Jump to content

gregory4312

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gregory4312

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

gregory4312's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα, συμφωνα με το tracking της ups το κινητο αναχωρησε απο μπολωνια παρασκευη πρωι (4:00) και απο τοτε δεν εχει ενμηερωθει η σελιδα της ups. Μηπως θα πρεπει να ανησυχω? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. Εγω το παρηγγειλα Σαββατο πρωι. Δευτερα πηγε σε processing και Γερμανια (στο mailboxde) εφτασε Τεταρτη. Επειδη το ΣΚ δεν γινονται παραγγελιες διηρκησε στην ουσια 3 μερες.
  3. Εχω παραγγειλει το κινητο απο την επισημη ιστοσελιδα το σαββατο πρωι. Πηγε σε κατασταση processing την δευτερα και εφτασε στο mailboxde σημερα, Τεταρτη. Εκανα την πληρωμη, επελεξα UPS και ολα καλα. Στην σελιδα της ups, στο tracking γραφει "Σε διακινηση:εγκαιρως" και λεει οτι θα παραδωθει την Τριτη 14 Οκτωβριου. Κατα ποσο ισχυει η ημερομηνια αυτη? Ευελπιστουσα να το παραλαβω την Παρασκευη (ειμαι υπερβολικα ανυπομονος, το γνωριζω). Επισης, προς απαντηση στον djvaga, λενε οτι η billing adress πρεπει να ειναι η δικη σου διευθυνση ενω shipping αυτη του mailboxde. Δεν ξερω εαν γινει κατι αμα το βαλεις διαφορετικα ομως (εννοειται πως shipping adress πρεπει να μπει παντα αυτη του mailboxde η γενικα μια διευθυνση οπου μπορουν να στο στειλουν). Εαν δεν ειμαι σπιτι οταν ερθει το πακετο, τι γινεται? Παει στην γενικη ταχυδρομικη ή το παιρνουν και δοκιμαζουν αλλη μερα? Εαν οχι, υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. Απο οτι ειδα (ή σε αυτο το φορουμ ή σε αλλο) στα στελνουν τυχαια, συνηθως 6 εβδομαδες μετα την παραγγελια.
  5. Μετα απο ενα συνεχες πατημα F5 επι 2 ωρες περιπου καταφερα και βρηκα invite και αγορασα ενα μαυρο 64ρη. Για οποιον θελει, πηγαινεται σε αυτα τα link στο twitter: https://twitter.com/hashtag/oneplus?f=realtime&src=hash https://twitter.com/search?f=realtime&q=%23oneplusoneinvite&src=tyah https://twitter.com/hashtag/oneplusone?f=realtime Καποιοι δινουν invites τζαμπα τελειως και ειναι θεμα ταχυτητας ποιος θα προλαβει να απαντησει γρηγορα κτλ κτλ. Το φορουμ σας και ιδιαιτερα αυτο το thread ειναι υπερ βοηθητικα στο θεμα του oneplus και σας ευχαριστω για ολες τις απαντησεις.
  6. Σκεφτομαι να αγορασω και εγω το 64ρη αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι πληροφοριες πρεπει να βαλω στο shipping adress (Στη κεντρικη ιστοσελιδα του oneplus one). Εχω κανει λογαριασμο στο mailboxde και εχω και διευθυνση αλλα στo contact information: First name, Last name και Company τι βαζω? Το email που πηρα απο το mailboxde λεει οτι πρεπει να βαλω το ονομα μου και το ID που μου εστειλαν αλλα που ακριβως? Ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...