανητη....το μονο που μπορει να συγκριθει ποιοτικα μαζι του,κατ εμε,ειναι το iphone 6... Σ'ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Να μου ελαττώσει την αγωνία μέχρι να το αποκτήσω...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 @GTHOM Πάρε και το tempered glass επίσης της nillkin και δεν χρειάζεται κάτι άλλο Αχ αυτό το tempered glass. Έκανε να μου έρθει από ebay 1.5+ μήνα και όταν τελικά ήρθε (εν τω μεταξύ πίστευα ότι είχε χαθεί) και το άνοιξα, το βρήκα χίλια κομμάτια. Μάλλον το χρησιμοποιούσαν σαν μπαλάκι οι υπάλληλοι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς!!!!! Ο πωλητής φυσικά μού επέστρεψε τα χρήματα (όλο το διάστημα που το πακέτο αγνοούνταν έστελνε συνεχώς μηνύματα ο άνθρωπος και με ρωτούσε αν ήθελα να μου στείλει άλλο ή να μου επιστρέψει τα χρήματα), αλλά τί να το κάνεις, έχω αφήσει γυμνό το κινητό και μάλλον δε με βλέπω να παραγγέλνω κάποιο άλλο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 εγώ τον τελευταίο καιρό περισσότερο διασκεδάζω και γουσταρω από τα updates των rom παρά από παιχνίδια...:) και το oneplus με την cyanogen από πίσω σίγουρα θα προσφέρει συγκινήσεις και δεν θα βαρεθώ να βλέπω το ίδιο UI και την ίδια έκδοση android για χρόνια.... Για το Ui που λες εχει πολλους,βασικα ενα σορο,launchers να βαλεις στο κινητό σου...Τεσπα εγω προσωπικα μιας και εχουν ιδια τιμη πανω κατω το mls με το 1+1 χωρις δευτερη σκέψη θα πηγαινα στο 1+1 εννοειται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts