Saman25 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έχω δει κάποια της nokia αλλά δεν ξέρω κατα ποσο είναι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έχω δει κάποια της nokia αλλά δεν ξέρω κατα ποσο είναι καλά... Μαλλον δεν θα κανουν, νομιζω οτι κατι παιζει με τα πρωτοκολλα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπέρα παίδες. Επειδή ψιλοαπογοητεύτηκα από το OPPO Find 5 λέω να τσιμπήσω εγώ και ο φίλος μου από ενα OPO 64αρι. Υπάρχει μία πρόσκληση για 64αρι.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonios1080 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παιδια καλησπέρα, μήπως υπάρχει κάποιος που να μένει Θεσσαλονίκη και να έχει το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 http://i60.tinypic.com/2whoy6w.png :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saman25 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 http://i60.tinypic.com/2whoy6w.png :/ Τι εννοεις splanis; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δε πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saman25 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Πόσες γεμάτες φορτίσεις το εχεις κανει μέχρι σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjans Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καληνερα παιδια! Υπαρχει κανα invite διαθεσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Την πρώτη χθες το βράδυ του κάνα γύρω στις 6 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ώρα να επιστρέψω την πρόσκληση που τόσο μεγαλόχερα έλαβα από εδώ μέσα! Ο πρώτος που θα με quotάρει την παίρνει!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ώρα να επιστρέψω την πρόσκληση που τόσο μεγαλόχερα έλαβα από εδώ μέσα! Ο πρώτος που θα με quotάρει την παίρνει!! Long live the king Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχω μια πρόσκληση παιδιά. Pm οποίος τη θέλει. Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 αν υπάρχει την θέλω! ευχαριστώ πολύ! Έχω μια πρόσκληση παιδιά. Pm οποίος τη θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Την πρώτη χθες το βράδυ του κάνα γύρω στις 6 ωρες Είναι λίγο νωρίς για να βγάλεις συμπέρασμα για την μπαταρία Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Την πρώτη χθες το βράδυ του κάνα γύρω στις 6 ωρες δεν χρειαζεται φιλε μου,οταν γραψει 100% το βγαζεις,κ στην πρωτη φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Οκ απλά μου φαίνεται ότι εξαντλείται γρήγορα..το πρωτο βράδυ που το άφησα σε flight mode από 35% πήγε 22%..σήμερα απο 40% πήγε 35% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχω μία πρόσκληση για το 64GB Sandstone Black, όποιος τη θέλει μου το λέει. Ισχύει για 24 ώρες και όποιος την πάρει θα πρέπει να ξέρει να κάνει τη διαδικασία παραλαβής (mailboxde.com κ.λπ), μη με ρωτάτε για βοήθεια please :) Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonios1080 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ώρα να επιστρέψω την πρόσκληση που τόσο μεγαλόχερα έλαβα από εδώ μέσα! Ο πρώτος που θα με quotάρει την παίρνει!! Προλάβαίνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Προλάβαίνω??? Με quotαρε νωρίτερα ο Stoni90 :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroulis86 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχω μία πρόσκληση για το 64GB Sandstone Black, όποιος τη θέλει μου το λέει. Ισχύει για 24 ώρες και όποιος την πάρει θα πρέπει να ξέρει να κάνει τη διαδικασία παραλαβής (mailboxde.com κ.λπ), μη με ρωτάτε για βοήθεια please :) αν είναι διαθέσιμη ενδιαφέρομαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) αν είναι διαθέσιμη ενδιαφέρομαι :D Έχεις προσωπικό μήνυμα. Η πρόσκληση ισχύει για 24 ώρες. Καλή αγορά :) Edited September 27, 2014 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδια καλησπέρα, μήπως υπάρχει κάποιος που να μένει Θεσσαλονίκη και να έχει το τηλέφωνο? Εγώ και τουλάχιστον 2-3 ακόμη από εδω μέσα.. Γιατί; Όσο για την πρόσκληση που ψάχνεις, αν έχεις τον νου σου, σύντομα θα βρείς εδώ.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanTheMan Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εγώ και τουλάχιστον 2-3 ακόμη από εδω μέσα.. Γιατί; Όσο για την πρόσκληση που ψάχνεις, αν έχεις τον νου σου, σύντομα θα βρείς εδώ.. Μάλλον θέλει να το δει από κοντά ο φίλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroulis86 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Μόλις έκανα την παραγγελία...θα επιστρέψω όταν παραλάβω προσκλήσεις :D thnx Frontier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts