Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

300€+10€ (standart shipping Αγγλια-Γερμανία) + 20€ (UPS standard mailboxde-Αθηνα)

Παραγγελία 22/9, Αποστολή 24/9, mailboxde 26/9, Αθηνα 01/10.

Μου έκανε εντύπωση πως η ημερομηνία παραγωγής είναι 19/9, πέντε μέρες πριν αποστολή. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουν καθόλου απόθεμα συσκευών. Ίσως αυτό εξηγεί το γιατί καθυστερούν τόσο την αποστολή σε αυτούς που παρήγγειλαν τελευταία.

προφανως δεν υπαρχει αποθεμα,ειναι πολλες ημερες απο τις ημερ/νιες παραγγελειας.καλοριζικο για το δικο σου..

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σχετικα με την θηκουλα μπορειτε να μας πειτε οσοι την αγορασατε εαν εχει καλη εφαρμογη στην συσκευη?ειναι λεπτη?γενικα πως καθεται επανω στην στην συσκευη,ευχαριστω.

σχετικα με την θηκουλα μπορειτε να μας πειτε οσοι την αγορασατε εαν εχει καλη εφαρμογη στην συσκευη?ειναι λεπτη?γενικα πως καθεται επανω στην στην συσκευη,ευχαριστω.

εχει καλη εφαρμογη λεπτη.,δινει αισθηση ασφαλειας.προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

με τα screen protector εχει θεμα?δλδ στις γωνιες να τα ανασηκωνει?

με τα screen protector εχει θεμα?δλδ στις γωνιες να τα ανασηκωνει?

σε αυτο δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν μου ηρθαν ακομα.περιμενω τις επομενες ημερες screen protector

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

έχω μία πρόσκληση για το μαύρο το 64αρι που λήγει αύριο (σε περίπου 21 ώρες).

πμ. και ο πρώτος την παίρνει

To MONO καλώδιο εως τώρα που μπορεί να φορτίσει το ΟΡΟ ακριβώς όπως το γνήσιο, δηλαδή παρέχοντάς του ~1.9Α είναι ΜΟΝΟ το Κopi Cable.

Θα το βρεις μόνο από παραγγελία απ'ευθείας από τους ίδιους. Τιμή: $5,99 / τεμάχιο και μεταφορικά $5 + $1 ανα εξτρα τεμάχιο.

Πως; Επειδή το eshop τους στέλνει μόνο US & Canada, στέλνεις μειλ στον Σαμ (sales@kopi-d.com), του ξηγιέσαι τι θες και σε φτιάχνει κύριος. Πληρωμή PayPal οπότε είσαι ΟΚ.

Παρείγγηλα 3 να έχω και τα επιβεβαιώνω ότι παίζουν αψογότατα. Και είναι και καλά καλώδια.

αυτο πως το βλεπεις?

http://www.aliexpress.com/item/100-original-oneplus-one-plus-one-mobile-phone-usb-cable-80cm-red-color-free-shipping/2038794294.html

σε αυτο δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν μου ηρθαν ακομα.περιμενω τις επομενες ημερες screen protector

λενε οτι το κοκκινο ειναι πανεμορφο..

Αν πράγματι είναι το original, δεν υπάρχει θέμα - δεν έχει παραλάβει όμως κάποιος από τους 10 που το παραγγείλανε...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

ένα μαμώ-bumper μη μεταλλικό που στον @*(%$ θα βρω,έχω ψάξει όλη την κινεζία και δεν κυκλοφορεί τίποτα !!!!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν πράγματι είναι το original, δεν υπάρχει θέμα - δεν έχει παραλάβει όμως κάποιος από τους 10 που το παραγγείλανε...

εχει feedback σε αλλους πωλητες.το θεμα ειναι αν οντως ειναι original..

Για πια θήκη λες ; χάθηκα !!

Εχω στην διαθεση μου ενα Invite..ενας που ξερει τον τροπο αγοαρας και εναι ετοιμος να το παρει ας στειλει π.μ να του την δοσω.

Για πια θήκη λες ; χάθηκα !!

για την diztronic μιλουσαμε

εγώ το παράγγειλα πάντως, το θέμα είναι ότι θα κάνει καμια 20 -25 μέρες

πες μας εντυπωσεις οταν το λαβεις!

Όπως είπε και ο Αντώνης εαν είναι όντως το γνήσιο τότε δεν έχεις θέμα. Γενικά το AliExpress εγώ προσωπικά το εμπιστεύομαι, όμως με προβληματίζει που βρήκαν το καλώδιο εφ'όσον δεν πωλείται πουθενά ξεχωριστά...

Ναι, θα ήθελα και εγώ εντυπώσεις. Όχι τίποτα άλλο γιατί έκανα δουλειά με τα Kopi, απλά ε, είναι πιό στυλάτο :happy:

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

το ευρωπαικο εχει το σημα cyanogenmod?επισης κατω δεξια βαζουμε σαν χωρα germany?για το site one plus αναφερομαι οταν ειναι να παραγγειλω Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλησπέρα , μου ήρθαν invite 24ώρα και λήγουν αύριο 6/10 6:30 μμ

επειδή δεν θα μου χρειαστούν όποιος ενδιαφέρεται βάζω τα λινκς παρακάτω:

https://account.oneplus.net/invite/claim/AV29-WEBX-BOPT-UOMB

https://account.oneplus.net/invite/claim/GZWJ-VWAP-IYNH-YU4A

Όπως είπε και ο Αντώνης εαν είναι όντως το γνήσιο τότε δεν έχεις θέμα. Γενικά το AliExpress εγώ προσωπικά το εμπιστεύομαι, όμως με προβληματίζει που βρήκαν το καλώδιο εφ'όσον δεν πωλείται πουθενά ξεχωριστά...

το εχουν κ στο ebay λιγο ποιο ακριβο ομως

http://www.ebay.com/itm/Original-80cm-Red-Date-USB-Cable-Adapters-For-OnePlus-One-A0001-Genuine-/141383383148?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item20eb1b386c

Ρε παιδιά μη βάζετε χύμα invites, τα παίρνουν και τα πουλάνε σε αλλά φόρουμ
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πάντως αυτού του είδους τα καλώδια έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν γενικά... Μέχρι και τα sentio που προωθεί το πλαίσιο έτσι είναι... http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-accessories/Sentio-Micro-USB-Charge-Data-Cable-1-2m-Pink.htm

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ