VASKIR Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 αυτό ρε παιδιά καινούριο είναι; http://oneplus.eu/ Απο ευρώπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μεταπωλητης είναι και ίσως να θέλει προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magradoth Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 μία πρόσκληση ρε παιδία!!!:rolleyes::rolleyes: δεν πρέπει να περιμένουμε άλλο για αυτή ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!θα αγαπώ για πάντα όποιον μου δώσει μία!!!:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 αυτό ρε παιδιά καινούριο είναι; http://oneplus.eu/ Απο ευρώπη; ρε παιδια τι παιζει με αυτο το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ghost_ Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 ΜΕταπωλητής είναι το γράφει και πάνω αριστερά "Professional Reseller" κι εκτός αυτού δοκίμασα ότι αγοράζω ένα κι έχει 40 ευρώ μεταφορικά. Οπότε βγαίνει στα 370 το κινητό. Αν θες πάντως απ'ότι βλέπω έχει και Paypal οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Απλά βγαίνει κάπως πιο ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Και επίσης τα τηλέφωνα είναι αυτά που αγοράζουμε από τα κινεζομαγαζα γιατί στις λεπτομέρειες της παραγγελίας αναφέρει ότι γίνεται φλασαρισμα της cm προτού να σου το στείλουν Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 στα πλαισια της αλληλεγγυης θα ηθελα να μοιραστω με την σειρα μου μια προσκληση για το +1 sandstone black..ο πρωτος που θα κανει παραθεση το Post Μου θα λαβει το Link για να κανει claim Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 στα πλαισια της αλληλεγγυης θα ηθελα να μοιραστω με την σειρα μου μια προσκληση για το +1 sandstone black..ο πρωτος που θα κανει παραθεση το Post Μου θα λαβει το Link για να κανει claim Θα ηθελα προσκληση :)¨το θεμα ειναι οτι θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα σε πμ πρωτα! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 πρεπει να βαλεις διευθυνση εξωτερικου πχ εγω εβαλα γερμανια (φιλος) και μου το εστειλε ελλαδα.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 πρεπει να βαλεις διευθυνση εξωτερικου πχ εγω εβαλα γερμανια (φιλος) και μου το εστειλε ελλαδα.. Σου εχω στειλει πμ οποτε μπορεις μ απαντας Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 και εγώ με την σειρά μου να δώσω μια πρόσκληση για την αγορά του μαύρου 64gb απο το επίσημο store. εννοείται ότι ισχύει μόνο για τις γνωστές χώρες οπότε θα κάνετε την αποστολή χρησιμοποιώντας μια εταιρεία προώθησης στην Ελλάδα όποιος θέλει μου λέει Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 και εγώ με την σειρά μου να δώσω μια πρόσκληση για την αγορά του μαύρου 64gb απο το επίσημο store. εννοείται ότι ισχύει μόνο για τις γνωστές χώρες οπότε θα κάνετε την αποστολή χρησιμοποιώντας μια εταιρεία προώθησης στην Ελλάδα όποιος θέλει μου λέει φιλε στειλε εαν θελεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magradoth Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 και εγώ με την σειρά μου να δώσω μια πρόσκληση για την αγορά του μαύρου 64gb απο το επίσημο store. εννοείται ότι ισχύει μόνο για τις γνωστές χώρες οπότε θα κάνετε την αποστολή χρησιμοποιώντας μια εταιρεία προώθησης στην Ελλάδα όποιος θέλει μου λέει εγω φιλε μου,αν εχεις ακομα! ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στα πλαισια της αλληλεγγυης θα ηθελα να μοιραστω με την σειρα μου μια προσκληση για το +1 sandstone black..ο πρωτος που θα κανει παραθεση το Post Μου θα λαβει το Link για να κανει claim υπάρχει ακόμα η πρόσκληση???:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 και εγώ με την σειρά μου να δώσω μια πρόσκληση για την αγορά του μαύρου 64gb απο το επίσημο store. εννοείται ότι ισχύει μόνο για τις γνωστές χώρες οπότε θα κάνετε την αποστολή χρησιμοποιώντας μια εταιρεία προώθησης στην Ελλάδα όποιος θέλει μου λέει αν μπορεις και γω θελω μια ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 dr. και magradoth εχετε pm. login εντος της ημερας θα σου πω αν εχω και αλλη. Βασικα μου φθανουν συνεχως. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 dr. και magradoth εχετε pm. login εντος της ημερας θα σου πω αν εχω και αλλη. Βασικα μου φθανουν συνεχως. Thanks a lot :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faze Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) εντος της ημερας θα σου πω αν εχω και αλλη. Βασικα μου φθανουν συνεχως. Αν περισεψει καμια πετα και προς τα δω. ;) Ευχαριστω πολυ! Edited September 7, 2014 by faze Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannabearchitect Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 dr. και magradoth εχετε pm. login εντος της ημερας θα σου πω αν εχω και αλλη. Βασικα μου φθανουν συνεχως. Καλησπέρα φίλε μου, αν σου έρθει και άλλη θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου έστελνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 θα παρακαλουσα dr. και magradoth να μου στειλουν PM οταν κανουν κανονικα claim μην εκανα κανενα λαθος και εστειλα την ιδια προσκληση και στους δυο. :lol: παιδια εδωσα 2 invites αν εχω αλλη θα το πω αμεσως. :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magradoth Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 να ρωτησω...αμα εχω φιλο γερμανια και κανω claim δε χρειαζετε να χρησιμοποιησω το mailboxde.com για να μου βγαλει διευθυνση ε?βαζω τη δικια του?? ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα παρακαλουσα dr. και magradoth να μου στειλουν PM οταν κανουν κανονικα claim μην εκανα κανενα λαθος και εστειλα την ιδια προσκληση και στους δυο. :lol: παιδια εδωσα 2 invites αν εχω αλλη θα το πω αμεσως. :) οκ φιλε μου θα σου στειλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 να ρωτησω...αμα εχω φιλο γερμανια και κανω claim δε χρειαζετε να χρησιμοποιησω το mailboxde.com για να μου βγαλει διευθυνση ε?βαζω τη δικια του?? ναι την δικια του θα βαλεις και εισαι οκ. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ευχαριστω το φιλο Δημητρη για την προσκληση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magradoth Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Περιμενω να μου πουν τη διευθυνση και κανω claim :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magradoth Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 δημητρη σε ευχαριστω πολυ για το invite!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 να ρωτησω...αμα εχω φιλο γερμανια και κανω claim δε χρειαζετε να χρησιμοποιησω το mailboxde.com για να μου βγαλει διευθυνση ε?βαζω τη δικια του?? Με το όσα διαβάζω σε διάφορα forum και το λίγα που ξέρω από αποστολές δεμάτων κυρίως επειδή δούλευα σε εταιρία που στέλναμε/δεχόμασταν αρκετά προϊόντα από/προς Ελλάδα και εξωτερικό, μάλλον θα είναι οικονομικότερο να το στείλει η OPO στο mailboxde.com απ' το να το στείλουν σε φίλο και αυτός με τη σειρά του σ' εσένα. Εκτός του ότι 'χώνεις' τον φίλο να ασχοληθεί με courier/ταχυδρομεία ή με ό,τι άλλο σου το στείλει, λογικά το mailboxde.com επειδή η ασχολία του είναι οι αποστολές δεμάτων, θα έχει πετύχει πολύ καλύτερες τιμές απ' όσα αυτά που θα πληρώσει ο φίλος σου. Όσον αφορά τον χρόνο αποστολής, και σ' αυτό είναι πολύ γρήγοροι. Την ίδια μέρα που παραλαμβάνουν από OPO σού στέλνουν email που σε ρωτάνε πώς θέλεις να σου το στείλουν, και σχεδόν άμεσα από την ώρα που πληρώσεις στέλνουν το πακέτο. Ps. Πώς γίνεται να έχετε όχι μία, αλλά και περισσότερες προσκλήσεις να μοιράσετε, κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμη ούτε μία!! :blink::worry: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts