Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα αγόρασα το oneplus one την Παρασκευή (με πρόσκληση) και shipping τίποτα ακόμα ??? ξέρει κανείς γιατι αργούν τόσο ???

Γιατι δεν στειλνεις μαιλ και να ρωτησεις τι γινεται με την παραγγελια σου, γιατι εχεις μια βδομαδα που καταχωρισες παραγγελια; Μια απλη υποθεση ειναι οτι περιμενουν νεες παρτιδες για αποστολη (ισως), αλλα και παλι μια βδομαδα ειναι αρκετος καιρος..

Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλλον είναι η μέρα παραλαβής θηκών!!Μόλις μου ήρθε η Pelosi.Α Ψ Ο Γ Η...Από προστασία βέβαια ελάχιστη...

και γω παρέλαβα σήμερα την Pelosi (Sandstone look-like) η οποία όντως είναι η καλύτερη που επιασα μέχρι σήμερα για το 1+1

Η αφή της είναι σαν την original "πλάτη" και προσθέτει ελάχιστο όγκο

Η προστασία στο τζάμι είναι βέβαια σχεδόν 1mm - ελάχιστη δηλαδή, το tempered glass για μένα είναι must

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

και γω παρέλαβα σήμερα την Pelosi (Sandstone look-like) η οποία όντως είναι η καλύτερη που επιασα μέχρι σήμερα για το 1+1

Η αφή της είναι σαν την original "πλάτη" και προσθέτει ελάχιστο όγκο

Η προστασία στο τζάμι είναι βέβαια σχεδόν 1mm - ελάχιστη δηλαδή, το tempered glass για μένα είναι must

καλυπτει κ το τζαμι η σταματαει στην ακρη του τζαμιου?

Δύο Προσκλήσεις παιδιά που λήγουν σε 22 ώρες.

Να μην πάνε χαμένες...

https://account.oneplus.net/invite/claim/NCK8-O8CV-KO9T-QSUI

https://account.oneplus.net/invite/claim/SHXS-LNEU-DBXE-D4QT

Samsung Galaxy Note10 Lite owner

Καλησπέρα αγόρασα το oneplus one την Παρασκευή (με πρόσκληση) και shipping τίποτα ακόμα ??? ξέρει κανείς γιατι αργούν τόσο ???

Επέλεξες standard ή express shipping?

Evolution is the solution... :D

παιδιά λίγη βοήθεια γιατί έχω μόνο 24 ώρες ακόμα, μετα απο πολύ καιρό έχω invite να πάρω το κινητό μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω ώστε να έρθει Ελλάδα?? πρέπει να φτιάξω λογαριασμό εδώ mailboxde.com και να δηλώσω αυτή την διεύθυνση??? και μετά αυτοί θα μου το στείλουν Ελλάδα? αν ναι με τι μεταφορικά??
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

παιδιά λίγη βοήθεια γιατί έχω μόνο 24 ώρες ακόμα, μετα απο πολύ καιρό έχω invite να πάρω το κινητό μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω ώστε να έρθει Ελλάδα?? πρέπει να φτιάξω λογαριασμό εδώ mailboxde.com και να δηλώσω αυτή την διεύθυνση??? και μετά αυτοί θα μου το στείλουν Ελλάδα? αν ναι με τι μεταφορικά??

ναι!πρωτη σελιδα ο οδηγος λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανεις.Το κινητο παει απο την Oneplus σε αυτους και οταν το εχουν αυτοι σου στελνουν mail και επιλεγεις τροπο αποστολης.Οι περισσοτεροι απο οσο ειδα ups επιλεγουν ειναι κανα 20αρικο η χρεωση τους.Διαβασε προσεκτικα τον οδηγο και δεν θα εχεις προβλημα!

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Απλά για να σε προλάβουμε στο site της Ο+Ο βάζεις ΚΑΙ billing ΚΑΙ shipping address τα κάτωθι από την απάντηση της mailboxde που θα λάβεις

Mailboxde.com e.K.

(Το όνομά σου), ID (Το ID soy)

Äussere Weberstr. 57

02763 Zittau

Germany

Θα το τονίσω για να το καταλάβουν όλοι. Το Billing address ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PAYPAL. Είναι απλώς τα στοιχεία που θα κοπεί το invoice. Ούτως η άλλως μετά το claim που θα κάνεις σε πάει στη σελίδα της O+O στο paypal για να πληρώσεις που είναι άσχετη πλέον με το store. Όπου σου ζητηθεί τηλέφωνο βάζεις 0030 και το κινητό σου. Όπου είναι αναγκαίο φυσικά.

Κάτι άλλο και απευθύνομαι στους παλαιότερους που έχουν παραγγείλει ήδη. Εγώ δήλωσα σταθερό με 0030 και 2 μέρες μετά δεχόμουν κλήσεις από 0039 πρόθεμα Ιταλίας. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

Edited by pathfinderakias

Υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες, γραμμένες ΠΟΛΛΕΣ φορές

Ας διαβάσει λοιπόν ο ενδιαφερόμενος 200 ΠΟΣΤΣ/μηνύματα από το τέλος και αν δεν βρει άκρη, ας ρωτήσει.-

Τώρα, περι βόλτας, δεν θα σου απαντήσω...

Έχετε μερικοί υιοθετήσει τα διαφορα νήματα. Ολα έχουν γραφτεί κάποτε. Σήμερα όμως μπορεί να ισχύει κατι διαφορετικό.

Τι περιμένεις να διαβάσεις σε ενα νήμα σχετικά με την αγορά του κινητού? Μόνο νέες πληροφορίες? Να κάνουμε ενα κλειδωμένο wiki τότε.

Καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι κουραστικό για εσένα αλλά γιατί ανάλαμβάνεις τον ρόλο του χωροφυλακα εδω?

Παιδες καποιες ερωτησεις:

- Για την αγορα αυτου του κινητου χρειαζεται προσκληση? Τι ρολο βαρανε οι προσκλησεις ;

- Απο που προτεινεται να το αγορασω ;

- Εχει διαφορες εκδοσεις που καποια shops εχουν καινουργια και καποια τη παλια ;

- Το κινητο οταν ερχεται ειναι καλο η χρειαζεται να περασω καποια ROM για να γινει καλυτερο.

- Συνοπτικα για τα λεφτα του αξιζει ;

Εκλεισε σε 3 ώρες !!!!

Απίθανο!!!

Θέλετε πρόσκληση (invite)? Συμπληρώστε το email σας εδώ και σε 48 ώρες θα λάβετε μία (διαθέσιμες 20,000 προσκλήσεις)

Αναλυτικά: https://forums.oneplus.net/threads/the-october-pre-orders-warm-up.132911/

Έχετε μερικοί υιοθετήσει τα διαφορα νήματα. Ολα έχουν γραφτεί κάποτε. Σήμερα όμως μπορεί να ισχύει κατι διαφορετικό. Τι περιμένεις να διαβάσεις σε ενα νήμα σχετικά με την αγορά του κινητού? Μόνο νέες πληροφορίες? Να κάνουμε ενα κλειδωμένο wiki τότε. Καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι κουραστικό για εσένα αλλά γιατί ανάλαμβάνεις τον ρόλο του χωροφυλακα εδω?

Αντε ρε "freelancer" να σε δω, απάντησε σε αυτόν που έγραψε κάτω από το πόστ σου... εμεις οι "υιοθετούντες/χωροφύλακες" θα πάμε πάσο...

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

"Θα το τονίσω για να το καταλάβουν όλοι. Το Billing address ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PAYPAL. Είναι απλώς τα στοιχεία που θα κοπεί το invoice. Ούτως η άλλως μετά το claim που θα κάνεις σε πάει στη σελίδα της O+O στο paypal για να πληρώσεις που είναι άσχετη πλέον με το store. Όπου σου ζητηθεί τηλέφωνο βάζεις 0030 και το κινητό σου. Όπου είναι αναγκαίο φυσικά."

Εχω διαβασει σχεδον ολο το thread(σιγουρα τα τελευταια 100 μηνυματα...) και εχω να πω οτι αυτο πρωτη φορα το βλεπω. Μαλιστα, εχει γραφτει ακριβως το αντιθετο. Και εγω προσωπικα εκανα διευκρινιστικες ερωτησεις(και πηρα και απαντησεις) ακριβως για να ΜΗΝ εχω την ιδια billing και shipping address! Τελικα εχει η οχι σχεση με το PAYPAL η billing address? Πρεπει να μπει η ιδια και στις 2?

ΥΓ: Πληροφοριακα, δεν ειμαστε ολοι τοσο σχετικοι με ολα αυτα οσο καποιοι...Και αμα καποιοι δεν ρωταγαν τα ιδια 3 και περισσοτερες φορες ισως αυτη τη στιγμη εγω να μη μαθαινα ποτε αν εχω λαθος την billing address(εαν φυσικα ισχυει κατι τετοιο)

δεν μου δέχεται την κάρτα το paypal όταν πάω να κάνω την πληρωμή, μήπως έχει σχέση οτι έχω δηλώσει άλλα στοιχεία στο σιτε της oneplusone

μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πατάω να πληρώσω "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa...."

Edited by koystado
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Επέλεξες standard ή express shipping?

Standard αλλά δεν έχει φύγει ακόμα απο την εταιρία .

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν μου δέχεται την κάρτα το paypal όταν πάω να κάνω την πληρωμή, μήπως έχει σχέση οτι έχω δηλώσει άλλα στοιχεία στο σιτε της oneplusone

μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πατάω να πληρώσω "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa...."

Και εμένα το ίδιο μου έκανε και άλλαξα διεύθυνση στο PayPal και έβαλα κυρία τις θυρίδας και το δέχτηκε .

Standard αλλά δεν έχει φύγει ακόμα απο την εταιρία .

Και εμένα το ίδιο μου έκανε και άλλαξα διεύθυνση στο PayPal και έβαλα κυρία τις θυρίδας και το δέχτηκε αλλά παει μια εβδομάδα και shipping τίποτα αργούν πολυυυυυυ.

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειναι συνέχεια στο processing....

Χμμμμ πάω να κάνω login στο oneplus account και μου βγάζει πάνω αριστερά αυτό;

* Authentication error; Not a valid OpenID.

OpenID are required.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Το πρόβλημα με την κάρτα που δεν δεχόταν λύθηκε (η παραγγελιά ξεπερνούσε το ημερήσιο όριο συναλλαγών της χρεωστικής).

"Θα το τονίσω για να το καταλάβουν όλοι. Το Billing address ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PAYPAL. Είναι απλώς τα στοιχεία που θα κοπεί το invoice. Ούτως η άλλως μετά το claim που θα κάνεις σε πάει στη σελίδα της O+O στο paypal για να πληρώσεις που είναι άσχετη πλέον με το store. Όπου σου ζητηθεί τηλέφωνο βάζεις 0030 και το κινητό σου. Όπου είναι αναγκαίο φυσικά."

Εχω διαβασει σχεδον ολο το thread(σιγουρα τα τελευταια 100 μηνυματα...) και εχω να πω οτι αυτο πρωτη φορα το βλεπω. Μαλιστα, εχει γραφτει ακριβως το αντιθετο. Και εγω προσωπικα εκανα διευκρινιστικες ερωτησεις(και πηρα και απαντησεις) ακριβως για να ΜΗΝ εχω την ιδια billing και shipping address! Τελικα εχει η οχι σχεση με το PAYPAL η billing address? Πρεπει να μπει η ιδια και στις 2?

ΥΓ: Πληροφοριακα, δεν ειμαστε ολοι τοσο σχετικοι με ολα αυτα οσο καποιοι...Και αμα καποιοι δεν ρωταγαν τα ιδια 3 και περισσοτερες φορες ισως αυτη τη στιγμη εγω να μη μαθαινα ποτε αν εχω λαθος την billing address(εαν φυσικα ισχυει κατι τετοιο)

Ψωνίζω online από το 1999. Όλα τα καταστήματα έχουν φόρμα που γράφεις στοιχεία χρέωσης (ή τιμολόγησης) και στοιχεία αποστολής. Το ότι πατάς και πληρώνεις με paypal είναι εντελώς μια άλλη ιστορία. Αυτά ξέρω αυτά σου λέω. Ο οδηγός που έχει γραφτεί είναι καλός, απλά εφαρμόζοντάς τον δε μπορούσα να τελειώσω την διαδικασία γιατί μου ζητούσε το σύστημα της Ο+Ο να βάλω ίδια διαύθυνση χρέωσης και αποστολής.

Και πολυ καλα εκανες που το εγραψες, απλα δεν νομιζω οτι ειναι μια απλη λεπτομερεια κατι τετοιο. Και απο τη στιγμη που το εχουν παραγγειλει τοσα ατομα(και πολλα περιμενουν να το παραγγειλουν οπως εγω), καλο θα ηταν κατι τετοιο να διευκρινιστει και ισως να διορθωθει στις οδηγιες(εφ'οσον εχει δημιουργησει προβλημα και σε αλλους)

Δυστυχώς το πανέμορφο κόκκινο καλώδιο φόρτισης μας άφησε νωρίς δίχως λόγο.. Επειδή κάτι είχα διαβάσει για τη φόρτιση ότι με άλλο καλώδιο δε κανει που θα βρω παρόμοιο; τώρα να μπλεξω με εγγύηση λέτε ειναι χάσιμο χρόνου;

Δυστυχώς το πανέμορφο κόκκινο καλώδιο φόρτισης μας άφησε νωρίς δίχως λόγο.. Επειδή κάτι είχα διαβάσει για τη φόρτιση ότι με άλλο καλώδιο δε κανει που θα βρω παρόμοιο; τώρα να μπλεξω με εγγύηση λέτε ειναι χάσιμο χρόνου;

πάρε ένα από εδώ http://vifocal.com/mobile-accessories/phone-accessories-3/other-accessories.html

αν και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με κάποιο άλλο, εγώ το δικό μου το έχω φορτίσει μέσω άλλου καλωδίου μερικές φορές

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σαν σύνολο πόσο βγαίνει τελικά; όλα μέσα εννοώ

Κινεζομαγαζο:320-330 ενα χρονο εγγυηση

oneplus one με προσκληση 340 περιπου δυο χρονια εγγυηση (299 η 64αρα ,τα υπολοιπα εξοδα αποστολης)

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Παιδια το εχω παραγγείλλει απο τις 30/9 απο το site κανονικα με προσκληση και πληρωσα την ιδια μερα! Απο τοτε μεχρι και σημερα το order status γραφει pending! Να ανυσηχησω??

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ