akpe Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παιδια το εχω παραγγείλλει απο τις 30/9 απο το site κανονικα με προσκληση και πληρωσα την ιδια μερα! Απο τοτε μεχρι και σημερα το order status γραφει pending! Να ανυσηχησω?? Δε νομίζω, και εγώ την ίδια μέρα (το απόγευμα) παράγγειλα και μόλις προχτές το γύρισε σε Processing Shipment. Λογικά από Δευτέρα θα μας έρθει mail από mailboxde :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregory4312 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω και εγω το 64ρη αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι πληροφοριες πρεπει να βαλω στο shipping adress (Στη κεντρικη ιστοσελιδα του oneplus one). Εχω κανει λογαριασμο στο mailboxde και εχω και διευθυνση αλλα στo contact information: First name, Last name και Company τι βαζω? Το email που πηρα απο το mailboxde λεει οτι πρεπει να βαλω το ονομα μου και το ID που μου εστειλαν αλλα που ακριβως? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Post #1581 Ας μπεί στην 1η σελίδα παρακαλώ! Επίσης: update: Για Αθήνα/Θεσσαλονίκη (και μεγάλες πόλεις), η UPS (officialy 5-7 business days) φτάνει συνήθως σε 3-7 μέρες και η DHL Weltpaket - Priority (officialy 4 business days) κάνει 5-9 μέρες... Τέλος, οι χρεώσεις αποστολής (από OpO official) έχουν αλλάξει (από 1/9): Οι δυο επιλογές έχουν χρέωση 10 και 20 ευρώ αντίστοιχά (standard & Express) αλλα ακόμη και η standard ειναι άριστη επιλογή, αφού το δεματάκι φτάνει από UK (OpO warehouse) > DE (mailboxde) σε 2 μέρες.- Edited October 4, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregory4312 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ευχαριστω πολυ φιλε :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παιδια το εχω παραγγείλλει απο τις 30/9 απο το site κανονικα με προσκληση και πληρωσα την ιδια μερα! Απο τοτε μεχρι και σημερα το order status γραφει pending! Να ανυσηχησω?? δεν νομιζω προφανως περιμενουν stock.τελευταιες μερες διαβαζω και αλλοι οτι εχουνε το ιδιο θεμα με εσενα Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ωραία άντε αύριο στην μάζωξη να το δω από κοντά να αποφασίσω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregory4312 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Μετα απο ενα συνεχες πατημα F5 επι 2 ωρες περιπου καταφερα και βρηκα invite και αγορασα ενα μαυρο 64ρη. Για οποιον θελει, πηγαινεται σε αυτα τα link στο twitter: https://twitter.com/hashtag/oneplus?f=realtime&src=hash https://twitter.com/search?f=realtime&q=%23oneplusoneinvite&src=tyah https://twitter.com/hashtag/oneplusone?f=realtime Καποιοι δινουν invites τζαμπα τελειως και ειναι θεμα ταχυτητας ποιος θα προλαβει να απαντησει γρηγορα κτλ κτλ. Το φορουμ σας και ιδιαιτερα αυτο το thread ειναι υπερ βοηθητικα στο θεμα του oneplus και σας ευχαριστω για ολες τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Μετα απο ενα συνεχες πατημα F5 επι 2 ωρες περιπου καταφερα και βρηκα invite και αγορασα ενα μαυρο 64ρη. Για οποιον θελει, πηγαινεται σε αυτα τα link στο twitter: https://twitter.com/hashtag/oneplus?f=realtime&src=hash https://twitter.com/search?f=realtime&q=%23oneplusoneinvite&src=tyah https://twitter.com/hashtag/oneplusone?f=realtime Καποιοι δινουν invites τζαμπα τελειως και ειναι θεμα ταχυτητας ποιος θα προλαβει να απαντησει γρηγορα κτλ κτλ. Το φορουμ σας και ιδιαιτερα αυτο το thread ειναι υπερ βοηθητικα στο θεμα του oneplus και σας ευχαριστω για ολες τις απαντησεις. αντε καλοριζικο.και εδω παντως αν περιμενες δυο ωρες θα εβρισκες προσκληση:) καθε μερα μοιραζουνε.αν πας λιγο πιο πισω στα post θα τα δεις Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Δυστυχώς το πανέμορφο κόκκινο καλώδιο φόρτισης μας άφησε νωρίς δίχως λόγο.. Επειδή κάτι είχα διαβάσει για τη φόρτιση ότι με άλλο καλώδιο δε κανει που θα βρω παρόμοιο; τώρα να μπλεξω με εγγύηση λέτε ειναι χάσιμο χρόνου; To MONO καλώδιο εως τώρα που μπορεί να φορτίσει το ΟΡΟ ακριβώς όπως το γνήσιο, δηλαδή παρέχοντάς του ~1.9Α είναι ΜΟΝΟ το Κopi Cable. Θα το βρεις μόνο από παραγγελία απ'ευθείας από τους ίδιους. Τιμή: $5,99 / τεμάχιο και μεταφορικά $5 + $1 ανα εξτρα τεμάχιο. Πως; Επειδή το eshop τους στέλνει μόνο US & Canada, στέλνεις μειλ στον Σαμ (sales@kopi-d.com), του ξηγιέσαι τι θες και σε φτιάχνει κύριος. Πληρωμή PayPal οπότε είσαι ΟΚ. Παρείγγηλα 3 να έχω και τα επιβεβαιώνω ότι παίζουν αψογότατα. Και είναι και καλά καλώδια. Edited October 4, 2014 by Nikos Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 To MONO καλώδιο εως τώρα που μπορεί να φορτίσει το ΟΡΟ ακριβώς όπως το γνήσιο, δηλαδή παρέχοντάς του ~1.9Α είναι ΜΟΝΟ το Κopi Cable. Θα το βρεις μόνο από παραγγελία απ'ευθείας από τους ίδιους. Τιμή: $5,99 / τεμάχιο και μεταφορικά $5 + $1 ανα εξτρα τεμάχιο. Πως; Επειδή το eshop τους στέλνει μόνο US & Canada, στέλνεις μειλ στον Σαμ (sales@kopi-d.com), του ξηγιέσαι τι θες και σε φτιάχνει κύριος. Πληρωμή PayPal οπότε είσαι ΟΚ. Παρείγγηλα 3 να έχω και τα επιβεβαιώνω ότι παίζουν αψογότατα. Και είναι και καλά καλώδια. πως μετράς τα πόσα αμπερ περνάνε από το καλώδιο στο τηλ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 http://www.ebay.com/itm/Kmashi-3ft-Micro-USB-Data-Sync-2A-Fast-Charger-Cable-for-Samsung-Galaxy-Note-II-/231250564377?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item35d79b9519 δες κ αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Αν μπορει καποιος ας βοηθησει! Η deutsche post ειναι το ιδιο με DHL (θυγατρικη κατι τετοιο)?Επισης εμενα μ λεει εδω κ μια βδομαδα οτι ειναι posted χωρις αλλη ενημερωση...Εχει παραγγειλει κανεις απο deutsche post ωστε να μ πει τι παιζει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Αν μπορει καποιος ας βοηθησει! Η deutsche post ειναι το ιδιο με DHL (θυγατρικη κατι τετοιο)?Επισης εμενα μ λεει εδω κ μια βδομαδα οτι ειναι posted χωρις αλλη ενημερωση...Εχει παραγγειλει κανεις απο deutsche post ωστε να μ πει τι παιζει? Ευχαριστω Για αποστολη΄από mailboxde, το ίδιο είναι Μετά την αναχώρηση από FEUCHT, θα κάνεις υπομονή 8-10 μέρες, μετά θα φανεί να "μπαίνει" το δεμα Ελλάδα! Edited October 4, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Για αποστολη΄από mailboxde, το ίδιο είναι Θα κάνεις υπομονή 8 μέρες, μετά θα φανεί να "μπαίνει" το δεμα Ελλάδα Ευχαριστω πλ για την απαντηση να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Δεν πιστευω να επηρεαζεται η δικη μου αγορα επειδη υπαρχει αλλη μια κρατηση oneplus one στο shopping list μου? Για να γινω κατανοητος εχω αγορασει εχω αγορασει και εχω πληρωσει κανονικα για μενα ενα oneplus one 64gb! Επειδη ζηλεψε ομως και ο αδερφος εξαργυρωσε μια προσληση και την αφησε να εκρεμει στο καλαθι των παραγγελιων μου μεχρι να μου ερθει το δικο μου και εαν τελικα του αρεσει να το αγορασει και αυτος! Λετε γι αυτο να περιμενουν απο την oneplus να ολοκληρωθει να πληρωσουμε δηλαδη και το δευτερο για να μου στειλουν και το 1ο που οπως ειπα εχω παραγγειλει απο 30/9 και μου γραφει εδω και τεσσερις ημερες pending! Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Δεν πιστευω να επηρεαζεται η δικη μου αγορα επειδη υπαρχει αλλη μια κρατηση oneplus one στο shopping list μου? Για να γινω κατανοητος εχω αγορασει εχω αγορασει και εχω πληρωσει κανονικα για μενα ενα oneplus one 64gb! Επειδη ζηλεψε ομως και ο αδερφος εξαργυρωσε μια προσληση και την αφησε να εκρεμει στο καλαθι των παραγγελιων μου μεχρι να μου ερθει το δικο μου και εαν τελικα του αρεσει να το αγορασει και αυτος! Λετε γι αυτο να περιμενουν απο την oneplus να ολοκληρωθει να πληρωσουμε δηλαδη και το δευτερο για να μου στειλουν και το 1ο που οπως ειπα εχω παραγγειλει απο 30/9 και μου γραφει εδω και τεσσερις ημερες pending! Τι λετε? Βρε παιδιά τι συνομωσίες πάτε και φτιάχνετε στο μυαλό σας...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Post #1581 Ας μπεί στην 1η σελίδα παρακαλώ! Επίσης: update: Για Αθήνα/Θεσσαλονίκη (και μεγάλες πόλεις), η UPS (officialy 5-7 business days) φτάνει συνήθως σε 3-7 μέρες και η DHL Weltpaket - Priority (officialy 4 business days) κάνει 5-9 μέρες... Τέλος, οι χρεώσεις αποστολής (από OpO official) έχουν αλλάξει (από 1/9): Οι δυο επιλογές έχουν χρέωση 10 και 20 ευρώ αντίστοιχά (standard & Express) αλλα ακόμη και η standard ειναι άριστη επιλογή, αφού το δεματάκι φτάνει από UK (OpO warehouse) > DE (mailboxde) σε 2 μέρες.- Έχω την εντύπωση πως το standard από το express διαφέρουν στο πότε θα φύγει από την αποθήκη της OpO η παραγγελία, με άλλα λόγια παίρνεις προτεραιότητα για να το στείλουν σε σένα πιο νωρίς. Αν ξαναέκανα την παραγγελία θα διάλεγα standard πάντως. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioann711 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Δε νομίζω, και εγώ την ίδια μέρα (το απόγευμα) παράγγειλα και μόλις προχτές το γύρισε σε Processing Shipment. Λογικά από Δευτέρα θα μας έρθει mail από mailboxde :) Έχω παραγγείλει απο 26/9 και ειναι ακόμα processing....ούτε τρακιν ναμπερ δεν έχω πάρει ακόμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εντωμεταξύ ειχα επιλεξει κι εγω standard και απ οτι βλεπω στο order status γραφει: Spiping Method:Express! Και δεν με εχει χρεωσει 20€ παρα μονο 10€!!!! Το εχει παρατηρησει κανεις αλλο αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik17md Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) παιδια αν υπαρχει καποιος που να εχει προσκληση ας απαντησει,κ οταν λαβω τα δικα μου invites ξανα εδω ty Edited October 4, 2014 by nik17md Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 πως μετράς τα πόσα αμπερ περνάνε από το καλώδιο στο τηλ ? Δες εδώ. http://www.ebay.com/itm/Kmashi-3ft-Micro-USB-Data-Sync-2A-Fast-Charger-Cable-for-Samsung-Galaxy-Note-II-/231250564377?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item35d79b9519 δες κ αυτό Μοιάζει, αλλά πολλά μοιάζουν. Επίσης πολλά (βλέπε PortaPow) ισχυρίζονται ότι περνάνε 2Α αλλά με το ΟΡΟ ... @@. Τα έχεις αγοράσει, τα έχεις τεστάρει; Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vdiesel Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Kαλησπέρα θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω άσπρο κάλυμα γιατί πήρα το μαύρο το 64g:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Kαλημερα μια ερωτηση για οσους πειραν το 64αρι απο το επισημο site ποσο σας βγηκε ακριβως;Π.χ βλεπω οτι το εχει 349$ δηλαδη γυρω στα 276 ευρω τοσο βγαινει τελικη, η μεχρι να φτασει στη πορτα σας εχει προσθετες χρεωσεις και βγαινει παραπανω και αν ναι ποσο ακριβως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Kαλημερα μια ερωτηση για οσους πειραν το 64αρι απο το επισημο site ποσο σας βγηκε ακριβως;Π.χ βλεπω οτι το εχει 349$ δηλαδη γυρω στα 276 ευρω τοσο βγαινει τελικη, η μεχρι να φτασει στη πορτα σας εχει προσθετες χρεωσεις και βγαινει παραπανω και αν ναι ποσο ακριβως; 299 ευρω +24 (μεταφορικα απο oneplus) + 20 (μεταφορικα απο Γερμανια για Ελλαδα με ups) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 300€+10€ (standart shipping Αγγλια-Γερμανία) + 20€ (UPS standard mailboxde-Αθηνα) Παραγγελία 22/9, Αποστολή 24/9, mailboxde 26/9, Αθηνα 01/10. Μου έκανε εντύπωση πως η ημερομηνία παραγωγής είναι 19/9, πέντε μέρες πριν αποστολή. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουν καθόλου απόθεμα συσκευών. Ίσως αυτό εξηγεί το γιατί καθυστερούν τόσο την αποστολή σε αυτούς που παρήγγειλαν τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts